- 1 Kasım 2013
- 3.187
- 2.726
- 333
Ay inşallah arkadaşım. Test pozitif ama merak ediyorum degerim nasıldır düzenli artacak mi falan filan. Darısı size olsun allahın izniyleinşallah canım sen artık bunları duymayacaksın...
o minik kalp atışları hep seninle olacak
Ay inşallah arkadaşım. Test pozitif ama merak ediyorum degerim nasıldır düzenli artacak mi falan filan. Darısı size olsun allahın izniyle
Amin kuzummmcanım maşallah ya burada resmen büyüttük bebişleri. sağlıkla gelsin. eksiksiz kusursuz olsun hayırlı evlat olsun inşallah...
Bilmem ki kuzum. Yavrular gelemeden gitti sanırım. Yarın test günüm sabah erkenden kan vermeye gidicemNeden acaba yasemincim arastirdin mi
Canım idrar testlerine cok güvenme onların bazıları yanlıs olabilir birde transferden sonra ilaçlatın falan etkisi geçmeden çift çıkıyorda olbilir hayırlısını istemekten baska çağremiz yok insallah yarın hayırlısıyla müjdeli haberlerini alır bizimlede paylasırsınBilmem ki kuzum. Yavrular gelemeden gitti sanırım. Yarın test günüm sabah erkenden kan vermeye gidicem
Cnm duamdasin yarın habersiz bırakma bizi hayırlı haberlerle gel inşallah mevlam hayirlisini versin güzel haberlerini bekliyoruzBilmem ki kuzum. Yavrular gelemeden gitti sanırım. Yarın test günüm sabah erkenden kan vermeye gidicem
canım yaa inşallah kanda çıkar çıktı mı? güzel haber ver bize inşallah yaaBilmem ki kuzum. Yavrular gelemeden gitti sanırım. Yarın test günüm sabah erkenden kan vermeye gidicem
yasemin sakın o idrar testlerine güvenme onlar güvenilir değil. hiç stres yapma dua et bizde ediyoruz sana.Amaan kızlar ya. Benim idrar daki çizgiler yok oldu bugün iki test yaptim
ya ne diyorsun çok üzüldüm yaaa. ALLAHIM hayırlısını versin be arkadaşım.Sonuç negatif kızlar
Gerçekten miSonuç negatif kızlar
İlk denemen miydi tüp için arkadaşım? Hayırlısı ile gelsin bebeğin inşallah. Ben de civardayım da hangi doktorla olacak tedavin? Ufuk hocayı duydum baya.kızlar bu arda bende randevu aldım yarın adetin 2 gunu tüp bebeğe başlıyacaz inaşşalh trabzon karadeniz hastnsnde.
Ne diyecegimi bilemiyorum en az kendime oldugu kadar sizlere de cok uzuluyorum .Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.Sonuç negatif kızlar
Canim aslında kimyasal bence. Testler git gide siliklesti çünküGerçekten micanım üzülme nolur hayırlısı diyelim seni bekleyen buz bebekler var değil mi hala? Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin hepimize... Direk 0 mı çıktı? Peki testler neden pozitifti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?