Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hanımlar bende henüz hasta olmadım insallahta olmam son tarafımda bir ağrı var dün aksam oldum gibi hissettim adet agrım oldu içimden birşeyler aktıgını hissettim ama sonra yemek yiyince geçti bugün günüm aslında ama gelen giden belirti falan yok insallahta olmam dua edin lütfen

arkadaşlar üzülmeyin. değerimiz bizim de düzeldi 5. aydayız ameliyat olalı ama henüz bebek yok. hazirana kadar olmazsa tüp bebek deneyeceğiz. yalnız değilsiniz. xpreiaZ söylediklerin acımı deşti resmen ama üzülme canım benim. bak bizim de bebek isteyeli 15 ay bitiyor az değil. Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah. hepimiz hakediyoruz.

Bilmem ki kuzum. Yavrular gelemeden gitti sanırım. Yarın test günüm sabah erkenden kan vermeye gidicem
Canım idrar testlerine cok güvenme onların bazıları yanlıs olabilir birde transferden sonra ilaçlatın falan etkisi geçmeden çift çıkıyorda olbilir hayırlısını istemekten baska çağremiz yok insallah yarın hayırlısıyla müjdeli haberlerini alır bizimlede paylasırsın

kızlar bu arda bende randevu aldım yarın adetin 2 gunu tüp bebeğe başlıyacaz inaşşalh trabzon karadeniz hastnsnde.

Sonuç negatif kızlar
Gerçekten mi canım üzülme nolur hayırlısı diyelim seni bekleyen buz bebekler var değil mi hala? Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize... Direk 0 mı çıktı? Peki testler neden pozitifti ya

kızlar bu arda bende randevu aldım yarın adetin 2 gunu tüp bebeğe başlıyacaz inaşşalh trabzon karadeniz hastnsnde.
İlk denemen miydi tüp için arkadaşım? Hayırlısı ile gelsin bebeğin inşallah. Ben de civardayım da hangi doktorla olacak tedavin? Ufuk hocayı duydum baya.

Cnm yaa hiç üzülme olur mu bak bugün cuma Rabbim dualarimizi kabul eder tez vakitte hepimizin hamile haberlerini yazicaz inşallah

Sonuç negatif kızlar
Ne diyecegimi bilemiyorum en az kendime oldugu kadar sizlere de cok uzuluyorum .Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
Pes etme moralini yuksek tut eninde sonunda gelecek bebişin hem tup bebekten sonra dogal yolla kalanda cok oluyor.inş boyle bir mucizen olur.

Canim aslında kimyasal bence. Testler git gide siliklesti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…