Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam umutlanma bakalım.sürpriz olsun.inşallah gecikmenin sebebi hamile olmandır.iyi düşünelim,iyi şeyler olsun
Canım ben 32 yasindayim. Rezevlerde sorun yok ama ben psikolojik olarak cok yoruldum.eltim ablam 20 gun arayla gecen ay doogurdular. Bu bi sinav gibi .bakalim sinavi nasil anlatacağım.

haklısın canım,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

canim ya szin sonucunuz cok iyimis - ameliyat olmadimi esin ? hangi ilaci kullandi bu kadar cok cikti ? zaten ilk degerlerinizde cok iyi sayilir .. ml de mi bu sayilar >

ameliyat olmadı herkesin kullandığı ilaçları kullanıyo işte evicap, zinco, ecopirin, pentox, proxeed plus, henüz 2. ayımız ben testten sonra sonuçları buraya yazdığımdada kızlar senin gibi böyle güzel şeyler söyledi bana o zaman ben niye hamile kalmıyorum bugünde adet oldum. evet ml de

ikinci ayiniz ilac kullanmaya baslayali mi ? guzelcim sabir sekerim ya 2 ay dedigin nedir ki :) zaten cok saglikli iki insanin 6 ay hamile kalmamasi normal .. hatta 1 yil diyorlar .. sen ne zamandir bebek istiyosun ki ..

bu ilaclarin hepsini mi kocana iciriyosun :) amaninnn iyi iciyor .. olur olur birazcik sabir .. ilaclarla hizlari da artar ondan sorna kalirsin insallah ..

biz 8 aydır bebek istiyoruz 2 aydırda eşim bu ilaçları kullanıyo

geldimmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar benim eşimde varikoselden ameliyat oldu bu ay 3 ayımız dolacak.
Test için sabırsızlanıyorum..
Rabbim cümlemizi tez vakitte sevindirsin .bebişlerimize kavuşalım

hoş geldin canım delinefsin gelsin senide listeye ekler. testinizi 6 ay sonra mı yaptıracaksınız canım?

jonguil__5

optimİst3__3

unbelivable__3

benay27__1

leman24__5

littleribirde__4

Son düzenleme:
amin canım inşallah.yarın bitirebilir miyiz acaba?delinefsimde hala gelmedi galiba?

tatlım toplam 20 tane daha okursak yarın bitirebiliriz okuyanlar belli aslında her birimiz yarın 3 tane okursa biter ben okurum 3 tane.evet delinefsin gelemedi bende merak ettim annesi mi hastaydı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba...

inşallah bende okumaya çalışırım yarın.annesi ameliyat olmuştu ama inşallah bir sorun yoktur....

unbelivablekunduALLAH KABUL ETSİN...

adzeynepkunduALLAH KABUL ETSİN

delinefsim:21 tane okundu inşallah yarın bitiririz kızlar

kızlar delinefsim arkadaşımız için 20 tane daha Meryem suresi okursak diğer arkadaşımıza geçeceğiz inş.okuyan arkadaşlarım yarın 3 tane okursa bitiririz...

Son düzenleme:
kızlar delinefsim arkadaşımız için 20 tane daha Meryem suresi okursak diğer arkadaşımıza geçeceğiz inş.okuyan arkadaşlarım yarın 3 tane okursa bitiririz...

canım,benim adetim yarın bitiyor.okuyabildiğim kadar okurum,bitiririz yarın inşallah.

hakikaten Delinefsim'i bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…