Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok guzelim yaa test yaptim negatif cikti .Birde insanlar okadar umutlandirmisti test yapmicam yapmicam dedim dayanamadim kocaman tek cizgiyi gordum illahi yinede napalim yine vakti gelmedi demekki.Bari adetim gelseydi de rahatlasaydim yaa kac gun gecti daha gelmedi.Gecen ay 28 cekti bir iki gun sonra gelir heralde artik en gec,gecikmezdi cunku

bu aralar herkesde gecikme yaşanıyor.mevsimsel geçişten olabilir.benim 5 gün gecikmişti,Delinefsim in 13 gün,Jonguil in de gecikme olmuştu.
çok mu stres yapıyoruz acaba?

haklısın canım kafamız rahatlamadıkça olmayacak galiba kaç doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söylüyor " stres yaparsan sorun olmasa bile olmaz" diye...
eskiye nazaran biraz daha rahatım hatta bu aydan sonra ilişki günlerini bile hesaplamak istemiyorum bıktım artık...yaza kadar belki bir kere aşılama yaptırırız bizde bakalım ya eşim de normal yolla olsun çok istiyor ama ameliyatın 8 ayındayız bilmiyorum ne kadar bekleyecez,allah ne kadar imtihan edecek bizi ...

bu aralar herkesde gecikme yaşanıyor.mevsimsel geçişten olabilir.benim 5 gün gecikmişti,Delinefsim in 13 gün,Jonguil in de gecikme olmuştu.
çok mu stres yapıyoruz acaba?

evet canım benim de 5 gün gecikmişti...mevsimsel değime girdik galiba her yıl bir kere de olsa bu tür gecikmeler olur geçen yıldan sonra ilk defa bu yıl bu kadar gecikmişti. bakalım bu ay ne olsun. ama son üç adet döngüsünü girince 28 günde bir adet olduğumu hesaplıyor. gecikme zamanı hesaplatınca 25 gün sürüyor diye hesaplıyordu ovulasyon hesaplama şuan normale döndü yani gecikme bu konuda işe yaradı

bazıları diyor ki,rahim 1 ay önceden kendini hazırlarmış bu yüzden gebelik olmadan 1 ay önce gecikme olabilirmiş.bana çok saçma geldi ama inanmak istiyorum

bazıları diyor ki,rahim 1 ay önceden kendini hazırlarmış bu yüzden gebelik olmadan 1 ay önce gecikme olabilirmiş.bana çok saçma geldi ama inanmak istiyorum

evet canım her adet gecikmesinde aynı şeyleri okuyorum... hamile kalalım diye tatlım aslında hep kendimizi kandırıyoruz adet 1 2 gün gecikir test yaparız çıkmaz geç döllenme olur ondan sonra bir kaç gün daha gecikir neyse bir dahaki ay inş rahim kendini hazırlıyor deriz her ay aynı muhabbet

hahaaaneyse ki tek değilmişimm.n'apalım umut dünyası

hahaaaneyse ki tek değilmişimm.n'apalım umut dünyası

kıı her ay aynı şeyleri düşünmekten bıktım valla...çocuk düşünmeyenlere imreneceğim hiç aklıma gelmezdi ohh ne güzel kafaları rahat meğer çocuk düşünmezken ne kadar rahat kafam varmış

Son düzenleme:

kız doğru valla,ilk 6 ay çocuk düşünmemiştik.diyodum ki kendi kendime,ay kafam ne kadar rahat acaba benim imtihanım neyle olacak diye.meğer bebek yüzünden olacakmış...

iyi akşamlar kızlar,ben de adet olduğum için Meryem suresini okuyamamıştım,yeni başladım.İki tane okudum bende şimdilik,bundan sonra okurum .Allah kabul etsin inş. Bide bişey soracağım zeytinyağında incir yapmıştım eşime onu nasıl kullanacak sabah aç karnına mı?

kız doğru valla,ilk 6 ay çocuk düşünmemiştik.diyodum ki kendi kendime,ay kafam ne kadar rahat acaba benim imtihanım neyle olacak diye.meğer bebek yüzünden olacakmış...

evet canım allah büyük bi imtihandan geçiriyor bizi...hem sabretmeyi hem isyankar olup olmadığımızı, eşimize karşı ilgimizi bu sorun karşısında nasıl davrandığımızı kısaca her şeyi sınıyor rabbim ..allaha şükür isyan etmedim hiç...

Son düzenleme:

Canım maşallah hareket çok güzel artmış,ne macunu kullanmıştınız çok merak ettim,bizim de ileri hareket sıfır çünkü

iyi akşamlar tatlım inş son adetin olur...allah kabul etsin...incir kürü hakkında bilgim yok tatlım ama uygulayanlar sanırım aç karnına uguluyor gerçi bitkisel bir şey aç ya da tok bir şey fark edeceğini düşünmüyorum.proxeed plus için bile kimi doktor aç diyor kimi doktor tok için diyor ne olduğu belli değil

öyle tatlım,şükür ki inançlı insanlarız ve bunun Rabbimizden geldiğini,bizi sınadığını biliyoruz.
Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış kuluna,hayal kurmamıza izin veriyorsa,duamıza ol diyecektir ...

zeynepcciik umutlandırmak istemem ama ben onu yaşadım ilk kez 5 gün geç gelmişti reglim kasım ayında. o ay 3 tane klomen içmiştim kürlerle birlikte saraçoğlu kızmıştı ama ben dayanamayıp içmiştim..hem geç geldi hem çok ağrılı olmuştu..benden yaşça büyük ve bilgisine inandığım ablamız aramıştı beni o anki durmumu anlattığımda amaaannn çocuk kendine yer erıyor demişti çok gülmüştüm:))) tabi tabi bulamyınca arkasından el salla:))) bi sonraki ay hamile kaldım:))düştü sanırım yer buldu beğenmedi:)) ben de folbiola başladım polenler ballar kuzum gelince yerini beğensin diyee:))))))))ayyy kendimle dalga geçer oldum ama ben inanıyorum ona..bi şeyler eksik ama ne:)

Doğru bak canım o hiç aklıma gelmemişti, insanlar para için yapar zaten ben aşılama tüp ne gerekiyorsa özel de yapırma taraftarı değilim.Devlet hastaneleri daha güvenli o konuda.Ayrıca devlet hastaneleri bu tür şeylere karar vermek için,özel yerde yapılmış sperm testini kabul etmiyorlarmış.

Canım bu işler böyledir,bir insanı sırtında taşırsın taşırsın yere bıraktığında senden kötüsü olmaz ama bir insanı sırtında taşımazsın taşımazsın sırtına aldığında senden iyisi olmaz....yani bu bir örnek olay anlatımı..demek istediğim şu hep alışmış gitmene yapmana tuhafına gitti bence.Ama abartmış.küsülşecek bir şey değil ve her an yapmak zorunda da değilsin...

valla canım direk söyleyince senden kötüsü olmuyor malesef..ben de eskiden öyleydim şimdi biraz politik olmaya çalışıyorum ve de dolaylı söylüyorum. gerçekten bazen numara yapmak gerekiyor..

devlet hastaneleri biraz oyalıyor hemen tüp yaptıramıyorsun belki ama özel hastanelerdense devlet hastaneleri daha güvenilir geliyor bana. allah büyük canım zamanı gelince en hayırlı şekilde hamile kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…