canim sikma canini insalh duzelecek hersey en azindan ameliytin faydasi olacak benim esimde varikoseldi degrlri cok dusuktu ameliyat snrasi gayet iyi duzeldi yani iki tup denedik tutmadi kismet meselesi hersey kimseye bu durumu anlatma bence cunku insanlar ogrendiginde herdakka soru icindeler sorularla caniniz daha sikilr bizim durumuzu kimse bilmiyo iyikide soylememsim diorum esin iyi bi doktra gorunsun bi tahlil daha yaptrn inslh daha iyi cikar sonuclar sukret ve sabret elbet buda bizim sinavimiz3 gundur kalkarken içmde bi sıkıntı bı kasvet anlatamam kızlar. kendımı motıve etmek ıstıyorum ıyıyı dusunmek istiyorum ne yapacagımı şaşırıyorum. canım ne kahvaltı yapmak isstiyor ne gezmek ıstıyor ne uyumak ıstıyorsürekli konuşsam rahatlarım gibi geliyor ama durumu daha kimseye söylemedık soylemek de pek ıstemıyoruım sanki . beklentiler farklı olcaka sürekli soru sorulacak oldu mu olmdı mı durum ne falan diye ..öyle sorulara cevap verecek halımız yok . sanmıyorum eşimde istemez galiba.içmde büyüyor büyüyor büyüyoyr
canim degerlerimiz iyi oldu ameliyttan sonra ama oyle aman aman degil tup bebek deneyun dediler norma yolla olmaz die iki denememde 5 gun embriyosu transfer edildi oda kimyasal gebelikle sonuclandi degerler saglikli yukselmedi bide bende jan pihtilasmasi var bir suru tahlil yaptrdim rahim filmim cekildi cok sukr sorun yoktu histerskopi oldum ikinci tup bebek oncesi rahime cizik islemi yapildi embriyo daha iyi tutunsun die ama yine olmadi nasib drgilmis diorum simdilk esim smdi urologa gorunuyo desteklyici ilaclar verildi kuenzim dhea klomen falan bunlar iyi geliyomus baklim kismet biz. evliligmizin 4 yilindyz. yasim 27 inslh evlat oxlemi ceken herkese en kisa zamnada hayirlisiyla kucagina almayi nasib edr sen sikma canini esine destekci ol bunlarda gececek elbet inslhneden tüp bebek denedınız canım ozel olmazsa durunlar ıyı demıssın... zaten soyleme gıbı nıyetım yok canım . sonucta bu bır kusur degıl rabbım tarafından gelen bı saglık sıkıntısı bana gore kanser ne kadar normalse bu da boyle kadında sorun erkekde sorun hıc farketmez ..ama sanmıyorum kı ınsanlar da benım gıbı dusunuyor .hemen altında bı sebeb ararlar soyle olmuyormus boyle olmuyor falan sureklı bı beklentı ustune laf dusunde konusur düşmeyen de... o yuzden kımsae bılsın ıstemıyorum acıkcası amelıyatı bıle bılmemelerı dha ıyı olur diye dusunuyorum
korkmazzz arkidaşım allah yar ve yardımcımız 0lsun özel dua bekliyorum:)Benim kızçelerim nasıllar hamilenin duası kabul olur derler inanın hepinize dua ediyorum hepiminiz tez zamanda hayırla gebe kalın kalın diye sizde bize dua edin teyzeleri ayın 17 si kpntrolümüz var daha önce dua edenler vardı hepinizdende Allah razı olsun
ayy canım ne kadar oldu bebeğin, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bizi unutmadığın için Allah razı olsunBenim kızçelerim nasıllar hamilenin duası kabul olur derler inanın hepinize dua ediyorum hepiminiz tez zamanda hayırla gebe kalın kalın diye sizde bize dua edin teyzeleri ayın 17 si kpntrolümüz var daha önce dua edenler vardı hepinizdende Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?