- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.641
tamam umutlanma bakalım.sürpriz olsun.inşallah gecikmenin sebebi hamile olmandır.iyi düşünelim,iyi şeyler olsunKeske canim keske oyle birsey olsa amaaan umutlanmak istemiyorum umutlanmicam diyorum istekiler diyorki sen hamile gibisin yuzun sis hamile yuzu gibi diyorlar nasil oluyormus hamile yuzu diyorum birsey yesem haaahh bak iste eksi yiyorsun hamilesin hatta dunde ondan hasta oldun bende oyle oldum falan diye burnumdan getiriyor valla isteBende dedim lutfen artik yeter hamilelik lafi etme Cunku degilim gelecek o ben biliyorum vucudumu kendimi taniyorum dedim.Hayirlisi bakalim.
Insallah cnm benim bir arkadasim var Turkiyede hemsire ben bu maca powder hapi,vitamin,keci boynuzu bunlarin hepsni kullanmak ayni gun icinde olumsuz etki yaparmi diye sorduttum hocasina sormus.Demis ki doktor hap kur vs... bunlar bir etki etmez onemli olan ameliyatin nasil gectigi demis yani ameliyat basariliysa artarmis.:44::44: 2 haftamiz kaldi doktora gitmeye vayy be dun gibi 3 ay olacak zaman ne cabul geciyor yaaa
Canım ben 32 yasindayim. Rezevlerde sorun yok ama ben psikolojik olarak cok yoruldum.eltim ablam 20 gun arayla gecen ay doogurdular. Bu bi sinav gibi .bakalim sinavi nasil anlatacağım.
canim ya szin sonucunuz cok iyimis - ameliyat olmadimi esin ? hangi ilaci kullandi bu kadar cok cikti ? zaten ilk degerlerinizde cok iyi sayilir .. ml de mi bu sayilar >
ameliyat olmadı herkesin kullandığı ilaçları kullanıyo işte evicap, zinco, ecopirin, pentox, proxeed plus, henüz 2. ayımız ben testten sonra sonuçları buraya yazdığımdada kızlar senin gibi böyle güzel şeyler söyledi bana o zaman ben niye hamile kalmıyorum bugünde adet oldum. evet ml de
ikinci ayiniz ilac kullanmaya baslayali mi ? guzelcim sabir sekerim ya 2 ay dedigin nedir ki :) zaten cok saglikli iki insanin 6 ay hamile kalmamasi normal .. hatta 1 yil diyorlar .. sen ne zamandir bebek istiyosun ki ..
bu ilaclarin hepsini mi kocana iciriyosun :) amaninnn iyi iciyor .. olur olur birazcik sabir .. ilaclarla hizlari da artar ondan sorna kalirsin insallah ..
biz 8 aydır bebek istiyoruz 2 aydırda eşim bu ilaçları kullanıyo
insallah dua edelim hepimize tez zamanda Rabbim hayirli evlat versin ..
geldimmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar benim eşimde varikoselden ameliyat oldu bu ay 3 ayımız dolacak.
Test için sabırsızlanıyorum..
Rabbim cümlemizi tez vakitte sevindirsin .bebişlerimize kavuşalım
ne bilim yyaa dun olmam lazimdi olmadim bugun de gelen giden yokevet yaa delinefsim yok bu aralar insallah adet olmamistir hamiledir
kızlar,Delinefsim'in dün adet günüydü.acaba hamile filan da buralara uğramayı mı unuttu heyecandan,inşallah öyledir.
jonguil__5
optimİst3__3
unbelivable__3
benay27__1
leman24__5
son durum kızlar
canım 4 tane daha ekle benden.
ekledim tatlım allah kabul etsin...
amin canım inşallah.yarın bitirebilir miyiz acaba?delinefsimde hala gelmedi galiba?
tatlım toplam 20 tane daha okursak yarın bitirebiliriz okuyanlar belli aslında her birimiz yarın 3 tane okursa biter ben okurum 3 tane.evet delinefsin gelemedi bende merak ettim annesi mi hastaydı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba...
inşallah bende okumaya çalışırım yarın.annesi ameliyat olmuştu ama inşallah bir sorun yoktur....
kızlar delinefsim arkadaşımız için 20 tane daha Meryem suresi okursak diğer arkadaşımıza geçeceğiz inş.okuyan arkadaşlarım yarın 3 tane okursa bitiririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?