Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlar .. inşallah canım yaa o kadr farklı bı durum kı anlatamam size zaten eşim bana anlattı durumu kafam dan asgı kaynar sular dokuldu hemen bi hal çaresine bakmamız lazım diye düşünündüm ama elimden hiçbirsey gelmedı. eşim amelıyatı arastırmış bende hemen test sonucalrını netten bakmaya başladım her yer boş hıc bi sayı deger falan yok canım o kadar sıkıldı ki.. doktor da basta amelıyata gerek yok deyip sonucları gorunce dırek tüp bebek hemen amelıyat deyınce de kafamız iyice karıştı ..varikoselden kaynaklansa test sonucları ameliyattan sonra kesın çözüm oluyor mus artıyormus.. bizimkisi varikoselden kaynaklı gıbı gelmıyor bana offf offffffff işte karmakarışık kafam lütfen bize çok dua edin kızlar o kadar ıhtıyacımız varki

buraya yazsam yazsam rahatlasam diyorum destan yazsam yine rahatlayamıyorum

3 gundur kalkarken içmde bi sıkıntı bı kasvet anlatamam kızlar. kendımı motıve etmek ıstıyorum ıyıyı dusunmek istiyorum ne yapacagımı şaşırıyorum. canım ne kahvaltı yapmak isstiyor ne gezmek ıstıyor ne uyumak ıstıyor sürekli konuşsam rahatlarım gibi geliyor ama durumu daha kimseye söylemedık soylemek de pek ıstemıyoruım sanki . beklentiler farklı olcaka sürekli soru sorulacak oldu mu olmdı mı durum ne falan diye ..öyle sorulara cevap verecek halımız yok . sanmıyorum eşimde istemez galiba.içmde büyüyor büyüyor büyüyoyr

Bizim doktoumuz tatildeydi canim yan tarafta bir doktor vardi cok ünlü ve uzman isinde dediler ona gittik adami muayene degil testlere bike bakmadan baktim memorial hast. Kagit yazdi buraya gidin dedi eşim napicaz burada dedi hemen tüp bebege baslayin dedi halbuki bizim doktorumuz yasiniz cok iyi oldugu ucin sanslari hep deneyin sonra bir sene iki sene sonra tup bebege basvurun demişti insaallah gerek kalmaz ama bazilari bazI hastahanelere hasta kazandirmak icin atiyor bastan saviyor birdr tv kete konuk olmus bir doktor düşün moralini bozma sadece doktorunu iyi seç bazilari insani cok boguyo

İçinde hiç büyütme. Hepimiz bir mevvlaya kuluz o ne yazarsa onu yaşarız canim benim bize yazilan buymus beklemek beterin beteri vardir halimize sukredelim neler var dünyada daha cok gez ye ic konus kafani dagit bende ilk zamanlar cok kafama takinca esim mutfakla mesgul olunca dagilacagimi bildigi icin pasta kurabiye vs kaliplari almıştı onlarla oyalana oyalana bir bakiyodum aksam olmuş suan da egitimci oldugumda minik cocuklarla ilgileniyorum onlari kendi evladim gibi seviyorum eskiden cocuklari görünce aglardim simdi hepsi benim evladim diyorum pozitif bak kac yasindasin ne kadarlik evlisin

dediklerin çok dogru canım .sizin tam olarak sorunuz ne kı rabbım yardımcınız olsun en kısa zaman da... bende oyle dedım eşime gezelşm bol bol yıyelım içelim dedim faydası olacak mı onnuda bılmıyorum rahatlamak için . . 2.5 yıllık evlıyız canım 29 yasındayım.. siz ne kadar ugrasıyorsunuz

canim sikma canini insalh duzelecek hersey en azindan ameliytin faydasi olacak benim esimde varikoseldi degrlri cok dusuktu ameliyat snrasi gayet iyi duzeldi yani iki tup denedik tutmadi kismet meselesi hersey kimseye bu durumu anlatma bence cunku insanlar ogrendiginde herdakka soru icindeler sorularla caniniz daha sikilr bizim durumuzu kimse bilmiyo iyikide soylememsim diorum esin iyi bi doktra gorunsun bi tahlil daha yaptrn inslh daha iyi cikar sonuclar sukret ve sabret elbet buda bizim sinavimiz

dogru canım haklısında işte duygulara bazen söz geçmiyor. benım ıstedıgım normal yolla kendılıgınden bırseylerın olması. dahasını düşününce bile içm darılıyor kortuklarım hep başıma gelmiştir zaten... bundan korjuyordum ama kondurmuyordum bak şimdi olanlara rabbım beterınden saklasın .pazartesı doktora gıdecegız tekrar baklaım ultrason gosterecegız hem. özel hastaneye gıdı tekrar tahlıl vermeyı dusunuyoruz acaba lab dan kaynaklı mı sorun var gercekten durumlar ne ? ınsan tesellı bulmak ıstıyor saat farkından dolsun, lab dan kaynaklı olsun falan fılan bı tututacak gerekçe arıyorum inanın...su 3 gun bıle haftalarcaymıs gıbı geliyor bana yaa. daha bızı neler beklıor kim bilir rabbim daha kötüsnden korusun inş hepımızı

neden tüp bebek denedınız canım ozel olmazsa durunlar ıyı demıssın... zaten soyleme gıbı nıyetım yok canım . sonucta bu bır kusur degıl rabbım tarafından gelen bı saglık sıkıntısı bana gore kanser ne kadar normalse bu da boyle kadında sorun erkekde sorun hıc farketmez ..ama sanmıyorum kı ınsanlar da benım gıbı dusunuyor .hemen altında bı sebeb ararlar soyle olmuyormus boyle olmuyor falan sureklı bı beklentı ustune laf dusunde konusur düşmeyen de... o yuzden kımsae bılsın ıstemıyorum acıkcası amelıyatı bıle bılmemelerı dha ıyı olur diye dusunuyorum

canim degerlerimiz iyi oldu ameliyttan sonra ama oyle aman aman degil tup bebek deneyun dediler norma yolla olmaz die iki denememde 5 gun embriyosu transfer edildi oda kimyasal gebelikle sonuclandi degerler saglikli yukselmedi bide bende jan pihtilasmasi var bir suru tahlil yaptrdim rahim filmim cekildi cok sukr sorun yoktu histerskopi oldum ikinci tup bebek oncesi rahime cizik islemi yapildi embriyo daha iyi tutunsun die ama yine olmadi nasib drgilmis diorum simdilk esim smdi urologa gorunuyo desteklyici ilaclar verildi kuenzim dhea klomen falan bunlar iyi geliyomus baklim kismet biz. evliligmizin 4 yilindyz. yasim 27 inslh evlat oxlemi ceken herkese en kisa zamnada hayirlisiyla kucagina almayi nasib edr sen sikma canini esine destekci ol bunlarda gececek elbet inslh

Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. .. işte süreç yorucu olmaz inş ameliyat çözüm olur bizim içinde Rabbim daha da bunaltmasin yormasin. ....kimseleri

Reactions: gve
Ims canım izdede durum varikosel ameliyat olucak esim iste yasim 22 evliligimizde bir yil geciyor

rabbım herkesın gonlune farehlık versın işlerini rast getırsın ıns. tez vakıtte. yazılanları fırsat buldukca okuyoruum bastan beri kımınde cok umutlanıyorum kımınde umutsuzluga düşüyorum rabbım kımseyı yormasın ıns

korkmazzz arkidaşım allah yar ve yardımcımız 0lsun özel dua bekliyorum:)

ayy canım ne kadar oldu bebeğin, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bizi unutmadığın için Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…