- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
İnşallah canim, adetim 4 subat ama yumurtlamaya kacirdik gibi buasy. Test verdiğimiz dönemdi. İnşallah bi dahgaki aya
Ayyyyyyyyyyyyyy ya süper allahım şükürler olsun daha da güzel olacak hadi daha daha güzel haberlerini bekliozKızlar gelin hele. Pts 5est gunum ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah
Sağol arkadaşım inşallah darısı size en normal şekliyle olsunAyy canım hadi inşallah kat kat artsın değerin inşallah
İnşallah canım. Pts diğer testim artar inşallah. Darısı size olsun hiç aşılamaya tupe gerek kalmadanAyyyyyyyyyyyyyy ya süper allahım şükürler olsun daha da güzel olacak hadi daha daha güzel haberlerini beklioz
Sağol arkadaşım inşallah darısı size en normal şekliyle olsun
Anam bana sorsan yumurtlama derim buna. Daha 10 gün var canım yumurtlama nin gectiginden emin misin? Gectiyse de sağlık olsun bi dahakine inşallahKızlar bu ay yine benim umudm kırıldı. Adetime 10 gün var ve yine sivilcelerim başladı kesin adet olucam....of offff off çoksa ümitliydim yaaaa... Bu arada @xperiaz nerdesin.
Ayyy eşime kızıp hamilelik ile ilgili tüm sayfaları takipten çıkarmıştım az önce aklıma geldin transfer sonrası haber gelmiştir diye geldim topiğe ve çooook sevindim!!!Kızlar gelin hele. Pts 5est gunum ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah
Ayy sayfa ne güzel haberlerle dolmuş böyle maşallah diyorum canımkızlaaaaarrr en başta söyleyeyim hamile değilim. ama testimizi başka hastanede tekrarladık. ameliyattan yaklaşık 90-95 gün sonraki değerlerimiz, sayımız ml de 16 dan 50 milyona yükselmiş, hareketlilik %14 ten %52 ye yükselmiş. morfoloji %20 diye hatırlıyorum. Rabbime binlerce kez şükrolsun iki gündür ister istemez üzülmüştük canımız sıkkındı. yeni testin sounçlarını alınca donduk kaldık, içimden mutluluktan şaşkınlıktan ağlamak geldi ama yapamadım, sadece şükrettim ve eşimin moralinin iyi olması bebek beklentimin bile önüne geçti o an. dr hamilelik için herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi. üç tane ilaç yazdı. şimdi eşim yanımda yazamıyorum, kağıda bakıp daha sonra yazarım size. ameliyattan sonra kür filan uygulamadık sadece düzensiz olarak e vitamini kullandı eşim. sizinle paylaşmak istedim, güvenilir bir merkeze gitmek lazımmış. hep okurdum farklı merkezlerde yaptırın testi diye, başımıza gelince anladım. düşünün ilk hastanede her şey sıfırdı, dr da başından savmış benim yapabileceğim bir şey yok ameliyatı yapan dr a gidin demiş. en son gittiğimiz de hiçbir sorun görünmüyor dedi. Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlı zamanda diğer canımızı kucağımıza almayı nasip etsin. iyi ki varsınız...
Canım eşimle ciddi tartıştık geçtiğimiz günlerde. Kızıp gebelik sayfalarını takipten çıkarmıştımKızlar bu ay yine benim umudm kırıldı. Adetime 10 gün var ve yine sivilcelerim başladı kesin adet olucam....of offff off çoksa ümitliydim yaaaa... Bu arada @xperiaz nerdesin.
Kız adete 10 gün kala moral bozulur mu gebelik olsa bile daha sperm ile yumurta yeni karşılaşmıştır. Belirti arama 3 gebelik geçirdim bak adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark yok boşuna strese sokma kendini. Çok merak ediyorsan regle bikaç gün kala teste başlarsınKızlar bu ay yine benim umudm kırıldı. Adetime 10 gün var ve yine sivilcelerim başladı kesin adet olucam....of offff off çoksa ümitliydim yaaaa... Bu arada @xperiaz nerdesin.
ayyyy canım harika bir haber bu hadi bakalım inşallah değerlerin sağlıklı bir şekilde artar, dualarım seninleKızlar gelin hele. Pts 5est gunum ama dayanamadım bugün yaptırdım 17.54. 3 gundur silik çıkan testlerim de bugun koyulasti şükür. Dua edin katlanarak devam etsin inşallah
Benim psikolojimi sorarsanız annem fitil ediyor arada. Yengemin doğumu yaklaştı ya malum 15-20 günü var annem açmış tlfda yok lohusa geceliği varmış da rengini beğenmemiş yengem yok doğum yaklaşmış çok ağırlaşmış yok karnı şu kadar olmuş saçma sapan yengemin dedikodusunu yapıyor. Ne cevap vereceğimi şaşırıyorum en son annemin tlflarına cevap vermemekte buldum çözümü.
Babam bugün aramış bana çok Dua ettiğini soyledi çocuk için. Ailemle konuşmadıkça moralim güzel, en iyi onlar anlayacak diye düşünürken hiç anlamayanlar olmaya devam ediyorlar
Iş yerinde her gün bir akıl veren şunu ye şunu iç şu doktora git ben şunu yaptım eltim bunu yaptı gibi öneriler.. Bildiğiniz aynı şeyler devam ediyor işte
ay yasemin ol atta çıkan resim varya onu görünce nasıl sevindim senin adına maşşallah.... anlaşılan herşey yolunda:))))öpyrm çok seni dualrını eksik etme bizden....Sağol arkadaşım inşallah darısı size en normal şekliyle olsun
Ayy eder miyim canım hep aklimdasin iz. Ben bu işlerle uğraşmadan önce heralde bebeği olmayan kişiler hiç gelmiyordu aklıma. Su an hiç kimseyi unutmuyorum. Bugün betam 59.9 çıktı ilerliyoruz canım Rabbime şükürler olsunm çarşamba bi daha bakılacak. Rabbim size tedavisiz en kolay şekilde yasatsin size bu güzellikleriay yasemin ol atta çıkan resim varya onu görünce nasıl sevindim senin adına maşşallah.... anlaşılan herşey yolunda:))))öpyrm çok seni dualrını eksik etme bizden....
Ayy eder miyim canım hep aklimdasin iz. Ben bu işlerle uğraşmadan önce heralde bebeği olmayan kişiler hiç gelmiyordu aklıma. Su an hiç kimseyi unutmuyorum. Bugün betam 59.9 çıktı ilerliyoruz canım Rabbime şükürler olsunm çarşamba bi daha bakılacak. Rabbim size tedavisiz en kolay şekilde yasatsin size bu güzellikleri
aynı şeyi ben de az önce yaşadım, annem artık kendisi sormuyor, tanıdıklardan biri seni sordu bebek var mı diye diyor. ben de dedim fabrika değiliz insanız, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur sürekli sormayın artık dedimannemin tlflarına cevap vermiyorum diyordum ya keşke açmaz olaydım. eşime dün diyorum ki annem değil kaynanam yapsa annemin yaptıklarını bir daha yüzüne bakmazdım.
aramış ;yengen seni rüyasında görmüş karnın kocamanmış, üçüze hamileyim diyormuşsun, niye söylemedin diye sorduğumuzda da geçen sefer söyledim nazar değdirdiniz bu sefer kimseye söylemedim ben de demişsin ; ben de merak ettim dur arayayım bakayım var mı bir durum dedisaçmalama anne olsa sizden mi saklayacağım hangisini sakladım sanki dedim. hala olsun ben sorayım da var mı bir durum falan dedi çıldırttı ya arkadan biri arıyor cevap vermem lazım deyip kapattım telefonu.
gerçekten kaynanam söylese bir daha asla açmazdım tlflarını ve nefret ederdim kendisinden. ama yapan annem yaakesin hastanede karıştım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?