- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Valla diğerlerini bilmiyorum ama keçi boynuzu nu her doktor oneriyo .. emodexide çok duydm ama eşim kullanmadiben biraktim karisim yapmayi bi emodex ve keciboynuzu ozu kullandi onuda 3. Ay doldu birakti
Evet bizim ameliyt snrasi yapilmasi gerekenler diye bi kagit verdiler. Keciboynuzu yesilcay fln kullanin duzenli diyodu emodex iyiydi hic bi yan etki yapmadi proxeed bi iste yaramadiValla diğerlerini bilmiyorum ama keçi boynuzu nu her doktor oneriyo .. emodexide çok duydm ama eşim kullanmadi
Suan hiç bise kullanmiyo eşim zaten zorla içeriyordum çok şükür ki bitti iskencem :)Evet bizim ameliyt snrasi yapilmasi gerekenler diye bi kagit verdiler. Keciboynuzu yesilcay fln kullanin duzenli diyodu emodex iyiydi hic bi yan etki yapmadi proxeed bi iste yaramadi
Cok sukur karisim yapma zaten olanida bozmasin nohut yedir arttiriyomus yesil cay icsinSuan hiç bise kullanmiyo eşim zaten zorla içeriyordum çok şükür ki bitti iskencem :)
Nohutlu kuru fasulye yiye yiye bir hal oldu adam..Cok sukur karisim yapma zaten olanida bozmasin nohut yedir arttiriyomus yesil cay icsin
Yesin iyidir.Nohutlu kuru fasulye yiye yiye bir hal oldu adam..
Şimdi arkadaşın dediği Korkuttu gözümü Canım bir yerde okumuştum bilgin olsun senin de keçiboynuzu ile havuç kürünü aynı anda uygulanınca ters etki oluyormuş.bizim macunun içinde. Çiçek balı dut pekmezi keçiboynuzu pekmezi ginseng arı sütü ginko bibola tarçın üzerlik tohumu zencefil polen ısırgan tohumu çakşır kök çörekotu kına kına karanfil keten tohumu zerdeçal rezene tarçın kekik nane var ay yaz yaz bitmedi Canım sen bebişin oldu mu peki
Aynen bende çok yaptım tiksindiNohutlu kuru fasulye yiye yiye bir hal oldu adam..
işe yaradı mı peki bunlar oldu mu sizin bebişben biraktim karisim yapmayi bi emodex ve keciboynuzu ozu kullandi onuda 3. Ay doldu birakti
Canım sizin macunun içinde neler vardı hatırlıyor Musun peki açaba bir şey ters etki mi yarattıCokta karisim denemeyin sirayla biz gecen sene macun aldik 160 kusurdu sayi o macunu keci boynuzu ozunu icti esim sonuclar berbat cikti iyice dusurdu degerleri 8ml cikti sonuc
Dur bak fotosunu cekeyim icindekilerinCanım sizin macunun içinde neler vardı hatırlıyor Musun peki açaba bir şey ters etki mi yarattı
Henuz bebisimiz yok 3. Ayimiz yeni doldu gecen hafta test verdik %80 iyilesmis demis doktoru 6 milyon 0 hareketti 80 milyon 32 hareket olmus cok sukur degerlerimiz ise yaradi yani emodex bitince formen diye bi kapsul aldi cok icmedi gerci onuişe yaradı mı peki bunlar oldu mu sizin bebiş
Olmuştu ameliyattan 5 ay sonra dustu daha yok canm 6 ay geçti uzerindenŞimdi arkadaşın dediği Korkuttu gözümü Canım bir yerde okumuştum bilgin olsun senin de keçiboynuzu ile havuç kürünü aynı anda uygulanınca ters etki oluyormuş.bizim macunun içinde. Çiçek balı dut pekmezi keçiboynuzu pekmezi ginseng arı sütü ginko bibola tarçın üzerlik tohumu zencefil polen ısırgan tohumu çakşır kök çörekotu kına kına karanfil keten tohumu zerdeçal rezene tarçın kekik nane var ay yaz yaz bitmedi Canım sen bebişin oldu mu peki
Yazık adamlara :)))Aynen bende çok yaptım tiksindi
Hemen hemen aynı şeyler canım yani bu karışım işe yaradı siz de öyle mi .ay inşallah bizim de hareketlilik artar yaYuklemiyo foto. Suzme cicek bali. Glikoz surubu. Dut pekmezi. Polen. Soya unu. Epimedyum. Keciboynuzu. Yulaf. Zencefil. Havlican. Tarcin. Lepidyun. Amerikan ginnsengi. Isirgan otu. Sibirye ginsengi. Ginko bloba. Ginseng. Bal kabagi. Demirdikeni. Kola bitkisi. Ari sutu
İnşallah bir an önce olur Canm ya.ben bir de ovulasyon testi aldım internetteki program bana uymuyormuş inşallah bunun ile olurOlmuştu ameliyattan 5 ay sonra dustu daha yok canm 6 ay geçti uzerinden
Ovulasyon ise yarar canım spermler birikir hemİnşallah bir an önce olur Canm ya.ben bir de ovulasyon testi aldım internetteki program bana uymuyormuş inşallah bunun ile olur
Emodex mi işe yaradı yoksa Canm doktor mu yazdı bu hapı siz mi aldınız.ay maşallah çok güzel yükselmiş başka bir şey yaptınız mıHenuz bebisimiz yok 3. Ayimiz yeni doldu gecen hafta test verdik %80 iyilesmis demis doktoru 6 milyon 0 hareketti 80 milyon 32 hareket olmus cok sukur degerlerimiz ise yaradi yani emodex bitince formen diye bi kapsul aldi cok icmedi gerci onu
Nasıl sperm birikir anlamadım Canm yumurtlama günü hesabı dışında başka bir şeyi mi var kusura bakma her şeyi Yen'i öğreniyorum bilmiyorum pekOvulasyon ise yarar canım spermler birikir hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?