Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok canım kovmaz merak etme...ablam istemiş ama izin vermemiş doktorlar

yok tatlim gormedim zira ben o ara baygindim:))yumi toplarken anestezi oluyor hicbisi hissetmiyorsun..tabiki sorun ama kafanizada cok takmayin..ayni anda sonucta bicok sperm verme yumurta toplama islemi olmuyordur heralde..orada olan yumilerde spermlerde size ait olacak dont worry:)

:)))hıı doğru baygın olunuyor değil mi o zaman,karıştırdım
tamam endişenlenmek yok,iyi düşünelim iyi olsun...önce ekibe güvenmem lazım sanırım.neyse bakalım,görüşmeye gidince güvenirsem doktoruma,o zaman kolları sıvayacağım
yani ama steril ortam için almıyorlar ama çok önemli bir şey bence belki alanlar vardır bilmiyoruz ki canım yavaş yavaş işin içine girdikçe öğreneceğiz...

az önce tüp bebek nasıl yapılır diye bir video izledim.doktor o kadar güzel anlatmış ki,bir bak istersen...
http://www.youtube.com/watch?v=UpDAV1vCnR0

her tüp bebek merkezi gözünün önünde yapsa çok iyi olur aslında canım çoğu görmüyor bile sen şanslıymışsın canım...

Kızlar yapmayın böyle ya ben deli siz deli nasıl olacak benimde aklıma hep olmıyacak şeyler geliyor.Ay allah korusun ya karışması falan yok yok olmaz öyle şey.Ay bilmiyorum bu işler nasıl olacak inşallah herkes sıraya hamile kalır sonrada çatır çatır doğururuz. :)

Canım maşallah ne güzel artış olmuş.Eşin sigarayı bıraksın çok daha iyi olur canım bak biz nereden nereye geldik çok şükür tabi hareket yok.Ama bence bunu gözardı etmeyin sadece macunmu kullanıyorsunuz nereden aldınız bize bilgi verirmisin?Bizimde sayımız arttıda hareket yok.Bizim sayı proxeed le arttı inşallah sizinde sayınız artar.Sonra gelsin bebişler :)

izledim canım,evet güzel anlatmış. Allah'ım yardımcımız olsun inşallah...

Arada geliyorlar bana canım ama işin şakası bir tarafa aklımı kurcalamıyor değil çok güven verirse doktor gerisi gelir allah yardımcımız olur tüplere gerek kalmaz( amin)

ahh canım insanın aklına geliyor böyle şeyler,şeytan vesvese veriyor işte...

cok sevindim sayiniz cok iyi artmis yani 3 ayda 3 milyondan 25 milyon harika bence .. darisi bizim basimiza .. hizi artar sekerim bizde de hiz artti ama sayi cok artmadi .. hayirlisi olsun .. dualasalim sabredelim insallah ..

insan isin icine girmeden cok karisik zor bisey zannediyo ama isin icine girince ogreniyosun canim..bebis icin herseye deger..cok zor degil bence..

cok sevindim sayiniz cok iyi artmis yani 3 ayda 3 milyondan 25 milyon harika bence .. darisi bizim basimiza .. hizi artar sekerim bizde de hiz artti ama sayi cok artmadi .. hayirlisi olsun .. dualasalim sabredelim insallah ..
sağol canım ya bizdede hareket sorun ben 9 milyon sayıda %77 hareket gördüm.Ama sayı arttıkça yok ne yapsam bilemiyorum şuan araştırma içerisindeyim ne yapsam hareket artsa diye :)

Arada geliyorlar bana canım ama işin şakası bir tarafa aklımı kurcalamıyor değil çok güven verirse doktor gerisi gelir allah yardımcımız olur tüplere gerek kalmaz( amin)

:) alemsiniz kizlar .. bende simdide asilama stresine girdim 2 ay mayisa kadar olmazsa asilama dusunuyorum dun bi arkadasimla konustum da ikiz zor ama hamilelikte zor dedi yani ikiz olabilme sansi icin bile deger bence asilamaya diye dusunuyorum bugun doktoruma hsg sordum sana gerek yok d edi - bende cunku hic bi sorun yok -o stresten de kurtuldum cok sukur .. ama yinede insallah 2 ay dogal sekiilde olur bakalim .. off stresli cok bunlar - hic bi isimi yapamiyorum surekli dusunmekten ne olur nasil olur oylemi yapsak boyle diye .. hayilriisi biraz sakinlesmemiz lazim sanirim ..

sağol canım ya bizdede hareket sorun ben 9 milyon sayıda %77 hareket gördüm.Ama sayı arttıkça yok ne yapsam bilemiyorum şuan araştırma içerisindeyim ne yapsam hareket artsa diye :)

baskasini mi diyosun ? olur ya bizim de daha % 30 ama 0 di ve 5 ayda buna cikti insallah duzelir .. bizim tek tarafli varikoseldi .. yani ilaclari iciyor zaten bence bisey yapma baska .. duzelir diye dua edelim .. insallah miktard artar sanirim o da onemlidir ..

Yok canım ameliyattan sonra 3.ayda bizim oyle cıktı ay 30 yada 50 çıksa ne güzel olur.Bilmiyorum canım ya harekete geçsinler artık

keci boynuzu kuru bizim hareketimizi arttirmisti canim, ama sperm testinde lokosit gorulduyse ters tepki yapiyormus..bilgine..

Son düzenleme:
keci boynuzu kuru bizim hareketimizi arttirmisti canim, ama sperm testinde lokosit gorulduyse ters tepki yapiyormus..bilgine..
canım onu çok duydum.Bizimde 7-8 tane lökosit yazıyordu eski testlerde hatırlıyorum.Son testlerde bakılmadığı için durumu bilmiyorum.Ben havuç kürü yapıyım en iyisi eşime.İnşallah fayda sağlar

bencede havuc kuru yap madem, icine bir iki damla zeytin yagi katmayi unutma, emilimi sagliyomus sanirim..kolay gelsinn sifa olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…