• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ee çok yüksek.bence buda yeteblir.
bizim ileri hız,%20,ileri yerinde hareketli%20,yerinde hareketli %30 toplamda %70 yapıyo.o zaman bizim ileri hız düşük mü?

ilk ikisinin 50 olmasi gerekiyor diyorlar .. ama bu degisken birde bu testler gozle yapiliyor yani % 10 kaymis da olabilir bence sizin sonuclarininz cok iyi .. bizim ameliyat oncesi % 75 hareketsizdi .. daha sonrasini goremedik bile noldu bakalim gidere ctesi gorucez ..

ee çok yüksek.bence buda yeteblir.
bizim ileri hız,%20,ileri yerinde hareketli%20,yerinde hareketli %30 toplamda %70 yapıyo.o zaman bizim ileri hız düşük mü?

yok tatlım çok iyi sizin ileri hızlı bizim ileri hızlı % 5,ileri yerinde hareketli%37 yerinde hareketli %19 toplamda canım %61 bizim düşük ya :5:

Son düzenleme:
eslerimizide doguma aliriz ne dersiniz benimki korkar sanirim hic istemez ama bilemiyorum bence erkekte bunu paylasmali aslinda - boylece karisma sorunuda olmaz :) zaten bebek dogar dogmaz aslinda anneye verilmeli diye biliyorum cunku cocuk korku yasiyor ve annesini hissetmek istiyormus - daha gobek kordonu kesilmeden anneye vericek bir dr olmali bu nedenle sanirim dr onemli ki bunu isteyelim hatta baba girerse kordonuda babaya kestiriyolarmis :) ayyy basladik hayallere hadi hayirlisi :) peki icinizden kiz mi erkek mi diye geciyor >? ben gecen sabah erkek olursa ismi ne olur diye dusunerek uyandim - bikac gun adet gecikince acabalar yuzunden .. sonra bulamadim dedimki olsunda dusunuruuz buluruz :)

k€sınlıkl€ yabancıların doğum vıd€olarını izl€miştim b€b€k çıkar öıkmaz ann€nın kucağınna atıyorlar. doğar doğmaz ann€ il€ t€mas €d€n çocuklarınj €tm€y€nl€r€ gör€ psikolojik sorunları daha az oluyormuş

b€n h€p €rk€k çocuğum olur diyorum arkadaşalrımda d€r bız hıc kızın olacağını düşünmüyoruz diy€. €rk€k ismi hazır "mustafa" rahm€tlı babamın ismi. yanına da €r€n i €kl€m€k istiyorum.

kıza daha bir ş€y bulamadım. €lif €ylül ü ablam kaptı:1:

s€c€n€kl€rd€ m€lisa ,müg€ var şimdilik:1:

k€sınlıkl€ yabancıların doğum vıd€olarını izl€miştim b€b€k çıkar öıkmaz ann€nın kucağınna atıyorlar. doğar doğmaz ann€ il€ t€mas €d€n çocuklarınj €tm€y€nl€r€ gör€ psikolojik sorunları daha az oluyormuş

b€n h€p €rk€k çocuğum olur diyorum arkadaşalrımda d€r bız hıc kızın olacağını düşünmüyoruz diy€. €rk€k ismi hazır "mustafa" rahm€tlı babamın ismi. yanına da €r€n i €kl€m€k istiyorum.

kıza daha bir ş€y bulamadım. €lif €ylül ü ablam kaptı:1:

s€c€n€kl€rd€ m€lisa ,müg€ var şimdilik:1:

guzell hadi bugun hayal kuralim :) var misiniz herkes dusunduklerini yazsin . simdi yine dusundum hic beklemesemde asilama mi denesem hatta ikiz olsa insallah da zor da olsa bir kerede iki tane buyutsek ..

yok tatlım çok iyi sizin ileri hızlı bizim ileri hızlı % 5,ileri yerinde hareketli%37 yerinde hareketli %19 toplamda canım %61 bizim düşük ya :5:

Bizim tembellerinde ileri hizlisi en son %5ti ya sayi sukur degisme gosterdi ama cok tembeller :( bilmiyorum mucadeleyi birakmis degilim ama umarim ise yarar yaptiklarim.
Hayaller ne guzel ya bende dusunuyorum ismimiz hazir ama bebis yok :( bazen kiziyorum kendime cok kaptiriyorum diye ama insaniz hayalsizde olmuyor ki..
Hayallerimiz gercek olsun insallah kizlar.Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.

guzell hadi bugun hayal kuralim :) var misiniz herkes dusunduklerini yazsin . simdi yine dusundum hic beklemesemde asilama mi denesem hatta ikiz olsa insallah da zor da olsa bir kerede iki tane buyutsek ..

eskiden ıkız mi Allah korusun derdim şimdi neden olmasın kı diyenlerdenim:52:

Bizim tembellerinde ileri hizlisi en son %5ti ya sayi sukur degisme gosterdi ama cok tembeller :( bilmiyorum mucadeleyi birakmis degilim ama umarim ise yarar yaptiklarim.
Hayaller ne guzel ya bende dusunuyorum ismimiz hazir ama bebis yok :( bazen kiziyorum kendime cok kaptiriyorum diye ama insaniz hayalsizde olmuyor ki..
Hayallerimiz gercek olsun insallah kizlar.Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.

tatlım bunun hayali kurulmaz mı ya kim istemez sevdiğin kişiyle yaşıyorsun her şey tamam tek eksik bebek :5: çevremiz de , dizilerde.reklamlarda her yerde kısaca hep bebek hamile falan filan görürken nasıl hayal etmeyelim bizim o kişilerden ne eksiğimiz var :5: allah bilir her şeyi tek eksiğimiz imtihanımız var onu geçemiyoruz:14: allah en yakın zamanda hepimize nasip eder inş.çok kötü bir durum ya eşim ve ben çocuk hayalleri kuruyoruz durmadan:43:

eskiden ıkız mi Allah korusun derdim şimdi neden olmasın kı diyenlerdenim:52:

aynen tatlım ya keşke olsa bir şekilde büyür. allah belki de bizi bunlarla sınıyor sabrımızı ölçüyor şükürler olsun isyan etmiyorum sadece çok istiyorum bu isyan değil allah duyar inş sesimizi.

Kizlar rsim sperm vermeye gitti verebilirse 1 bucuk saat sonra asilamam olacak dua edin ne olur benim icin :16:

tatlım allah yardımcın olsun inş sperm değerleriniz çok iyi çıkar. ay canım benim ya kim bilir nasıl duygu aslında benimde aşılama ile başlayıp tüpe geçmem lazım ama hiç gidesim yok ya hastane beni germeye başladı.inş bu ay senden güzel haberler alacağız canım.

tatlım allah yardımcın olsun inş sperm değerleriniz çok iyi çıkar. ay canım benim ya kim bilir nasıl duygu aslında benimde aşılama ile başlayıp tüpe geçmem lazım ama hiç gidesim yok ya hastane beni germeye başladı.inş bu ay senden güzel haberler alacağız canım.

Ya bende cok heveslenmistim ama is ciddilesince korku geldi aslunda beklemeye gerek yok diyorum ama hastane ilaclar ve dusunceler dusunceler.
Canim sizin sayinizda iyiydi dimi forumda okudugum bir arkadas vardi onlarinda 5 ti ileri hizlisi 39 milyondusayida sanirim tutmustu. Asilamasi sonrasi ne oldu bilmiyorum umarim hersey yolundadir insana umit oluyor.banada bir cesaret geldi ama suanda dusunuyorum sadece

Ya bende cok heveslenmistim ama is ciddilesince korku geldi aslunda beklemeye gerek yok diyorum ama hastane ilaclar ve dusunceler dusunceler.
Canim sizin sayinizda iyiydi dimi forumda okudugum bir arkadas vardi onlarinda 5 ti ileri hizlisi 39 milyondusayida sanirim tutmustu. Asilamasi sonrasi ne oldu bilmiyorum umarim hersey yolundadir insana umit oluyor.banada bir cesaret geldi ama suanda dusunuyorum sadece

valla canım bende aslında direkt tüp istiyorum aşılamanın şansı tüpe göre düşük ya o yüzden bir de çalışan biriiçin aşılama yaptırmak zor en az 3 kere yaptırmak lazım her seferinde izin problemi var bir kere izin aldım mı en azından şansı yüksek şansı olan tüpü yaptırayım diyorum ama bilmiyorum.off valla içim bazen çok sıkılıyor rabbim yardımcımız olsun.

öyle tatlım ağızlardan laf çıkacak diye korkuyorlar herhalde sanki sıradan bir şeymiş gibi davranıyorlar doğru dürüst bilgi vermiyorlar ben sperm testinin ince ayrıntılarını hatta tüm ayrıntısını araştırarak öğrendim.inş temiz çıkar canım dua edeceğim allah beterinden sakınsın canım.

Amin canım Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin .Bende hep dua ediyorum isteyen herkese sağlıklı, sıhhatli ,hayırlı evlatlar nasip et diye.:emir_bebek:

Back
X