- Konu Sahibi delinefsim
-
- #3.861
kızlar bugün içim çok huzursuz,çok mutsuzum...pazar günü arkadaşa davetliyiz diğer arkadaşlarla.hepimiz çok yakın tarihlerde evlendik,10-15 gün var düğün aralıklarımız.şimdi bu arkadaşların 2 sinin bebeği var 2 side hamile.sadece ben değilim.içim br tuhaf.
acaba diyorum adetle beraber hemen tüp bebeğe başlasam mı?fikirlerinizi almak istiyorum.bilmeyenler için söyliyeyim,ameliyat olalı 15 ay oldu,
şuanda total sperm sayısı:50 milyon,
ml sayı :10 milyon,
hareket :%70
morfoloji :%70
siz olsanız bekler misiz daha fazla?bu arada 24 yaşındayım.
eşim dün 2. teste gitti arada bi fark yok bu 1 ay önceki sonuç
sperm konsantrayonu 41,7
ileri hareketli 26
yerinde hareketli 18
hareketsiz 56
morfoloji 5
buda yenisi
sperm konsantrasyonu
73,1
ileri hareketli 24
yerinde hareketli 15
hareketsiz 61
morfoloji 6
sayıya ve morfolojiye bakarak iyileşme var demiş dr aynı ilaçları vermiş yine ama ileri hareketli düşmüş
Tabiki tatlim hesapla 41.7milyonun % 26 sini.. 41.7 yi 26 ile carp 100 bol.. bide son sayiyi 24 ile carp 100 bol.. yaklasik 11 milyon iken simdi 17. 5 milyon rahat ol
kızlar bugün içim çok huzursuz,çok mutsuzum...pazar günü arkadaşa davetliyiz diğer arkadaşlarla.hepimiz çok yakın tarihlerde evlendik,10-15 gün var düğün aralıklarımız.şimdi bu arkadaşların 2 sinin bebeği var 2 side hamile.sadece ben değilim.içim br tuhaf.
acaba diyorum adetle beraber hemen tüp bebeğe başlasam mı?fikirlerinizi almak istiyorum.bilmeyenler için söyliyeyim,ameliyat olalı 15 ay oldu,
şuanda total sperm sayısı:50 milyon,
ml sayı :10 milyon,
hareket :%70
morfoloji :%70
siz olsanız bekler misiz daha fazla?bu arada 24 yaşındayım.
Kizlar ruyamda kuzenimi gordum gercekte bu hafta dogum yapacak.Diyorum sen hamileydiin nerde diyorum karnini gosteriyor sanki bir anda sismis gibi baaaak diyor burda.Ruya tabirlerine baktim yakinda benimde bir bebgim olcakmis heheh insallah oyledir
inş tatlım bizde çok mutlu oluruz neden olmasın hem allah bilir yani vakti geldiyse olur canım
doğru ama eylüle daha ne kdr var kız ...inşallah o zamana kdar hmile kalırsın da hç bir şeye gerek kalmaz ama eylül çok uzak...
senin de eşin küçük değilmiş ...
kaynanamla dün konuşuyorduk eşim işte 33 yaşına girecek önümüze bakalım zaten değelrimiz de yüksek değil ..kaynaman daha erken bieş olmaz falan filan demeye başladı.. iyi o zan bkliyelim bebeğimiz olursada babasına dede der dedim...sürekli bkleme taraftarı olmaları çok can sıkıcı..
üstelik bugün eşimlede tartıştık... bir yandan birikim yapalım dedim..knera 3 5 bişeyler koyalım da gerek kaldıgın da zorlanmayalım..senin paraya ihiyacın mı var dedi neyin eksik diyor...sanki gibip üstüme başıma biey alacam dedim niye kenara koymaya çalıştığımı bilmiormusun..kenara konulmakla olmaz diyorr ama çarede aramıyor...o da sürekli bkleme taraftarı...sayı zaten 3 miyon elimizden o da gitmeden bir çaresine baalım diyorum...deli ettiler beni...
canım değerleriniz çok iyi hareketsiz de biraz daha düşerse tamam inş o da düzelir hızınız iyi ama içinde en önemli olan ileri hılzı baya iyi hemde
evet aynen öyle sayı yükseldiği için hız düşmüş görünse de başarı oranı tam tersine artmış oluyor bizim ameliyattan önceden sperm konsantrasyonun % 11 ileri hızlı %3 idi yani 0.33 dü şimdi sperm konsantrasyonumuz %25 ileri hızlı 5 şansımız biraz daha arttı 1.25 falan oldu 17 milyon çok iyi bi durum bizim duruma baksanızya
Canım dün yazamadım k.bakma eşim geldi sofra telaşına düştüm.Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Annceciğine çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.Rabbim inşallah güzel günler görmeyi nasip etsin.canım vallahi ağrı sızı ve doğru sonuç hemen sonuç benim için önemli.zamanda önemliydi çünkü annem rahatsızdı (meme kanseri oldu tekrar yazmayım canınızı sıkmayım)
bu sebeple zaten ruhum daralıyordu araştırdım kocaeliden kalktım istanbula gittim.
gittiğimede değdi.ağrısız hemen sonuç ordaki doktorda hemen açıkladı ne olduğunu.sormak istediklerimi sordum çıktım.
aklına takılan birşey olursa sor canım elimden geldiğince yardımcı olurum.
vallahi ben adet sancılarımdan dolaşmadığım doktor kalkmadı 5-6 tane çok ciddi bak.
hiç sürekli doktorum olmadı benimde.
En son Ulun hocaya gittim ama maddiyat nereye kadar götürür bilmiyorum bakalım.
bu kaynanalar bebek meraklısı olur seninki nasıl olmuşta bekleyin diyo hayret :)
sabah sabah nasıl moral verdin banaAllahım hepimizin yüzünü güldürsün
proxeed plus ilk kullanıldığında etki etmez hatta değerler dahada düşer gibi yorumlar okudum burda onun içinde kendimi hazırlamıştım bu test diğerinden çok düşük gelcek diye.. çok şükür
bizimkisi olursa tüp yaparız deedik o da korkuyor herhalde bnden para isterler diyeee bizi yollamaya çalışıyor..bn ilk aylarda daha eşim de soprun olmadıgını zandlar hergün her saat başı bana sunu iç bunu yap bu doktora git derdi....
kizlar ruyamda kuzenimi gordum gercekte bu hafta dogum yapacak.diyorum sen hamileydiin nerde diyorum karnini gosteriyor sanki bir anda sismis gibi baaaak diyor burda.ruya tabirlerine baktim yakinda benimde bir bebgim olcakmis heheh insallah oyledir
o zaman oğluna konduramıyo doğal yoldan hamile kalırsan oğlunun erkekliğini kanıtlamış olur ondan bekleyin diyo heralde
günaydınnn canımmm..
Proxeed de çok iyi bir takviye dir canm...bir çok kişiye şahit oldum etkisini gören...inşallah sizde de etki edr..bizde etmedi ama biz ameliyattan önce kullndık ayrıcaa sadece 1 ay kullandık..
bizede 1 ayda bu kadar etki yaptı işte bi kaç ay kullanınca ameliyata gerek kalmadan düzelirmiki
sayınızda bir sorun yok zaten hızlarınızda var ama 2 ay daha kullanım ..3. Aydaki test daha nettir...
Siz ameliyat olmuş muysunuzz
olmadık zaten daha yeni öğrendik 1.5 ay falan oldu
inşallah atmekiyata gerek kalmazz..zaten değerleriniz kötü de değil okadr..
2. Testimzde değerler düşük çıkarsa hiç uğraşmayalım hemen ameliyat olsun eşim diye düşünüyodum ama azda olsa yükselme var sizlerde güzel şeyler söylediniz banaProxeed plusa devam edelim bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?