Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

adetın yaklastı tatlım ondan bu ruh halın bılıyorum sen asılamaya odaklan bozma moralını hadı amaaa lutfennnn

canımm benimm,,vakit ayırıpp uzuuun uzuunn yazdığın için çok sağol
güya bu ay hiç takmayacaktım kafaya,yumurtlama günü filan kovalamadım,öyle ayakları dikip yatmadım bu ay.şmidi adete kaldı 3-4 gün,ee belirti desen 0içime girdi bir endişe... normalde eylüle kadar dinlenmek,eylülde tüp bebeğe başlamak istiyodum.

hayatı erteliyor muyuz?kendi adıma konuşayım ben kesinlikle erteliyorum.ne bu acelem bir anlasam...bu fikirden tamamen uzaklaşmak istiyorum,hatta kazayla hamile kalmak istiyorum(nasıl olacaksa)

sizin değerler de hiç kötü değil,rahim filmine bile gerek kalmaz belki,kim bilir...

umuda ihtiyacı var artık topiğin...

Canım akıl vermek gibisin olmasın yanlış anlama sakın.ağrısız sızız 10 dk bu işlemi yaotrdığım için eğer istanbuldaysan ya da yakınsan radyomarı öneririm rahim filmi için.

Aminnnn...bekleyen isteyen herkes gorur insallah canim o gunlerii
amin canım.

yani şimdi senin dediğine göre ileri hareket düşmüş gibi görünsede sayı yükseldiği için dahamı iyi olmuş oluyo eskiye göre

Canım sağol yazdığın için .Akıl ver tabi yokki bendeHerkes genelde acısız diyor ben korkuyorum ama yaptırıcam eğer devlet çok uzağa tarih verirse özelde yaptırıcam.Aslında acı sızı geçer benim korkularım var. ilki benim zihnen çok olumsuz olup bütün oluşabilecek olumsuzlukları düşünmem ikinciside sürekli bir doktorum olmadı bir türlü yani insan hem en mahrem hemde en önemli olan yerini emanet ederken güven arıyor.Belki çok abartıyorum ama yapamıyorum işte

bizim adet günlerimiz yakın mıydı ben mi öyle hatırlıyorum?

evet hep o adet üzünden

bnm 10 mart canm varua elımde olsa ayları yakalarım tutarım bı bakmısım mart olmus gerıye donup bakmak cok gucume gıdıyo ınan

hiç sorma günler geçmiyor ken ..nisanı nasıl bkliyeceksinn...onlarsız de yapılmıyorr al yap gel merakın gittsin.. :))

çok sevindim iyi olmasına
sağol tatlım...

canm yaşın genç ama bklemek çok zor...bn de 22 yaşındayım 23 e az kaldı ama ...
ama her gün 1 yıl atlıyorum sanki yaşımdam..
ne zamdnn beri değerleriniz böyle..

sağol tatlım...

canm yaşın genç ama bklemek çok zor...bn de 22 yaşındayım 23 e az kaldı ama ...
ama her gün 1 yıl atlıyorum sanki yaşımdam..
ne zamdnn beri değerleriniz böyle..

ayy kuzum sende küçükmüşsün
1 aydır bu şekilde tatlım.1 er ay aralıklı 2 tane test yaptırmıştık.1. testte sayı 41 milyondu,1 ay sonra 50 milyon çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…