- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.381
sen birkaç gündür keyifsizsin neden ....?
Ben de baktım xy complexin içeriği de aynı proxeed gibi ve daha fazlası var ama bazı değerleri proxeede göre düşük(L-karnitin,asetil L-karnitin,Q10) zaten fiyatı artıran içerik de bunlar,diğer vitaminler zaten çok ucuz ve fiyatı da ona göre orantılamak lazım,biraz araştırıyım bari:44:
canim toplamda 3 tanemi kaldi?? ne kadar kalmis yaz cnm ben okurum bugun bitirelim yarin zeynep icin baslayalim
gelmedi tatlım.okuyabilirsem okurum tatlım.
peki 2 taneyi de ben okurum ALLAH kabul etsin unbelivable icin okudugumuz MERYEM SURESINI tez zamanda insallah bebeklerine kavusur yarin insallah zeynep icin baslayalim
canim merhaba sanirsam 2 tane kaldi onu ben okurum insallah da yarin sana geceriz
oyle iste - bu haftada sira bende geldi .. napalim .. dertsiz insan olmuyor dimi .. simdi kim icin okucaz sanirim yenisine basliyosunuz soz bunda size yardimci olucamm .. basim cok agriyor bi kendime geleyim de baslicam okumaya
ÖNEMLİ OLAN kendine gelmen canımm.adzeynep arkadaşımız için okuyacağızz...hayırlısı ile...
haklsın canımm dertsiz insan yok..inşallah en kısa zamnda kendine gelrisin..gçmiş olsunn...
tamam sekercim ben bu aksamdan baslarim insallah .. Sizde duasini yapin unbelievable duani yap guzelim .. Bizde dua edelim rabbim kabul etsin .. Tez zamanda ikizlerin mi olsun diyelim tek mi diyelim :) tek miydi senin yumurta :) cift mi uc mu
tek yumurta idi yanılmıyoyrsam ...
ay kızlar yaa cok okuyamadım inankı gezmekten utanıyırumARKADAŞLAR UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUDUĞUMUZ MERYEM SURESİNİ BİTİRDİK...RABBİM KABUL ETSİN...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...TÜP BEBEK TRANSFERİN BAŞARILI GEÇEER İNŞALLAH VE MİNİK BEBEĞİNE KAVUŞURSUN CANIM ARKADAŞIM..
jonguil : 7
nazende88:3
delinefsim:7
unbelivable:4
littlebirdie - 3
adzeynep:5
leman24 :8
evliulu44:2
isterseninanma.2
YARIN HAYIRLISI İLE ADZEYNEP ARKADŞMIZ İÇİN OKUYACAĞIZ..
ARKADAŞLAR UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUDUĞUMUZ MERYEM SURESİNİ BİTİRDİK...RABBİM KABUL ETSİN...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...TÜP BEBEK TRANSFERİN BAŞARILI GEÇEER İNŞALLAH VE MİNİK BEBEĞİNE KAVUŞURSUN CANIM ARKADAŞIM..
littlebirdie - 3
evlimutlu44:2
isterseninanma.2
hadi bakalim hayilrisi .. Aklima geldi kizlar ya .. Simdi ben mayista asilamaya baslasam ilacla 3-4 yumurta buyutuyoruz dedi dr .. Sonra bunlarin 3-4 tanesinin tutma olasiligi var mi ? Yani ikize hazirim cok ta isterim ama 3 cocuk biraz urkutur beni :) bu konuyu biliyomusunuz > nasil yapiyolar ..
Yine sacma bi soru oldu :) sanki bi tanesi oldu da simdi 3 4 taneden korkuyoz ama olsun :))
1 ve 6 arası. 1 den düşük olursa tedavisiz hamilelik olmuyo. Ve yıllar geçtikçe düşermiş bu değer. Benim şuan 24 yasunda olmama rağmen değerim 1,5. Çok az yani. Ordaki devlette yapmıyo olabilrler ama yapıyolarsa da bozulma olmaz.
ay kızlar yaa cok okuyamadım inankı gezmekten utanıyırum
canım aşılama hakında pek bir bilgim yok ama aşılama da çoğul gebelik şansı normal gebeliğe göre dha fazla biliyorum...
Ama bnde ikizz çok çok istiyorum...ikiz kardeşlerim var....hep annem gibi ikizim olsun istemişimdir...rabbim nasip eder inşalalh..
canim arkadaslarim allah hrpinizden razi olsun bitirmissiniz bilee insallah bu dualar bizleri bebeklerimize kavusturmaya vesile olur..yarin doktor kontrolum var umarim hersey yolunda gider ve 21 gun sonra bebesim transfer edilir..dualarim sizlerle ..adetim bitsin bende katilicam..tekrar tekrar tesekkur ederim...
hadi bakalim hayilrisi .. aklima geldi kizlar ya .. simdi ben mayista asilamaya baslasam ilacla 3-4 yumurta buyutuyoruz dedi dr .. sonra bunlarin 3-4 tanesinin tutma olasiligi var mi ? yani ikize hazirim cok ta isterim ama 3 cocuk biraz urkutur beni :) bu konuyu biliyomusunuz > nasil yapiyolar ..
yine sacma bi soru oldu :) sanki bi tanesi oldu da simdi 3 4 taneden korkuyoz ama olsun :))
siz de genetikse olabilir zaten normal yolla da bende hic yok .. Esimde de yok ama bende cok istiyorum .. Hatta iki dogum ikiz ve 4 cocuk olsa ne guzel olur dimi :) 40 yasina 6 senem var 6 senede iki dogum yetistirebilirim belki :)
kızz sen ne açıkgözlüsün öyle iki doğumla 4 çocuk yapacaksınnn :))) ay inşallah ikizz bbebk hepimizn kısmeti olur inşallah....:)))
bende asılama yaptrdıgımfa ole dusunmustum hatta busey bıle ımzaladım ıkız kabuk ettiğme dair kontorlle buyutuyolar yum yum korkma yanı ama yınede bılemıycem olur inş ıkız bırdencıksın aradan
normal hastamısın yoksa ruhsal cokuntumu yasyn canmmmm kıyamam
canim yrin insallah zeynep icin baslayalim boluselim herbirimiz 3 tane okuyalim allahin izniyle 1 gune 10 tane okursak 3 gune 1 bir kisiyi bitirip digerine geceriz insallah allah kabul etsinARKADAŞLAR UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUDUĞUMUZ MERYEM SURESİNİ BİTİRDİK...RABBİM KABUL ETSİN...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...TÜP BEBEK TRANSFERİN BAŞARILI GEÇEER İNŞALLAH VE MİNİK BEBEĞİNE KAVUŞURSUN CANIM ARKADAŞIM..
littlebirdie - 3
evlimutlu44:2
isterseninanma.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?