Haklisin asilama hic bi ise yaramiyo bosa ugrasiyosun cabaya yazikKızlar ümit kırmak istemem ama aşılama yapmayın. Maddi imkan varsa aşılamadaki ilaçları kullanıp tüp bebek derim ben. Hele hareket problemi varsa aşılamayla hiç uğraşmayın derim.
O üç kez aşılama da her tedavide iğnelere geliştiricilere çok para demek. Üç defa yumurtalar hormon yiyo demek. Canım ben bitti bu iş olmaz dediğim bi yerden Allah kapı açtı, ben ilkinin parasını ödeyemez durumdayken üçüncüyle hamile kaldım. İnan durum ne bilmiyorum yanlış anlama gelir çok düşük değilse ödeniyo o para bi şekildeValla doğru söylüyorsunuz kızlar ama geçen bi hastaneyi aradım 6 milyar diyor tüp bebeğe :/ çok pahalı... rapor çıkması içim de en az üç kez başarısız aşılama olması lazım.,ha bu altı milyara da ilaçlar dahil değil.
Sayi artsada faydasi olmuyo gebelik icinMerhaba kizlar benim esimdede iki tarafli varikosel var ve ameliyat olmadi dr da ol felanda demedi morfoloji %2 sayi 1ml 17 milyon hareketlilikte siknti yok fakat dr bize normal yolla gebe kalinabilir dedi cok umursamamistik ama 7aydr gebe kalamiyorm ki yumurtlama gunlerimi aylardir ovulasyonla takip edip degerlendirdim yapmadigim sey kalmadi rahim filmi yumurta takibi bi sknti yok cok sukur hersey normal ama olmuyor bu ay keci boynuzu kuru ve e vitaminine basladim morfoljiye ve sayiya bir yarari olurmu acaba? rabbim kucaklarimizi bos birakmaz insallah herkese hayirli geceler
Yok arkadaşım yanlış anlama olur mu böyle şeyde hiç... aslında çalıştığım kurumdan dolayı sigortam 3 milyara kadar olan kısmını ödüyor ben kalanını ve ilaçları alıyorum.. doğru söylüyorsun aslında, aşılamaya da aynı hastane 1700 dedi. 3 kere yaptırsan aynı para, yıprandığın da cabası tabi. Biz Yozgat'ta oturuyoruz, burda tüp bebek mümkün değil. Eşimin ameliyatını Kayseri'de yaptırdık, tüp bebek için de sanırım Kayseri olacak ya da Konya'da. Bilmiyorum kafam karşılık,korkuyorum, çok tuhaf duygular bunlrO üç kez aşılama da her tedavide iğnelere geliştiricilere çok para demek. Üç defa yumurtalar hormon yiyo demek. Canım ben bitti bu iş olmaz dediğim bi yerden Allah kapı açtı, ben ilkinin parasını ödeyemez durumdayken üçüncüyle hamile kaldım. İnan durum ne bilmiyorum yanlış anlama gelir çok düşük değilse ödeniyo o para bi şekilde
Merhaba,Merhaba kizlar benim esimdede iki tarafli varikosel var ve ameliyat olmadi dr da ol felanda demedi morfoloji %2 sayi 1ml 17 milyon hareketlilikte siknti yok fakat dr bize normal yolla gebe kalinabilir dedi cok umursamamistik ama 7aydr gebe kalamiyorm ki yumurtlama gunlerimi aylardir ovulasyonla takip edip degerlendirdim yapmadigim sey kalmadi rahim filmi yumurta takibi bi sknti yok cok sukur hersey normal ama olmuyor bu ay keci boynuzu kuru ve e vitaminine basladim morfoljiye ve sayiya bir yarari olurmu acaba? rabbim kucaklarimizi bos birakmaz insallah herkese hayirli geceler
Yazdıklarınızı okudum da süreçlerimiz hemen hemen benzer ilerlemiş. Sanırım hamilesiniz Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:) sizden mustafa sofikerin hakkında bilgi almak istiyorum biz de o doktoru düşünüyoruz. Daha önceki testimizi ankarada yaptırdık dna hasarı yüksek çıktı ama başka da bir şeye bakılmadı. Mustafa hoca nelere bakıyor, randevu alması zor mu?Kızlar ümit kırmak istemem ama aşılama yapmayın. Maddi imkan varsa aşılamadaki ilaçları kullanıp tüp bebek derim ben. Hele hareket problemi varsa aşılamayla hiç uğraşmayın derim.
Tedaviye başlayınca en azından karar verince derin bi oh çekiyorsun valla. İnsan hamile kalmış gibi oluyorYok arkadaşım yanlış anlama olur mu böyle şeyde hiç... aslında çalıştığım kurumdan dolayı sigortam 3 milyara kadar olan kısmını ödüyor ben kalanını ve ilaçları alıyorum.. doğru söylüyorsun aslında, aşılamaya da aynı hastane 1700 dedi. 3 kere yaptırsan aynı para, yıprandığın da cabası tabi. Biz Yozgat'ta oturuyoruz, burda tüp bebek mümkün değil. Eşimin ameliyatını Kayseri'de yaptırdık, tüp bebek için de sanırım Kayseri olacak ya da Konya'da. Bilmiyorum kafam karşılık,korkuyorum, çok tuhaf duygular bunlr
Randevusu hiç zor değil canım. Biz şehir dışından geldiğimiz için garanti olsun diye alıyorduk. Her şeyiyle Elçin hanım ilgileniyor zaten. Sperm testi randevuyla oluyo onu da Elçin hanım hallediyor. Şehir dışından geliyorsan aynı güne denk getirmek biraz sorun oluyor ama hallediyorlar. Mustafa beyden çok memnun kaldık sağolsun. Ama ne yazık ki bi gelişme olmadı bizdeYazdıklarınızı okudum da süreçlerimiz hemen hemen benzer ilerlemiş. Sanırım hamilesiniz Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:) sizden mustafa sofikerin hakkında bilgi almak istiyorum biz de o doktoru düşünüyoruz. Daha önceki testimizi ankarada yaptırdık dna hasarı yüksek çıktı ama başka da bir şeye bakılmadı. Mustafa hoca nelere bakıyor, randevu alması zor mu?
Dün başka bir merkezden mail geldi fiyat sormuştum, 4750 diyor tüp bebeğe. O da Kayseri'de. Eşim Erciyes Kartal da ameliyat oldu, tam karşısında da hüma tüp bebek vardı. Siz Kayserili misiniz? Önerebileceğiniz merkez var mı?Tedaviye başlayınca en azından karar verince derin bi oh çekiyorsun valla. İnsan hamile kalmış gibi oluyorbende Kayseri de yaptırdım canım. Turgut beyde ( Acıbadem) ama o İstanbul a gitmiş.
Yok canım bende başka şehirden geliyorum.o dönemde çok araştırdım. Hüma yı çok önermiyorlar. Ya Acıbadem ya da memorial daha çok tercih ediliyordu. Acıbadem de turgut beyin yerine gelen kişi nasıl bilmiyorum. Ama Ankara da yakın size sanırım. Orda bi merkez araştırsan?Dün başka bir merkezden mail geldi fiyat sormuştum, 4750 diyor tüp bebeğe. O da Kayseri'de. Eşim Erciyes Kartal da ameliyat oldu, tam karşısında da hüma tüp bebek vardı. Siz Kayserili misiniz? Önerebileceğiniz merkez var mı?
Kesinlikle haklisiniz esimin ameliyattan yana bi korkusu yok ama iyi bir dr da olsun istiyoruz sizin ameliyattan saonra morfoloji ve sayida ne gibi degisiklikler oldu acabaMerhaba,
Eşinizin bu konudaki fikri ve tutumu nedir bilmiyorum ama, ameliyat zaten maksimum 1 saat sürüyor. Bir hafta da evde istirahat o kadar, korkulacak bişey değil aslında.benim eşim ameliyat olmadan önce ml de 15 milyondu. Kadın doğumcu bu değerlerle boşa zaman kaybediyorsunuz sesiBaşka bi doktora daha görünün ve bence ameliyatı geciktirmeyin. Benim eşim de çift taraflı ameliyat oldu. Üç doktor gezdik üçü de ameliyat ol dedi. Sadece çocuk sahibi olmak için düşünmeyin bunu, varikosel ilerde erkekler için daha başka sorunlar çıkarabiliyor.
Bizim önümüzdeki hafta ilk kontrolümüz olacak, sonuçlardan sonra yazarım size bilgi veririm.Kesinlikle haklisiniz esimin ameliyattan yana bi korkusu yok ama iyi bir dr da olsun istiyoruz sizin ameliyattan saonra morfoloji ve sayida ne gibi degisiklikler oldu acaba
Desenize dipsiz kuyu... Ankara yakın bize evet, sanırım önce şehire karar vermek gerekecek. Kayseri ankara Konya... herhangi birini seçmeliyim. Ya da önce sakin olup ameliyat sonrası sayımı beklesem daha akıllıca olur :)Yok canım bende başka şehirden geliyorum.o dönemde çok araştırdım. Hüma yı çok önermiyorlar. Ya Acıbadem ya da memorial daha çok tercih ediliyordu. Acıbadem de turgut beyin yerine gelen kişi nasıl bilmiyorum. Ama Ankara da yakın size sanırım. Orda bi merkez araştırsan?
Ha Konya da da novafertil ( Ali sami gürbüz) ü rahatlıkla önerebilirim. Ben üçüncü deneme olmasaydı oraya gidecektim. Giden arkadaşlarım çok memnun kaldı. Nasiptir tabi ama biri kötü kalite tek embriyoyla aldı yavrusunu kucağına. Dr bey de çok ilgiliymiş. Ha bu arada doktorlar önce görüşmeyi kabul eder. Yüz yüze görüş ondan sonra karar ver. Elektrik de önemliDesenize dipsiz kuyu... Ankara yakın bize evet, sanırım önce şehire karar vermek gerekecek. Kayseri ankara Konya... herhangi birini seçmeliyim. Ya da önce sakin olup ameliyat sonrası sayımı beklesem daha akıllıca olur :)
Haberlerinizi bekliyorum canim simdiden cok tesekkurler umarim cok iyi sonuclar alirsiniz ve banada umut olursunuzBizim önümüzdeki hafta ilk kontrolümüz olacak, sonuçlardan sonra yazarım size bilgi veririm.
Test sonuçlarından sonra size tekrar danışmak isterimHa Konya da da novafertil ( Ali sami gürbüz) ü rahatlıkla önerebilirim. Ben üçüncü deneme olmasaydı oraya gidecektim. Giden arkadaşlarım çok memnun kaldı. Nasiptir tabi ama biri kötü kalite tek embriyoyla aldı yavrusunu kucağına. Dr bey de çok ilgiliymiş. Ha bu arada doktorlar önce görüşmeyi kabul eder. Yüz yüze görüş ondan sonra karar ver. Elektrik de önemlibiz Turgut beye fikir almaya girdik tedaviue başlarken bulduk kendimizi. Ben şimdi sana hangi doktoru övsem de ışığınız önemli. O yüzden en azından bi tlf görüşmesi yap.
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın ne diyelim...Haberlerinizi bekliyorum canim simdiden cok tesekkurler umarim cok iyi sonuclar alirsiniz ve banada umut olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?