Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım,daha çok erken endişe etmek için.unutma ki düzelme ancak 6 aydan sonra oluyor.bizim taa 8. aydan sonra düzelmeye başladı.biliyorum zor ama beklemek,sabırlı olmak gerekiyor.yaşında buna müsait...lütfen stres yapma ki hormonların etkilenmesin...

Kizlar dun adet gunumdu ama daha olmadim.Bu sabah kalkar kalkmaz test yaptim sonuc malum yine yok birsey.Birde inanmayip gelip gidip teste baktim yaa yok boyle birsey.Sanirim adetim bugun gelecek.Dunde isi biraktim geldim bayilacatim sanki hic halim yoktu kasiklarimda adet agrisi da degil bir batma vardi acaba mi ki dedim.Demez olaydim birsey yok yine.Nazendecim bir 6 ay bekleyelim bakalimda ona gore basimizin caresine bakariz artik bekle bekle nereye kadar yawwww

idrar testi bazen geç pozitif verebiliyor tatlım.bir kaç gün daha bekle,adet olmazsan testi yinele...inşallah hamilesindiirrr

kızlar merhaba, biz bugün benım rutin kontrollerim için doktora gittik. bu gittiğimiz doktor bayağı iyidir ankara'lı kadınların çoğu ismini duymuştur. eşim ameliyat olalı henüz 1 ay oldu,ve doktor bize önümüzdeki 6 ayın çok önemlı olduğunu... 6 ay içinde değerlerde yükseliş olacağını fakat 6 aydan sonra yavaş yavaş düşmeye başlayacağını söyledi. benden hemen rahim filmi istedi, onun sonucuna göre ilaç verebilirim ( tahminimce klomen ve çatlatma iğnesi verecek) ya da hiç ilaç kullanmayalım kendı halinize bırakalım 6 ay içinde olmazsa aşılamayla falan hiç uğraşmadan tüp bebeğe geçeriz dedi. bizim ileri hareketli 0 olduğu için, değer yükselmezse aşılamanın hikaye olduğunu tüp bebeğin mantıklı olduğunu anlattı. varikosel bi hastalık değil ve kesin bir çözümü yok sokakta gezen 10 erkekten 8'i varikosellidir . bazısını etkiliyor bazısını etkilemiyor dedi. çok konuştu, hatta beni bi dövmediği kaldı, kilo vermem gerektiğini bu şekilde gebeliği zorlaştırdığımı( son 1 yılda 10 kilo aldım) - stresten yemek yediğimi söyledim senin yaşındakıler daha evlenmediler bile, neyin stresi... ben senin bebeğin olur diyorum, sende söz ver kiloları ver dedi. el sıkışıp anlaştık:) kendinizi kötü hissetiğinizde pozitif bir kadın doğumcuya gidin bende psikolog etkisi yarattı bu adam

kime gittin canım?bende ankaradayım daha şöyle kafama göre bir doktor bulamadım.

yani canım 6 aya kadar doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebeği mi düşünün dedi.bende 6 ay mı yoksa bir yıl mı beklemek gerek bir türlü karar veremiyordum.bizim ürolog bir yıl demişti çünkü bize.ama senin doktor 6 aydan sonra düşmeye başlar demiş.o zaman 6 ay beklemek daha mantıklı gibi.

evet canim okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSIN dualarimizi rabbim isdeyen herkese guzel hayirli evlatlar versin insallah simdi delinefsim icin basladik 3 adet okudum ama benim de bu gun adet gunumdu hala olmadim olmasam devamini okurum herhalde

evet canim okuduk bitirdik ALLAH KABUL ETSIN dualarimizi rabbim isdeyen herkese guzel hayirli evlatlar versin insallah simdi delinefsim icin basladik 3 adet okudum ama benim de bu gun adet gunumdu hala olmadim olmasam devamini okurum herhalde

İnşallah hayatım,Allah kabul etsin.

ben de yarın ya da en geç sonra ki gün katılırım Meryem suresine inşallah.

ayy inşallah adet olmazsın tatlım.haber ver her durumda...

merhaba canım.

yanlış mı anladım?6 aydan sonra değerler de düşüş olacağını mı söyledi?bunu kadın doğumcu mu söyldi,ürolog mu?
biraz iddialı olacak ama ben buna kesinlikle katılmıyorum.asıl 6 aydan sonra düzelmeye başlanıyor ve artık varikosel ortadan kalkıyor.bir çok kişide normal değerlere geliniyor.sonrasında da düşüş olmuyor.

jonguil__2

optimİst3__3

unbelivable__2

benay27__1

leman24__3

3 günde bir arkadaşımızı bitirmek için günde en az 2 3 tane okumaya çalışalım arkadaşlar. allah okuyandan da okumayandan da razı olsun...allah dualarımızı kabul etsin inş...bu arada delinefsim neden gelmedi bir sorun mu var acaba haberi olan var mı?pazar gününe kadar listeye bakın demişti...

canım inş adet olmazsın olsan bile eşin daha yeni ameliyat oldu tatlım inş yaza kadar hep birlikte hamile kalacağız...

tatlım asıl 6 aydan sonra yükselme olur diyor doktorlar hatta 1 2 yıl arasında değerler yavaş yavaş artar diyor...bizimde ileri hareketlimiz sıfırdı 4 ayrı doktora gittik hiç biri bu değerle aşılama olmaz demedi bırak aşılamayı bu değerlele bile normal gebelik olur dediler.şimdi şükür ileri hızlımız arttı doktor bekleyin diyor yani ne tüpe ne aşımaya yönlendiriyorlar bence siz 1 yıla kadar bekleyin tatlım.bizim ameliyatımızın 8 ayı nisanda tekrar baktıracağız değerlere şuan değerlerimizde artış var...

canım %80 1 yıla kadar bekleyin diyor....bence 1 yıl bekleyin canım 6 ay zaten yenilenme zamanı asıl 6 aydan sonra yükseliyor Zeynep arkadaşımızın ameliyat olalı 1 yıl oldu ama değerleri her geçen gün daha daha iyi artıyor...

kızlar ben adet oldum bugun o yuzden kuyamıyorum bıter bıtmaz gelecegım. bızım subat sonunda uc ay olmus oldu doktor uc ay sonra test verın demıstı ılk fırsatta veceg ona gore ılac kullanmaya baslayalım

memorial şişli mi? çok memnun kalan var memorialdan inşallah sana da uğurlu gelir...bize de yaz olurmu gelişmeleri?
peki canım sizin son durumdaki sperm değerleriniz nasıl?

Evet sisli canim.son testte sayi 34, 200, 000 (toplam) hiz % 15, morf %2. Hatta bugun esim doktoruna gitti soylememis tup yaptırdığı mizi. Şimdiye kadar tupe gerek yok diyen doktor uc ay daha ilaclarini kullan Olmazsa aşılama veya tup deneyin demis.neyse her seyin bir sebebi vardir. Bence ameliyattan ssonra en fazla on ay beklenmeli. Zaten ameliyatin faydasini gören 4 -5 ayda goruyor.

canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.sen bugün başlayacaktın galiba. başladın mı tedaviye?iğne oluyorsun demi?
çok heyecanlandım senin adına inşallah bize güzel haberler verirsin.neden bilmiyorum ama memorial bana çok güven veriyor o yüzden seninki de olacakmış gibi geliyor bana.hayırlısı Allahtan inşallah...

canım kaç yaşındasın?
değerler çokta düşük değil aslında.herşeyin hayırlısı...
bende bir cesaret edebilsem tüp bebeğe...ama cesaret edemiyorum işte...off bebek istemeye başlayalı 28 ay,ameliyat olalı 16 ay oldu,kendimi oyalıyorum işte...

idrar testi bazen geç pozitif verebiliyor tatlım.bir kaç gün daha bekle,adet olmazsan testi yinele...inşallah hamilesindiirrr

Keske canim keske oyle birsey olsa amaaan umutlanmak istemiyorum umutlanmicam diyorum istekiler diyorki sen hamile gibisin yuzun sis hamile yuzu gibi diyorlar nasil oluyormus hamile yuzu diyorum birsey yesem haaahh bak iste eksi yiyorsun hamilesin hatta dunde ondan hasta oldun bende oyle oldum falan diye burnumdan getiriyor valla isteBende dedim lutfen artik yeter hamilelik lafi etmeCunku degilim gelecek o ben biliyorum vucudumu kendimi taniyorum dedim.Hayirlisi bakalim.

canım inş adet olmazsın olsan bile eşin daha yeni ameliyat oldu tatlım inş yaza kadar hep birlikte hamile kalacağız...

Insallah cnm benim bir arkadasim var Turkiyede hemsire ben bu maca powder hapi,vitamin,keci boynuzu bunlarin hepsni kullanmak ayni gun icinde olumsuz etki yaparmi diye sorduttum hocasina sormus.Demis ki doktor hap kur vs... bunlar bir etki etmez onemli olan ameliyatin nasil gectigi demis yani ameliyat basariliysa artarmis.:44::44: 2 haftamiz kaldi doktora gitmeye vayy be dun gibi 3 ay olacak zaman ne cabul geciyor yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…