Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
siz de genetikse olabilir zaten normal yolla da bende hic yok .. esimde de yok ama bende cok istiyorum .. hatta iki dogum ikiz ve 4 cocuk olsa ne guzel olur dimi :) 40 yasina 6 senem var 6 senede iki dogum yetistirebilirim belki :)

Kizlar masallah cesaretinizden oturu kutluyorum:) bizim iki donmus embiryomuz var ben birini tranfer ettirmek istiyorum esimgenelde 2 den yana ama ben tirsiyorum:)))tabi ikiside tutacak diye bisi yok ama iste ne bilim gurbette olmak korkutuyor galiba ve ikiz gebelik komplikasyonlari..

amannn ne korkucaksin ya hadi seni cesaretlendirelim - kizlar yardima gelin .. ikiz cocuklar tamam zor ama bi sure sornada bence daha kolay cunku ikisininde arkadasi var - birbiriyle oynamaya baslayinca biticek .. birde bir tasla iki kus .. benimde yakin bir arkadasimin tup bebek ikizleri var 15 aylik oldular cok zor su anda ama yavas yavas kolaylasiyor .. yani 2 senede zorlansan bisey olmaz :) dusunsene bi tasla iki kus .. bi hamilelik iki bebek bence cok mantikli :) hem ikisinide transfer ettirsen daha cok sansin olmaz mi ? sirayla mi ettirsen sansin olur ? tabi bunuda iyi dusunmek lazim .. bunu iyice bir doktora danis bence

hayirrr yapmayin:))) sordum canim doktora ikizin komplikasyonlari her zaman daha fazla dedi..embiryologta bir embiryoya %40 eger ikisini birden koydurusak %45-50 tutunma sansi verdi..bende diyorumki Allah nasip ederse birde koydursak olur..tup bebek forumlarinda genelde ikiz hamileleiklerde hep sorunlar oluyor..biraz korkagim heralde..daha once hic denemedim ya o yuzden 1 deneyeyim diyorum..birde bizim klinik bi kampanya yapti eger birinci tutmazsa ikinci donmusu transfer etmek icin ayrica para almicak..o yuzden bir koydurmak daha iyi gibi geliyor bana..hayirlisi hepimiz icin...

canim ne demek son 2 tane kalmisti onu da okudum ALLAH kabul etsin dualarimizi rabbim tez zamanda bebislerini versin

insallah canim, cok sagol, Allah herkesin gonlune gore versin..kim ne istiyorsa 1,2,3
Herkese tek tek tesekkur edemiyorum isyerindeyimmm, topluca cok sagolun canlarrr..

tamamdir boylece sansin % 80 olacagi icinn mazeretini kabul ediyorum korkak arkadasim :) hadi bakalim senden guzel haberleri bekliyoruz :)

bendede hersey normaldı yum kalıtemede bakıldı snra klomen kullandım gunde ıkı kere bıkackere kontrole gtm snra gece 23 te cat iğnesi vuruldum sanrm 36 saat snra ası yapıldı esımde sperm verdı 15 mlyn yıkama sonrası nekadr bılmıym snra bırgun snra yıne ası yapıldı busefer 6 mlyn cıktı sperm yanı ıkı kere yapıldı bana sansı arttrmak adına

hmmm bana igne soyledi .. bikac yumurta buyutcez dedi - sende kac yumurta buyuttu ? bide esinin hizinda ve morfolojisinde sorun var miydi ? 15 milyon iyimis cok ..

hmmm bana igne soyledi .. bikac yumurta buyutcez dedi - sende kac yumurta buyuttu ? bide esinin hizinda ve morfolojisinde sorun var miydi ? 15 milyon iyimis cok ..

hız %10 sanrm morfolojıye bakılmadı ozaman ama normaldı sayı cok ınıslı cıkıslıydı ama ipnedense klımen daha ıyı hap ya ne bılm 3 yum buyudh bende

allah kabul etsin canım ben günde 3 tane okuyorum yarın Zeynep için başlarız...

bitmiş canım yarın sana geçiyoruz inş bu ay hepimiz hamile kalırız ne güzel olur ya

canlarım geldim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir, gittik görüştük, bazen diyorum ki neden geçen sene denemedim ki, ameliyattan önce, ama hayırlısı buymuş tabi, ben dedim ya kızgınlıkla eşime gidelim diye, bu yüzden tek merkeze gittik, umut tüp bebek kartalda, gittim fatih bey diye bi doktor çok kibar, adam hoşgeldiniz buyrun dedi hoşbulduk deyip hayat hikayemi anlattım iki dakkada iki olumsuz aşılama varikosel ameliyatı ameliyat sonrası 5 ay değerler ml de 9 milyona düştü ileri hız yok diye, adama soracak soru bırakmadım bi yaşımı sordu 30 dedim, iki tane aşılama olmuşsunuz zaten aşılama yaptırın diyemem, zaten değer düşmüş bu değerlede aşılama olmaz, belki birkaç sene sonra normal değerlere döner ama şuandaki durumla ne zaman istenilen seviyeye gelir gelirse gebelik olurmu bunu bilemeyiz, ama yaşım var, beklemekte istemiyorum diyorsunuz en mantıklısı tüp görünüyor dedi, mikro yöntemi ile yapılıyormuş direkt yumurtanın içine, embriyolog için randevu verdi, onunla da görüşün sağlığına bi bakalım spermlerin dölleme yetisine falan dedi, bu ay başlama isteğimin kesin olduğunu ve regl olduğumu anlayınca ultrasonla muayene etti, tertemiz hiç bi sorun yok dedi sonrada eşime hanımınızda bi sorun yok yumurtalıkları gayet iyi bundan sonrası sizden gelecek olan spermlerin durumuna bağlı dedi. fiyatı hastane fiyatı 3000 lira, (yani düğün hediyesiyle aynı fiyat , bak yine aklıma geldi kızdım ) ilaçlarda 2000 civarı tutar aşağı yukarı toplam 5000 dedi, bunların hiçbirinde devlet desteği yok, tamamen özel yani, ilacımı yazdırdım, gonal f verdi aşılamadaki ilaçlar yani ama tabi o zaman 75 ml vurulmuştum, şimdi 300 ml vurulacak ne kadar çok kaliteli yumurta o kadar ii dedi, dondurma işlemi de yapılıyormuş, böyle işte kızlar, cumartesi tekrar kontrol edecek, inş bu ay olacak tüp bebek, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, Hey Yararabbim sen büyüksün, önce infertilite topiği, sonra aşılama topiği, sonra varikosel topiği, şimdi de tüp bebek ile ilgili bi topiği takip edeceğim anlaşılan, biran önce herkese nasip olsun inşallah gebelik topiği, hamilelikte aldığım kiloları nasıl vereceğim topiğine geçmek, herkesi öpüyorum, yine uğrarım[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

hahah bende aynen canim topik topik geziyorum..dondurulmus embriyo topiginide unutma...her zaman fresh transfer yapmiyorlar..ornegin bende yapilmadi doktorum donurulmus embriyonun sansi daha yuksek, kadinin vucudu dinlenmis oluyor dedi..dondurulmasi icinde belli bi kalitede olmasi lazim ya zaten..insallah tedavileirmiz hayirli ugurlu olur bebislerimizi getiri bize..diger arkadaslra icinde insallah varikosel belasida hepinizin kocalarini birakir gider dogal yoldan gelir bebislerrrr

[/QUOTE]

hayirlisi olsun canim ALLAH yardimcin olsun bu arada fiyat iyimis .. benim arkadasim alman hastanesine gitti yaklasik 10 bin dediler ama onlarin durumu biraz daha zor .. bu arada ben asilama icin 1500 fiyat aldim ozel muayenehasi olan bir doktordan - ama ilaclar dahil nasil sizce pahali mi bilenler var mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…