Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım korunma sebebin ne psikolojik olarak rahatlamak mı yoksa bazı sorunlar vardı o yuzden mi
Bende bu ay koruncaktım guya ama duzenli ilac kullandım yaram iyilesti sukur. Dün 15. Gundu degerlendirdik.devam etmeyide dusunuyorum hayırlısı Allahtan artık.
Tabi ilacada devam ediyorum. Drum gebeliğe engel degil demişti
Orası hiiiç belli olmaz canım gec dollenmedir belki. İnş guzel haberle donersin

canım inşallah, ama yumurtlama testlerine göre geç yumurtladım, 13. günü değerlendirdik, ama ben 19. gün filan yumurtladım, o günde de tam test verdiğimiz için çalışma olmadı, inşallah yumurtlama testleri bozuktur diğer yandan gebelik testleri negatif çıkıyor. bugün bir tekrarlarım artık

bence sen hamilesinnnndir ama sen ayın 9-10 gibi olmuyormusun ben nedense öyle hatırladım beraber di adet günümüz sankiinşallah bebişdir seninki bende adet günümü bekliyom....

bence sen hamilesinnnndir ama sen ayın 9-10 gibi olmuyormusun ben nedense öyle hatırladım beraber di adet günümüz sankiinşallah bebişdir seninki bende adet günümü bekliyom....
keşke canım ama benim hiç ümidim yok, gebelik testlerindeki negatifi görmeseydim belki umutlanırdım ama malesef çok net tek çizgi, adet döngüm 27 gün canım o yüzden geri geliyo her ay

canım aktardan bir şey hazırlatmıştık. burdan tanıştığım bir arkadaş kullanmıştı doktor tavsiyesi üzerine , hamile kaldı o arkadaş. o an bir heyecanla biz de sipariş verdik gönderttirdik falan ama aktar dedi ki kullandığınız süre boyunca korunmanız lazım, düşüğe neden olur. benim adet düzensizliğim için ve eşimin morfolojisi için. ikimize de ayrı yaptı. işte zaten düşüklerim var. kullanırken de hamile kalırsam diye korktuğum için korunacağım.olmaz olmaz tam olmasın dediğimiz ay olur da yeniden düşük yaparım Allah korusun. regl olmayı bekliyorum başlamak için. olası gebelik durumu için temkinli davrandık bu ay (karışım yumurtlamadan sonra geldi ve ne olur ne olmaz diye beklettim). 2 aylık karışım var. o sürede hem psikolojik olarak biraz rahatlarız hem de belki şu pis PCOya fayda sağlar.
2 senedir içmediğim ilaç kalmadı şimdi bitkisel tedaviye bir şans tanımak istiyorum. bugün ovulasyon sonrası 6. günüm 5 güne kadar belli olur hamilelik olup olmadığı. ve karışıma başlarım

keşke canım ama benim hiç ümidim yok, gebelik testlerindeki negatifi görmeseydim belki umutlanırdım ama malesef çok net tek çizgi, adet döngüm 27 gün canım o yüzden geri geliyo her ay
Hayirlisi insallah. Benimde hic belirtim yok bizim evi gorsen. Saracoglunun sperm artirici cayini aldik keciboynuzu havuc bal polen proxedd klomennnnn ayyy yazarken yoruldum:)

Hayirlisi insallah. Benimde hic belirtim yok bizim evi gorsen. Saracoglunun sperm artirici cayini aldik keciboynuzu havuc bal polen proxedd klomennnnn ayyy yazarken yoruldum:)
:))))) inanırım canım bizim konsolun üstü ecza deposu gibi, sıpacık daha gelmeden evde yer edindi kendine. şaka bi yana evimiz dağılsın, bebişler gelsin daha da dağıtsınlar, yeter ki hayırlısıyla gelsinler. gaflete düşüp yanlış dua etmekten korkuyorum bazen. insan öyle raddeye geliyor ki bazen, bir bebeğimiz olsun artık diyorum, sonra hayırlısını iste diyorum kendime. valla bu aydan o kadar umutsuzum ki, adet gelip bitse de çalışmalara başlasak diyorum

Yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah karışımın faydasını görürsün canım

Meraba arkadaşlar eşimin amelyatindan sonra 2ay geçti tam k.Validem biliyordu mecburen söylemek zorunda kalmıştık sormuyodu 2 aydır bugün eşimi Aramis beni.rüyasında görmüş hamile mi yoksa demiş çok sinirim bozuldu esimde üzülmüs baya olursa haberiniz olur merak etme demiş niye seni ariyo. Beni arasın rüyasında beni görmüş neden seni ariyo dedim biliyo çünkü benden teRS cvp alacağını Allahım sabır ver diyorum başka bişi diyemiyorum ya insan bi süre sonra artık hamile kalsamda şunlara bi söylesem diye geçiriyorum içimden insanda psikoloji denen bişi birakmadilar sağolsun lar bunu sormak için aramak ne anlamıyorum arkadaşlar sadece bizemi ayıp geliyo gayet normal biseymi bide oğluna sorabiliyor

Bu ara herkesler rüyasında görür oldu bizi, "soracam da soramıyorum hamile misin durum nedir?" demenin yeni moda şekli herhalde

Eski iş yerinde ayda iki kere soranlar oluyordu. Deli oluyodum..Allahtan baska merkeze gectimde kurtuldum. Gecen bi ziyarete gitmiştim kilo almıssın bişe mi var diyolar hey Allahım..
Benim esimin durumunu kendi ailesi benim ailem biliyor.o yuzden pek sormuyorlar cok sukur
Sadece ben bazen hastalanıyorum kvde duyunca hemen hamile oldugumu zannediyo.yazık kadına. Bu gidiş ilk torunu ben veremiycem mayısta kaynım evleniyo artık o zamana benim mi olur yeni gelinin mi olur bilinmez. Hayırlısı olsun.bu sene daha cok kabullendim durumu gercekten demekki herseye alısıyomus insanoğlu.
Sahi bugun ruyamda hamile oldugumu gordum inş gercek olur

Sahi Bu ayın sonunda yeni bi test yaptırmayı dusunuyoruz.8 ay bitmiş olacak..

Kızlar ovulasyon tarihiminden 6 gün geçti(bat 14 şubat ) silik çizgi görüyorum sanki gebelik testinde. Sizce var mı?

Kizlar ben ayin 7 sinde adet olmam gerekiodu adet gibi bi sey oldum. Kan degil ama pembe seyler gelio ama az degil cokkk ne oluyor yaaaaaa. Bu arada xperia canim erken diilmi test icin ben bi sey goremedim insallah vardir

bu buharlaşma çizgisi imiş kızlar yanlış alarm. Can'ım adet öncesi lekelenme yaşıyorum ben senin de öyle mi oldu acaba? Yoksa yerleşme falan mı?

Yok canim yerlesme az bi sey olmaz mi ya bu acaip bi sey oldu afedersin kabizdim biraz zorladimsimdi acaip pembe seyeler gelio korkuyorum ya. Ya adet gibi diil ya...

Arkadaslar bana mikro cerrahi ile esi ameliyat olan varsa istanbulda nerede oldu yazabilir mi bi arkadas esim ozelde oldu demis parasi onemli degil memnun kalacagim doktor sadece nerede yaptirdiniz

Canim siz nerde oldunuz ben guvenebilecegim bi merkez istiyorum fiyati onemli degil ama siz istanbuldani oldunuz bu arada tssekkur ederim cevaplarin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…