Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım kontrol ettim eklemişsin bir taneyi eklemişsin onu nazendede için ekle istersen umbelivable dün 1 tane okumuş canım

unbelivable__1

jonguil__3

nazandede için ekle bunları canım

tatlım kontrol ettim eklemişsin bir taneyi eklemişsin onu nazendede için ekle istersen umbelivable dün 1 tane okumuş canım

unbelivable__1

jonguil__3

nazandede için ekle bunları canım

unbeliveble nin kini ekledim..senin ki ni nazendee ye ekliyorum..

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __3

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim....

çok sık giremiorum ama aklım hep sizde. cvp yazıpta gözümden kaçanlar varsa nolur kusura bakmayın sayfalar çok birikmiş.hepsini okuaymadım. bir hamilemiz var sanırımmmçok sevndim Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

meryem suresine başlamışsınız sanırım çok iyi olmuş. biz annemle 41 yaptık bi tane bende 41 fetih suresi ve duası yaptım bi tane.Allah kabul etsin.
şimdi meryem suresini hergün okuyorum yine bu sefer saymıycam inşallah hamile kalana kadar hergün bi tane okumayı düşünyorum Rabbim izin verirse... listeye benide eklerseniz sevinirim zaten hergün bi tane okuyorum hem kendi adıma hemde burda okunan arkadaşımız adına şu an nazende 88 için okunuo sanırım bendende 5 tane yazın. kim takip edio listeyi bilmiorum. aslında hergün okuduğum için 7 de olabilir ama olurda okumayı unutursam fln die vebal altına girmeyim şimdi 5 diyeyim... birde kızlar tilavet secdesi yapmayı da unutmayın 58. ayet tilavet secdesi var. hatta tam orda bırakıp secde yapıp sonra tekrar okumaya devam ederseniz daha iyi olrmuş. bizim bi akraba yapmış...3. ayında hamile kalmış 1 seneden uzun süredir olmuodu bebkleri...

bu arada havuç kürümüz 3 gün sonra bitio sonra çakşıra başlıycam inşallah. ilacımıza devam ediyoruz. 1 ay olmak üzere. 2 ay kaldı.
bu aralar çok şüür iyiyim psikolojik olrak...kefir içiriyorum eşime hergünolmasada 2 günde bir fln diğer yaptıklarımızda yazalımmı kızlar... belki birimzn yapmayı unuttuğu bişeyler vardır ne dersiniz?
ben başlayayım....

sabahları saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir
saf zeytinyağında bekletilmiş avakado ( çok faydalı spermenciklere)
1 tatlı kaşığı bal polen arısütü propolis ısırganve ginseng karışımı

1 aydır havuç suyu. o bitince 1 ay çakşır suyu o bitincede 1 ay kavun çekirdeği yağı düşünüyorum inşallah.

her ikindin 1 avuç fındık kaju kuru üzüm

akşamları taze kırılmış ceviz antep fıstığı ve meyve..
2 günde bir bir bardak kefir

haftada bir somon balığı...
her akşam bol yeşillk kırmızı pancar turp ve brokolili salata
haftada br kereviz
haftada bir brüksel lahanası
....

daha öncede keçiboynuzu yaptım ama lökosit olduğu için bırakmak zorunda kaldık..
1 ay kadar da domates rendesi içirdim ( likopen çokfaydalı olduğu için spermlere)( yazdan hazırlamıştım şişelerde )
galiba bu kadar unuttuklarım varmı bilmiyorum... haydi herkes yazssın. eksiklerimz varsa tamamlayalım...

ben çok sık giremiorum ya öteki girişime birimz daha hamile olalım inşallah her hafta birimz olalım inşallah dularınızı unutmayın her birimzden...

Kizlar merhaba,ben okumaya calisiyorum ama yazamadim.adettimde ha bugun ha yarin bitmek bilmedi kismetse yarin katilcam dualara aklim sizde meraklaniyorum varmi gelismeler??
Bizdeki durumu paylasmak istiyorum arkadaslar.
Yaklasik 3 ay once ameliyattan 6ay sonraki degerlerimiz 3 milyoncikinca doktorlarin dediklerine ragmen proxeede baslamistik 3 aydir cok duzenli olmasada kullandik cok sukur rabbime sayimiz artti aldigimiz en son sonuc. Mlde 25 toplamda 98 mlyn cikti ama hareketli sadece %10du sanirim.Geldigimiz gune cok sukur ama hareket olmayinca sayi tek basina ise yaramiyor uroloji doktoru 3 ay daha takviye denemek isterseniz bekleyin dedi ama ilac tavsiye falan yok proxeede devamda belliki baska seylerde lazim kadin dogum doktoru asilamayla ugrasmayin istediginiz zaman rapor veririm istediginiz yerde tup denersiniz dedi esim tupe yanasmiyor simdilik bende ne yapsam bilmiyorum tamam bekleyelimde ne zamana kadar spermcikler totislerini kaldirmiyoki ya elimde olsa itiricem artik neyse kizlar yszdiklarimla uzdugum olursa ozur dilerim suan cok yorgunum yanlis bir kelimem olduysa affola dualara katilcam yarin insallah kime geldi sira kime okunuyor rabbim kabul etsin insallah allaha emanet olun

sağol canımm..ahh nerde o günler,adetim yeni bitti bir daha ki adette başlayacağız bir sorun çıkmazsa,inşallah hamile kalırım da bu ay adet görmem.

ayy kızz test yaptı mı hamile misin yoksaaa
tatlım prolaktin süt hormonu,yüksek olmadı gebeliğe enge.benim arkadaşımında 29 çıkmıştı 9 aydır deniyodu olmuyodu.sonra doktora gitti,doktor bir tane hap verdi,aynı ay hamile kaldı.yani tedavisi çok kolay hiç endişe etme.senin ki sınırda ya belki tedavi bile gerektirmez.doktor ne dedi?
oh ohh o kadar takviyeye,vitamine,küre yükselsin canım şu spermler aa yeter artık valla.inşallah ameliyata gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım.

tatlım 1 tane daha okudum ...

merhaba tatlım,hoşgldin...

sizin sayı çok iyi maşallahkadın doğumcular sağolsun hemen tüpe yönlendiriyorlar...inşallah proxeed epey fayda etmiş,bence de 3 ay daha devam edin.olmazsa o zaman alternatif yollara yönelirsiniz.ayy aynen valla bende elimde olsa,spermin kuyruğundan tutup yumurtanın içine sokucam,tövbe tövbeee...

bizde nisan aynda tüp bebeğe geçmeye karar verdik.ameliyat olalı 16 ay olmuştu,daha fazla beklemek istemiyoruz.

şuanda nazende88 arkadaşımız için okunuyor tatlım,şimdiden Allah kabul etsin...

canlar ben yarınki randevumu iptal ettim.Çünkü hala adet olmadım.pazartesi eşim gidecekti ya onunla aynı güne randevu alayım dedim kadın doğumcuların hepsi dolu malesef...neyse bakalım adetimi bekleyeyim en zaman olacağı da belli değil zaten..kısmet artık

tatlım,neden bir test yapmıyorsun?stresten kurtulmuş olursun.

kaç gün gecikti canım?

merhaba canım inş adetin gelmez...benim eşimde tüpe yanaşmıyor aşılama olursa olur diyor bilmiyorum ne yapacağız keşke normal yolla olsa....

Son düzenleme:
merhaba canım inş adetin gelmez...benim eşimde tüpe yanaşmıyor aşılama olursa olur diyor bilmiyorum ne yapacağız keşke normal yolla olsa....

tüpe neden yanaşmıyor canım aslında kısadan işi halletmek daha kolay tüp aşılamanın tutması daha zor

sorma canım ya gerçekten strese girdim,adet günü gecikince ben de bir gerginlik oluyor olmassa yaparım test içim rahatlar boşuna beklemem :)

bence de yap bir idrar testi,pozitifse ona göre davranırsın.negatifsede umut bağlamadan adetini beklemiş olursun.

çok değil canım 2 gün, sonuçta daha 31-32.güne kadar yolu var adet düzenim 28 gün

olsun canım belki de bu ay olmuştur neden olmasın...

tüpe neden yanaşmıyor canım aslında kısadan işi halletmek daha kolay tüp aşılamanın tutması daha zor

tüpe güvenemiyor canım hastanelere çok güvenilir bi yer olması gerekiyor gözümüzün önünde bir şey yapmıyorlar ne bileceğim benim sperm mi değil mi diyor bazı hastaneler 3 kuruş kazanmak için insanların duygularıyla oynuyorlar amaç para kazanmak değil mi zaten sorunu olanlar tüp yaptırıyor nerden bileceğim diyor belki çok iyi başkasının dondurulmuş permlerini kullanıp hamileliğin şansını arttıracaklar amaç ne kadar tüp tutarsa o kadar müşteri değil mi diyor kötü bi zamanda yaşıyoruz neler neler izliyoruz haberlerde o yüzden canım

kızlar burası yeri değil,biliyorum ama sizi kendime yazın hissettiğim için burada içimi dökmek istedim.
kayınvalidem biraz rahatsızmış bu aralar,tansiyonu yükseliyrmuş.kendisi şuan hastanede babasının başında refakatçı.eşim sabah işten geldi,hadi hazırlan annemi doktora götürelim dedi.sen git zaten hastanede annen dedim.bugüne kadar hep ben götürdün kayınvalidemi doktora,görümcem kolunu kırdı hastanede ben kaldım başında,doğum yaptı kafasına takacağı taca kadar gittim aldım.dedesi uzun zamandır rahatsız hep yanlarına gittim onlar doktora giderken...
neyse bana bağırdı,çağırdı gitti hastaneye.1 saat sonra geldi,bana küsmüş,yazmış bir kenara yaptığımı.çok üzüldüm,yukarda yazdıklarımı anlattım,yaptığım iyilikler için bugüne kadar bana sağol demedin de bir gün yanında gelmedim diye bunu kenarı yazdım mı diyorsun,ben kendi annemin yanında hiç gitmedim bugüne kadar doktora,evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmiyodum,senn aileni getirip götürürken herşeyi öğrendim dedim.şimdi bana küs uyuyor(gece vardıyasında bu hafta)ayy çok üzüldüm yaa...yazıp rahatlamak istedim.ohh beee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…