- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.361
kızlaaarrr ben geldim, benimde zeynep gibi ayın üçünde adet olacakken malesef dün adet oldum, inşallah zeynepciğim olmamışsındır, sonra depresyona girdim, iki gecedir uyku uyuyamıyorum ağlamaktan, çok kötü oldum, bide eşime çok kızdım, ben devlet desteği için haziranı beklerken gidip kardeşine 3 bin liralık düğün hediyesi alınca çıldırdım, küstüm, iyice ağladım, bu kadar pahalı olacağını düşünmüyordum, sonra bi sinir bi kızgınlıkla dün dedim eşime gidip kredi çekicem hazır adetliyim tüp bebeğe başlıyoruz, kafamı kırayım niye daha önce başlamadım, ameliyatla düzlemesini bekliyorum ama yaşım 30, belki tutar bebek, ikinci normal olsun, ne olurdu, borca girmeyek diye bekle bekle, başkalarının borcunu ödeyip duruyorum evlendim evleneli, ve bu kızgınlıkla umut tüp bebek merkezine gidip bu akşam görüşmeye karar verdim, nasılsa değerlerde düşüyordu, macun falan kullanıyorduk ama hazirana kadar dayanamıycam, nasılsa borca girip duruyo sağolsun kocam, yani benim ki biraz kızgınlık tüp bebeği olacak gıcık kocam gıcık, yinede seviyorum manyağı, gidelim dedim tamam dedi hemen velhasıl kelam eğer bu aya yetişirse ben başlayacam bi fiyatını falan konuşayım da hadi hayırlısı, Allah hemen herkese nasip etsin, özellikle zeynep gün gecince nasıl umut oluyor bende heveslendim, inşaaaalllaaaahh bebek vardır göbişinde, kimse kimsenin istikakından çalmıyor, hepimiz ama hepimiz hamile olalım da şü görümceye kızgınlığım teselli bulsun herkese öptm
senınkı kaç cıktı canım. kaçla kac arasında olması lazım.
ben ilçedeyım burdakı devlet hantanesınde kanları bir saatlık uzaklıktakı ile gönderıyorlar.
kanda bozulma olur mu burda baktırsam
jonguil : 7
nazende88:3
delinefsim:7
unbelivable:4
littlebirdie - 1
adzeynep:2
leman24 :6
evlimutlu44:2
isterseninanma.2
şimdilik böylee bnde bugün 3 tane okuyacağizz eve gidince...
kuzum bu pazartesiden itibaren ki rakamlar mı?ben 2 tane okumadım ki bugünle beraber toplam 5 oldu.
ewet canm..seni de şimdi 5 diye ekledim...az önce okurum yazdığın için eklemedim...şimdi 4 tane kaldı..
ewet canm..seni de şimdi 5 diye ekledim...az önce okurum yazdığın için eklemedim...şimdi 4 tane kaldı..
tatlım bugün 14 tane kaldı demişsiniz.sen 3 tane okurum demişsin.jonguşl 3 tane okudum bugün 1 tane daha okurum kesin demiş.toplam 7 yaptı.
ben okudum 2 tane,9 oldu.leman okumuş 2 tane,11 oldu.isterseninanma okumuş 2 tane toplam 13 oldu.ben mi yanlışl hesaplıyorum kuzum?
tatlım jonguil bugun sabah 3 tane okudu onu ekledikten sonra 14 kişi kaldı dedim.....
hıı tmm ozamn 4 tane kaldı dimi
ewewt 4 kaldı ...ben başka alamam ünkü daha iş yerindeyim...3 taneden 1 i okudum 2 tnaeyide eve gidince okurum...
4 taneyi ayırsak t,yarın sana geçerdik... :)
kırmzılar geldi mi ?
canım önceki sayfada yazdım.görmedin galiba.sadece listedekiler mi okuyacak yoksa annemde okusa olur mu?
jonguil : 7
littlebirdie - 1
adzeynep:5
isterseninanma.2
ewewt 4 kaldı ...ben başka alamam ünkü daha iş yerindeyim...3 taneden 1 i okudum 2 tnaeyide eve gidince okurum...
4 taneyi ayırsak t,yarın sana geçerdik... :)
kırmzılar geldi mi ?
]jonguil : 7
littlebirdie - 3
isterseninanma.2
toplam 2 tane kaldı....
gelmedi tatlım.okuyabilirsem okurum tatlım.
]jonguil : 7
littlebirdie - 3
isterseninanma.2
toplam 2 tane kaldı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?