Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allahtan umut kesilmez tatlım inş bu ay hamile kalırsın kalmasan eğer önümüzdeki ay inş birlikte kalırız ne güzel olur

inşallah tatlım.artık hepimiz toplu olarak hamile kalalım inşallah.hakettik bunu,emin adımlarla ilerliyoruz anneliğe inşallah

vala canım haklısın ne desek boş herkes yaşadığına göre ol yada olma diyo ...ama keşke diyorum keşkee birinci derecedeyken durumu kötü değildi ozman tüp deneseydik ....ameliyattan sonra morfolojisi hareketlilği herşeyi bozuldu adamcağızımın bide etkisi kötü oldu ..bide bunla bitse ondan sonra eşimin beyin hipofiz bezi (hormonları yöneten bölge) de ur çıktı bütün hormonları lh ı testesteronu spermi herşeyi 0 dı 0 yokk bittii herşey dedik .........çok şükür onu bari erken teşhis ettilerde 6-7 ayda ilaç tedavisiyle normale döndü eşim ozman dedimki istemiyom ben cocuk falan bana eşim lazım dedim beyindeki kaybolmaz iyileşmez diye çok korkmuştum neyseki çok şükür rabbime iyileşti ....hormonları düzelir düzelmezde ilk denemeyi yapmıştık sperm 1 milyonken denedik olmadı tabi....... dondurulmuşum bile olamadı ...ikincide de öle morfoloji bozukluğundan olmadı nasipmiş dedik napalımmm.....doktoru değiştirdik o dedi zaten ameliyat olmasaymış iyi olurmuş diye sizinki ameliyatlık durum değilmiş çünkü dedi ...bu adama güveniyorum bu sefer eşimin durumunu düzeltmek için elinden geleni yapıcağını söledi inşalahhhhhhhh rabbim yüzümüze bakar da bi sonuca varırız ...
benden de sana sevgiler canımmm

senin hikayeni cok onceden okumustum sanki canim hatirliyorum...vardir herseyde bir hayir bak esin iyilesmis cok sukur..Allah baska dert keder vermesin..anliyorum sende sabirsizlaniyorsun hepimiz gibi ama iste hemencecik olmuyor..buda bizlerin kaderi..bizde morfoloji 0 ken yaptirdik bakalim ne olacak..sonucta bi tanecik saglam sperm lazim..insallah nasip olur hepimize..yeni doktorunuz ugur getirir..

sağol canm..iyi şimdi şükür..yavaş yavaş yrüor artık...bnm tahmin ettiğim kadr kötü olmadı şükür..doktor da sağol olsun elinden gldiği kdr az kesmeye çalışmış...haftaya da dikişi alacakalr...sadece ağrılarıoluor arada ama o da normal dir..elimizin bıcak la küçük bir cizikoldugun da bile kaç gün ağrısını hissederiz..

martın 14 tam 6. ayımız olacak ama bizim değrler düştüğü için endişeliyiz<...daha da düşüyor sa tam kaybetmeden başımızın çaresine bakalım diyoruz...

anladım tatlım haklısın her ay baktırsanız bile olur aslında. dün eşime doktor test yapmamış ya keşke yaptırsaydın sen dedim 2 ay sonra yaptırırım dedi alala belki denk gelecekti yenilendiğine çok merak ediyordum nisan 16 bekleyeceğiz

çok sevindim iyi olmasına

kızlar bugün içim çok huzursuz,çok mutsuzum...pazar günü arkadaşa davetliyiz diğer arkadaşlarla.hepimiz çok yakın tarihlerde evlendik,10-15 gün var düğün aralıklarımız.şimdi bu arkadaşların 2 sinin bebeği var 2 side hamile.sadece ben değilim.içim br tuhaf.
acaba diyorum adetle beraber hemen tüp bebeğe başlasam mı?fikirlerinizi almak istiyorum.bilmeyenler için söyliyeyim,ameliyat olalı 15 ay oldu,
şuanda total sperm sayısı:50 milyon,
ml sayı :10 milyon,
hareket :%70
morfoloji :%70
siz olsanız bekler misiz daha fazla?bu arada 24 yaşındayım.

canım mrb.benim eşimde 1 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.değerleri çok kötüydü.ml de 900.000 di. sizin ameliyat öncesi ve sonrası nasıldı çok merak ettim.şimdi durumun nasıl bebek falan var mı. proxeed plus ve ace plus selenyum kullanıyor. tabi bunun yanında meyve fındık ceviz badem ne varsa yediriyorum eşime.şimdilik beklemedeyiz üç ayın geçmesini bekliyoruz.
inşallah bizim de düzelir ve Allahın izniyle hepimizin bebeği olur.

Canim maddi manevi durumunuzu bilemiyorum oyuzden bisey diyemiyorum.. ama biliyorsun benim esimin degerleri cok daha iyiyken bile ben beklemedim ama tabii bizim yas durumumuzdan dolayi da beklemedim.. esinle oturup konusun en dogru karari siz verirsiniz canim..

eşim her konuda olduğu gibi bu konuda da sen bilirsin,sen nasıl dersen öyle olsun diyorbu da benim kararsız olmama sebep oluyor.maddi açıdan sıkıntı olmaz,bileziklerim var daha olmadı onları bozdururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…