- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.821
tatlım kontrol ettim eklemişsin bir taneyi eklemişsin onu nazendede için ekle istersen umbelivable dün 1 tane okumuş canım
unbelivable__1
jonguil__3
nazandede için ekle bunları canım
sağol canımm..ahh nerde o günler,adetim yeni bitti bir daha ki adette başlayacağız bir sorun çıkmazsa,inşallah hamile kalırım da bu ay adet görmem.Canim tup dusunmeye baslamassin hakkimizda hayirlisi olsun insallah tup diye gidersinde orada hamile oldugunu ogrenirsin bir cok insan gibi.Benim adetim halen gelmedi artik stresten kendimizi hasta edecegiz esleri duzeltelim derken aman kist falan birsey olmasinda gecikmesine bile raziyim valla doktor lafindan tiksinir oldum ama daha yolun basindayiz sanirim isin gercegi malesef
tatlım prolaktin süt hormonu,yüksek olmadı gebeliğe enge.benim arkadaşımında 29 çıkmıştı 9 aydır deniyodu olmuyodu.sonra doktora gitti,doktor bir tane hap verdi,aynı ay hamile kaldı.yani tedavisi çok kolay hiç endişe etme.senin ki sınırda ya belki tedavi bile gerektirmez.doktor ne dedi?canm makesef yaptramadık test esım istemıyo yaptrmak bızde cıkıs vardı canm yaklasık 10 mılyn
kızzzz kendını tam toparlıym yıne hamıle haberı alıym canm ya ben bu ay hıs stres yapmadım guya hormonlarıma baktrdım ya prolaktın sınır 25 bende 26 cıkmıs kotumu bılıynmu
oh ohh o kadar takviyeye,vitamine,küre yükselsin canım şu spermler aa yeter artık valla.inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım.ay cnm eşimde 7 den önce gelmez akşam. yemek yedik ettik diyene kadar 8- 8.bucuk o saatte yaparsak ben en az 2 saat ayakları dikip yatmam lazım. 10.-10buçuğa kadar... off çok sıkıcı o da... bilmiorumki napcaammm...
hakkında hayrlısı olsun cnm....keçiboynuzu yaptım biraz cnm sonra spermiogramda lökosit çıkanlara keçiboynuzunun kesinlkle yapılmayacağını öğrend,m ve bıraktm. başka bi topikte tahlilleinde lökosit olan biri yapmış tüm değerleri sıfırlanmış Allah korusunni.saraçoğluna msj atmış o da lökosit olanlara yapılmaz zaten demiş... bende korktum bıraktım bizde de vardı lökosit çünkü... allah tan etkilememiş sonuç aynı çıktı. bende havuç yaptım bu ay.. 3 gün sonra bitio. sonra 1 ay çakşır suyu içirmeyi düşünüyorum 1 ayda kavun çekirdeği yağı sonra ilacımız bitio zaten tahlile gtcez olmazsa bi değişklik ameliyat olcak artık...
cnm malesef eşim akşam 7 den önce gelmez... akşam yapuncada tüm akşam yatmak zorunda kalcam hiç bi işimi yapamıycam...
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
jonguil __3
Kizlar merhaba,ben okumaya calisiyorum ama yazamadim.adettimde ha bugun ha yarin bitmek bilmedi kismetse yarin katilcam dualara aklim sizde meraklaniyorum varmi gelismeler??
Bizdeki durumu paylasmak istiyorum arkadaslar.
Yaklasik 3 ay once ameliyattan 6ay sonraki degerlerimiz 3 milyoncikinca doktorlarin dediklerine ragmen proxeede baslamistik 3 aydir cok duzenli olmasada kullandik cok sukur rabbime sayimiz artti aldigimiz en son sonuc. Mlde 25 toplamda 98 mlyn cikti ama hareketli sadece %10du sanirim.Geldigimiz gune cok sukur ama hareket olmayinca sayi tek basina ise yaramiyor uroloji doktoru 3 ay daha takviye denemek isterseniz bekleyin dedi ama ilac tavsiye falan yok proxeede devamda belliki baska seylerde lazim kadin dogum doktoru asilamayla ugrasmayin istediginiz zaman rapor veririm istediginiz yerde tup denersiniz dedi esim tupe yanasmiyor simdilik bende ne yapsam bilmiyorum tamam bekleyelimde ne zamana kadar spermcikler totislerini kaldirmiyoki ya elimde olsa itiricem artikneyse kizlar yszdiklarimla uzdugum olursa ozur dilerim suan cok yorgunum yanlis bir kelimem olduysa affola dualara katilcam yarin insallah kime geldi sira kime okunuyor rabbim kabul etsin insallah allaha emanet olun
canlar ben yarınki randevumu iptal ettim.Çünkü hala adet olmadım.pazartesi eşim gidecekti ya onunla aynı güne randevu alayım dedim kadın doğumcuların hepsi dolu malesef...neyse bakalım adetimi bekleyeyim en zaman olacağı da belli değil zaten..kısmet artık
canlar ben yarınki randevumu iptal ettim.Çünkü hala adet olmadım.pazartesi eşim gidecekti ya onunla aynı güne randevu alayım dedim kadın doğumcuların hepsi dolu malesef...neyse bakalım adetimi bekleyeyim en zaman olacağı da belli değil zaten..kısmet artık
kizlar ameliyyati nerde yapdirdiniz hangi hastane doktorunuz kim bide fiyatida yazin lutfen cook onemli
Kizlar merhaba,ben okumaya calisiyorum ama yazamadim.adettimde ha bugun ha yarin bitmek bilmedi kismetse yarin katilcam dualara aklim sizde meraklaniyorum varmi gelismeler??
Bizdeki durumu paylasmak istiyorum arkadaslar.
Yaklasik 3 ay once ameliyattan 6ay sonraki degerlerimiz 3 milyoncikinca doktorlarin dediklerine ragmen proxeede baslamistik 3 aydir cok duzenli olmasada kullandik cok sukur rabbime sayimiz artti aldigimiz en son sonuc. Mlde 25 toplamda 98 mlyn cikti ama hareketli sadece %10du sanirim.Geldigimiz gune cok sukur ama hareket olmayinca sayi tek basina ise yaramiyor uroloji doktoru 3 ay daha takviye denemek isterseniz bekleyin dedi ama ilac tavsiye falan yok proxeede devamda belliki baska seylerde lazim kadin dogum doktoru asilamayla ugrasmayin istediginiz zaman rapor veririm istediginiz yerde tup denersiniz dedi esim tupe yanasmiyor simdilik bende ne yapsam bilmiyorum tamam bekleyelimde ne zamana kadar spermcikler totislerini kaldirmiyoki ya elimde olsa itiricem artikneyse kizlar yszdiklarimla uzdugum olursa ozur dilerim suan cok yorgunum yanlis bir kelimem olduysa affola dualara katilcam yarin insallah kime geldi sira kime okunuyor rabbim kabul etsin insallah allaha emanet olun
tatlım,neden bir test yapmıyorsun?stresten kurtulmuş olursun.
kaç gün gecikti canım?
merhaba canım inş adetin gelmez...benim eşimde tüpe yanaşmıyor aşılama olursa olur diyor bilmiyorum ne yapacağız keşke normal yolla olsa....
sorma canım ya gerçekten strese girdim,adet günü gecikince ben de bir gerginlik oluyor olmassa yaparım test içim rahatlar boşuna beklemem :)
çok değil canım 2 gün, sonuçta daha 31-32.güne kadar yolu var adet düzenim 28 gün
tüpe neden yanaşmıyor canım aslında kısadan işi halletmek daha kolay tüp aşılamanın tutması daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?