hayır cnm aynı olmaz.kurger kriterleri daha katıdır.daha ayrıntılı bir inceleme ile yapılır.bende tam tersidir diye tahmine tmiştim.yani öncekiler krugere göre bu who ya göredir diye yani.çünki öncekiler 6 çıkmış ya ondan.farklı yerlerde mi yaptırdınız siz onda mı böyle farklı bakıldı.hep aynı yerde yaptırmak daha iyi bence fark var mı yok mu değerlendirmek açısından.0 yazan raporda baktım cnm orada hasarın spermin neresinde olduğu yazıyor baş defekti boyun defekti vs gibi.
canım doktorla konuşmul eşim bugün. oh be rahatladım valla. morfolojiye bakılırken en az 8 farklı yerden örnek alınması gerekiyormuş , eşiminkinde sadece 1 yerden alınmış. o yüzden 0 çıkmış. sayı ve hareket güzel olunca morfoloji için az yerden örnek alınırmış. doktor laboranta gidip sormuş sağolsun bizim için. o da böyle söylemiş. doktor içiniz rahat olsun problem yok , en az 8 yerden alınsaydı emninim bu değerlerle %10 falan çıkardı morfoloji demiş. hep aynı yerde yaptırdık biz canım. ve hep krugere göre yapıldı. sağol ilgin için venharcım. ömrümden ömür gitti 2 gündür,o kadar uğraşrık morfoloji 0 a düştü diyeRabbim hepimiizn yardımcısı olsun bu yolda in. bu arada bil istedim, uzun süredir isminle dualarımdasın.Rabbim hayırlı evlar versin inş kısa zamanda
:))) bakım metodu güldürdün beni canımm yaptıklarımı hemen soylıyım kuzumm sızdenmı saklıcam :)
1) sabahları ac karnına maydonoz ve lımon kuru yapıyorum bu hem karacıgerdekı yaglanma hem cılt hemde kılo ıcın vucuttakı toksınlerı atıyor
2) omega 3
3)corasprın
4)glifor (ınsulın dırencım oldugu ıcın kullanıyorum bunu canım dr um verıyo)
5)heraksam elma-greyfurt havuc (esıme ve kendıme)
6)hayıt suyu adet ve hormon duzenleyıcı yumurtalık temızlıgı ıcın kullnıyorum
7)bal tarcın çörek otu gun ıcınde 3 kere yada 2 kere
eşim ise: l-argin- çinko- evikap bunun yanında duzenlı köy yumurtası -kecıboynuzu pekmezı-badem fındık cevız ve aksamları elma-greyfurt-havuc sıkıyorum canım
benım bakımım bunlarr canımm :))
gogicim yaptıklarn iyi hoşda canım hamile kalmak isteyenler için maydonoz uzak durulması bir bitki benden söylemesi ben şu an ağzıma sürmüyorum tabi kadınlar içinn sadece yasak maydonoz erkekler içinde nane kesinlikle yasak kızlar bilginiz olsun diye yazıyorum rusyada bilimsel olarak açıklık kazanmış kesinlikle kısırlık yapıyor spermleri öldürüyormuş eşimede nane yedirmiyorum aklınızda olsun diye söylüyorumm!!!
:))) bakım metodu güldürdün beni canımm yaptıklarımı hemen soylıyım kuzumm sızdenmı saklıcam :)
1) sabahları ac karnına maydonoz ve lımon kuru yapıyorum bu hem karacıgerdekı yaglanma hem cılt hemde kılo ıcın vucuttakı toksınlerı atıyor
2) omega 3
3)corasprın
4)glifor (ınsulın dırencım oldugu ıcın kullanıyorum bunu canım dr um verıyo)
5)heraksam elma-greyfurt havuc (esıme ve kendıme)
6)hayıt suyu adet ve hormon duzenleyıcı yumurtalık temızlıgı ıcın kullnıyorum
7)bal tarcın çörek otu gun ıcınde 3 kere yada 2 kere
eşim ise: l-argin- çinko- evikap bunun yanında duzenlı köy yumurtası -kecıboynuzu pekmezı-badem fındık cevız ve aksamları elma-greyfurt-havuc sıkıyorum canım
benım bakımım bunlarr canımm :))
ooo senin bakım iyiymiş gercekten :) benimkinin ağzına ne bulursam tepeliom da kendime aynı özeni göstermiom galiba..az yakın olaydık belki bende baka baka heveslenirdim yapmaya..uzakta olunca şimdi sorular arka arkaya geliyor bak aşağıdaki gibi...
bu arada greyfurt gerçekten vücut direncini artırıyor,biz gecen yıl grip belirtisi hissettikmi yapışırdık greyfurta :)
1-)tarcın ve cörekotunu bala birlikte mi karıştırdın?
2-)hayıt suyunu kendin mi hazırlıyorsun?
3-)neyse bunu sormayam maydanoz limon kürüne netten bi bakam :)
ha bu arada badem üretim sisteminde çok faydalıymış,pazar gunu trt de bi doktor bayan söyledi,çocuğu olmayanlar bademi daha fazla tüketmeli diyordu
iyi geceleeer
kızlar daha önce tüp bebek tedavisi sonucu hamile olduğumu söylemiştim.bugün iki tane kese göründü ikizmiş.Allah'ım sizlere de çifter çifter nasip eder inşallah...
kızlar daha önce tüp bebek tedavisi sonucu hamile olduğumu söylemiştim.bugün iki tane kese göründü ikizmiş.Allah'ım sizlere de çifter çifter nasip eder inşallah...
:))) canım yaa cok sevıyorum ben senıı :)
sen nerdeydınkı canımm ben sana burdan motıve ederımm :))
CEVAPLAR :))))
1)bal tarcın corek otu hepsını karıstırıp gunde 2-3 kere cay kasıgı ıle tuketıyorum canım buarada unutmusum gunde 3 lt su ıcıyorum wc ıle aramda sıkı bi bağ olustu:)
2)hayıt suyunu hazır aldım mec.t efendi :) caybardagının 4/1 koyup ustuen su ıle ıcıyorum burnumu tıkamayı asla unutmuyorum :)))
3) 15 dal kucuk yapraklı ınce saplı maydonozu yıka rondoya at yarın kabugu soyulmus lımon yarım cay bardagıda su rondodo hepsını dııırtt dırttt yap ve afıyetle tuket tadı guzel 15 gun uykula ıdrar yolalrını cok guzel temızlıo ıltıhap mılıthpa kalmıo karacıgerdekı yagıda atıyo sıvılcen azalıo cıldın guzellesıyor yaparsan :)))ovu donemınden sonra yapmıyosun adet olursan tekrar baslıyosun canım benım bademe gelınce hamıle bı arkadss soylemsıtı doktoru demıs onada folık asıt alamıyomus o mıdesıne dokunuyomus badem ye demısbenım esıme kuruyemıs dıyınce zaten akan sular duuruyoo elımdelektrık supurgesıı dolanıyorum pesınde bende:))
canım ya senin adına gerçekten çok sevindim inş.ALLAHIN izniyle sağ sağlim kucağına alırsın bebişlerini kendine çok ama çok dikkat et
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
ayyy maşallhhh maşallahh canım rabbim sag salım saglıkla huzurla versın kucagına ınsallahh...
Canim normalde konmuyor ama benim doktorum koydu.sizin durumunuzda iki embriyo koymak daha avantajli dedi benimde canima minnet zaten.yasak diyorlar ama bir cok doktor iki tane koyuyor.ben konyada kizilay tup bebek merkezinde yaptirdim.ilk tup denemen.raporluydu ogretmen oldugum icin devlet de karsiladi.esim doktor o nedenle biraz indirim de yaptilar ilaclar dahil 3000e yakin tuttu.ama raporsuz iki kati olabiliyormus ucret.bu biraz kullandigin ilac miktarina gore degisiyor.cunku herkes farkli dozda ilac kullaniyor.cnm tebrikler.ALLAH sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bebeklerini.bir şey sorucam senin ilk tüp bebek denemenmiydi.eğer ilk tüp bebek denemense ilkinde 2 tane embriyo konmuyor diye biliyorum ben.3.denemede konuyor 2 embriyo.şehir olarak nerdeydin ve hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği cnm ve tam olarak kaça mal oldu size
deryalçinnn canımm hayırlı olsunn çok sevindimm ay hemde ikizz ne güzellll ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dualarını eksiketme hamşlerin duası kabul olurmuş:)
hayırlı olsun canım bebeklerin..Rabbim hayırla sağlıkla devam ettirsin diğer günlerinizi de..Allah tamamına erdirsin..darısı da başımıza olsun inş.
Canim normalde konmuyor ama benim doktorum koydu.sizin durumunuzda iki embriyo koymak daha avantajli dedi benimde canima minnet zaten.yasak diyorlar ama bir cok doktor iki tane koyuyor.ben konyada kizilay tup bebek merkezinde yaptirdim.ilk tup denemen.raporluydu ogretmen oldugum icin devlet de karsiladi.esim doktor o nedenle biraz indirim de yaptilar ilaclar dahil 3000e yakin tuttu.ama raporsuz iki kati olabiliyormus ucret.bu biraz kullandigin ilac miktarina gore degisiyor.cunku herkes farkli dozda ilac kullaniyor.
Kizlar hepinize tesekkur ederim darisien kisa zamanda sizlerin de basina insallah dualarimdasiniz...
inan ki benim için sen de özelsin,ben de seni çok seviyorum tatlıdillim..ben Antaya dayım kıs unuttun mu?Yolla bana pozitif enerjni :) bende yapayım tarcını dur..ama 3 lt su offf offf..böbrek taşı düşürürken cok ıctımdı...wc ile bağı iyi biliyorum o zamandan..bu aralar bi de soğuk ki :))
soğan suyunu iççtim ya hayıt suyu vız gelir dimi bana,ne dersin?
şimdilik gezcen artık peşinde,bi hamile kalırsak inşallah,onları da biz dolandırırız peşimizde kıs..
canımmm benım antalya dıye hatırlyordum ama ya degılse dedım :) karıstırmıs olabılrım dıye dusundum
aaaa tabıkıde hayıt sana vızzz gelırr vız giderrr canım burnunu tıkıyosun ve dıkıyosun :) bukadar basıtt bu kurlerı uygulamaya basladıgımdan berı kendımı daha ıyı hıssedıyorum canım benım hayıt bende dırekt etkı olarak akıntı yaptı cnım ne var ne yok atıyo vucudumdan anladııgm kadarıyla :) bu ay hıc hesap falan yapmıyorumbıraktım ovu gunune falanda bakmıyorum saldım cayıra mevlam kayıra mısalısubat sonuna kadar boyle karar verdımben ınsallah raporuda halledersem mayısta denıcem tup bı zahmet bızım spermcıkler popolarını kaldırıpta mayısa kadar bır yumurtaya ulasırlarsa ne guzel olcak :))))
slm ameliyat öncesi eşinizin sperm sayısı kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?