EVET ÇOK MUTLUYUM HALA İNANAMIYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM !!!!
Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ
Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ
hamıle kalmadan önce ve sonra degerlerınız kaçtı acaba.sadece bu ılacımı kullandınız tesş.
LÜTFEN DİKKAT EDİN...
bulutsuzluk arkadaşım Hayırlı olmasını dilerim.. Sizin adınıza sevindim. Ancak bir meseleye deyinmek istiyorum buradaki kişiler hep bir umut arayan kişiler olduğunu görüyorum ben dahil ve bir kişi ameliyattan olumlu sonuç aldığı zaman aynı sıkıytıdan muzdarip olan kişiler hemen o ameliyatın kendisindede işe yarayacağını düşünerek üstün körü eşini bıcak altına yatırıyor ve deniliyorki çok basit ve yan etkisi olmayan bir ameliyan bunu kim derse desin bu KOCA BİR YALAN düşünün eşiniz 27 yaşında ve hiçbir uzuvsal sorunu yok sizin telkininiz ile varikosel denilen illet amelit oluyor ve sonra hüsran ah u hüsran sadece çocuk olmaması olsaydı iktidarsızlığa uzanan bir sonuç ve bunun hesabınıda kimseden soramıyoruz denilen şey psikolojiktir.... şimdi ne olacak hani yan etkisi yoktu aylarca tedavi görüldü hiçbir gelişme yok iş işten geçtikten sonra öğrendikki damara inerken sinirlere doku olmuş ve dizelme ihtimali çok zor.. Ben derimki asla asla enson çare olmadan ameliyat ettirmeyin bunun sorumluluğu çok ağır oluyor ve kaldıramıyorsunuz
jonguil arkadaşın yukarıda astığı listede 50 küsür kişi ameliyat olmuş 20 küsür kişide fayda görülmş bu ise ikiye bir oranında bir başarıdır yani bizi kandırıyorlar yüzde seksen doksan başarı diye derimk doğal yolları önce deneyin ameliyatın geri dönüşü olmuyor malesef.....
canım benim ne güzel ya bebeğini doğurup kucağına almışsın bile.allah sağlık versin...peki ameliyat öncesi ya da sonrası değerleriniz varsa paylaşabilir misin?hızınız nasıldı hamilelikten önce...Öncelikle çok geçmiş olsun,nasıl oldu bilmiyorum ama talihsiz bir durum olmuş.
İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur eşiniz.
Bizler burada tabi ki konunun uzmanları değiliz ama yaşayarak,araştırarak deneyim kazanıp,
sonuç olarak başarı sağlanınca öneri de bulunuyoruz.
Ben de yıllarca burada ki başarı hikayeleri ile umutlanıp,
kendimce ve tıbben uygun gördüklerimizi eşimle uyguladık.
sayımız 2 milyonu hiç geçmedi.
Yaptıklarımızı saysam sayfalar sürer.
Ama hiç biri sayımızı arttırmadı.
En son hep adını veriyorum Allah razı olsun ondan,
canım krishazel ''ameliyat olsun eşin,inan pişman olmayacaksınız.durumumuz aynı''dedi.
Ben eşime ''ameliyat olmalısın,başka şansımız yok''demedim.diyemezdim,bu onun kararıydı.
Tek başına bana haber vermeden gidip gününü almış.
Hem korktum,hem çok heyecanlandım.
korktum neticede bir ameliyattı ama şu piyango da ''ya çıkarsa''felsefesi var ya,
bu tam da öyle bir şey...Ya olursa...
Eşimi ameliyathaneye gönderirken hıçkıra hıçkıra ağladım.
Ve aynı gözyaşlarını 10 ay sonra eşimin gözlerin de gördüm.ben doğuma girerken!!!
Yani risk hep var arkadaşım.Ama uğruna mücadele edilen şey öyle kıymetli ki her şey göze alınabilir...
Çok uğraştık,çok yıprandık ama şu an karşımda dünyanın en değerli hazinesine bakıp,
şükürler olsun diyorum...
Her şeye değermiş!Ve hep bizlerden daha da çok uğraşanlar olduğunu düşünüp daha çok şükrediyorum.
Allahım isteyen herkese,dileyen,el açıp dua eden ve hakeden bütün hemcinslerime bu duyguyu yaşatsın inşallah!
Lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın.
Ve varikosel varsa ben de ameliyatın gerekli olduğnu düşünüyorum.
Dr lar bize ''ameliyat olmayın boşuna sayınız çok düşük,bir fayda göremezsiniz''demişti
Ama biz her şeyi göze alıp olduk.Çok şükür 10. ay da doğal yolla geldi mucizemiz.
bizim 1.000.000 larla olduysa herkesin olablir.Pes etmeyin,vazgeçmeyin ve gerçekten inanın,bol bol dua edin.
Allah içinizi biliyor,ne kadar çok istediğinizi,ne kadar içinizin acıdığını yaşadığınız her şeyi görüyor.
Dualarım hepinizle,dilerim en kısa sürede herkes o mucizeye sahip olur.
benim eşimde mayıs ayında varikosel ameliyatı oldu temmuzda hamile kaldım :)
nasıl anlatsam nerden başlasam cooook heyecanlıyım. biliosunuz 20 Ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu. regl dongum 32-34 gun olduğu için hemen anlayamadık. haftaiçi kan testi yaptırdım ve hamileyim :))) dr.dan geliyoruz şimdi, keseyi gördük. 5 haftalıkmış. canım arkadaşlarım hep aklımdasınız ve dualarım sizinle..
merhaba arkadaşm tebrik ederm cnm benim eşimde 8 haziranda varikosel ameliyati oldu 3 ayy geçti hafta sonu test yaptırdk sonuçlar çok iyi çıktı biz bile inanamadk ama neden hala olmuyo bebişimiz sizce
hayırlı olsun canım...eşinin ameliyat öncesi değerleri nasıldı?
benim eşimde mayıs ayında varikosel ameliyatı oldu temmuzda hamile kaldım :)
merhaba arkadaşm tebrik ederm cnm benim eşimde 8 haziranda varikosel ameliyati oldu 3 ayy geçti hafta sonu test yaptırdk sonuçlar çok iyi çıktı biz bile inanamadk ama neden hala olmuyo bebişimiz sizce
kızlar dun aksam test yaptım, reglıme henuz 2 gun var,
ve sanırım hamıleyım, silik bi cızgı cıktı,
carsambayı bekleyecegım bakalım neler olacak,
hayırlııs olsun, szlerle paylasmak ıstedım, henuz daha kımsenın haberı yok.
kalp atısını duyunca acıklayacagım ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?