Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar çok sağolun. sabah yazarken eşim geldi. mesajı devam ettiremedim. morali çok bozuk, büyük ihtimal yarın testi tekrarlaycağız. ben de okumuştum burada daha önce 3. ayda düşük değerlere üzülmeyin diye. şimdi kayınvalidemlerdeyiz, her tatile gelişimizde en az 3 tane hamilelik haberi alıyoruz, bebek soruyolar evliliğimiz de bir yılı doldurdu, ister istemez daha çok etkileniyoruz, Allah razı olsun neyse ki kayınvalidem destek oluyor bize bu süreçte, birkaç güne kadar evimize dönücez, ikinci test sonuçlarını da aldıktan sonra ameliyatı yapan dr umuza gitmeyi düşünüyoruz. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. hepimizin hakkında hayırlısı olsun, daha zaman varsa da sabır ve dayanma gücü versin Rabbim.

Perhiz süresine dikkat dediğim gibi ilaç kullanımı varsa testi hiç yaptırma derim

Perhiz süresine dikkat dediğim gibi ilaç kullanımı varsa testi hiç yaptırma derim
4 gün perhiz süresiyle verdi canım örneği, ilaç da sanki majezik kullanmıştı 10 gün önce filan. yarın test verirse 2.5-3 gün perhiz süresiyle vermiş olacak.

canım sayı 6 milyon görünüyor. ikinci test sonuçlarını da yazarım inşallah buraya. gittiğimiz hastane o kadar amatör ki, o yüzden çok güvenemedik. diğer testi de yaptıralım o zaman emin olup önümüze bakıcaz

4 gün perhiz süresiyle verdi canım örneği, ilaç da sanki majezik kullanmıştı 10 gün önce filan. yarın test verirse 2.5-3 gün perhiz süresiyle vermiş olacak.
Majezik etkisi kalmamıştır zaten ama olan bi süreç bu sakin üzülmeyin. Yeni evlisiniz bir de zaman kaybı da yok güven bana lütfen. Ne güzel hemen olmusunuz ameliyatinizi. Burda zaman kaybı yaşayan insan çok ki bunlardan biri de benim. Sağa sola da kulaginizi t8kayin lütfen. Önce ruh sağlığımız. Hepimizin. Biz sağlıklı olacaz ki süreçte öyle olsun. Sevgiler

Tabi lavaratuvar i gelişmemiş bir hastane çok baştan savma yapıyo

kızlar ben galiba çokkk kötü bi insanım. işyerimde bi kız var hamileymiş hiç ama hiç sevinemedim.... diyorum ki ne güzel allah sanada versin içimdeki ses o bile hamile sen değilsin diyor. koştum geldim ayzayım kızlara diye bir tek siz halimden anlarsınız diyee...

Canım gayet normal. Bunun sorgulamasini yapman ne kadar iyi biri olduğunu gösteriyor merak etme canım. Bazen insan en yakınına bile yapıyo bunu. Becerebilsek şu kulak tikama işini yapamıyoruz işte

kızlaaaaarrr en başta söyleyeyim hamile değilim. ama testimizi başka hastanede tekrarladık. ameliyattan yaklaşık 90-95 gün sonraki değerlerimiz, sayımız ml de 16 dan 50 milyona yükselmiş, hareketlilik %14 ten %52 ye yükselmiş. morfoloji %20 diye hatırlıyorum. Rabbime binlerce kez şükrolsun iki gündür ister istemez üzülmüştük canımız sıkkındı. yeni testin sounçlarını alınca donduk kaldık, içimden mutluluktan şaşkınlıktan ağlamak geldi ama yapamadım, sadece şükrettim ve eşimin moralinin iyi olması bebek beklentimin bile önüne geçti o an. dr hamilelik için herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi. üç tane ilaç yazdı. şimdi eşim yanımda yazamıyorum, kağıda bakıp daha sonra yazarım size. ameliyattan sonra kür filan uygulamadık sadece düzensiz olarak e vitamini kullandı eşim. sizinle paylaşmak istedim, güvenilir bir merkeze gitmek lazımmış. hep okurdum farklı merkezlerde yaptırın testi diye, başımıza gelince anladım. düşünün ilk hastanede her şey sıfırdı, dr da başından savmış benim yapabileceğim bir şey yok ameliyatı yapan dr a gidin demiş. en son gittiğimiz de hiçbir sorun görünmüyor dedi. Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlı zamanda diğer canımızı kucağımıza almayı nasip etsin. iyi ki varsınız...

Canım hadi gözün aydın çok sevindim. Yalnız nasılsa düzeldi diye ihmal etmeyin sürekli yaptırın testinizi. Hadi bakale bol pratik emi

Canım hadi gözün aydın çok sevindim. Yalnız nasılsa düzeldi diye ihmal etmeyin sürekli yaptırın testinizi. Hadi bakale bol pratik emi
sağolasın canım, bu ayki yumurtlama döneminde test verdik hep artık önümüzdeki aylara bakıcaz. iki ay sonra da olmazsa kontrole gelin dedi dr zaten. bakalım her zaman dediğimiz gibi, hayırlısı.

Arkdsim daha once yaptigin testleri nerde yaptriyodun suan yaptginla onceki merkez farki neydi merak ettim benim esim hep devlet hastanesinde ypti bisefrrde ozeldemi yapsak die dusunuyrz cok sukurnarkfsm herseyde bi hayir var demk inslh rbbim gobusunu doldurur

Hayirlisi bakalim cok guzel olmus sonuclariniz masallah darisi bizlere... adetin ne zaman se bu degerlerle cok rahat kalirsin allahin izniyle

Seyyah arkadasım cok sevindim bende inşallah yakında hamiş kalırsın. Bizimde 3. Ayda duzeldi ama hala tık yok. 8 ay oldu.bende hsg dahil herseye baktırdım.
İnş hepimizin mujdesi gelir.

Canım sagolasin. İlk testi de özelde yaptirdik ama Esim hijyenik değildi diyor. Bir de hastanenin kendi laboratuarı yokmus, aldiklari örneği başka yere gotureceklerdi. Halbuki yarim saat geçince test geçersiz oluyormuş. Buradan hastane ismi veriliyor mu bilmiyorum ozelden istersen yazarim, ikinci gittiğimiz hastane daha iyiydi. Dr da çok rahatlatici ve ilgiliydi.

Hayirlisi bakalim cok guzel olmus sonuclariniz masallah darisi bizlere... adetin ne zaman se bu degerlerle cok rahat kalirsin allahin izniyle
İnşallah canim, adetim 4 subat ama yumurtlamaya kacirdik gibi buasy. Test verdiğimiz dönemdi. İnşallah bi dahgaki aya

canim inslh degerleriniz daha iyiye gider evet dktr hastaneyi ozelden yazrsan sevinirm istanbuldaysa eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…