Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle geçmiş olsun canım. Hoşgeldin ama keşke gelmeseydin daha güzel topiklerde gorusseydik hareketiniz nasıldı. Eğer mevzu morfoloji yse tek düzelir inşallah. Bu arada keçiboynuzu na başlamak da fayda var. Hiiic zarar gelmez

Güzel topicler bize çok hayal şu anda :) Teşekkür ederim. Ya ileri hareketi %25 lerde ve morfoloji 3 . Proxseel kullandık keboynuzu yaptık, İncir kürü yaptık. Hiç değilmedi. Şimdi ameliyat oldu bakalım. Ama kaç doktora gittiysek değerleriniz sınırda olmaz diye bir şey yok dediler. Nasip olmuyor heralde. İki sene olcak bi iki ay sonra bekliyoruz. Ama dediğiniz gibi bi daha keçiboynuzu yapalım bari

Aynen canim bak yapmışsın ve tecrubelisin. Ameliyattan önce yaptiklarini tavsiyem sonra da yapman

kızlar lökasit varken hamılelık olablır mıı? bide eşimde lokasıt var dıe aldgım proxeed plus ı vermıorm bosa gıtcek ıltıhap var dıe. şimdi sperm kultru yptrdık haftaya sonuc cıkcak ona gore bır antıbıyotk verck doktr snra o bıtınce takvıyelere devam etcm yanı bır ay falan bu lokasıtle ugrascaz sanrm ınsallah geçer tabı bu sıkıntı varken hamıle kalamaz mıyım sızcee??

Kızlar merhaba size bir sorum olacak benim bebek olayı önce Allah a sonra da tüp bebeğe kaldı gibi görünüyor. Sorum şu bir çocuğunuz varsa (Tüp bebek tedavisi ile olmuş) ve ikinciyi istiyorsanız ve normal yolla da olma imkanı yoksa devlet yine tüp bebek masraflarını karşılıyor m? Aklıma takıldı nette bişey bulamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum

tam emın degılım ama çocuk varsa devlet karşılamıyor

canım olumlu düşün güzel olsun
Endişeli olman doğal ama bir kere olumsuz sonuçlandı diye hep olumsuz olacak diye bir kaide yok
İnşallah ikiz bebişlerin olur
umarım benim de olur yaştan kazanırım hem ikisi bir arada ne güzel olur

Cnm loko
Cnm lokasit kaç bi ay uğraşacağız demissin ya ondan sordum

Evet canım haklısın. Aslında hem korkuyorum hem olumsuz değilim. Değişik bir haldeyim

selam arkadaşlar, nasılsınız bugün, iyisinizdir inşallah, ben bu ayı biraz daha rahat geçirmeye karar verdim, bebekle ilgili tek yaptığım şey folik asit içmek, ne yumurtlama testi ne başka bir şey bu ay rahat takıldım. diyete devam ediyorum, ara sıra müzik açıp dans ediyorum evde :) bir tane kız bebek elbisesi ördüm (Rabbim günah yazmasın, şükürsüzlük olmasın ama kızım olmasını istiyorum içten içe), sevdiklerime el emeği hediyeler hazırlıyorum, battaniyeye devam ediyorum, bitiricem ve bebiş yola çıkarsa fotoğrafını paylaşıcam inşallah. daha önce dediğim gibi o benim umudum, gülen tarafım, onca koşturmaca içerisinde dinlendiğim limanım... velhasıl kelam iyi olalım arkadaşlar, kendimize iyi bakalım, şu an her neye canınız sıkılıyorsa da gülümseyin, yarın öbür gün bir ay sonra aynı şey canınızı o kadar sıkmayacak nasıl olsa, ve unutmayalım her derdin bir dermanı vardır, her dermanın da geleceği bir zaman vardır, öyle işte, buraya yazmak istedim, yazdım, gidiyorum

Cnm loko

Cnm lokasit kaç bi ay uğraşacağız demissin ya ondan sordum
gecen ay bır hafta antıbıyotk kullandı test yaptk geçmemıs. sımdı sperm kulturu yapıldı enfeksıyonn nerden oldgu anlasılacakmıs ona gore antıbıyotk yazcak doktr o dahaftya 4 maysta sonuclancak sonra kullanmaya baslyck antıbıyortıgı ve ne kadr kullanır hıç bılmıorum. suan yumurtlma donemmdeym ama umıdım yok lokasıt var dıe. bu ay sallamamaya çalışıorum bebiş işini. tam oarak kac bellı degıl testte 1mlyondan çok işaretı var 1ml> yazıo ama 1ml < olması gerekıomus antıbıyotk hıç etkı etmemş bakalm umarm bu kültre gore vercegı ılaç etkı eder kurtluruz

Arkadaşim biruncide kalan embriyoları dondurursan ( çok vahim bi durum olmadıkça kalıyo genelde benim 6 kalmisti) dondurulmuş tedavisi diğerinden çok çok düşük oluyo. Ben su anda dondurulmuş tedavisindeyim 1300 lira odicez sadece. Kullanılan ilaçlarda pahali değil. Ne yapıp edip kalan embriyo lari dondurun

Sanirim tam ihtiyacım olan şeyi yazdın. :) allah razı olsun. Hem tedavi sürecinde olmak hem bazı arkadaşlarla sorun yaşamak stres yaptı bende. Ben çok düşünürüm kırdım mi hatalı miyim falan filan.okuyunca bir tebessüm ettim
Rabbim gönlüne göre versin

Yazın gülümsetti sahiden tesekkür ederiz yüreğine saglık. Seninde bu kadar iyi ve pozitif olmana sevindim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.bende 2.5 yıldır ilk defa ovulasyon testi aldım birde preseed jel bakalım bu ayda bunları deniyim dedim.Vesile olur inşallah..

amin canım cümlemizin :) haliyle bu süreci çevremizdeki herkesle paylaşamıyoruz, paylaştığımız insanların çoğu yardımcı olmak yerine işi zorlaştırıyorlar. aklımızda sıkıntı varken hiçbir şey yokmuş gibi davranmak zor oluyor. o yüzden moralimizi yüksek tutmak önemli. son günlerde özellikle doktora gittiniz mi diye acıyarak bakan insanlardan ben de çok bunalmıştım, ama hayatımın bunlarla şekillenmesini istemiyorum, çünkü çevremizdeki negatif insanlar, ilerde bebeğimiz olsa bile aynı kalacaklar. bu sefer bebekle ilgili şeyler soracaklar, aaa ikinci çocuğunuz olmuyor mu diyecekler, eşimizle alakalı bir şeyler bulacaklar....bunu yaşadım bunu gördüm, o yüzden biz mutlu olmaya çalışalım, başkalarının bizi mutlu ya da mutsuz etmesi çok zor biz istemedikçe

sevindim canım :) yumurtlama testleri gerçekten iyi oluyor. ama jeli hiç kullanmadım, Rabbim çabalarımızı hayırla sonuçlandırır inşallah

Teşekkür ederim canım, aslında bende sorun yok eşimde varikosel var ondan kaynaklı çocuk olmuyor sanıyorduk hala tam olarak neyden olmadığını da anlamış değilim ama... Rahim filminde hidroselpinks çıktı yani tüplerimde sıvı brikimi varmış. Doktor bize önemli bişey değil takılma şimdi buna dedi ama araştır da dedi. Bi baktım ki bebeğin tutunmasına engelmiş, tutunsa bile embriyoyu zehirliyebiliyormuş. Enfeksiyon sonrası oluşabiliyormuş. İnternetten okuduğum kadarıyla tüpler alınıyormuş, öyle olunca da bir daha normal yolla çocuğum olmayacak demek, ha şimdi oluyor mu hayır şimdi de olmuyor ama böyle bişey beni çok yıktı. Daha yeni toparladım kendimi. Zaten önümüzdeki ay aşılamaya başlıcaz 2 ay aşılama sonrası tüp bebek. Sonra ikinci çocuk geldi aklıma tekrar mı aynı süreci yaşıycaz diye. Rabbim hayırlısını versin. Siz siz olun enfeksiyonu ciddiye alın. Yardımın için de teşekkürler. Embriyo ne kadar bekliyor peki bir de bunu sorayım.

Canım benim bence tuplerde hala sorun devam ederse bence aşılama da yaptırmayın derim. İlla tuplerden geçecek. Lakin tüp bebekte bebek direk rahme yerleştirilir. Tüp te tıkanma riski yada oraya geri dönüş riski en aza iner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…