- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.801
eşim her konuda olduğu gibi bu konuda da sen bilirsin,sen nasıl dersen öyle olsun diyorbu da benim kararsız olmama sebep oluyor.maddi açıdan sıkıntı olmaz,bileziklerim var daha olmadı onları bozdururuz.
kızlar bugün içim çok huzursuz,çok mutsuzum...pazar günü arkadaşa davetliyiz diğer arkadaşlarla.hepimiz çok yakın tarihlerde evlendik,10-15 gün var düğün aralıklarımız.şimdi bu arkadaşların 2 sinin bebeği var 2 side hamile.sadece ben değilim.içim br tuhaf.
acaba diyorum adetle beraber hemen tüp bebeğe başlasam mı?fikirlerinizi almak istiyorum.bilmeyenler için söyliyeyim,ameliyat olalı 15 ay oldu,
şuanda total sperm sayısı:50 milyon,
ml sayı :10 milyon,
hareket :%70
morfoloji :%70
siz olsanız bekler misiz daha fazla?bu arada 24 yaşındayım.
Tatlim bak nasil mutlu olacaksan onu yap.. bekleyecek kadar sabrin varsa ve bu surecte kendini uzmeyeceksen bekle ama yok cok yipraniyorum dersen yaptir derim.. esler hep ayni benimkide asilamada yapmayalim tupte yapmayalim diyordu sanki leylekler getirecekti cocuguen azindan seninki sorun cikarmiyor
canm benm ya kıyamam sana rabbim bole olmasını ıstemş elımİzden gelenı yapmamız lazım devlet 3 yıl sonra karsılıyo tüpü bunu beklerken ıkı asılama daha dene bence hem beklemş olursun hemde kendjnı tupe hazrlamş olursun ben kendım için ole dusunuyorum canm asılama ıcın sansınız var yıkama sınrası 5 mlyn en az gndermek gerek bnm tavsıyem bu kımseye gore kendını uzme senn ovuncen baska seyler var ıcın rahat olsun gogsunu gere gere nasıp deyın arkadaslarınıza daha cok sey solemem lazım ama olmuyo bole
canım beklemek çok zor biliyorum ama değerleriniz çok güzel.
inan gerek yok gibi tabi ki Allah bilir.ama yaşında daha küçük en azından bana göre...34 yaşındaydım yakında 35 hani düşündüğün şey bize daha yakın.
ama genede yanlış yönlendirmek istemem bence demek isterim.
sorun çıkarmıyor ama keşke ne yapmak istediğini söylese benim için daha kolay olurdu.senin vücudun alacak o kadar hormonu bu senin kararın olmalı diyor.neyse bakalım düşüneyim biraz daha,inan ne yapmak istediğimi bilmiyorum.
ayy senin eşinde çok hoş yaaee kaçıncı günündesin aşılamanın?nasıl gidiyor?
Canim 9. Gunume girdim.. gecen asilamada 3. Gunden adet agrilarim baslamisti.. cok sukur bunda hic yasamadim hicbisey yok yani hayirlisi artik
Canim 9. Gunume girdim.. gecen asilamada 3. Gunden adet agrilarim baslamisti.. cok sukur bunda hic yasamadim hicbisey yok yani hayirlisi artik
Canim ileri hareket yuzdesi dusmus ama sayi yukselmis. Yani ilk testte sayinin % 26 si yaklasik 11 milyon ileri giden oluyor. Simdi ise sayi yukseldigi icin 71 milyonun % 24 u 17.5 milyon ileri hareketli oluyor.. buda ileri gidenlerin neredeyse iki katina cikmis oluyor..eşim dün 2. teste gitti arada bi fark yok bu 1 ay önceki sonuç
sperm konsantrayonu 41,7
ileri hareketli 26
yerinde hareketli 18
hareketsiz 56
morfoloji 5
buda yenisi
sperm konsantrasyonu
73,1
ileri hareketli 24
yerinde hareketli 15
hareketsiz 61
morfoloji 6
sayıya ve morfolojiye bakarak iyileşme var demiş dr aynı ilaçları vermiş yine ama ileri hareketli düşmüş
doktorum 2 aşılama yaptırırsan rapor çıkartırız demişti.1 aşılama denedim ama bana aşılama çok gereksiz geliyor.bir de tıp fakultesinden ziyade özelde yaptırmak istiyorum tüp bebeği.sanki şas daha çok yükseliriş gibi geliyor ne alakaysa...
yanlarında ezik gibi hissediyorum kendimi,iyice uzaklaştım dışarıdan...
yaa inşallah bu defa pozitif sonuç alırsın.eğer pozitif olursa,ben de yaptırırım 2. aşılamayı12. gün baktıracak mısın kandan?
canm o ezıklıgı bende yasıyorum ama artık astım kendimi yasın daha genc canm ozel yada devlet aynı canm tutacagı varsa her turlu tutar plan yapma tatlım bızım planlarınız tutmuyo kabullen artk sen drunu dınle bebegm bı ası daha dene vakıt saat gelcek olcak ınan
kımse ıcın kendını uzme sen ezık degılsın kımın neyle ımtıhan olucagı bellı degıl
bırde aunu solym benm yakjn arkadasm karacıger naklı oldu ve suanda ıç kanama gecırıyo sureklı evladı var ama cok buyuk ımtıhanda duzelemdı hala cok zor gunler gecırıyo evlat elbet olur once saglık yıpratma bebgm kendını lutfen
kızlar bugün içim çok huzursuz,çok mutsuzum...pazar günü arkadaşa davetliyiz diğer arkadaşlarla.hepimiz çok yakın tarihlerde evlendik,10-15 gün var düğün aralıklarımız.şimdi bu arkadaşların 2 sinin bebeği var 2 side hamile.sadece ben değilim.içim br tuhaf.
acaba diyorum adetle beraber hemen tüp bebeğe başlasam mı?fikirlerinizi almak istiyorum.bilmeyenler için söyliyeyim,ameliyat olalı 15 ay oldu,
şuanda total sperm sayısı:50 milyon,
ml sayı :10 milyon,
hareket :%70
morfoloji :%70
siz olsanız bekler misiz daha fazla?bu arada 24 yaşındayım.
Yok kuzum 14. Gun baktirmami istedi.. sen beni bekleme 2. Asilamayida yap tatlim bence..
ooo çok iyi hadi bakalım
güzel günler görürüz inşh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?