Canım korunma sebebin ne psikolojik olarak rahatlamak mı yoksa bazı sorunlar vardı o yuzden mibiz daha vahimini yaşadık bulunduğumuz ile haftada 1 gün geliyor ürolog komşu şehirden. adam muayene etmiş varikosel var , biz burda sperm testi yapamıyoruz ama varikosel varsa ameliyat gerekiyor istersen seni haftaya ameliyat edelim demiş
eşim anlattı şok oldum eeee ameliyatı olduk iyi hoş düzelmiş mi ilerleme var mı nerden anlayacağız peki dedim? cevap yok elbet. kaçarak uzaklaştık o hastaneden. işte kendimizce civarda bulduğumuz en iyi doktora olduk ama hiç uyarmadı bizi bizim hastanenin tahlilleri bozuk çıkıyor güvenmeyin diye. özel hastane de değildi ki adı kötüye çıkma korkusu olsun, yeni araştırma hastanesi idi. ameliyattan sonra 2 değer arasında fark uçurum olunca "yaa bizimki makine sayımı pek doğru çıkmıyor" dedi. baştan söylesen ya be adam.
çok şükür ki ameliyat başarılı geçti bir komplikasyon yaşamadık. sperm değerleri de oldukça iyi idi işte en son istanbulda yaptırdığımız tahlilde. sayı 80 milyon toplam hız %80 morfoloji %3. eşim toparlayınca ben dağıttım amaadetlerim 45-35-40 günde kafasına göre takılıyor. bu ay ateş takibi ovulasyon testi falan yaptım. 26. günde yumurtladım görünüyor testlerin ve ateşin sonucunda. 5 güne belli olur gebelik olup olmadığı. gebelik yoksa ben bikaç ay korunmaya başlayacağım.
artık bebiş kendi kararını versin bu aralar gelmek istiyorsa şansını kaçırmasın
Orası hiiiç belli olmaz canım gec dollenmedir belki. İnş guzel haberle donersinadet sapıtması bende de oldubu ay geç yumurtladım, test vericez diye değerlendiremedik tabi. dün adet günümdü ama gelen giden yok, test de negatif. muhtemelen 3-5 gün gecikecek. bir yıldır düzenli olan adet, bu ay sapıtıverdi
canım inşallah, ama yumurtlama testlerine göre geç yumurtladım, 13. günü değerlendirdik, ama ben 19. gün filan yumurtladım, o günde de tam test verdiğimiz için çalışma olmadı, inşallah yumurtlama testleri bozukturCanım korunma sebebin ne psikolojik olarak rahatlamak mı yoksa bazı sorunlar vardı o yuzden mi
Bende bu ay koruncaktım guya ama duzenli ilac kullandım yaram iyilesti sukur. Dün 15. Gundu degerlendirdik.devam etmeyide dusunuyorum hayırlısı Allahtan artık.
Tabi ilacada devam ediyorum. Drum gebeliğe engel degil demişti
Orası hiiiç belli olmaz canım gec dollenmedir belki. İnş guzel haberle donersin
bence sen hamilesinnnndir ama sen ayın 9-10 gibi olmuyormusun ben nedense öyle hatırladım beraber di adet günümüz sankicanım inşallah, ama yumurtlama testlerine göre geç yumurtladım, 13. günü değerlendirdik, ama ben 19. gün filan yumurtladım, o günde de tam test verdiğimiz için çalışma olmadı, inşallah yumurtlama testleri bozukturdiğer yandan gebelik testleri negatif çıkıyor. bugün bir tekrarlarım artık
keşke canım ama benim hiç ümidim yok, gebelik testlerindeki negatifi görmeseydim belki umutlanırdım ama malesef çok net tek çizgi, adet döngüm 27 gün canım o yüzden geri geliyo her aybence sen hamilesinnnndir ama sen ayın 9-10 gibi olmuyormusun ben nedense öyle hatırladım beraber di adet günümüz sankiinşallah bebişdir seninki bende adet günümü bekliyom....
Canım korunma sebebin ne psikolojik olarak rahatlamak mı yoksa bazı sorunlar vardı o yuzden mi
Bende bu ay koruncaktım guya ama duzenli ilac kullandım yaram iyilesti sukur. Dün 15. Gundu degerlendirdik.devam etmeyide dusunuyorum hayırlısı Allahtan artık.
Tabi ilacada devam ediyorum. Drum gebeliğe engel degil demişti
Hayirlisi insallah. Benimde hic belirtim yok bizim evi gorsen. Saracoglunun sperm artirici cayini aldik keciboynuzu havuc bal polen proxedd klomennnnn ayyy yazarken yoruldum:)keşke canım ama benim hiç ümidim yok, gebelik testlerindeki negatifi görmeseydim belki umutlanırdım ama malesef çok net tek çizgi, adet döngüm 27 gün canım o yüzden geri geliyo her ay
:))))) inanırım canım bizim konsolun üstü ecza deposu gibi, sıpacık daha gelmeden evde yer edindi kendine. şaka bi yana evimiz dağılsın, bebişler gelsin daha da dağıtsınlar, yeter ki hayırlısıyla gelsinler. gaflete düşüp yanlış dua etmekten korkuyorum bazen. insan öyle raddeye geliyor ki bazen, bir bebeğimiz olsun artık diyorum, sonra hayırlısını iste diyorum kendime. valla bu aydan o kadar umutsuzum ki, adet gelip bitse de çalışmalara başlasak diyorumHayirlisi insallah. Benimde hic belirtim yok bizim evi gorsen. Saracoglunun sperm artirici cayini aldik keciboynuzu havuc bal polen proxedd klomennnnn ayyy yazarken yoruldum:)
Yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah karışımın faydasını görürsün canımcanım aktardan bir şey hazırlatmıştık. burdan tanıştığım bir arkadaş kullanmıştı doktor tavsiyesi üzerine , hamile kaldı o arkadaş. o an bir heyecanla biz de sipariş verdik gönderttirdik falan ama aktar dedi ki kullandığınız süre boyunca korunmanız lazım, düşüğe neden olur. benim adet düzensizliğim için ve eşimin morfolojisi için. ikimize de ayrı yaptı. işte zaten düşüklerim var. kullanırken de hamile kalırsam diye korktuğum için korunacağım.olmaz olmaz tam olmasın dediğimiz ay olur da yeniden düşük yaparım Allah korusun. regl olmayı bekliyorum başlamak için. olası gebelik durumu için temkinli davrandık bu ay (karışım yumurtlamadan sonra geldi ve ne olur ne olmaz diye beklettim). 2 aylık karışım var. o sürede hem psikolojik olarak biraz rahatlarız hem de belki şu pis PCOya fayda sağlar.
2 senedir içmediğim ilaç kalmadı şimdi bitkisel tedaviye bir şans tanımak istiyorum. bugün ovulasyon sonrası 6. günüm 5 güne kadar belli olur hamilelik olup olmadığı. ve karışıma başlarım
Bu ara herkesler rüyasında görür oldu bizi, "soracam da soramıyorum hamile misin durum nedir?" demenin yeni moda şekli herhaldeMeraba arkadaşlar eşimin amelyatindan sonra 2ay geçti tam k.Validem biliyordu mecburen söylemek zorunda kalmıştık sormuyodu 2 aydır bugün eşimi Aramis beni.rüyasında görmüş hamile mi yoksa demiş çok sinirim bozuldu esimde üzülmüs baya olursa haberiniz olur merak etme demiş niye seni ariyo. Beni arasın rüyasında beni görmüş neden seni ariyo dedim biliyo çünkü benden teRS cvp alacağını Allahım sabır ver diyorum başka bişi diyemiyorum ya insan bi süre sonra artık hamile kalsamda şunlara bi söylesem diye geçiriyorum içimden insanda psikoloji denen bişi birakmadilar sağolsun lar bunu sormak için aramak ne anlamıyorum arkadaşlar sadece bizemi ayıp geliyo gayet normal biseymi bide oğluna sorabiliyor
Bu ara herkesler rüyasında görür oldu bizi, "soracam da soramıyorum hamile misin durum nedir?" demenin yeni moda şekli herhalde
Canim siz nerde oldunuz ben guvenebilecegim bi merkez istiyorum fiyati onemli degil ama siz istanbuldani oldunuz bu arada tssekkur ederim cevaplarin icincanım öncelikle geçmiş olsun, naçizane miktocerrahiyle olmasını tavsiye ederim, dr %60 veya daha fazla başarı oranı yakalarız demişti. bir de klasik ameliyat artık çoğu yerde yapılmıyor, çünkü başarı oranı düşük ve ameliyat sonrası komplikasyonları olabiliyormuş. eşim ekimde ameliyat oldu mikrocerrahi yöntemiyle, iki tarafta 3 er cm lik bir kesik vardı sadece, bir günde taburcu oldu, 3-4 günde ayaklandı, on gün sonra ilişki serbestti. eğer imkanınız varsa -ki çok uçuk fiyatlar çıkmıyor- mikrocerrahi yapan bir hastaneye gitmeye çalışın. biz özel bir hastanede tahliller, ameliyat, kalış ücreti, muayene hepsi içinde 1750 gibi bir ücret ödedik, ameliyat öncesi değerler, toplamda 63 milyon sperm, ml de 15 milyon, hareketlilik %14 tü. ameliyattan tam üç ay sonraki değerler, toplam 252 milyon sperm, ml de 50 milyon, hareketlilik %52, morfoloji %20. inşallah siz de güzel bir sonuç alırsınız canım
medpol ünv hastanesinde oldu cnm...Arkadaslar bana mikro cerrahi ile esi ameliyat olan varsa istanbulda nerede oldu yazabilir mi bi arkadas esim ozelde oldu demis parasi onemli degil memnun kalacagim doktor sadece nerede yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?