Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş...eşinin ameliyat öncesi değerlerini yazar mısın? bize de umut oluyor böyle değeri düşük olan kişilerin hamilelik haberlerini okuyunca...kendi değerlerimizle kıyaslama yapmak açısından ileri hareketli sayı morfoloji falan nasıldı??

merhaba canım şu an annemdeyim. sonuç kağıdı evde. ama ileri hareketli yüzde 1 di. hatta ben de çok üzülmüş günlerce ağlamıştım. ama ümidimi kaybetmedim. hatta eylül de hamile kalacam dedim. hissettim ve oldu :)

çift taraflı varikosel ameliyatı oldu normal de ekim de tedavimiz başlayacaktı ama oldu. sen yine de git tedavini aksatma dedim de gitmiyor doktora gerek yok diyye

ayy canım benim sen bana nasıl umut oldun bilemezsin bizimde ileri hareketli %3.2 hatta diğer testlerde %0 dı en son yaptırdığımız testte %3.2 yi görmüştük, ameliyat sonrası ne durumda değerlerimiz bilmiyorum tam 3 ay oldu güzel allahım bizlere de nasip eder inş...ne canım hislerinin doğru çıkması hele bu konuda doğru olması çok güzel olmalı...bi ara test sonuç kağıdını detaylı yazarsan çok sevinirim tatlım...çok sağol bu arada...

Son düzenleme:
çift taraflı varikosel ameliyatı oldu normal de ekim de tedavimiz başlayacaktı ama oldu. sen yine de git tedavini aksatma dedim de gitmiyor doktora gerek yok diyye

hmm bizim de kontrolümüz şubatta canım solk tarafta ileri derece idi bizim varikosel...ne güzel siz ameliyatın faydasını görmüşsünüz inş biz de görürüz...kaç yıldır çocuk düşünüyordunuz??

ne demek canım :) bak şimdi ben şubat 2013 de evlendim. ilk iki ay vajinismus geçirdim. hatta özel psikoloğa gittim para döktük o kadar. Sonra o kabus bitti. Haziran a kadar çocuk olmayınca kadın doğuma gittik. bende sorun çıkmadı. Folikasit yazdı doktor. sonra eşime baktılar sonuç çift taraflı varikosel. Doktor bile ümitsiz olacak ki Folik asit alma artık dedi. 1 temmuz da ameliyat oldu. Aynı doktora gittik hamileyim diye. O da şaşırdı ama çaktırmadı. "Hımmm doktor iyi ameliyat etmiş demek " dedi. Ama ben duaya inanıyorum

sen ne kadarlık evlisin. Biz öylesine doktora gittik iyi ki de erken gittik. baya uzun süredir de varmış varikosel. Allah sana da nasip etsin en kısa zaman da dua edicem senin için

canım siz erken davranmışsınız o yüzden belki de bu kadar erken hamile kaldın...genelde %i ileri hareketliyle ameliyat bile yapmaya gerek yok diye gezinen doktorlar var ne demeli böyle doktorlara...ameliyat faydasını göstermiş çok iyi allah bizim durumumuz da olan herkese de böyle düzelmeleri nasip eder inş..ya...

sen ne kadarlık evlisin. Biz öylesine doktora gittik iyi ki de erken gittik. baya uzun süredir de varmış varikosel. Allah sana da nasip etsin en kısa zaman da dua edicem senin için

allah razı olsun canım hamilelerin dua kabul olurmuş..canım biz 4 senelik evliyiz 2 yıldır çocuk istiyoruz, 1.5 yıl kadar eşim doktora hiç gitmedi daha sonraki zamanlarda doktora gittik geldik derken eşimde varikosel çıktı ilaçlar kürler kullandık ama nafile değerler hiç artmadı, en son ameliyat oldu bekliyoruz işte 3 ay sonra kontrolümüz var...

ayy super bir haber bu yaa cok sevindim Allaha sukur canim benim Hadi insallah git bir kan testi yaptir hemen valla sabirsizlikla beklicem iyi haberlerini.Esine soylemedin mi daha

ayy super bir haber bu yaa cok sevindim Allaha sukur canim benim Hadi insallah git bir kan testi yaptir hemen valla sabirsizlikla beklicem iyi haberlerini.Esine soylemedin mi daha

yaptırdım yaptırdım canım cok sukur:)
keseyi gorduk sımdı kalp atısını bekliyoruz insallah onu da duyacagız hayırlısıyla :)

olacak inşallah hiç üzülme. bence ameliyat gerekli. sonuçta kanalları tıkıyor her ne bela ise. açılması gerekiyor. daha yeni ameliyat olmuş eşin herşey güzel olacak inşallah

yaptırdım yaptırdım canım cok sukur:)
keseyi gorduk sımdı kalp atısını bekliyoruz insallah onu da duyacagız hayırlısıyla :)

Cok sukur canim insallah onuda duyar sag salim kucaginada alirsin.Dualarini bizden esirgeme Allahim bizede versin.Ameliyattan sonra kullandiginiz biseyler var mi senin yada esinin?

Merhabalar Canım
Pazartesi test yaptıracaktınız yaptırdınız mı cok merak ettım

Merhabalar Canım
Pazartesi test yaptıracaktınız yaptırdınız mı cok merak ettım

ya canım hiç sorma hala moralim bozuk doktor bayramdan önce gitmiş bizde bayram bitsin öyle gideriz demiştik dokttor gitmiş ilçe de oturuyoruz başka ürolog yok il e ne zaman gideriz bilmiyorum ayarlamaya çalışıyoruz ama çok üzüldüm hala içimde kaldı o gün çok istemiştik test yaptırmayı.SS

Slm bayanlar , benimde eşim varikosel amelyatı oldu askerde , nişanlıydık o dönemler. siperm sayısı 5m civarındaymış ve hareketlilik te %24 lerdeymiş , 16 ay önce evlendik ve hiç korunmadık . . En son geçen ay semen analiz yaptırdık ve siperm sayısı 15.000.00m , ileri hareketlilik %54 kruger %2 . çıktı .. Sonuçlardaki siperm sayısı normale göre düşük çıksa da hamile olduğumu öğrendim bu ay , Allahım herkese nasip etsin inşallah

Amin hayirli olsun insan boyle haberler duyunca biraz olsun umit oluyo.Rabbim bizede versin insallah.Peki ameliyattan sonra ne kadar sure sonra tuttu ve de kullandiginiz bir hap yada kur var mi?

Amin hayirli olsun insan boyle haberler duyunca biraz olsun umit oluyo.Rabbim bizede versin insallah.Peki ameliyattan sonra ne kadar sure sonra tuttu ve de kullandiginiz bir hap yada kur var mi?

Sağolasın , eşim amelyattan sonra kendini korumadı hiç , dinlenmedi .. antibiyotiklerini kullanmadı !! Allah korudu bizi öyle söyliyim amelyattan 1,5 ay sonra evlendik 16. ayımızda hamile olduğumu öğrendim. keçi Boynuzuymuş ,, reçelmiş balmış pekmezmiş.. asla öyle şeylere yanaşmadığı için gerçekten ümidimi yitirmiştim .. Şimdi iste ondan mutlusu yok

Ne guzel darisi bizim basimiza insallah.Iste olacagi zaman oluyo aslinda 1 milyon olsa bile belli olmuyor ama iste vucut yapisimi sperm yapisimi artik her neyse.Tekrardan hayirli olsun bizlere de dua etmeyi unutmayin

merhaba kızlar ben de aranıza katıldım eşimde fıtık muayenesi esnasında tek taraflı varikosel tespit edildi ve haftaya ameliyat olacak ameliyat konusunda beni bilgilendirir misiniz? sonrasında bizi neler bekliyr ve çok şükür ki ben hamileyim ikinci için de biraz zamana ihtiyacımız olacaktı derken bu durum çıktı karşımıza biraz tedirginim bilgilerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…