Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar gelin hele. Pts 5est gunum ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah
Ayyyyyyyyyyyyyy ya süper allahım şükürler olsun daha da güzel olacak hadi daha daha güzel haberlerini beklioz

Kızlar bu ay yine benim umudm kırıldı. Adetime 10 gün var ve yine sivilcelerim başladı kesin adet olucam....of offff off çoksa ümitliydim yaaaa... Bu arada @xperiaz nerdesin.

Kızlar bu ay yine benim umudm kırıldı. Adetime 10 gün var ve yine sivilcelerim başladı kesin adet olucam....of offff off çoksa ümitliydim yaaaa... Bu arada @xperiaz nerdesin.
Anam bana sorsan yumurtlama derim buna. Daha 10 gün var canım yumurtlama nin gectiginden emin misin? Gectiyse de sağlık olsun bi dahakine inşallah

Kızlar gelin hele. Pts 5est gunum ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah
Ayyy eşime kızıp hamilelik ile ilgili tüm sayfaları takipten çıkarmıştım az önce aklıma geldin transfer sonrası haber gelmiştir diye geldim topiğe ve çooook sevindim!!! maşallah sana.. Kat Kat artsın vakitlice kesesi kalp atışı görünsün her kontrolde sağlıklı haberler al inşallah sağlıkla kucağına al inşallah.. Bize de Dua et

Ayy sayfa ne güzel haberlerle dolmuş böyle maşallah diyorum canım benim eşimin de 1 hafta ara ile yapılan iki testte dünya kadar fark vardı hatırlarsan ve hatta çok kötü değerler çıkan hastanenin değerlerini baz alıp ameliyata karar vermiştik. Belki de aslında eşimin ameliyata hiç ihtiyacı yoktu 6 milyon çıkan hastanenin testine güvenmiştik oysa 84 milyon çıktı acıbadem tüp bebek merkezinde.
Tez zamanda gebelik haberini de verirsin inşallah.

Canım eşimle ciddi tartıştık geçtiğimiz günlerde. Kızıp gebelik sayfalarını takipten çıkarmıştım çocuk istemiyorum bu adamdan diye yasemini merak edip geldim şimdi geçmişi okuyorum yavaş yavaş.
Bizde Son durum eşimin değerleri normal sayılır morfoloji 3 sadece. Ama benim adetlerim çıldırdı. Yumurtlamayı takip ediyorum 24. günde test pozitif oldu (ovulasyon testi) ama ateşim yükselmedi. Galiba yumurtlamıyorum. Millet 24 günde adet oluyor benim ancak test pozitifleşti

Kız adete 10 gün kala moral bozulur mu gebelik olsa bile daha sperm ile yumurta yeni karşılaşmıştır. Belirti arama 3 gebelik geçirdim bak adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark yok boşuna strese sokma kendini. Çok merak ediyorsan regle bikaç gün kala teste başlarsın
Ben bu ay hem Ateş takibi hem de ovulasyon testi kullandım 24. günümde test ancak pozitif oldu bugün 26. günüm en iyi ihtimal ile 40 günde adet olucam

Benim psikolojimi sorarsanız annem fitil ediyor arada. Yengemin doğumu yaklaştı ya malum 15-20 günü var annem açmış tlfda yok lohusa geceliği varmış da rengini beğenmemiş yengem yok doğum yaklaşmış çok ağırlaşmış yok karnı şu kadar olmuş saçma sapan yengemin dedikodusunu yapıyor. Ne cevap vereceğimi şaşırıyorum en son annemin tlflarına cevap vermemekte buldum çözümü.
Babam bugün aramış bana çok Dua ettiğini soyledi çocuk için. Ailemle konuşmadıkça moralim güzel, en iyi onlar anlayacak diye düşünürken hiç anlamayanlar olmaya devam ediyorlar
Iş yerinde her gün bir akıl veren şunu ye şunu iç şu doktora git ben şunu yaptım eltim bunu yaptı gibi öneriler.. Bildiğiniz aynı şeyler devam ediyor işte

ayyyy canım harika bir haber bu hadi bakalım inşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde artar, dualarım seninle

Ah canım en kisa zamanda yuzumuz güler inşallah evet bazen bende düşünüyorum etrafimizdaki insanlar yuzundende strese giriyoruz iyice karışıyor hormonlar bende senin dediğin gibi başka şehirde oturuyorum ve mümkün oldugunca az gidiyorum aile tarafina kimsenin senin durumunu bilmediği insanların yanında daha mutlu hisediyorum kendimi sende öyle yap derim iyi geliyor gerçekten yoksa diğer türlü sen dusunmesende unutturmuyolar sağolsun lar esinle de inşallah en kisa surede duzelirsiniz bu zamanlar çok sıkıntılı zamanlar gerçekten rabbim rahata eristirsin inşallah

selam arkadaşlar, tatilde uzun uzun yazamadım. dr un tavsiyelerini sizinle de paylaşmak istedim, kürlerin kullanımını sordum dr a , sırf bebek olsun diye içmeyin henüz etkisi kanıtlanan bişey yok ama psikolojik olarak sizi rahatlatacaksa için, herhangi bir olumsuz etkisini şu ana kadar duymadım dedi. diğer yandan adetin ilk gününden sayarak 10-16. günlerde 2-3 günde bir ilişki öneriyorum bundan daha sık ya da daha azı sperm kalitesi için iyi değil dedi. bilenler vardır elbet, yine de yazayım dedim

Sağol arkadaşım inşallah darısı size en normal şekliyle olsun
ay yasemin ol atta çıkan resim varya onu görünce nasıl sevindim senin adına maşşallah.... anlaşılan herşey yolunda:))))öpyrm çok seni dualrını eksik etme bizden....

ay yasemin ol atta çıkan resim varya onu görünce nasıl sevindim senin adına maşşallah.... anlaşılan herşey yolunda:))))öpyrm çok seni dualrını eksik etme bizden....
Ayy eder miyim canım hep aklimdasin iz. Ben bu işlerle uğraşmadan önce heralde bebeği olmayan kişiler hiç gelmiyordu aklıma. Su an hiç kimseyi unutmuyorum. Bugün betam 59.9 çıktı ilerliyoruz canım Rabbime şükürler olsunm çarşamba bi daha bakılacak. Rabbim size tedavisiz en kolay şekilde yasatsin size bu güzellikleri

Canım çok sevindim rabbim hayirlsiiyla kucağına almayi da nasip etsin inşallah bizlere dua et olurmu

annemin tlflarına cevap vermiyorum diyordum ya keşke açmaz olaydım. eşime dün diyorum ki annem değil kaynanam yapsa annemin yaptıklarını bir daha yüzüne bakmazdım.
aramış ;yengen seni rüyasında görmüş karnın kocamanmış, üçüze hamileyim diyormuşsun, niye söylemedin diye sorduğumuzda da geçen sefer söyledim nazar değdirdiniz bu sefer kimseye söylemedim ben de demişsin ; ben de merak ettim dur arayayım bakayım var mı bir durum dedi saçmalama anne olsa sizden mi saklayacağım hangisini sakladım sanki dedim. hala olsun ben sorayım da var mı bir durum falan dedi çıldırttı ya arkadan biri arıyor cevap vermem lazım deyip kapattım telefonu.
gerçekten kaynanam söylese bir daha asla açmazdım tlflarını ve nefret ederdim kendisinden. ama yapan annem yaa kesin hastanede karıştım ben

aynı şeyi ben de az önce yaşadım, annem artık kendisi sormuyor, tanıdıklardan biri seni sordu bebek var mı diye diyor. ben de dedim fabrika değiliz insanız, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur sürekli sormayın artık dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…