- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.621
ekledim tatlım allah kabul etsin...
canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.sen bugün başlayacaktın galiba. başladın mı tedaviye?iğne oluyorsun demi?
çok heyecanlandım senin adına inşallah bize güzel haberler verirsin.neden bilmiyorum ama memorial bana çok güven veriyor o yüzden seninki de olacakmış gibi geliyor bana.hayırlısı Allahtan inşallah...
canım kaç yaşındasın?
değerler çokta düşük değil aslında.herşeyin hayırlısı...
bende bir cesaret edebilsem tüp bebeğe...ama cesaret edemiyorum işte...off bebek istemeye başlayalı 28 ay,ameliyat olalı 16 ay oldu,kendimi oyalıyorum işte...
değerleriniz ne merak ettim
bizde henüz ameliyat olmadığımız için soruyorum
ancak açtım okuyabildim canım,biz bir kez sperm testi yaptırdık.. değerler ml de sayı 22 milyon total sayı 44 milyon ilerihızlı hareketli %5 ileri yavaş hareketli %45 morfoloji iyi
sizin değerler nedir birbirimizi takip edelim belki ameliyat olmadan olur :)
jonguil__4
optimİst3__3
unbelivable__3
benay27__1
leman24__3
son durum
jonguil canim benden 2 tane daha ekle allah kabul etsin dualarimizi bakalim adet olmazsam okurum herhalde
sağol tatlım inş adet olmazsın tatlım..delinefsim de gelmiyor ne oldu acab
bazen neden benim olmuyo diyosun.. üzülüyosun.. bi hamile haberi alsan en yakınlarından seviniyosun ama için acıyo... bugun bi arkadaşım yedi aylık oglu var ve ikinciye hamile.. çok çok çok sevindim onun adına istiyorlardı.. ama onunla aynı zamanlarda çocuk duşunmeye başladık onun ikinci evladı olacak benim yok.. böyle düşünmek istemiyorum umudumu ümidimi yitirmiyorum verecek olan Allah vakti amanı var diyorum bidaha üzülmeyecem bu konuyu dusunmeyecem diyorum bi süre oyle oluyo bazende hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor içim yanıyo..((
bizimde ilaç kullanımda 2. ayımız ilk testte sperm sayısı 41 milyon morfoloji 5 ileri hareketli 26 yerinde hareketlş 18
ialçtan sonraki testte sperm sayısı 73 milyon morfoloji 6 ileri hareketli 24 yerinde hareketli 15
ameliyatsız hamile kalan bi kaç kişi var
sağol tatlım inş adet olmazsın tatlım..delinefsim de gelmiyor ne oldu acab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?