Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy böyle bişey yaparlar mı gerçekten???benim de aklımda hep embriyolar karışırsa diye geçiyor.Allah korusun yaaaa

tatlım bence sen haklısın kesinlikle zaten yeteri kadar ilgilenmişsin bile...hep öyle olur zaten yaparsın yaparsın bir kere yapmayınca hiç yapmıyorsun olarak algılanır...o yüzden kafana takma canım...

tatlım bence sen haklısın kesinlikle zaten yeteri kadar ilgilenmişsin bile...hep öyle olur zaten yaparsın yaparsın bir kere yapmayınca hiç yapmıyorsun olarak algılanır...o yüzden kafana takma canım...

yaa evet yaptım yaptım sağol diyen olmadı.bir kere yapmadım olay oldu...taviz vermiyim di mi hiç eşim uyanınca?

ayy böyle bişey yaparlar mı gerçekten???benim de aklımda hep embriyolar karışırsa diye geçiyor.Allah korusun yaaaa

yapanlar var canım bi kaç kere haberlerde görmüştüm sperm kapları falan karışabilir.bi de şöyle bi durum var spermlerini alıyorlar bir daha iki üç gün sonra çağrıyorlar o gün sıcağı sıcağına olsa yine kafan o kadar karışmaz ama 2 3 gün aradan geçince insan acaba diye düşünüyor .benim ablam tüp yaptırdık spermlere bakabilir miyiz nerede nasıl şekilde saklandığını görmek için falan demiş doktora doktor gstermemiş

yaa evet yaptım yaptım sağol diyen olmadı.bir kere yapmadım olay oldu...taviz vermiyim di mi hiç eşim uyanınca?

verme tabii sen zaten demişsin diyeceğini kendi anlar hatasını bir kere yapmayınca kötü oluyorsam olayım de canım...eşin annesine düşkün mü canım?

ayyy,Allah korusun öyle bişey olursa başka adamdan çocuk doğurmuş olunur yaaaa,felaket bişey.YİNE KAFAM KARIŞTI YAAA

ayyy,Allah korusun öyle bişey olursa başka adamdan çocuk doğurmuş olunur yaaaa,felaket bişey.YİNE KAFAM KARIŞTI YAAA

en korktuğum şey canım benim eşimden olmadıktan sonra çocuğum olsa ne olur canım.o yüzden tüpe kadar kalırsak çok çok güven vermeli doktor ki öyle yaptıralım eşim o yüzden hiç istemiyor ya. maalesef işi tacirliğe dökenler var onlardan uzak durmak lazım devlet hastanelerinde yaptırırız galiba orası en azından daha güvenilir olur...

verme tabii sen zaten demişsin diyeceğini kendi anlar hatasını bir kere yapmayınca kötü oluyorsam olayım de canım...eşin annesine düşkün mü canım?

hayır,hiç düşkün değil.yani çok güçlü bir bağ göremiyorum aralarında ama bugün kıymete bindi annesi...

kızlar selam zeynebim takma kafaya aynı durumlar bende de oluyor, para yönünden bizimde, hep dediğini yaparım yaparım, bi kere hayır deyince para yardımı yapamam deyince benimkide hemen başlar söylenmeye, zaten gönüllü yapmıyorsun diye, bu zamanda tırnağın varsa başını kaşı, bizim hiç mi derdimiz tasamız yok canım, sürekli başkaları için koşturuyoruz, geçmiş olsun Rabbim şifa versin ama seninde belki istemiyordu canın, ama erkek milleti böyle evliyken herşeye katlanılıyor, aslında biz bayanlar bazen beyaz yalan söylemeliyiz mesela o geldiğinde yatak döşek yatıp, bende rahatsızım midem çok ağrıyo sen git gel desen, ama sana diyorum da bende pat pat lafı söyleyiveriyorum yüzüne, hiç kurnaz olamıyorum, bu arada eşim test yaptırdı dün, tüp bebek için bi bakalım bizim laboratuvarda demişlerdi, bir ay macun kullanmıştık, ileri hareket sıfırdı 25 olmuş, yerinde hareket sıfırdı 14 olmuş, sayı sanırım aynı milimde 9 milyon testten pek anlamadım bide bunu kurugere bakmışlar ondan hiç bisi anlamadım morfoloji iyidi ama kuyruk baş kafa anlamıyorum ben ondan fakat volüm az olmuş ikidir az oluyor 0.9 ml çıkmış, hayırlısı bakalım, sigarayı bırakıp şu macunlara devam etsek belki biraz daha artar ama beklemek istemiyorum artık bi tane olsun da olmazsa yine o macundan alır ikinci bebişi bedavaya getiririm hayırlısı Allahtan kızlar herkesin şansı yaver gitsin

ben bu ayn 31 inde acıbadem hastanesine ön görüşmeye gideceğim.herşeyi sorayım,liste yapayım hatta.bu olayıda sorayım,kızarsa kızsın.içim rahat etsin en azından.

hayır,hiç düşkün değil.yani çok güçlü bir bağ göremiyorum aralarında ama bugün kıymete bindi annesi...

anladım tatlım dediğiğn gibi bugün kıymete binmiş galiba genelde çok düşkün olanlar bu şekilde trip yapar o yüzden sordum...ben gitmesem eşim trip yapmaz yani düşkün değil annesine zaten bizim sorunlar var mesafeliyim o yüzden

ayy ben biraz patavatsızımdır tatlım,hiç altta da kalmam heme söylerim lafımı.beni çileden çıkardı sabah sabah.ahh bu erkekler yaa....herşeyi kadınlardan bekliyorlar.
ne macunuydu o tatlım?ayy çok iyi artış olmuş...

ben bu ayn 31 inde acıbadem hastanesine ön görüşmeye gideceğim.herşeyi sorayım,liste yapayım hatta.bu olayıda sorayım,kızarsa kızsın.içim rahat etsin en azından.

evet tatlım o listeyi bizimle de paylaş. eşim sperm verdikten sonra eşimin sperm mi olduğunu nereden anlayabilirim bu konuda nasıl güven sağlıyorsunuz de

evet tatlım,biliyorum sizin sorunları çat pat...
benimki de sorun yapmazdı ama anneci oldu bugün.neyse ben burnudan getiririm onun,bi daha yapamaz aynı şeyi

evet tatlım o listeyi bizimle de paylaş. eşim sperm verdikten sonra eşimin sperm mi olduğunu nereden anlayabilirim bu konuda nasıl güven sağlıyorsunuz de

doğumda bile bebekler karışır mı diye korkan ben,şimdide sperm karışırsa diye korkmaya başladım,iyi mi?
hatta birlikte soru listesi hazırlayalım.sonra burada yazarım cevapları.
acaba spermin kabını takip etse eşim olmaz mı,hani yumurtayla döllenene kadar

tatlım bildiğim kadarıyla kabın üstünde isim yazıyormuş ama ya o hemşire dalgınlıkla başkasının kabını alıp isimleri yanlış yazarsa

mesela spermlerin döllenmeye yeterli olup olmadığını nereden anlayabiliriz diye bir soru sorabilirsin o çok önemli canım..

transfer olacağı gün spermlerin eşimin spermleri olup olmadığını nereden anlarız bu konuda nasıl güven sağlıyorsunuz..

senin aklına takılan sorular ne canım?

heheheh alemsiniz kizlar:) benimki sole oldu yumurta toplanan oda ve laboratuvar arasinda bi cam vardi yumileri hemen ordan verdiler embiryolaga, esimdi o arada uzerinde ismi yazili kapta sperm vermisti, onu hazilrmaisti embiryolog o arada zaten yikama falan filan, yumiler gelince hemen enjekte ediyorlar icine karisma gibi bi durum Allah korusunda olmaz heralde sikmayin caninizi:))

bak bu 2 soruyu hemen ekliyorum listeme tatlım.
benim aklıma takılanlar tam olarak onlar tatlım.ya iş ticarete dökülürse?Allah korusun nelere mal olacağını düşünmek bile istemiyorum.o zamana kadar iyice araştırıp koca bir listeyle gideceğim...
ayyy bak ne kadar iyi,sen görmüşsün.bende gideceğim merkezde döllenme işlemini görmek isteyeceğimi söyleyeceğim,beni hastaneden kovar mı acaba:26::26::26::26:

her tüp bebek merkezi gözünün önünde yapsa çok iyi olur aslında canım çoğu görmüyor bile sen şanslıymışsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…