- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.861
bak bu 2 soruyu hemen ekliyorum listeme tatlım.
benim aklıma takılanlar tam olarak onlar tatlım.ya iş ticarete dökülürse?Allah korusun nelere mal olacağını düşünmek bile istemiyorum.o zamana kadar iyice araştırıp koca bir listeyle gideceğim...
ayyy bak ne kadar iyi,sen görmüşsün.bende gideceğim merkezde döllenme işlemini görmek isteyeceğimi söyleyeceğim,beni hastaneden kovar mı acaba:26::26::26::26:
yok canım kovmaz merak etme...ablam istemiş ama izin vermemiş doktorlar
bak bu 2 soruyu hemen ekliyorum listeme tatlım.
benim aklıma takılanlar tam olarak onlar tatlım.ya iş ticarete dökülürse?Allah korusun nelere mal olacağını düşünmek bile istemiyorum.o zamana kadar iyice araştırıp koca bir listeyle gideceğim...
ayyy bak ne kadar iyi,sen görmüşsün.bende gideceğim merkezde döllenme işlemini görmek isteyeceğimi söyleyeceğim,beni hastaneden kovar mı acaba:26::26::26::26:
aslında izin vermeleri gerekir.ne var yani döllenme olurken bizde yanında olsak?
:)))hıı doğru baygın olunuyor değil mi o zaman,karıştırdımyok tatlim gormedim zira ben o ara baygindim:))yumi toplarken anestezi oluyor hicbisi hissetmiyorsun..tabiki sorun ama kafanizada cok takmayin..ayni anda sonucta bicok sperm verme yumurta toplama islemi olmuyordur heralde..orada olan yumilerde spermlerde size ait olacak dont worry:)
yani ama steril ortam için almıyorlar ama çok önemli bir şey bence belki alanlar vardır bilmiyoruz ki canım yavaş yavaş işin içine girdikçe öğreneceğiz...
her tüp bebek merkezi gözünün önünde yapsa çok iyi olur aslında canım çoğu görmüyor bile sen şanslıymışsın canım...
kızlar selam zeynebim takma kafaya aynı durumlar bende de oluyor, para yönünden bizimde, hep dediğini yaparım yaparım, bi kere hayır deyince para yardımı yapamam deyince benimkide hemen başlar söylenmeye, zaten gönüllü yapmıyorsun diye, bu zamanda tırnağın varsa başını kaşı, bizim hiç mi derdimiz tasamız yok canım, sürekli başkaları için koşturuyoruz, geçmiş olsun Rabbim şifa versin ama seninde belki istemiyordu canın, ama erkek milleti böyle evliyken herşeye katlanılıyor, aslında biz bayanlar bazen beyaz yalan söylemeliyiz mesela o geldiğinde yatak döşek yatıp, bende rahatsızım midem çok ağrıyo sen git gel desen, ama sana diyorum da bende pat pat lafı söyleyiveriyorum yüzüne, hiç kurnaz olamıyorum, bu arada eşim test yaptırdı dün, tüp bebek için bi bakalım bizim laboratuvarda demişlerdi, bir ay macun kullanmıştık, ileri hareket sıfırdı 25 olmuş, yerinde hareket sıfırdı 14 olmuş, sayı sanırım aynı milimde 9 milyon testten pek anlamadım bide bunu kurugere bakmışlar ondan hiç bisi anlamadım morfoloji iyidi ama kuyruk baş kafa anlamıyorum ben ondanfakat volüm az olmuş ikidir az oluyor 0.9 ml çıkmış, hayırlısı bakalım, sigarayı bırakıp şu macunlara devam etsek belki biraz daha artar ama beklemek istemiyorum artık bi tane olsun da olmazsa yine o macundan alır ikinci bebişi bedavaya getiririm hayırlısı Allahtan kızlar herkesin şansı yaver gitsin
:)))hıı doğru baygın olunuyor değil mi o zaman,karıştırdım
tamam endişenlenmek yok,iyi düşünelim iyi olsun...önce ekibe güvenmem lazım sanırım.neyse bakalım,görüşmeye gidince güvenirsem doktoruma,o zaman kolları sıvayacağım
az önce tüp bebek nasıl yapılır diye bir video izledim.doktor o kadar güzel anlatmış ki,bir bak istersen...
http://www.youtube.com/watch?v=UpDAV1vCnR0
Kızlar yapmayın böyle ya ben deli siz delinasıl olacak benimde aklıma hep olmıyacak şeyler geliyor.Ay allah korusun ya karışması falan yok yok olmaz öyle şey.Ay bilmiyorum bu işler nasıl olacak inşallah herkes sıraya hamile kalır sonrada çatır çatır doğururuz. :)
izledim canım,evet güzel anlatmış. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah...
Kızlar yapmayın böyle ya ben deli siz delinasıl olacak benimde aklıma hep olmıyacak şeyler geliyor.Ay allah korusun ya karışması falan yok yok olmaz öyle şey.Ay bilmiyorum bu işler nasıl olacak inşallah herkes sıraya hamile kalır sonrada çatır çatır doğururuz. :)
Kizlar merhaba,ben okumaya calisiyorum ama yazamadim.adettimde ha bugun ha yarin bitmek bilmedi kismetse yarin katilcam dualara aklim sizde meraklaniyorum varmi gelismeler??
Bizdeki durumu paylasmak istiyorum arkadaslar.
Yaklasik 3 ay once ameliyattan 6ay sonraki degerlerimiz 3 milyoncikinca doktorlarin dediklerine ragmen proxeede baslamistik 3 aydir cok duzenli olmasada kullandik cok sukur rabbime sayimiz artti aldigimiz en son sonuc. Mlde 25 toplamda 98 mlyn cikti ama hareketli sadece %10du sanirim.Geldigimiz gune cok sukur ama hareket olmayinca sayi tek basina ise yaramiyor uroloji doktoru 3 ay daha takviye denemek isterseniz bekleyin dedi ama ilac tavsiye falan yok proxeede devamda belliki baska seylerde lazim kadin dogum doktoru asilamayla ugrasmayin istediginiz zaman rapor veririm istediginiz yerde tup denersiniz dedi esim tupe yanasmiyor simdilik bende ne yapsam bilmiyorum tamam bekleyelimde ne zamana kadar spermcikler totislerini kaldirmiyoki ya elimde olsa itiricem artikneyse kizlar yszdiklarimla uzdugum olursa ozur dilerim suan cok yorgunum yanlis bir kelimem olduysa affola dualara katilcam yarin insallah kime geldi sira kime okunuyor rabbim kabul etsin insallah allaha emanet olun
:)))hıı doğru baygın olunuyor değil mi o zaman,karıştırdım
tamam endişenlenmek yok,iyi düşünelim iyi olsun...önce ekibe güvenmem lazım sanırım.neyse bakalım,görüşmeye gidince güvenirsem doktoruma,o zaman kolları sıvayacağım
az önce tüp bebek nasıl yapılır diye bir video izledim.doktor o kadar güzel anlatmış ki,bir bak istersen...
http://www.youtube.com/watch?v=UpDAV1vCnR0
sağol canım ya bizdede hareket sorun ben 9 milyon sayıda %77 hareket gördüm.Ama sayı arttıkça yok ne yapsam bilemiyorum şuan araştırma içerisindeyim ne yapsam hareket artsa diye :)cok sevindim sayiniz cok iyi artmis yani 3 ayda 3 milyondan 25 milyon harika bence .. darisi bizim basimiza .. hizi artar sekerim bizde de hiz artti ama sayi cok artmadi .. hayirlisi olsun .. dualasalim sabredelim insallah ..
Arada geliyorlar bana canım ama işin şakası bir tarafa aklımı kurcalamıyor değil çok güven verirse doktor gerisi gelir allah yardımcımız olur tüplere gerek kalmaz( amin)
sağol canım ya bizdede hareket sorun ben 9 milyon sayıda %77 hareket gördüm.Ama sayı arttıkça yok ne yapsam bilemiyorum şuan araştırma içerisindeyim ne yapsam hareket artsa diye :)
Yok canım ameliyattan sonra 3.ayda bizim oyle cıktı ay 30 yada 50 çıksa ne güzel olur.Bilmiyorum canım ya harekete geçsinler artıkbaskasini mi diyosun ? olur ya bizim de daha % 30 ama 0 di ve 5 ayda buna cikti insallah duzelir .. bizim tek tarafli varikoseldi .. yani ilaclari iciyor zaten bence bisey yapma baska .. duzelir diye dua edelim .. insallah miktard artar sanirim o da onemlidir ..
sağol canım ya bizdede hareket sorun ben 9 milyon sayıda %77 hareket gördüm.Ama sayı arttıkça yok ne yapsam bilemiyorum şuan araştırma içerisindeyim ne yapsam hareket artsa diye :)
canım onu çok duydum.Bizimde 7-8 tane lökosit yazıyordu eski testlerde hatırlıyorum.Son testlerde bakılmadığı için durumu bilmiyorum.Ben havuç kürü yapıyım en iyisi eşime.İnşallah fayda sağlarkeci boynuzu kuru bizim hareketimizi arttirmisti canim, ama sperm testinde lokosit gorulduyse ters tepki yapiyormus..bilgine..
canım onu çok duydum.Bizimde 7-8 tane lökosit yazıyordu eski testlerde hatırlıyorum.Son testlerde bakılmadığı için durumu bilmiyorum.Ben havuç kürü yapıyım en iyisi eşime.İnşallah fayda sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?