ya canım bu benim annemi terslemiş halim inan!!! daha önce her ay soruyordu bir gün sinirime dayanamadım anne demeden "yeter artık ya şu konuyu açıp durmayın, olursa söylerim zaten ne her hafta soruyorsunuz " dedim. sakinleşti iki ayda bir soruyoraynı şeyi ben de az önce yaşadım, annem artık kendisi sormuyor, tanıdıklardan biri seni sordu bebek var mı diye diyor. ben de dedim fabrika değiliz insanız, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur sürekli sormayın artık dedim
en mantıklısı canım, olayın mahrem bir yanı da var onu zaten hep unutuyorlar, kendimi düşünüyorum bekarken bile yakın arkadaşlarıma bile sormaya çekinirdim sormazdım bebek konusunu, bazen aklıma bile gelmezdi. hayır en son yalan bile söyledim dr a gittim hiçbir sorun yokmuş ikimizde de, ama strese girmeyin dedi dr dedim. siz sordukça strers yapıyoruz dedim ama dinleyen kim?ya canım bu benim annemi terslemiş halim inan!!! daha önce her ay soruyordu bir gün sinirime dayanamadım anne demeden "yeter artık ya şu konuyu açıp durmayın, olursa söylerim zaten ne her hafta soruyorsunuz " dedim. sakinleşti iki ayda bir soruyor
annemin de 6 sene olmamış yaa azıcık anlar insan. demekki yaşanan sıkıntılar unutuluyor. hayır gerçekten var ya hamile kalırsam karnım çıkana kadar söylemeyeceğim inadına!!!!!!!!!! akşama kadar sorsunlar olursa söylerim deyip geçiştireceğim!
bir de ben 3 gebeliğimde de test yapar yapmaz söyledim anneme. hatta birinde son adet tarihimden daha 3 hafta geçmişti adet gecikmesi bile yaşamamıştım. ama bu ay da olmazsa zaten söyleyeceğim korunuyoruz bir süre sormayın boşuna diye. onlar utanmıyorsa ben de utanmam
valla kaynanamın canını yiyim ben bir kere bile lafını etmedi aylardır. öncesinde de kürtaja girerken ben, herkes geldi yanıma yapay bir neşe takınmışlar, bir laf ağızlarında boşver sağlıksızdı zaten falan, gerçek duygularını gösteren yok , ara ara kaçamak bakışlardan acır gibi bir ifade yakalıyorum falan.kürtaja girerken neşelenmeye değil üzüntümü paylaşmaya ihtiyacım vardı oysa... bir tek kaynanam samimi geldi sarıldı bana gözleri dolu dolu hiçbişey demedi. ilk düşüğümde de yine annem "daha çok erkendi zaten boşver ilerde olur hele evliliğinizi anlayın bir " dediBenzer durumlar bende de var annem aradi durumlar nasil dedi bende handi durum deyince yanlis anlama grip falan misin diyorum dedi. Belki bizde biraz aliniyoruz. Kayinvalideme hep mesafeliyimdir ama iste bazen olmuyor. Esime diyomus ki hergun iliski olmali diyormus. Tobe dedim ya zamane gelinleri diilde kayinvalideleri fena bence:)
benim eşim de ameliyat oldu canım 20 ekimde.Mevzu derin varikosel diye girdim rabbim cumlemize yardim etsin oncelikle sabir versin çünkü gerçekten bu zamanda çok zor insanlarin bu kadar boş konuştuğu zamanda herkese aciklama yapmak zoeundaymis gibi hissettirilmek gerçekten zor korunuyorum demeye cekiniyorux ama onlar sormaya hic cekingen degiller kizlar eşi ameliyat olan var mi aranızda
Kendi halimize kalsak ya aklıma çok daha az sıklıkta ve acıda geliyor. Ama etraf sordukça sanki elimizde olan bişey sanki biz beceremiyoruz, sanki bizim hatamız gibi algılıyor beynim.Aynen öyle canım elimizden geleni yapıyoruz gelmeyen içinde sabır edip dua etmekten başka çaremiz yok , benim bi dusugum oldu bi arkadaşla aynı dönem hamile kalmıştık şimdi onun bebeği 1ay sonra yaşına girecek benim bebegimde doğsaydı aynı olacaklardı ve hergün görüştüğüm bi arkadaşım o kadar zorlanıyorum ki artık her dönemini birlikte geçirdik ve istemeyerek araya mesafe koymaya başladım kendimi kötü biri olarak görüyorum çünkü çok acı çekiyorum hergün onları görmeyi kaldıramaz hale geldim ilk başlarda olur diyerek rahatlattim kendimi ama zaman geçtikçe bende düşünüyorum belkide hiç çocuğum olmayacak bundan sonra soranlara da olmuyor nasip değil demekki demeyi ogrenecem hakkimizda ne hayirlisiysa nasipse rabbim onu yaşatacak hep hayirlsii diyoruz Hayır olan bu belkide bilemeyiz elbet son bulacak bu surecte belki alisacaz bu duruma oyle son bulacak belkide beklediğimiz yavrular gelecek son bulacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?