allah razı olsun canım.tüp bebek için aklında bi yer var mı ? mayısda bizim sonuçlarda da değişiklik olmazsa bende düşünüyorum ama nerde yaptıracağım hakkında hiç bir fikrim yok.dilerim rabbim tüpe gerek kalmadan hepimize doğal yollarla nasip eder inşallah bizlerede bir mucizesi vardır
canım sayıların oldukça artmış. ama hareket için beklemen lazım. doktorum 1 sene beklemek lazım demişti.keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin.
Ben cok sıkıldım bu ay saldim valla ovulasyon tarihi falan hic bakmadım gorev gibi esimle birlikte olmak daistemiyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ama nafile takvime bakıp bugün kaçıncı gündemin diye bakmıyorum hayatın tadını çıkarmak istiyorumumudunu kaybetme canım, hepimizin biraz zamana ihtiyacı var. Hayırlısı ile gelecek yakın zamanda inşallah.
amin canım inşallah... ben istanbul da özel hastaneye gidiyorum. Pazartesi günü tüpbebek fiyatını sordum, paket fiyatı 5000tl. ama bende mayıs ta düşünüyorum. sıkıldım sürekli bu süreçten kafam bi rahatlasın:) bu arada semen testi sürekli değişiklik gösteriyor. benim eşim ilk testinde sayı 58 milyondu hız %9. bir hafta sonra tekrar yaptırdık doktor istemişti. Sayı 28 milyon ileri hız %11 idi. doktorun kendisi de sürekli değişkenlik gösterebileceğini, hatta biz stres olduğumuzda reglimizi etkilediği gibi, erkeklerde aynı durum sözkonusuymuş...
canım cok haklısın gerçekden cok yorucu bi sürec.bende bebek işine yoğunlaşmak için işi bırakmıştım am bu tamamen şartlanmakdan başka bi işe yaramadı tekrar çalışmayı düşünüyorum en az 6 ay gibi bi süre akışına bırakıcam.inşallah hayırlı haberlerimizi burdan paylaşırız rabbim umutlarımızı boşa cıkarmasın
Ben cok sıkıldım bu ay saldim valla ovulasyon tarihi falan hic bakmadım gorev gibi esimle birlikte olmak daistemiyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ama nafile takvime bakıp bugün kaçıncı gündemin diye bakmıyorum hayatın tadını çıkarmak istiyorum[/QUOT
aynı şeyleri bende yapıyorum:) bakmıycam okuycam diye... ama bi bakmışım kafamdan attığım şeyleri misli ile yapıyorum. Hastalık gibi bişi yahu.. hatta paranoyağa bağladım:))) ne olacak bu halimiz?
Ben cok sıkıldım bu ay saldim valla ovulasyon tarihi falan hic bakmadım gorev gibi esimle birlikte olmak daistemiyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ama nafile takvime bakıp bugün kaçıncı gündemin diye bakmıyorum hayatın tadını çıkarmak istiyorum[/QUOT
aynı şeyleri bende yapıyorum:) bakmıycam okuycam diye... ama bi bakmışım kafamdan attığım şeyleri misli ile yapıyorum. Hastalık gibi bişi yahu.. hatta paranoyağa bağladım:))) ne olacak bu halimiz?
:)) haklisin valla paranoyaya bağladık topluca 30 yaşındayım hayatta hic birşeyi bu kadar düşünmemiştim cok yogun calismama ragmen yemek aralarinda bile bu isle ugrasiyorum yok ne iyi gelir tarih hesapla kafadan atmak icin ne yapmak lazım artık bunu araştıracağım:))))
:)) haklisin valla paranoyaya bağladık topluca 30 yaşındayım hayatta hic birşeyi bu kadar düşünmemiştim cok yogun calismama ragmen yemek aralarinda bile bu isle ugrasiyorum yok ne iyi gelir tarih hesapla kafadan atmak icin ne yapmak lazım artık bunu araştıracağım:))))
hehhehe:)) ben de 31 yaşındayım... öğlen yemeğe çıkmıyorum belki yeni bişi bulurum diye:) yaa hakkatten çok komik bi durum hatta kendim ile dalga geçiyorum:)) eşim bide sitelerde çare aradığımı öğrense kesin sen rahatsızsın der. çevremdekiler sürekli bi merak içinde tabi evleneli daha 2 sene olacak... ama neymiş yaşım geçmiş olmazmış falan filan... adam varikoselde diyemiyorum. zaten toplumumuzda evli çiftlerin çocuğu olmuyorsa kesın kadındandır düşüncesi var, ne olacak bu halimiz:))) gülermisin, ağlarmısın!
inşallah canım benim:) bende recep ivedik gibi spontan takılmaya karar verdim hehehee:) en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah:) benim işimde rahattı ama bu çocuk işini düşününce inan bazen nefes alamıyorum iş yerindehatta doktora gitmek için de zor izin alıyorum bu kadar mı herşey ters gider... ya burada 2 gündür belimde, kasıklarımda ağrı var hatta bacaklarıma vuruyor anlamadım!
ayyyyy inşallah vardır canım yaaa belki mucize gerçek oluyordur.(benimde iş yerimde sorunlar oluyodu izin almak onun için ayrıldım ama çalışmadanda olmuyo kiii.şimdi tekrar başlıcam herşey sil başdan olucak.allah hepimizin yardımcısı olsun)
inşallah canım kısmet:) herşeyde vardır bi hayır yeterki inancımızı kaybetmeyelim, en güzeli akışına bırakalım rabbimize dua edelim. İş buldun mu yoksa araştırıyormusun? bu arada nerede yaşıyorsun? ben istabuldayım. insan en yakınına bile derdini açamazken burada tanımadığımız kişilerle dertleşiyoruz. İlk başta biraz düşündürücü ama burada empati yönetimini kullanıyoruz, çünkü hepimizin ortak derdi aynı ve en önemlisi bu konuda birbirimize destek olmamız ne güzel değilmi! bir anda seninle yüzyüze görüşüp konuşmak istedim:)))
Ne güzel bir haber bu,Rabbim mutlulugunuzu daim etsin arkadaşım,gözünüz aydın,hayırlı olsun bebeğiniz inşallah..
merhaba arkadaşalr..
beni tanımazsınız eskilerdenim şöyle bir geçmişe baktım da eskilerden mutluluk ecrin venhar
gözüme çarptı diğerleri girmiyor mu bilmiyorum
bende epeydir giremiyorum bir bakayım güzel haberler var mı dedim
inşalalh bekelyen arkadaşalrım mucizelerine kavuşmuşlardır.
bende çok şükür kucağıma aldım kuzumu
rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalah..
mutluluk canım benim ne güzel döktürmüşsün yine
buradaki çoğu kişinin duygularına tercüman oluyorsun
seninde az kalmış maaşalah..
ecrin venhar sizler nasılsınız dualarım hep sizinle mucizesini bekelyenlerle
sizinde burdan hamileyim haberlerinizi okumayı çook istiyorum
hepinizi çook öpüyorum..
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, su gibi ömrü olsun yavrunun, acısını göstermesin inşallah Rabbim
teşekkür edrim ecrinim allah razı olsun darısı tez vakiite başına inşallah..
durumlar nasıl canım neler yapıyorsun umutsuzluk yok devam çalışmalara dimi..
emeklerinizin karşılığını alacaksınız bir gün ben buna yürekten inanıyorum canım
rabbim en güzel zamanda hiç ummadığınız bir anda nasip edecek inşalalh...
canım teşekkür edrim seninde az kalmış ne güzel. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
amin inşallah,nasıl beklıyoruz bılsen...bazen kanadım kırık hıssetmıyor da değilim ama Allah büyük, O ol derse öyle kolay olur ki zorlar..bekliyoruz hayırlısı
canım öncelerı aşılamaya yetmıodu değerler bılıyorsun ya,şuan uygun..aşılama duşunuodum,doktorum 3 kez aşılama deneyıp olmazsa tupe gecelım dıor..önumuzdekı gunlerde bır karar vermemız gerekıyor inşallah..vıtamınlere devam yenıden
sen napıosun?nasılsınız?anlatsana bıraz...maşallah barekallah dıyeyım once, ıcıne doldura doldura kokla prensesi emi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?