• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bitmez iste oyuzden hem bilip hem yinede uzuluyoruz iste.Evet yeterki olsun ona bile raziyiz.Esin yine baslamis sigaraya valla benimkide sozde ameliyattan buyana 14 ocak icmiyor sozde ama bana gizli gizli iciyormus gibi geliyor inanmiyorum cunku eskidende oyle yapti hepp gizli icmis istekilerden istemis yada onlar vermis dayanamayip tabi iciyorlar ac sefer dedim iceceksen benide ugrastirma ozaman cocuk olsun bitane degil agzina 5-6 tane birden koy ic umrumda degil ama simdi bunu bana yapmaya hakkin yok dedim icmiyormus bakalim kac gun daha dayanacak sanmiyorum biraksin:ssz::ssz::ssz:

Biz hicbisey sormadigimiz icin hep sorulan taraf biz oluyoruz iste:19:

hahaha iyi guldum buna:1:Yakinda psikolojiyi kullanarak devrim yaraticaz desene hahaha.Insallah hamilesindir yaa benim icime oyle doguyor eger yanilmazsam benden korkun kizlaaaaarrrr:1::1::1:Insallah Allahim yanilmam bi de benide hamile yap

:))))

ayy yanılmazsın inşallah tatlım.

siz de ameliyat oldunuz ya bundan sonrası daha kolay ilerleyecek emin ol:)

rabbimi inşallah hepimize nasip edr canım..

inşallah canım.peki siz ameliyat oldunuz mu?sonrasında vitamin takviye falan kullandınızmı?
genelde doktorlar ilaç vermiyormuş.bende multivitamin falan kullansın istiyorum.ama herhangi bir olumsuz etkisi falan olurmu diyede korkuyorum...

inşallah canım.peki siz ameliyat oldunuz mu?sonrasında vitamin takviye falan kullandınızmı?
genelde doktorlar ilaç vermiyormuş.bende multivitamin falan kullansın istiyorum.ama herhangi bir olumsuz etkisi falan olurmu diyede korkuyorum...

biz 4 ay önce ameiyat olduk..hormon ilacı verdi doktor kuldık 3. ayda test yaptı eşim hızımız %45 den %10 na düşmüştü..

şimdi vitmin kullanıyor eşim 1 ay sonra tekrar test yapacaz..inşallah yükselir..

vitaminin hiç bir yaan etkii yok canm..

biz 4 ay önce ameiyat olduk..hormon ilacı verdi doktor kuldık 3. ayda test yaptı eşim hızımız %45 den %10 na düşmüştü..

şimdi vitmin kullanıyor eşim 1 ay sonra tekrar test yapacaz..inşallah yükselir..

vitaminin hiç bir yaan etkii yok canm..

anladım canım.bende vitamin kullansın istiyorum.canım değerleriniz inşallah yükselir.bazılarında değerler hemen artıyor bazılarında ise önce düşüp sonra artıyor anladığım kadarıyla.peki bu 3. aydaki düşüşü doktor nasıl açıkladı?

anladım canım.bende vitamin kullansın istiyorum.canım değerleriniz inşallah yükselir.bazılarında değerler hemen artıyor bazılarında ise önce düşüp sonra artıyor anladığım kadarıyla.peki bu 3. aydaki düşüşü doktor nasıl açıkladı?

kızlar ne vitamini kullanıyorsunuz ben bu ay keçiboynuzu özü ve selenyum veriyorum.daha vermem gereken şeyler varmı ?

ins canm ya sen nekadardr beklıyosun esınde varıkosel mı vardı??

canm dr neden amelıyata gerek yok dedı degrlerınız ıyımı

canım değerleriniz iyi hehlde ameliyata gerek demiş se..kaç yıldır çock bekliyorsunuz ?

sigortada %6 hareketli ve morfoloji 2 çıktı bu değerlere göre normal yolla çocuk sahibi olmazsınız demiş dr ama ultrason sonucuna göre belki bi umut olabilir demiş sonra özele gitti eşim orda ileri hareketli %26 morfoloji 5 çıkmış ikisi arasında 6 gün var nasıl böyle fark olabiliyosa 1 ay ilaçları kullan sonra yine test yapalım demiş
özelin dediğini yapıyo eşim ama bugün sigortanın ultrason randevusu var bakalım orda nasıl çıkcak ameliyat dicekmi diye merak ettiği için onada gitti
7 aydır deniyoruz bebek için

kızlar ne vitamini kullanıyorsunuz ben bu ay keçiboynuzu özü ve selenyum veriyorum.daha vermem gereken şeyler varmı ?

canım biz daha ameliyat olmadık. o yüzden şu an birşey kullanmıyoruz.bende araştırıyorum neler verebilirim diye.birde doktor bize emodex,evicap ve klomen vermişti.ama o zaman biz ameliyat olmak istemiyoruz demiştik.şimdi ameliyattan sonra sorucam eğer kullanın derse bunları kullanırız herhalde. kullanmayın derse de ben emodex ve evicap kullandırmayı düşünüyorum çünkü bunlar vitamin.ilaç değil sonuçta.

canım biz daha ameliyat olmadık. o yüzden şu an birşey kullanmıyoruz.bende araştırıyorum neler verebilirim diye.birde doktor bize emodex,evicap ve klomen vermişti.ama o zaman biz ameliyat olmak istemiyoruz demiştik.şimdi ameliyattan sonra sorucam eğer kullanın derse bunları kullanırız herhalde. kullanmayın derse de ben emodex ve evicap kullandırmayı düşünüyorum çünkü bunlar vitamin.ilaç değil sonuçta.

biz de daha ameliyat olmadık.özel hastanede direk ameliyat dedi.Devlet hastanesinde tanıdık doktor aracılığıyla üroloğa gösterdik.Bir testle ameliyata karar verilmez dedi.3 aysonra test yaptırın ona göre karar verilir dedi.Bir ay sonra doktora gideceğiz diye vitamin takviye ediyorum.Değerler yüksek çıkarda direk aşılama derse daha iyi olur ameliyat uzun iş.doktor size ameliyata gün vermediyse,sizde şimdiden kullanın vitamin..

biz de daha ameliyat olmadık.özel hastanede direk ameliyat dedi.Devlet hastanesinde tanıdık doktor aracılığıyla üroloğa gösterdik.Bir testle ameliyata karar verilmez dedi.3 aysonra test yaptırın ona göre karar verilir dedi.Bir ay sonra doktora gideceğiz diye vitamin takviye ediyorum.Değerler yüksek çıkarda direk aşılama derse daha iyi olur ameliyat uzun iş.doktor size ameliyata gün vermediyse,sizde şimdiden kullanın vitamin..

canım bizim biraz karışık.biz aralık sonunda aşılama yaptırdık.o zamana kadar normal olan değerler tam aşılama günü çok düşük çıktı.ama aşılma yapıldı yinede ve tabiki negatif sonuç aldık.sonra eşim özel doktora gitti orada testler baştan yapıldı,ultrason çekildi,elle muayene yapıldı ve varikosel teşhisi kondu.ama biz de tek doktora güvenmek istemedik.devlet hastanesine gitti eşim orada da tekrar sperm testi istediler.ve sonuç ameliyat dediler.yani şu an bizi iki hastaneden de ameliyat için bekliyorlar ama bugün eşim özelde başka bir ürolağa gidecek.eğer oda ameliyat derse orada olacak ameliyatını.bende başta ameliyat olmasını istemedim.çünkü ameliyat sonrası 6 ay belkide 1 yıl beklemek gerekebiliyor.ama değerlerimiz çok kötü ve doktorlar ameliyat olmazsa düşmeye devam edeceğini söylemişler.aslına bakılırsa bugün belli olacak son durumumuz.

canım bizim biraz karışık.biz aralık sonunda aşılama yaptırdık.o zamana kadar normal olan değerler tam aşılama günü çok düşük çıktı.ama aşılma yapıldı yinede ve tabiki negatif sonuç aldık.sonra eşim özel doktora gitti orada testler baştan yapıldı,ultrason çekildi,elle muayene yapıldı ve varikosel teşhisi kondu.ama biz de tek doktora güvenmek istemedik.devlet hastanesine gitti eşim orada da tekrar sperm testi istediler.ve sonuç ameliyat dediler.yani şu an bizi iki hastaneden de ameliyat için bekliyorlar ama bugün eşim özelde başka bir ürolağa gidecek.eğer oda ameliyat derse orada olacak ameliyatını.bende başta ameliyat olmasını istemedim.çünkü ameliyat sonrası 6 ay belkide 1 yıl beklemek gerekebiliyor.ama değerlerimiz çok kötü ve doktorlar ameliyat olmazsa düşmeye devam edeceğini söylemişler.aslına bakılırsa bugün belli olacak son durumumuz.

kaçtı değerler çalışıyoru da diğer sayfaları okuyamadım tam olarak...yeni değerlerini de yazarsın bugün sonunda

kaçtı değerler çalışıyoru da diğer sayfaları okuyamadım tam olarak...yeni değerlerini de yazarsın bugün sonunda

sayı 17 milyon.ileri hız %9 morfoloji %3.(bunu devlet hastanesinde yaptırdık.)
bundan 1 hafta önce başka bir yerde yaptırdığımız testte de sayı 17 milyon ileri hız %2 morfoloji %1 çıkmıştı.(bunu özelde yaptırdık)
aşılama günü ise sayı 14 milyon ileri hız%0.morfoloji %1 çıkmıştı.(bu da aynı devlet hastanesi)
bugün tekrar test isteyeceğini sanmıyorum çünkü bu testlerin hepsi son bir ay içinde yapıldı.hatta en son devlet hastanesinde yapılan cuma günü yapıldı.

Back
X