Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

güzel artış olmuş...macunu ne kadr kulndı..?

Canım maşallah hareket çok güzel artmış,ne macunu kullanmıştınız çok merak ettim,bizim de ileri hareket sıfır çünkü

güzel artış olmuş...macunu ne kadr kulndı..?

merhaba arkadaşlar, ben bu macunu 4 yıl çocuğu olmayan kullandığı ay hamile kalan bi akrabadan duyup ankarada yaptırıp kargo ile getirtmiştim, ben adet olunca sinirlendim ve tüp bebeğe geçtim, ama test sonucunu görünce keşke ameliyat sonrası hemen başlasaydık dedim, belki o zaman normal olurdu, tabi hep böyle artmayada bilirdi amaaan hayırlısı nasipte tüp bebek denekte varmış, macun beş killoku bidonda geldi, içinde zeytinyağı keçiboynuzu, falan filan bi sürü şey var kızlar, baya bi karışım yani, sanırım şu kullanılan ilaçların içindeki maddelerin ham hali oluyor, yanında çinko hapı ve yine koca bi legen dolusu kuru bitkiler geldi, sabah akşam çayı içti, macunu akşam ılık sütün içine bi kaşık sabahları ise bir bıldırcın yumurtası ile sütün içine bir karışık hapta günde bi kere, bu şekilde kullandık, faydası olacağını düşünüyordum zaten olmuşta çok şükür, ama sigarayı hala ikimizde bırakamadık belki bi kaç ay daha kullanıp sigarasız olaydı faydası olurdu, hayırlısı artık, pazartesi yumurtalar toplanacak gibi duruyormuş, bugünde yarında kontrol var, işten 10 gün izin alacam kafamı dinleyip anamın yanına gidecem biraz toparlandıktan sonra

valla canım direk söyleyince senden kötüsü olmuyor malesef..ben de eskiden öyleydim şimdi biraz politik olmaya çalışıyorum ve de dolaylı söylüyorum. gerçekten bazen numara yapmak gerekiyor..

bundan sonra öğrendim tatlım.çok arar eski beni.çok kırıldım çok.şimdi yamacımdan ayrılmıyo ama iyice sürtsün burnu.

ayy öyle mi dersin:))ahh inşallah bende de öyle olur...
sen adet oldunmu?

evet,kimse benim yanıma gelip ne haldesin diye sormuyor.benimde derdim tasam var hatta başmdan aşkın ama kimsenin umrunda değil.

tatlım,ben bu konuyu dün akşamdan beri araştırıyorum.böyle birşey yapmaya asla cesaret edemezlermiş çünkü,sağlık bakanlığı 3 ayda bir sıkı denetim yapıyormuş,böyle birşey saptanırsa,o merkez sonsuza kadar kapatılacak,doktorlarda mesleklerinden olurlarmış.zaten karışmaması konusunda o kadar sıkı uğraşıyorlarmış ki, labaratuarda,en az 2 embrylog,2 byolog olması gerekiyormş.birinin gözünden kaçarsa diğerinin kaçmasın diye.
birde yumurta toplanıp labaratuara veriliyormuş,bu arada da eşim sperm testi veryormuş ola ki eşim kimliğini ev de unuttu,asla almıyorlarmış yani kimlik verip öyle sperm testi veriyormuş.yani karışması pek mümkün durmuyor.

tabi ben yine de bu konuda nasıl teminat verdiklerini soracağım.

ayy kızlar çok güldüm sizeee...
haklısınız valla,yapmadığımız kalmadı ama yok yani.çok güzel bebekler doğuracağız demek ki o yüzden biraz geç olacak

benimde bu ayı çok iyi değerlendirmem gerekiyor,şaka maka tüp bebek geldi kapıya dayand.bu son şansım normal yolla olması için

Ay inşallah kuzum ya.
Ben kafayı yicem hız için ne alsak kullansak diye araştırmaktan.koenzimler ginsengler lcarnitinler uçuyor gözümün önünde.Derdimiz bitmiyor hayır sorun bizde olsa bize dert kocalarda olsa bize dert dün doktor güldü halimize maşallah diyor herşeyi siz biliyorsunuz beyfendi pek ilgili değil :)
Sanki sperm değerleri size ait dedi ya

Bu arada sıkı çalışmayı unutmayınnnn.Siz elinizden geleni yapın gerisi Allahtan :)

hahaaa
erkekler çok umursamaz oluyorlar yaa,benimki de öyle...amaaann herşey olacağı yere varır ne yapalım...

gunaydın buarada canm nonınonı sen detaylı test yaptrcaksın oyuzden pahalı tatlım kardesmden bılıym onun esınnde 0 dı rabbım yardımcn olsun
Canım bugün gittik umut tüp bebege 12 buçuk gibi sperm testi verdik sonuçları bekliyoruz meraktan catlayacagim ons artık az da olsa bişeyler çıkar dua edin lütfen bize de.

Canım bugün gittik umut tüp bebege 12 buçuk gibi sperm testi verdik sonuçları bekliyoruz meraktan catlayacagim ons artık az da olsa bişeyler çıkar dua edin lütfen bize de.

tüp bebekte sperm değerlerine göremi karar veriyorlar...ne zamana yapılacak peki tüp bebek canım

insanlar tupe karar verdiklerinde hamile kaliyorlarmis canim, hadi sanada oyle olsun insallah ya bu arada dualarda ne alemdeyiz??

bende okuyamadim bugun hatmim vardi da onu bitirmeye calisiyorum az kaldi .. okurum bu aksam yine yazarim insallah ..

evet tatlım insanın aklına takılıyor iş geçtikten sonra dna testini yaptırmak bir şeyi ifade etmez aman allah korusun ya allahım böyle olacağına hiç olmasın daha iyi...biz de yaz sonu gibi tüpe geçeriz galiba ama çok iyi doktor bulmamız lazım...

inş canım tüpe gerek kalmadan hamile kalrısın.benim bi arkadaşım aşılama yaptırmıştı doktor fazla ümit vermemiş eşine bu ay tüp yaptıralım falan demiş adet gününü bekliyordu aşılaması tuttu şansa doktorun bile ümit vermediği şey oldu demekki nasibinde varmış aşılama falan bahane yani o ay aşılama yapmasa demek yine hamile kalacakmış...

canım bugün 2 tane daha okudum çok yoğundum fazla okuyamadım...sanırım herkesin bi uğraşı vardı bugün okunmamış fazla

Son düzenleme:

selam kizlar allah kabul etsin dualarimizi ben adetliyim bitince okurum insallah

Canım ben 2 tane daha okudum,Allah kabul etsin inş.Herkese hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…