Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım sabahçıysan eşin eve geldiği gibi çalışın siz 10 12 14 16 18 şeklinde gece yatmadan önce duşunu al ben öyle yapıyorum canım sabah duşla falan uğraşmıyorum ya da dediğin gibi sabahın köründe kalkıp duş alsam kesin hastalanırım...

Son düzenleme:

ben daha çok yeniyim bufralarda Rabbim önce sizlere uzun zamandır bekleyenlere versin bende arkanızdan geleyim :)

ben daha çok yeniyim bufralarda Rabbim önce sizlere uzun zamandır bekleyenlere versin bende arkanızdan geleyim :)

olsun canım biz bekledik bari sen bekleme allah hepimize tez zamanda versin inş. bu doktorlar ilaç vermemk için direniyorlar en son gittiğimiz doktor gerek yok demiş ilaç kullanmaya kullanmak istersen önereceğim ilaç var demiş tribestan diye ilaç yazmış ya kullanmana gerek yok diyorsun güzel ama ileri hızlımız 1 milyon ya daha ne olsun siz ilaç kullanmış mıydınız canım? bi de üstüne sperm testi de yapmamış 2 ay daha bekle diye eşiminde hemen işine gelmiş yaptırmamış bende ne umutlarla bekliyorum inş değerler yükselmiştir diye

eğer çok büyük beklentiler içinde olmazsak daha az üzülürüz sanırım,ya da ben öyle zannediyorum.bu yüzden beklentilerimi hep aza indirmeye çalışıyorum.

normal değerlere gelmeyeceğini bilemeyiz ki...hem ileri derecede varikosel varsa,düzeleceği için değerler artışa geçecektir.hafif derecede varikosel olanlara ameliyat önermiyorlar mesela.şükür ki değerlerin düşük olmasının bir sebebi ve tedavisi var.çoğu kişinin sperm değerleri düşük ama bunun bir nedeni yok doğal olarak tedavisi de...

yaza daha çok var aradaki 2 aylık boşluğu düşünme bile.o zamana kim neler olur bilinmez...

6-7 ay daha bekleme kararı aldım canım,inşallah bu süre zarfında güzel şeyler olur.

sende çok sıkma canını,bak değerleriniz kötü değilmiş...keçi boynuzu kürü uyguluyor musun eşine?

inş tatlım gerek kalmadan hamile kalacaksın bende inanıyorum inş bu ay batın gelmez ne seviniriz ana hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

öyle valla ne seviniriz ayy inşallah...hep hayalmiş gibi geliyor.
bugün doğum kliplerini izledim ağlaya ağlaya...ne kadar güzel bir duygu,tarifi yoktur eminim.Rabbim bize ve tüm anne olmayı isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

inş amin canım.bi ara bende çok izliyordum ama artık izlemiyorum çünkü çok çok etkileniyorum

ben bu fikre sinir olmaya başladım.canım istemiyorsa gün aşırı temas bana çok itici geliyor.niye mecburmuşuz gibi yapıyoruz ki?o ilişkide nasıl bebiş olsun bunada inanmıyorum.en iyisi ovulasyon testi,en azından sadece o tarihlerde olur,gerisi canımız istediğinde.
inş amin canım.bi ara bende çok izliyordum ama artık izlemiyorum çünkü çok çok etkileniyorum

bende çok etkilendim.

Haklisin tatlim bende oyle ama iste insan bazen etkileniyor.Bugun bebek partisine gidecegizya ondan heralde bu huysuzlugumKuzenlerim facebooka yeni dogmus cocuklarinin fotograflarini koymuslar falan sabah kalkar kalkmaz actim kendi kendimi uzdum bir arkadasimda bak bunu koymus belki izlemissindir kizlar sizde izleyin muhtemelen gormussunuzdur ama harika birsey http://www.youtube.com/watch?v=R_DsgFzi-xg

Insallah dedigin gibi olur buna inanmak istiyorum inandirmakta istemiyorum umitlenmemek icin Allah buyuk herseyi o biliyor dua edelimdecok beklemeyelim bende inaniyorum esin dogru demis sen jonguil delinefsim ozellikle siz ucunuz yakinda hamile kalacaksiniz oyle hissediyorum ve insallah diger isteyen tum arkadaslarda

FB taki resimler benide cok etkiliyor ve uzuyor ister istemez benim neden olmuyor diye hatirlatiyor uuzntumu..artik bakmiyorum ve kafam daha rahat:)

FB taki resimler benide cok etkiliyor ve uzuyor ister istemez benim neden olmuyor diye hatirlatiyor uuzntumu..artik bakmiyorum ve kafam daha rahat:)

Hamile sayfasi gibi benim facebook resmen hamile koca koca karinlarinlan fotograf koyanlar bu hafta doguracak olanlar ayy sancim var vs yazanmi ararsin hadi gel artik bebegim son haftan yazanmi ararsin anne baba cocuk 3u cocukla eglenirken cekilen fotograflarmi ararsin hepsi bende mevcut vallahi bakmadanda duramiyorum.

hepimizde mevcut canim merak etme zira millet patir patir doguruyor..valla bak en iyisi bakmamak, dene bi rahat edeceksin..yok ayagini salladi yok gozunu kirpti, gormemisin oglu olmus tutumus pipisini koparmis misali..Allah nasip ederde bi bebegim olursa bu kadar cok fotografini koymiycam..

Insallah canim yeterki olsunda is fotograflara kalsin.Gecen ay kuzenimin esi dogum yapti facete konusuyorduk dedimki fotografini koysana gorelim dedim ayy yook koymam nazar etcekler benim bebegimi cok guzel demesin mi ardindan aynen senin dedigin lafi dedim.Sanki yiyecegiz cocugun fotografini dedim

herkesin bebegini Allah bagislasin bizde tez zamanda nasip etsin insallah..baska bisey demiyorum bu insanlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…