Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım vallahi ağrı sızı ve doğru sonuç hemen sonuç benim için önemli.zamanda önemliydi çünkü annem rahatsızdı (meme kanseri oldu tekrar yazmayım canınızı sıkmayım)
bu sebeple zaten ruhum daralıyordu araştırdım kocaeliden kalktım istanbula gittim.
gittiğimede değdi.ağrısız hemen sonuç ordaki doktorda hemen açıkladı ne olduğunu.sormak istediklerimi sordum çıktım.

aklına takılan birşey olursa sor canım elimden geldiğince yardımcı olurum.

vallahi ben adet sancılarımdan dolaşmadığım doktor kalkmadı 5-6 tane çok ciddi bak.
hiç sürekli doktorum olmadı benimde.
En son Ulun hocaya gittim ama maddiyat nereye kadar götürür bilmiyorum bakalım.

ayy kuzum sende küçükmüşsün
1 aydır bu şekilde tatlım.1 er ay aralıklı 2 tane test yaptırmıştık.1. testte sayı 41 milyondu,1 ay sonra 50 milyon çıktı.

ewet ama eşim 32 yşında....
canm sizin de zaten tutsaydı 41 milyon ie de lur du..ama 41 milyon olması için yeterli bir sayı..beklemek çok zor..yerinde olsam tüp ya da aşılama için daha fazla bklemezdim..

ewet ama eşim 32 yşında....
canm sizin de zaten tutsaydı 41 milyon ie de lur du..ama 41 milyon olması için yeterli bir sayı..beklemek çok zor..yerinde olsam tüp ya da aşılama için daha fazla bklemezdim..

aşılama 50 milyonda yapılmıştı(ml 10 milyon)

eylüle kadar bekleyeceğim sanırım,biraz kafamda dinlensin...
benim eşimde 30 yaşında

aşılama 50 milyonda yapılmıştı(ml 10 milyon)

eylüle kadar bekleyeceğim sanırım,biraz kafamda dinlensin...
benim eşimde 30 yaşında

doğru ama eylüle daha ne kdr var kız ...inşallah o zamana kdar hmile kalırsın da hç bir şeye gerek kalmaz ama eylül çok uzak...

senin de eşin küçük değilmiş ...
kaynanamla dün konuşuyorduk eşim işte 33 yaşına girecek önümüze bakalım zaten değelrimiz de yüksek değil ..kaynaman daha erken bieş olmaz falan filan demeye başladı.. iyi o zan bkliyelim bebeğimiz olursada babasına dede der dedim...sürekli bkleme taraftarı olmaları çok can sıkıcı..
üstelik bugün eşimlede tartıştık... bir yandan birikim yapalım dedim..knera 3 5 bişeyler koyalım da gerek kaldıgın da zorlanmayalım..senin paraya ihiyacın mı var dedi neyin eksik diyor...sanki gibip üstüme başıma biey alacam dedim niye kenara koymaya çalıştığımı bilmiormusun..kenara konulmakla olmaz diyorr ama çarede aramıyor...o da sürekli bkleme taraftarı...sayı zaten 3 miyon elimizden o da gitmeden bir çaresine baalım diyorum...deli ettiler beni...

belki olur normal yolla ya belli mi olur7 ay almış eylüle çok değil yaaa...

ya sen neden kaynanana söylüyorsun ki,onlar hep bekleyin derler.onlara göre hava hoş...bende aşılama yapıldıktan sonra söyledim kaynanama aşılama yptırdık diye,bekleseydiniz az daha dedi.en iyisi bi daha ona söylemmek dedim kendi kendime.
boşver parayıda eşin düşünsün ya Allah aşkına...yeter herşeyi bizim başımıza bırakıyorlar,bir de azar yiyoruz.en olmadı kredi çekersiniz.

az da değil 7 ay...ama gençsin iştee bklemek kaybettirmez bieyy....söylemem artık zatenn..sadece sürekli bana sende doktora git dedi bnde eşim bir daha gitsin tüp yaapızz bnde o zamn mecbur gidecm zaten dedim...ama yurt dışına gidin diyor bizee sizi yurt dışına göndereyim diyor o da mileet hep sordugu için gözümün önünden gitsin lr diyor herhlde...bnde ne yurt dişisı biz bebek için para bulamıyoruz yurt dışına mı gideceğiz...hmde oğlum ysşı ilerliyor yurt dışına gitmek değil tedavi olamız gerekiyor dedim..ama kafası güzel iştee...annem de bu kadın ne içiyor ded iii yurt dışı diye kafayı yemiş...

cuartesi testde gidecek umarım yüselirde aşılama yapabiliriz en azından...

yurtdışı?tatil için mi?yerleşmek için mi?
sen rahim filmi çektirmiş miydin?

yurtdışı?tatil için mi?yerleşmek için mi?
sen rahim filmi çektirmiş miydin?

hyr cnm yerleşmek amaçlı ..kaçak gidin yerleşirsiniz diyor...
hyr çektirmedim...aslında bu defa hormonmuş rahim filmiymiş hepini yapacaktım ama 13 gün gecikince birde doktor için başak şehire gidiyoruz hepsi alt üst oldu..

Son düzenleme:
ah kuzum elimizde olsa neler yapmayız ki...

sen kritik günlerdeydin dimi bak iyi değerlendir heee
aynen oke tatlım ama baktım ayları tutamıyorum bende buraktım gunlerı ayları saymayı
canm Bu rahım fılmının fıyatı neysı benm kıZkardesmde orda baktrdı sanırım gecnse solemıstım kardesm iZmitte gtgı dr cok ıyı anlayıslı tavsıye edeım arastrma has nde hemde sddetle bende tup olursa kocaelıne gelmeyı dusunuyorum
canm dur daha bıraz bekle esin doldursun 6 ayı bıde 7 ay nekı gecer gder onceden olsa bende senn gbı dusunurdum ama bızım bu iş kovalamakla olmuyo nasıp olması lazım napalım acele etmeye plan yapmaya gelmıyo

ayy çok güldüm kaynanana yaaaçok gamsız birine benziyor.

ayyy görünüşte çok düşünceli kurban olurum gelinime faln der ama biliyoruzz işte ne oldugunu kndinden başkasını düşnmezz....
biz eşim doktora gitmek için para biritirerek gidiyoruzzz diğer oğlunun durumu iyi ...bağkur birikmiş 1.200 olmuş... oğluna burdaki oğlum öder diyorrr sanki durumumuzu bilmiyor muş gib....ayyy bahsettikçeee deliriyorummm.....

tek doğru söyledği bir kelime varrr eşimeee bu kız yine senden tahammül ediyor derr...eşime sana bn bile tahammül etmem der....doğru oarasıııı...eşime bnden başkası tahammül etmezddiiii...

canm dur daha bıraz bekle esin doldursun 6 ayı bıde 7 ay nekı gecer gder onceden olsa bende senn gbı dusunurdum ama bızım bu iş kovalamakla olmuyo nasıp olması lazım napalım acele etmeye plan yapmaya gelmıyo

tatlımmm bn bekliyelim desem eşimmm bir ömür daha bkler ama onun stresi faln hep ben yaşıyorum...bizim deeğrler gittikçe düşüyorrr elimizdekini kaybetmek istemiyorum...bkalım hafta sonu test yapacak gidişat iyisi ise ona göre bkleme ve ya aşıama diyeceğiz..ama aynı ve ya düşmüş isee tüp yaptırmayı düşnüyorum...korkuyorummm aslınn daaa ...

inş yukselır tatlım degerlerinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…