- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.401
siz de genetikse olabilir zaten normal yolla da bende hic yok .. esimde de yok ama bende cok istiyorum .. hatta iki dogum ikiz ve 4 cocuk olsa ne guzel olur dimi :) 40 yasina 6 senem var 6 senede iki dogum yetistirebilirim belki :)
Kizlar masallah cesaretinizden oturu kutluyorum:) bizim iki donmus embiryomuz var ben birini tranfer ettirmek istiyorum esimgenelde 2 den yana ama ben tirsiyorum:)))tabi ikiside tutacak diye bisi yok ama iste ne bilim gurbette olmak korkutuyor galiba ve ikiz gebelik komplikasyonlari..
amannn ne korkucaksin ya hadi seni cesaretlendirelim - kizlar yardima gelin .. ikiz cocuklar tamam zor ama bi sure sornada bence daha kolay cunku ikisininde arkadasi var - birbiriyle oynamaya baslayinca biticek .. birde bir tasla iki kus .. benimde yakin bir arkadasimin tup bebek ikizleri var 15 aylik oldular cok zor su anda ama yavas yavas kolaylasiyor .. yani 2 senede zorlansan bisey olmaz :) dusunsene bi tasla iki kus .. bi hamilelik iki bebek bence cok mantikli :) hem ikisinide transfer ettirsen daha cok sansin olmaz mi ? sirayla mi ettirsen sansin olur ? tabi bunuda iyi dusunmek lazim .. bunu iyice bir doktora danis bence
canım önceki sayfada yazdım.görmedin galiba.sadece listedekiler mi okuyacak yoksa annemde okusa olur mu?
canim toplamda 3 tanemi kaldi?? ne kadar kalmis yaz cnm ben okurum bugun bitirelim yarin zeynep icin baslayalim
amin..canm inşallah herşey yolunda gider ve transferin yapılır...dualarımız seninle...
lemancim cok sagol Allah razi olsun..
canim ne demek son 2 tane kalmisti onu da okudum ALLAH kabul etsin dualarimizi rabbim tez zamanda bebislerini versin
cok tesekkur ederim canim, anneninde ellerinden operim:)
hayirrr yapmayin:))) sordum canim doktora ikizin komplikasyonlari her zaman daha fazla dedi..embiryologta bir embiryoya %40 eger ikisini birden koydurusak %45-50 tutunma sansi verdi..bende diyorumki Allah nasip ederse birde koydursak olur..tup bebek forumlarinda genelde ikiz hamileleiklerde hep sorunlar oluyor..biraz korkagim heralde..daha once hic denemedim ya o yuzden 1 deneyeyim diyorum..birde bizim klinik bi kampanya yapti eger birinci tutmazsa ikinci donmusu transfer etmek icin ayrica para almicak..o yuzden bir koydurmak daha iyi gibi geliyor bana..hayirlisi hepimiz icin...
sen asilamani bi ozetlesene sekerim ya .. asiama kac milyonla yapmislardi . sanirim benim dr hic yikama yapmiyor direkt enjekte edicek ama bana 3-4 yumurta buyutuyoz dedi .. ilacla onun icin adetin ikinci gunu cagirdi .. sen bi surecini yaziverde bi anlayalim su asilamayi ..
bendede hersey normaldı yum kalıtemede bakıldı snra klomen kullandım gunde ıkı kere bıkackere kontrole gtm snra gece 23 te cat iğnesi vuruldum sanrm 36 saat snra ası yapıldı esımde sperm verdı 15 mlyn yıkama sonrası nekadr bılmıym snra bırgun snra yıne ası yapıldı busefer 6 mlyn cıktı sperm yanı ıkı kere yapıldı bana sansı arttrmak adına
hmmm bana igne soyledi .. bikac yumurta buyutcez dedi - sende kac yumurta buyuttu ? bide esinin hizinda ve morfolojisinde sorun var miydi ? 15 milyon iyimis cok ..
ARKADAŞLAR UNBELİVABLE ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUDUĞUMUZ MERYEM SURESİNİ BİTİRDİK...RABBİM KABUL ETSİN...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...TÜP BEBEK TRANSFERİN BAŞARILI GEÇEER İNŞALLAH VE MİNİK BEBEĞİNE KAVUŞURSUN CANIM ARKADAŞIM..
jonguil : 7
nazende88:3
delinefsim:7
unbelivable:4
littlebirdie - 3
adzeynep:5
leman24 :8
evlimutlu44:2
isterseninanma.2
YARIN HAYIRLISI İLE ADZEYNEP ARKADŞMIZ İÇİN OKUYACAĞIZ..
kızlar 14 tane kamıştı.hesaplarıma göre 14 'ün 10 uda okunmuş,şimdi 2 tanede ben okuyacağım 2 tane kalıyor sanırım.bir de siz hesaplayın yanlışlık olmasın.hemen kalkıp okuyu heran adet olucam
ahh kuzum benim,dün kan testi yaptırdım negatiif malesef...adet olmayı bekliyorum bir dahaki aya hazırlık için.bende çok umutlanmıştım ama olmadı ne yapalım...
3 bin liralık ne hediyesiymiş bu yahuuçok iyi yapmışsın şekerim.aslında beklemek bazen banada çok mantıksız geliyor.her işte bir hayır var derler,belki görümcenin yüzünden hamile olacaksın kuzum.
ne güzel demişsin,hepimiz ama hepimiz hamile olalım hemen inşallahhhhh
fiyat hakkında bana da bilgi verirmisin?bende araştırmaya başlayacağım artık.
canımm kenidin fazla üzmee.. hepsi öylee...bizimkilerde öyleler kaynanamlara biz bakıyoruz durup durp borcmuş düğünmüşi para veerip duruyoruz...sonra bana bedava rastlarsa yapın demez mi kadın...
bnde çok kızdımm...parayı ne yapacaz peki..tarlalareınızz var hepsi tek oğlumuz olan sizlerin diyorsunuz bnm çocuğum yoksa yere girsin tarla da para da...
sanki tüp için 7 8 milyar harcamasak zengin olacak durup hep aynı..bnde söyledim siz çekmeyin bn kendi üzerime çekerim ama yinede vyaparım diyee...
sen de iyi düşün güzel karar ver..bklemk insanı delirtiyorez zaten..blki kafamız rahatlarsa ilk çocuk olura ikincisi normal bir şekilde tutunuz bizlere...
allah kabul etsin canım ben günde 3 tane okuyorum yarın Zeynep için başlarız...
[/QUOTE]canlarım geldim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir, gittik görüştük, bazen diyorum ki neden geçen sene denemedim ki, ameliyattan önce, ama hayırlısı buymuş tabi, ben dedim ya kızgınlıkla eşime gidelim diye, bu yüzden tek merkeze gittik, umut tüp bebek kartalda, gittim fatih bey diye bi doktor çok kibar, adam hoşgeldiniz buyrun dedi hoşbulduk deyip hayat hikayemi anlattım iki dakkadaiki olumsuz aşılama varikosel ameliyatı ameliyat sonrası 5 ay değerler ml de 9 milyona düştü ileri hız yok diye, adama soracak soru bırakmadım bi yaşımı sordu 30 dedim, iki tane aşılama olmuşsunuz zaten aşılama yaptırın diyemem, zaten değer düşmüş bu değerlede aşılama olmaz, belki birkaç sene sonra normal değerlere döner ama şuandaki durumla ne zaman istenilen seviyeye gelir gelirse gebelik olurmu bunu bilemeyiz, ama yaşım var, beklemekte istemiyorum diyorsunuz en mantıklısı tüp görünüyor dedi, mikro yöntemi ile yapılıyormuş direkt yumurtanın içine, embriyolog için randevu verdi, onunla da görüşün sağlığına bi bakalım spermlerin dölleme yetisine falan dedi, bu ay başlama isteğimin kesin olduğunu ve regl olduğumu anlayınca ultrasonla muayene etti, tertemiz hiç bi sorun yok dedi sonrada eşime hanımınızda bi sorun yok yumurtalıkları gayet iyi bundan sonrası sizden gelecek olan spermlerin durumuna bağlı dedi. fiyatı hastane fiyatı 3000 lira, (yani düğün hediyesiyle aynı fiyat , bak yine aklıma geldi kızdım ) ilaçlarda 2000 civarı tutar aşağı yukarı toplam 5000 dedi, bunların hiçbirinde devlet desteği yok, tamamen özel yani, ilacımı yazdırdım, gonal f verdi aşılamadaki ilaçlar yani ama tabi o zaman 75 ml vurulmuştum, şimdi 300 ml vurulacak ne kadar çok kaliteli yumurta o kadar ii dedi, dondurma işlemi de yapılıyormuş, böyle işte kızlar, cumartesi tekrar kontrol edecek, inş bu ay olacak tüp bebek, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, Hey Yararabbim sen büyüksün, önce infertilite topiği, sonra aşılama topiği, sonra varikosel topiği, şimdi de tüp bebek ile ilgili bi topiği takip edeceğim anlaşılan, biran önce herkese nasip olsun inşallah gebelik topiği, hamilelikte aldığım kiloları nasıl vereceğim topiğine geçmek, herkesi öpüyorum, yine uğrarım
tamamdir boylece sansin % 80 olacagi icinn mazeretini kabul ediyorum korkak arkadasim :) hadi bakalim senden guzel haberleri bekliyoruz :)
[/QUOTE]canlarım geldim, en kötü karar kararsızlıktan iyidir, gittik görüştük, bazen diyorum ki neden geçen sene denemedim ki, ameliyattan önce, ama hayırlısı buymuş tabi, ben dedim ya kızgınlıkla eşime gidelim diye, bu yüzden tek merkeze gittik, umut tüp bebek kartalda, gittim fatih bey diye bi doktor çok kibar, adam hoşgeldiniz buyrun dedi hoşbulduk deyip hayat hikayemi anlattım iki dakkadaiki olumsuz aşılama varikosel ameliyatı ameliyat sonrası 5 ay değerler ml de 9 milyona düştü ileri hız yok diye, adama soracak soru bırakmadım bi yaşımı sordu 30 dedim, iki tane aşılama olmuşsunuz zaten aşılama yaptırın diyemem, zaten değer düşmüş bu değerlede aşılama olmaz, belki birkaç sene sonra normal değerlere döner ama şuandaki durumla ne zaman istenilen seviyeye gelir gelirse gebelik olurmu bunu bilemeyiz, ama yaşım var, beklemekte istemiyorum diyorsunuz en mantıklısı tüp görünüyor dedi, mikro yöntemi ile yapılıyormuş direkt yumurtanın içine, embriyolog için randevu verdi, onunla da görüşün sağlığına bi bakalım spermlerin dölleme yetisine falan dedi, bu ay başlama isteğimin kesin olduğunu ve regl olduğumu anlayınca ultrasonla muayene etti, tertemiz hiç bi sorun yok dedi sonrada eşime hanımınızda bi sorun yok yumurtalıkları gayet iyi bundan sonrası sizden gelecek olan spermlerin durumuna bağlı dedi. fiyatı hastane fiyatı 3000 lira, (yani düğün hediyesiyle aynı fiyat , bak yine aklıma geldi kızdım ) ilaçlarda 2000 civarı tutar aşağı yukarı toplam 5000 dedi, bunların hiçbirinde devlet desteği yok, tamamen özel yani, ilacımı yazdırdım, gonal f verdi aşılamadaki ilaçlar yani ama tabi o zaman 75 ml vurulmuştum, şimdi 300 ml vurulacak ne kadar çok kaliteli yumurta o kadar ii dedi, dondurma işlemi de yapılıyormuş, böyle işte kızlar, cumartesi tekrar kontrol edecek, inş bu ay olacak tüp bebek, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, Hey Yararabbim sen büyüksün, önce infertilite topiği, sonra aşılama topiği, sonra varikosel topiği, şimdi de tüp bebek ile ilgili bi topiği takip edeceğim anlaşılan, biran önce herkese nasip olsun inşallah gebelik topiği, hamilelikte aldığım kiloları nasıl vereceğim topiğine geçmek, herkesi öpüyorum, yine uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?