Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok teskkur ederim canim.ben yine bakarim saracoglundan.siz naptiniz 10 ay olmus ameliyat olali ama degerlerde degisiklik yok galiba.sizin sonuc ne zaman belli olucak asilama mi yaptirdiniz tup bebek mi?
Tüp canım. 1 subati bekliyorum sonuç için. Son değerler de hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik canimm

Canım benim allah hayirlisiylagonlundeki muradini kollarına versin. Bende 1 şubatta bu sonucu almaktan çok korkuyorum

Tüp canım. 1 subati bekliyorum sonuç için. Son değerler de hastalığın kesfindeki değerlere ancak dönebildik canimm
Rabbim insallah yuzunuzu guldursun.cabalarinizin sonucunu alirsiniz insallah.1 subati sabirsizlikla bende sizinle birlikte beklicem.insallah iyi haberlerini aliriz.

Sabah 10dan beri hastanedeyiz ve daha ameliyata almadilar.saat 10demislerdi ama simdi 3ten sonra diyolar.iyice stres oldum yaa offf biran once olsun ameliyat hayırlısiyla insallah

Sabah 10dan beri hastanedeyiz ve daha ameliyata almadilar.saat 10demislerdi ama simdi 3ten sonra diyolar.iyice stres oldum yaa offf biran once olsun ameliyat hayırlısiyla insallah
Canım benim size boşuna 8 den sonra bişi yemeyin dememislerdir. Normalde anestezi den en az 6 saat önce bişi yenip icilmemeli

Canımmm hadi bakalım seni ve Minnakının güzel haberlerini bekliyoruz. Bugün 90 günümüz ama benim hiç umudum kalmıyor gibi. Artık içimden bi his ben tüp yapsamda tutmayacak Diyor. Herkes hamile hamile üstüme geliyorlar gibi....

Ay canım inşallah da, ben de çok umutsuzum Niyeyse. Deli gibi test de yapmaya başladım nefret ediyorum şu an. Daha yolun basindasiniz tatlım düşünme öyle. Tüpteki nice insanları görsen böyle dusunmezsin bir de tüpü bile yapriramayanlar var. Ben tedavi sürecinde çok umutluydum da, transfer den sonra bi haller oldu bana

Can'ım iyi düşün iyi olsun bebeğin sana tutunacak inşallah. Tüp bebek süreci zor muydu nasıldı aslında sana sormak istediğim şeylerde vardı. Rahim filmi falan çekildi mi. Korkuyorum benNNNN

Can'ım iyi düşün iyi olsun bebeğin sana tutunacak inşallah. Tüp bebek süreci zor muydu nasıldı aslında sana sormak istediğim şeylerde vardı. Rahim filmi falan çekildi mi. Korkuyorum benNNNN
Canım tüp bebekte tupler sorun olmaktan çıktığı için rahim filmi yok. Benim elim ayağım titriyodu korkudan. Lakin hiç değmezmis. Şimdi bu süreçte en kolay en zevkli kısım transfer. En zor kısım dersen bi kere vücuda hormon basıldığı için vücut ve ruh etkileniyor biraz, Kocanı dovesin geliyor; ) opu Sedasyon altında olduğu için çok kolay ve benim biraz fazla yumurtam olduğu için sancım çok oldu. Üstüne ohss riskim vardı transfer ertelendi. Ohss de sancı yapmıştı üstüne transfer kaldiramazfim zaten. Ama şu var her igneni zevkle yapıyorsun her ilacı bebeğim gelsin diye koşa koşa içiyorsun. Emin ol ben muayeneden bile korkardim ultrason hep karından olsun diye diretirdim. Ama çok tadı çıkarılacak bir süreç her ana şahit olmanın keyfi başka. Umarım sonu da güzel olur. Ben bunları sana anlattım da be ara tüp düşündün sen:)

canım ya ne güzel anlatmışınnnnn valla gözlerim doldu.... rabbim inşallah bebeğini verir... ya içimden dedim ki yasemint gelsede bi kahve içsek karşılıklı:) biz ameliyat öncesi bile tüp yapsak da kafamız rahat etse diyorduk ama dr illaki olsun bekleyelim 6 ay sonra ne olacağı az çok belli olur dedi...şimdi tam 92 günümüz hazirana kadar bekleyeceğim sonra tup bebek yolu. DUALARIM SENİNLE

Ayy arkadaşım ne güzel olurdu. Ben burdaki arkadaşlar gibi kimseye açılmadım samimi hissetmedim damdan dusenin halini damdan düşer anlar misali. 6 ay mevzusu bencede mantıklı canım. 3 ay sonraki degeriniz ilk değer olmuş oluyor zaten

Selam canlar, canim sıkkın biraz. Uç ay doldu spermiyogram yaptirdik. Hareketlilik 0 a düşmüş. Sayi azalmis. Bugün başka bir hastaneye gidicez. Dua edin olur mu? Sehirdisindsa olduğumuz için bilmediğimiz bi hastaneye gittik tam emin olamadik. Simdi ameliyat olduğumuz hastanenin buradaki şubesine gidicez

Canım hiç üzülme. Bizde de aynısı olmuştu. Şimdi o ameliyat la her şey sifirlaniyor. Sonra toparliyo bu üçüncü ayda olabilir 6. Ay da... bizim altıncı ayda hastalığı ilk bildigimizdeki değerlere dönmüştü. Üçüncü ayda ise bizde iyi bi morfoloji var o bile gitmişti. Ha bişey daha hatirlatmak isterim, esin bu dönem yogun ağrı kesici antibiyotik vs kullandiysa bu testi hiç kaale almayin bile...

canım bizinmde aynen öyle oldu sperm hızımız sayımız herşey çok kötüydü dr bekleyelim dedi allah büyük... bide üroloji dr ları 5 milyon sayı ile hamile kalınır diyor. kadıncılar 20 milyon en az diyor. hayırlısı sizin sayınız kaç ??

bu arada allah yar ve yardımcın olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…