Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hemen hemen aynı şeyler canım yani bu karışım işe yaradı siz de öyle mi .ay inşallah bizim de hareketlilik artar ya
Hayir bu bizim sonuclarimizi dusurdu aksine hic ise yaramadi sonuclarar baya baya dustu bu karisim yuzunden yaramadi bi e

Nasıl sperm birikir anlamadım Canm yumurtlama günü hesabı dışında başka bir şeyi mi var kusura bakma her şeyi Yen'i öğreniyorum bilmiyorum pek
Ne kusuru canım ya.. hani ovulasyon testinde pik yakaladıktan 36 saat içinde yumurta catliyir ya test koyulasinca ilişkiye girmezsiniz geri siliklesinceye kadr esindede sperm birikir hani doktorlar diyor ya hızlı sperm problemi olanlar 2 3 güne bir ilişkiye girmek girsn diye o açıdan söyledim yumurtlama günün kesin olursa 2 gün bekler girersiniz o açıdan söyledim

Anladım Canm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

B
inss dene proxeed kullndik faydasii olmadi hic evde vardi doktora sorduk emodex yerine kullanalim diye emodex icerigi daha iyi dedi
Bizede doktor progenyM diye bir hap vermişti ama eşim düzenli kullanmadı bit hafta önce tekrar başladı bitsin emodex alalım bizde

Herkese merhaba
Bir yılı geçti ameliyat olalı eşimin ve sebepsiz infertilite oldu sonucumuz. Sayı, ileri hareketlilik ve morfoloji düzeldi sonuç sıfır. Bu ay aşılama olacağım doktorlar da bi sıkıntı göremedi öncesinde iki kez kalıp şimdi hamile kalamamış olmam da kısmet sanırım. En azından ameliyat başarılı. Umarım herkesin bi an once yüzü güler

Slm. Vardir bi hayir. Rabbim hakkimizda hayirlisi versin ins.

Herkese merhaba tekrar,eşimin ameliyatının dördüncü ayına girdik, ben geçen hafta kendim için kontrole gittim ve süt hormonum yüksek çıktı. Onun için ilaç kullandım umarım düşmüştür. Bu ayın 17sinde ameliyattan sonraki ilk sperm testi yapılacak allahtan hayırlısı. Şimdi kızlar, biz iş nedeniyle eşimle ayrı yerlerdeyiz. Yani düzenli ilişki olmuyor malesef. Aşılama denemeyi düşünüyoruz tabi doktor uygun görürse.. bu arada ben 29 yaşındayım eşim 31 yaşında. sizce acele mi ediyoruz?

bence bunu doktorunuzla gorusun ama sut hormonu duzelmeyince asilama yapar mi onuda bilmiyorm tabi bizde gidrcegiz bu ay bende yaptiracagim o testi ve sizin gibi hemen asilama olsun deyip kestirip atiyorum da iste o degerlerle ve o hormonlarla o asilama tutacakmi o var yani cunku o degerlerle olmayacaksa bosa umutlanmis olacagiz bende kararsizim ve fikri doktordan alacagim ayin 22 sinde hasta olup gidecegim donus yaparim buraya . İnsallah olur hepimizin bi bebisi

Kendi doktorum eşimin ameliyat öncesi değerlerine baktı, çok bi değişiklik olmazsa özellikle de hareket konusunda,boşa zaman kaybetmeyin dedi aslında o cümleden sonra aşılama fikri beynimize yerleşti. Kadın Doğum doktoruna karşı bakalım ürolog ne diyecek. Süt hormonunun normal sınırı 29 kabul ediliyormuş benimki 33 çıktı.ilacı da eğer eşimin değerleri düzelmediyse tedaviye hazırlık olsun diye verdi.

Öncelikle geçmiş olsun arkadasım sizede biz de haftaya cuma 4.ay bitip sayım yaptıracaz 3 ay dolunca pek parlak çıkmadı.benim kadın Doğum doktorum aşılama artık tutulan yöntem değil %5 ihtimali var çok istiyorsanız tüp yapın dedi acaba biz de mi zaman kaybetmeden aşılama yaptırsak.bir de oratalama fiyatı ne oluyor acaba

Bence asilama degilde tup bebek daha mantikli

Kızlar ümit kırmak istemem ama aşılama yapmayın. Maddi imkan varsa aşılamadaki ilaçları kullanıp tüp bebek derim ben. Hele hareket problemi varsa aşılamayla hiç uğraşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…