- 27 Şubat 2013
- 14.870
- 42.474
- 798
mrb ben yeni üye oldum baya paylaştıklarınızı okudum benimde size bi sorum olucak cevap verirseniz çok sevinirim ben yaklaşık 2 yıldır evliyim iki yıl boyunca korunma olmadı cocuk olmayınca bizde doktora gittik eşime bi ton tahlil verdiler sperm tahlilinde hiç sperm çıkmadı varikosel teşhisi konuldu tek taraflı amaliyat oldu peki sizce normal yolla ben de anne olabilirmiyim bide hiç sperm çıkmaması varikoselden mi kaynaklanıyo cevap verirseniz çok sevinirim allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı akşamlar
olabilirsin tabi,neden olmayasın.mrb ben yeni üye oldum baya paylaştıklarınızı okudum benimde size bi sorum olucak cevap verirseniz çok sevinirim ben yaklaşık 2 yıldır evliyim iki yıl boyunca korunma olmadı cocuk olmayınca bizde doktora gittik eşime bi ton tahlil verdiler sperm tahlilinde hiç sperm çıkmadı varikosel teşhisi konuldu tek taraflı amaliyat oldu peki sizce normal yolla ben de anne olabilirmiyim bide hiç sperm çıkmaması varikoselden mi kaynaklanıyo cevap verirseniz çok sevinirim allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı akşamlar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)merabalar arkadaslar ben bu formu 1,5 yıldan beri sessiz sessiz takip etmekteyim bazen hüzünlenip bazende cok sevindip cogu zaman ümitlendim acaba benimde bebişim olacakmı diye.eşim 25.02.2012 de eşim sol varikosel ameliytı oldu.sperm sayısı baya düşüktü.amelyattan 3ay geçti 6,5 milyona cıkmıstı bundan 3 ay sonra bide özelde yaptıralım dedik orda ise sonuç yok denecek kadar az cıktı hatta cocuk sahibi olman cok zor tüp bebek deneyebilirsiniz dendi. bunu diyende zaten tüp bebek merkeziydi.cok ama cok moralimiz bozuldu.eşimi bilmiyorum ama özellikle ben ona caktırmadan cok ağladım belki oda aynısını yapmıstır neyseki yine ümidimizi kaybetmedik 2 ay sonra bursa devlet hastanesnde sperm testi oldu orda 13 milyon cıktı sevincten çıldırmıs gibiydik.o doktor biraz daha beklemelisin dedi iki ilac verdi 3 ay sonra gene gel dedi gittik bu defa 24 küsür cıktı doktor suanda normal saylırsın ama yinede zamana ihtiyac var dedi demesi kolay tabii 1ay sonra artık beklemekten sıkılmıstık gittik tüp bebek merkezinden randevu aldık randevu aksam saatlerindeydi biz gitmeden bi sansımızı deneyelim devlet hastanesnde tekrar test yaptıralım dedik vee sonuc 32 milyon olmustu tüp bebek merkezinden aradılar gelemeyeceğimizi söyledik :) ALLAH kimseyi bu seklide sınamasın cok zor.bunun üstünden 2 ay geçti kulaklarım cok ağırıyordu ve ağır grip geciriyordum sabah namazında acile gittik ve orda bayılmısım kan tahlili falan derken gözümü açtığımda kolumda serum vardı.eşim tahlil sonuclarını almıs yanında doktorla beraber bana doğru kosarak geliyordu . meğerse ben inanmam diye doktoruda getirmiş..doktorum bana gözün aydın hamilesin dedi kulaklrıma inanamadımm yalaaaann diye bağırdım herkes bize bakıyordu ve o halimle kolumda serum nerdeyse havalara ucacaktım .suanda karnımda 2,5 aylık umarım yüce rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.anlatmak istediğim arkadaslar hiç ümidinizi kaybetmeyin O OL DEYİNCE OLUR...dualarım hep sizinle ALLAHIM hiç kimseyi çocuk hasretiyle sınamasınn..ben bu siteden cok fayda gördüm belki bunu okuyanlarda birazcık olsun ümitlerini tazelerler...
Yitirme sakın,bizim de ameliyat sonrası 10. ay da geldi mucizemiz.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsın yazıları okuyunca gözüm yaşarıyor ağlıyorum Bir gun banada nasip olurmu diye bizim ameliyatın uzerınden 8 ay gectı umudumu yıtırmemeye çalışıyorum
başka bir dr'a daha görünün,Merhaba kızlar. Eşim iyi bir uroloğa göründü 2. Derece varikoselin dendi ameliyata gerek olmadığını söyledi ve ilaç verdi 6 ay kullan demiş ama 6 ay çok uzuuuun. Sabretmek gerek biliyorum ama çok zooor. Acaba ilerlemeden ameliyat mı olsak ne dersiniz
Düzelir ama takviye kullanıyor musunuz?Merhaba arkadaslar esim 1 Ekim'de ameliyat oldu sayımız ml de 14 milyon ileri hız 0 morfoloji 1 di dün test yaptırdı sayı ml de 72 milyon olmuş ama ileti hız yine 0 morfoloji 2 sizce düzelirmi zamanla
Gökçenim özlemişim çok,seni görünce hemen altta takvimine baktım,gözlerim doldu...merhaba arkadaşalr..
beni tanımazsınız eskilerdenim şöyle bir geçmişe baktım da eskilerden mutluluk ecrin venhar
gözüme çarptı diğerleri girmiyor mu bilmiyorum
bende epeydir giremiyorum bir bakayım güzel haberler var mı dedim
inşalalh bekelyen arkadaşalrım mucizelerine kavuşmuşlardır.
bende çok şükür kucağıma aldım kuzumu
rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşalah..
mutluluk canım benim ne güzel döktürmüşsün yine
buradaki çoğu kişinin duygularına tercüman oluyorsun
seninde az kalmış maaşalah..
ecrin venhar sizler nasılsınız dualarım hep sizinle mucizesini bekelyenlerle
sizinde burdan hamileyim haberlerinizi okumayı çook istiyorum
hepinizi çook öpüyorum..
Gökçenim özlemişim çok,seni görünce hemen altta takvimine baktım,gözlerim doldu...
Dün gibi gökçen ya,siz pzrtesi biz perşembe ameliyat olmuştuk günlerini bile unutmadım :)
Önce senin güzel haberini aldık ben umutlandım sonra da biz mucizemizin haberini verdik.
Bizim de son haftalar,günler artık :) senin prensesin büyümüş bile maşallah!
Allahım güzel yazılar yazsın,ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah.
Eskisi kadar sık giremesem de buradan kopamıyorum ben.
Hatta neredeyse kk'nın sadece bu bölümüne giriyorum artık :)
İnşallah bütün arkadaşlarımızın güzel haberlerini alıcaz bu yaz sonuna kadar.
arkadaşlar hepinize mrb.kendimden bahsedeyim biraz eşim 12 kasım 2012 tarihinde sol taraflı varikosel ameliyatı oldu. aradan 7 ay geçti ama ne gelen var ne giden. eşimin durumu her testte biraz daha düzeliyo ama çok yavaş.rabbim önümüzdeki mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah...
iyi geceler canım benm eşimde haziranda oldu bekliyoruz bakalım bizim hareketlilik ve morfoloji de sorun vardı bakalım düzelecek mi sizin sonuçlar nasıldı şimdi nasıl
iyi geceler cnm...sizin daha cok yeniymiş insallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur eşin ve o güzel bebek müjdesini alırsınız:) ameliyattan önce toplam sayı 9 milyon morfoloji 0 dı harekette problem yoktu ameliyattan 3 ay sonra toplam sayı 13 milyon morfoloji yine 0 dı 5.ayımızda toplam sayı 35 milyon morfoloji %2 idi. 6. ayımızda 10 milyona düştüsuanda 25 milyon toplam sayı morfoloji % 3 hareket %66 maalesef hala cok yetersiz sizin sayınız nasıldı ameliyattan önce?
Gökçenim özlemişim çok,seni görünce hemen altta takvimine baktım,gözlerim doldu...
Dün gibi gökçen ya,siz pzrtesi biz perşembe ameliyat olmuştuk günlerini bile unutmadım :)
Önce senin güzel haberini aldık ben umutlandım sonra da biz mucizemizin haberini verdik.
Bizim de son haftalar,günler artık :) senin prensesin büyümüş bile maşallah!
Allahım güzel yazılar yazsın,ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah.
Eskisi kadar sık giremesem de buradan kopamıyorum ben.
Hatta neredeyse kk'nın sadece bu bölümüne giriyorum artık :)
İnşallah bütün arkadaşlarımızın güzel haberlerini alıcaz bu yaz sonuna kadar.
canım benim bende seni gördüğüme çok mutlu oldum
hala buralardasın ve herkese ümit aşılamaktasın ne güzel
ismin gibi mutluluk kaynağısın bir anlamda :)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım
bende sana sağlıklı sıhhatli güzel anılarla dolu bir doğum diliyorum
rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
kuzucuğuna da sağlık huzur mutluluk diliyorum bir ömür.
ben çok nadir giriyorum buraya. vaktim oldukça mart annelerine takılıyorum
çünkü artık srounlar farkllılaşıyor haliyle daha çok çocukla ilgili konulara odaklanıyorsun.
inşalalh seninde dediğin gibi herkesin mutlu haberini alırız bir an evvel..
rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin
kimsenin kucağını boş bırakmasın bizde geçtik bu yollardan çünkü
bizde çokk üzüldük yıpprandık uğraştık didndik ama rabbimin izniyle sonuç aldık çok şükür
rabbim nasip etti oldu.. herkese de nasip etsin inşalalh..
merhaba bu başlık altında yazılanları çok okudum ve yaşadıklarımı sizinle paylaşmak için yazmaya karar verdim. Eşimle 2,5 yıldır evliyiz.1 yıl korunmadan çocuk sahibi olamadık.ben de bi sorun çıkmadı.Ekim 2012 ayında eşime varikosel teşhisi koydular.Kasım da da Ege Üniversitesinde ameliyat oldu. Doktorumuz 6 ay herhangi bir beklenti içerisine girmememizi belirtti.Eşim bu sureçte sigarayı bıraktı.Her akşam kendisine bal ile beraber çakşiri karıştırıp yedirdim.Keçi boynuzu kürü içirdim.Ve Ben Şubat ayında hamile oldugumu öğrendim.Şu an 4,5 aylık hamileyim ve oğlum olacak.Yüce Rabbim dualarımızı kabul etti ve şimdi herşey yolunda...Asla ümidinizi kaybetmeyin...Eşinizle beraber üstesinden gelebileceğiniz küçük bir sorun olarak görün sadece.
mrb arkadaşlar eskilerdenim tanıyanlarınız elbette vardır allahım hepinizin yar ve yardımcısı olsun ne hayırlı dilekleriniz varsa kabul etsin inş.hatırlayanlarınız vardır bende eşimin varikosel amaliyatından sonra 9.ayda hamile kalanlardanım inanın sizleri çok iyi anlayabiliyorum şuanda 7 aylık hamileyim allahım inş isteyen herkesin kucaklarını tez zamanda doldurur nasipse benimde kızım olucak hep dualarımdasınız
arkadaşlar sonunda eşim cumartesi günü çift taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı oldu.. ilgi hastanesinde, levent sinan kireççi doktorumuz.. ameliyat başarılı geçmiş,öyle ağrı sızı da olmadı.. 11 gibi ameliyattan çıktı,akşam 6 gibi hastaneden taburcu olduk.. dün bandajları çıkardık solda 5 sağda 4.5cm dikiş izi var.. yürürken biraz zorlanıyor haliyle onun dışında bir sorun yok çok şükür..
bakalım zaman bize neler getirecek.. hayırlısı ile günlerin geçmesini bekleyeceğiz......
arkadaşlar sonunda eşim cumartesi günü çift taraflı mikrocerrahi varikosel ameliyatı oldu.. ilgi hastanesinde, levent sinan kireççi doktorumuz.. ameliyat başarılı geçmiş,öyle ağrı sızı da olmadı.. 11 gibi ameliyattan çıktı,akşam 6 gibi hastaneden taburcu olduk.. dün bandajları çıkardık solda 5 sağda 4.5cm dikiş izi var.. yürürken biraz zorlanıyor haliyle onun dışında bir sorun yok çok şükür..
bakalım zaman bize neler getirecek.. hayırlısı ile günlerin geçmesini bekleyeceğiz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?