Ne guzel darisi bizim basimiza insallah.Iste olacagi zaman oluyo aslinda 1 milyon olsa bile belli olmuyor ama iste vucut yapisimi sperm yapisimi artik her neyse.Tekrardan hayirli olsun bizlere de dua etmeyi unutmayin
merhaba arkadaslar ben buraya yeni uye oldum benim esimde 15 gun once cifttarafli varikosel ameliyati oldu bakalim insallah guzel olur allah tum isteyenlere evlat versin
ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı canım? varikosel ile mücadelimiz başlıyor diye topik var orda ilk sayfada listemiz var hamile kalan kaç ayda kaldığı falan orya gel istersen listeye yazsın adını
esimin sperm sayisi 8 milyondu vede cok sigara iciyordu her gun 2 kutu sigara iciyordu ve doktor soyledikten sonra birakti yaklasik 2 aydir birakdi ayyyy cok cok ozur diliyorum yazamiyorum turkce azeriyim
güzel güzel yazmışsınız canım merak etme derdiniz anlatabiliyorsun... hareketlilik ileri hız ne kadardı? eşine keçi bonuzu kürü yap canım değerlerinizin artışını hızlandırır belki...
kızlar eşim 2012 kasımda varikosel ameliyatı oldu değerler düzelmedi hatta hidrosel oluştu. haziranda tüp bebek denedik tutmadı. benimde sağ tüp tıkalı sol tüp şüpheli idi. temmuzda bebeğimizi verdi allah bize çok şükür
kızlar eşim 2012 kasımda varikosel ameliyatı oldu değerler düzelmedi hatta hidrosel oluştu. haziranda tüp bebek denedik tutmadı. benimde sağ tüp tıkalı sol tüp şüpheli idi. temmuzda bebeğimizi verdi allah bize çok şükür
esim iranda ameliyat oldu 15 gun once testi de orda verdi teste bakiyorum anlamiyoruz kendi dillerinde evet keciboynuzu pekmezi iciyor yaklasik 2 aydir istahi da duzeldi kendisi de cok zayifdir genelde sigarayi biraktiktan sonra 5 kilo aldi basqa takviyeler kullandiysaniz yazrmisiniz bizde deneyelim
çakşır suyu var canım ...çakşır topiği var ordan takip edebilirsin...
kızlar size umut olsun benim eşimde 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve tekrar nüksetti hastalıgı ama ameıyat olmadı ve ben suan hamıleyım ve bendede pko var dusunun rabım ol dedıkten sonra engel tanımaz.. rabim isteyen herkeze nasip etsinn
tebrik ederim canim allah tamamini erdirsin saglicakla kucagina alirsin insallah bebgini bize de nasip eder insallah rabbim
değerleriniz nasıldı canım ameliyat öncesi ve sonrası? ne mutlu size allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...
ileri hızlı sıfırdı sperm sayısıda 5 milyondu morfoloji bozukluğu vaardıesinizin degerlerini yaza bilirmisiniz bir mahsuru yoksa bende 1 ay oldu hsg cektirdim tuplerim acik cikti adetlerim de gecikmez yani sorun esimde insallah rabbim isteyen her kese versin
çok teşekkür ederim.... Allah razı olsun rababim sizlered nasip etsin agladıgım günleri daha unutmadım :26:
ameliyatdan sonra kacinci ayda hamile kaldiniz yasadiklarinizi yazarsaniz bize de bir umut olur bu arada ben azeriyim eger yanlis yazarsam ozur dilerim[/QUOTE
Yoo canim Turkcen gayet guzel ve anlasilirYazdiklarinin hepsi duzgun ve anlasilir rahat ol yanlis yazsan bile burda bir sorun olmaz kimse aa bak soyle yazmis yanlis yazmis demezler yani.Aramiza hosgeldin
kızlar size umut olsun benim eşimde 3 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ve tekrar nüksetti hastalıgı ama ameıyat olmadı ve ben suan hamıleyım ve bendede pko var dusunun rabım ol dedıkten sonra engel tanımaz.. rabim isteyen herkeze nasip etsinn
Amin canim insallah bizlere de nasip etsin.3 sene boyunca birsey yaptin mi peki tedavi ilac kurler falan bizde hep deniyoruz keciboynuzu kuru pekmezi,macundur falan.Soruyorum hep hamile kalan herkese bizde yapalim diye.Bende de pko var diyo Turkiyedeki doktorlar ama burdaki de adetin duzenli diye yok diyo anlamadim ins yokturda.Iste esimde problem var.Sizin sayilar hiz falan nasildi.Bence esinin degerleri iyiyse hamile kalmak zor degil.Onun spermleri guclu olduktan sonra cabuk kalinir gibime geliyor sonucta yumurtaya ulasmasi gerek bizimkiler uyusuk tembel yetisemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?