Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım doktorla konuşmul eşim bugün. oh be rahatladım valla. morfolojiye bakılırken en az 8 farklı yerden örnek alınması gerekiyormuş , eşiminkinde sadece 1 yerden alınmış. o yüzden 0 çıkmış. sayı ve hareket güzel olunca morfoloji için az yerden örnek alınırmış. doktor laboranta gidip sormuş sağolsun bizim için. o da böyle söylemiş. doktor içiniz rahat olsun problem yok , en az 8 yerden alınsaydı emninim bu değerlerle %10 falan çıkardı morfoloji demiş. hep aynı yerde yaptırdık biz canım. ve hep krugere göre yapıldı. sağol ilgin için venharcım. ömrümden ömür gitti 2 gündür,o kadar uğraşrık morfoloji 0 a düştü diye Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun bu yolda in. bu arada bil istedim, uzun süredir isminle dualarımdasın.Rabbim hayırlı evlar versin inş kısa zamanda

8 farklı yerdenmi örnek alınıyormuş bak ilk kez duyuyorum.belki bizimkinede öyle bakılıyodur.çok saol cnm dualarında yer verdiğin için.ALLAH daha fazla aratmadanhayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin hepimize ve isteyen herkese cnm.

gogicim yaptıklarn iyi hoşda canım hamile kalmak isteyenler için maydonoz uzak durulması bir bitki benden söylemesi ben şu an ağzıma sürmüyorum tabi kadınlar içinn sadece yasak maydonoz erkekler içinde nane kesinlikle yasak kızlar bilginiz olsun diye yazıyorum rusyada bilimsel olarak açıklık kazanmış kesinlikle kısırlık yapıyor spermleri öldürüyormuş eşimede nane yedirmiyorum aklınızda olsun diye söylüyorumm!!!

Son düzenleme:

bılıyorum canım ama hamıle kalmaya engel degıl maydonoz ılk 3 ayında dıkkatlı olcude tuketılmesı gerekıyor bu kurde zaten 15 gun uylanıyor 15 gun ara verılıyor ovulasyon donemınde kulanılmıo

Son düzenleme:

ooo senin bakım iyiymiş gercekten :) benimkinin ağzına ne bulursam tepeliom da kendime aynı özeni göstermiom galiba..az yakın olaydık belki bende baka baka heveslenirdim yapmaya..uzakta olunca şimdi sorular arka arkaya geliyor bak aşağıdaki gibi...
bu arada greyfurt gerçekten vücut direncini artırıyor,biz gecen yıl grip belirtisi hissettikmi yapışırdık greyfurta :)
1-)tarcın ve cörekotunu bala birlikte mi karıştırdın?
2-)hayıt suyunu kendin mi hazırlıyorsun?
3-)neyse bunu sormayam maydanoz limon kürüne netten bi bakam :)
ha bu arada badem üretim sisteminde çok faydalıymış,pazar gunu trt de bi doktor bayan söyledi,çocuğu olmayanlar bademi daha fazla tüketmeli diyordu
iyi geceleeer

Son düzenleme:

kızlar hepinize iyi geceler...buraya önceki kadar pek takılamıyorum,yazacak birşeyim yok çünkü.Ara ara gelip okuyorum,kür falan da yapmıyorum artık ya,eşim pek taraftar değil ben de üçüncü ayımızın dolmasını bekliyorum.Havuç suyu kürü yapıyordum ama artık onu da bıraktım.Şuan beklemedeyim anlayacağınız... güzel haberlerini bekliyorum hepinizin

:))) canım yaa cok sevıyorum ben senıı :)
sen nerdeydınkı canımm ben sana burdan motıve ederımm :))
CEVAPLAR :))))
1)bal tarcın corek otu hepsını karıstırıp gunde 2-3 kere cay kasıgı ıle tuketıyorum canım buarada unutmusum gunde 3 lt su ıcıyorum wc ıle aramda sıkı bi bağ olustu:)
2)hayıt suyunu hazır aldım mec.t efendi :) caybardagının 4/1 koyup ustuen su ıle ıcıyorum burnumu tıkamayı asla unutmuyorum :)))
3) 15 dal kucuk yapraklı ınce saplı maydonozu yıka rondoya at yarın kabugu soyulmus lımon yarım cay bardagıda su rondodo hepsını dııırtt dırttt yap ve afıyetle tuket tadı guzel 15 gun uykula ıdrar yolalrını cok guzel temızlıo ıltıhap mılıthpa kalmıo karacıgerdekı yagıda atıyo sıvılcen azalıo cıldın guzellesıyor yaparsan :)))ovu donemınden sonra yapmıyosun adet olursan tekrar baslıyosun canım benım bademe gelınce hamıle bı arkadss soylemsıtı doktoru demıs onada folık asıt alamıyomus o mıdesıne dokunuyomus badem ye demısbenım esıme kuruyemıs dıyınce zaten akan sular duuruyoo elımdelektrık supurgesıı dolanıyorum pesınde bende:))

kızlar daha önce tüp bebek tedavisi sonucu hamile olduğumu söylemiştim.bugün iki tane kese göründü ikizmiş.Allah'ım sizlere de çifter çifter nasip eder inşallah...

kızlar daha önce tüp bebek tedavisi sonucu hamile olduğumu söylemiştim.bugün iki tane kese göründü ikizmiş.Allah'ım sizlere de çifter çifter nasip eder inşallah...

canım ya senin adına gerçekten çok sevindim inş.ALLAHIN izniyle sağ sağlim kucağına alırsın bebişlerini kendine çok ama çok dikkat et

ayyy maşallhhh maşallahh canım rabbim sag salım saglıkla huzurla versın kucagına ınsallahh...

cnm tebrikler.ALLAH sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebeklerini.bir şey sorucam senin ilk tüp bebek denemenmiydi.eğer ilk tüp bebek denemense ilkinde 2 tane embriyo konmuyor diye biliyorum ben.3.denemede konuyor 2 embriyo.şehir olarak nerdeydin ve hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği cnm ve tam olarak kaça mal oldu size

Son düzenleme:

deryalçinnn canımm hayırlı olsunn çok sevindimm ay hemde ikizz ne güzellll ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dualarını eksiketme hamşlerin duası kabul olurmuş:)

inan ki benim için sen de özelsin,ben de seni çok seviyorum tatlıdillim..ben Antaya dayım kıs unuttun mu?Yolla bana pozitif enerjni :) bende yapayım tarcını dur..ama 3 lt su offf offf..böbrek taşı düşürürken cok ıctımdı...wc ile bağı iyi biliyorum o zamandan..bu aralar bi de soğuk ki :))
soğan suyunu iççtim ya hayıt suyu vız gelir dimi bana,ne dersin?
şimdilik gezcen artık peşinde,bi hamile kalırsak inşallah,onları da biz dolandırırız peşimizde kıs..

hayırlı olsun canım bebeklerin..Rabbim hayırla sağlıkla devam ettirsin diğer günlerinizi de..Allah tamamına erdirsin..darısı da başımıza olsun inş.

canım ya senin adına gerçekten çok sevindim inş.ALLAHIN izniyle sağ sağlim kucağına alırsın bebişlerini kendine çok ama çok dikkat et

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

ayyy maşallhhh maşallahh canım rabbim sag salım saglıkla huzurla versın kucagına ınsallahh...

Canim normalde konmuyor ama benim doktorum koydu.sizin durumunuzda iki embriyo koymak daha avantajli dedi benimde canima minnet zaten.yasak diyorlar ama bir cok doktor iki tane koyuyor.ben konyada kizilay tup bebek merkezinde yaptirdim.ilk tup denemen.raporluydu ogretmen oldugum icin devlet de karsiladi.esim doktor o nedenle biraz indirim de yaptilar ilaclar dahil 3000e yakin tuttu.ama raporsuz iki kati olabiliyormus ucret.bu biraz kullandigin ilac miktarina gore degisiyor.cunku herkes farkli dozda ilac kullaniyor.

deryalçinnn canımm hayırlı olsunn çok sevindimm ay hemde ikizz ne güzellll ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dualarını eksiketme hamşlerin duası kabul olurmuş:)

hayırlı olsun canım bebeklerin..Rabbim hayırla sağlıkla devam ettirsin diğer günlerinizi de..Allah tamamına erdirsin..darısı da başımıza olsun inş.

Kizlar hepinize tesekkur ederim darisien kisa zamanda sizlerin de basina insallah dualarimdasiniz...

raporu almak kolay olmamıştır eminim.2-3 ay kadar uğraşanları okudum ben burda.ben sırf bu yüzden birde ımsı yöntemini uygulayan ve aynı zamanda sgk ile anlaşması olan bir tüp bebek merkezi çok az olduğundan raporsuz yaptırmayı düşünmüyor değilim ama parayı denkleştirebilirsek tabi.sizde ımsı yöntemi uygulandımı bilmiyorum ama bizim durmumuzda ımsı yöntemi çok daha avantajlı.mesela memorial de sgk anlaşması yok.2 tane embriyo koyarlarmı bilmiyorum.eğer direk raporsuz gidilirse 7-8 milyarı buluyor tüp bebek.inşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir bebeğim

Son düzenleme:

merhaba arkadaşlar bi süredir bakmıyırum işlerden nete güzel haberler güzel gelişmeler
olmuş allah herkeze bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ben geçenlerde aktarda bişi buldum size de haber vermek istedim.
hacettepe tıp fak. tarafından onaylanmış "keçiboynuzu özü" hareketliliği ve sperm sayısını arttımak için
keçi boynuzu kaynatıp verıyordum eşime şimdi bunu aldım buna başladık.
proxed plusa da devam edıyoruz. amelıyat olalı ayın 20.de 2 ay olucak zaman geçmek bilmiyor.
bende arkadaşın yazdığını okuyunca farkettım okadar çok eşime yoğunlaştım ki
kendıme baktığım yok hiç kendımıde bakıma alsam ıyı oluxcak.
bazı arkadaşlar yazmış klomen ı bayanlarda kullanıyormu ??
doktorunmu vermesı gerekıyor??

kendınıze ıyı bakın kızlar ıyıkı varsınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…