- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.921
kızlar selam zeynebim takma kafaya aynı durumlar bende de oluyor, para yönünden bizimde, hep dediğini yaparım yaparım, bi kere hayır deyince para yardımı yapamam deyince benimkide hemen başlar söylenmeye, zaten gönüllü yapmıyorsun diye, bu zamanda tırnağın varsa başını kaşı, bizim hiç mi derdimiz tasamız yok canım, sürekli başkaları için koşturuyoruz, geçmiş olsun rabbim şifa versin ama seninde belki istemiyordu canın, ama erkek milleti böyle evliyken herşeye katlanılıyor, aslında biz bayanlar bazen beyaz yalan söylemeliyiz mesela o geldiğinde yatak döşek yatıp, bende rahatsızım midem çok ağrıyo sen git gel desen, ama sana diyorum da bende pat pat lafı söyleyiveriyorum yüzüne, hiç kurnaz olamıyorum, bu arada eşim test yaptırdı dün, tüp bebek için bi bakalım bizim laboratuvarda demişlerdi, bir ay macun kullanmıştık, ileri hareket sıfırdı 25 olmuş, yerinde hareket sıfırdı 14 olmuş, sayı sanırım aynı milimde 9 milyon testten pek anlamadım bide bunu kurugere bakmışlar ondan hiç bisi anlamadım morfoloji iyidi ama kuyruk baş kafa anlamıyorum ben ondanFakat volüm az olmuş ikidir az oluyor 0.9 ml çıkmış, hayırlısı bakalım, sigarayı bırakıp şu macunlara devam etsek belki biraz daha artar ama beklemek istemiyorum artık bi tane olsun da olmazsa yine o macundan alır ikinci bebişi bedavaya getiririm Hayırlısı allahtan kızlar herkesin şansı yaver gitsin
Canım maşallah hareket çok güzel artmış,ne macunu kullanmıştınız çok merak ettim,bizim de ileri hareket sıfır çünkü
Canım maşallah ne güzel artış olmuş.Eşin sigarayı bıraksın çok daha iyi olur canım bak biz nereden nereye geldik çok şükür tabi hareket yok.Ama bence bunu gözardı etmeyin sadece macunmu kullanıyorsunuz nereden aldınız bize bilgi verirmisin?Bizimde sayımız arttıda hareket yok.Bizim sayı proxeed le arttı inşallah sizinde sayınız artar.Sonra gelsin bebişler :)
güzel artış olmuş...macunu ne kadr kulndı..?
Canım bu işler böyledir,bir insanı sırtında taşırsın taşırsın yere bıraktığında senden kötüsü olmaz ama bir insanı sırtında taşımazsın taşımazsın sırtına aldığında senden iyisi olmaz....yani bu bir örnek olay anlatımı..demek istediğim şu hep alışmış gitmene yapmana tuhafına gitti bence.Ama abartmış.küsülşecek bir şey değil ve her an yapmak zorunda da değilsin...
valla canım direk söyleyince senden kötüsü olmuyor malesef..ben de eskiden öyleydim şimdi biraz politik olmaya çalışıyorum ve de dolaylı söylüyorum. gerçekten bazen numara yapmak gerekiyor..
zeynepcciik umutlandırmak istemem ama ben onu yaşadım ilk kez 5 gün geç gelmişti reglim kasım ayında. o ay 3 tane klomen içmiştim kürlerle birlikte saraçoğlu kızmıştı ama ben dayanamayıp içmiştim..hem geç geldi hem çok ağrılı olmuştu..benden yaşça büyük ve bilgisine inandığım ablamız aramıştı beni o anki durmumu anlattığımda amaaannn çocuk kendine yer erıyor demişti çok gülmüştüm:))) tabi tabi bulamyınca arkasından el salla:))) bi sonraki ay hamile kaldım:))düştü sanırım yer buldu beğenmedi:)) ben de folbiola başladım polenler ballar kuzum gelince yerini beğensin diyee:))))))))ayyy kendimle dalga geçer oldum ama ben inanıyorum ona..bi şeyler eksik ama ne:)
aslında burası tamda yeri ..hepimiz hemen hemen ayn şeyleri yaşıyoruz..derdimiz tasamız yokmuş gibi birde boş yere cnımıız sıkıp duruyorlar..o emeği boşa çıkarıp küçücük bir seyi dünyanın en büyük derdiymiş gibi abartıyorlar..
Sıkma canını ...
kızlar yapmayın zaten bebek bebek diye kafayı yemek üzereyiz..birde üstüne bunları öyleyince aklımıza acabalar girirnce hepden delireceğiz..
Devlet has. Güven konusunda benimde pek güvenim yok..ama o kadarına cesaret edemzler bnce..ticaret amaççlı yapsalar hep en iyilerini seçerler ve yyaplıan yerde nerdeye hiç ngatif çıkmaz...ama bir çok yerde fozitif kdr negtf de çıkıyor sonuç olarakççç
..olmadı tüp bebek yapacağımız yere konuşma arasında karşma falan olmaz demi deriz..olmadı dna testi yaparız diye göz korkuturuzz ki yapmasınlar. ..ki öyle biseyler yapsalar başlarına geleckleri bilirler. .
tatlım benim demediğim yöntem kalmadı ovulasyon ayakları havaya dikme sabahları sperm daha iyi oluyormuş sabah sabah çalışma falan filan yok yok işte allah isteyecek ilk önce bıraktım artık oluruna bırakmaya karar verdim.en çok ilişki günlerini belirlemekten bıktım.dün eşim halı saha maçına gitti adamı gitmeden uyarıyorum maçtan gelince sakın yorgunum deme 18.gün önemli falan diyedüşün yani planlarımızı ovu gününe göre yapıyoruz bıktım gerçekten
Katılıyorum canım bu planlı olma işi çok yorucu.Hiç çekilmiyor.Bende vazgeçtim.Nasipse olur yoksa iş çığrından çıktı yani ben çok geriliyorum.Dayakmı yiyom çalıyozmu belli değil yani.Tamamen amacından çıktı olay :)Herşeyin hayırlısı inşallah.Keyfime bakıcam artık
ayy kızlar çok güldüm sizeee...
haklısınız valla,yapmadığımız kalmadı ama yok yani.çok güzel bebekler doğuracağız demek ki o yüzden biraz geç olacak
benimde bu ayı çok iyi değerlendirmem gerekiyor,şaka maka tüp bebek geldi kapıya dayand.bu son şansım normal yolla olması için
haklısınız valla,yapmadığımız kalmadı ama yok yani.çok güzel bebekler doğuracağız demek ki o yüzden biraz geç olacak
benimde bu ayı çok iyi değerlendirmem gerekiyor,şaka maka tüp bebek geldi kapıya dayand.bu son şansım normal yolla olması için
Ay inşallah kuzum ya.
Ben kafayı yicem hız için ne alsak kullansak diye araştırmaktan.koenzimler ginsengler lcarnitinler uçuyor gözümün önünde.Derdimiz bitmiyor hayır sorun bizde olsa bize dert kocalarda olsa bize dert dün doktor güldü halimize maşallah diyor herşeyi siz biliyorsunuz beyfendi pek ilgili değil :)
Sanki sperm değerleri size ait dedi ya
Canım bugün gittik umut tüp bebege 12 buçuk gibi sperm testi verdik sonuçları bekliyoruz meraktan catlayacagim ons artık az da olsa bişeyler çıkar dua edin lütfen bize de.gunaydın buarada canm nonınonı sen detaylı test yaptrcaksın oyuzden pahalı tatlım kardesmden bılıym onun esınnde 0 dı rabbım yardımcn olsun
Canım bugün gittik umut tüp bebege 12 buçuk gibi sperm testi verdik sonuçları bekliyoruz meraktan catlayacagim ons artık az da olsa bişeyler çıkar dua edin lütfen bize de.
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
jonguil __4
Alya_34__2
tüp bebekte sperm değerlerine göremi karar veriyorlar...ne zamana yapılacak peki tüp bebek canım
kızlar yapmayın zaten bebek bebek diye kafayı yemek üzereyiz..birde üstüne bunları öyleyince aklımıza acabalar girirnce hepden delireceğiz..
Devlet has. Güven konusunda benimde pek güvenim yok..ama o kadarına cesaret edemzler bnce..ticaret amaççlı yapsalar hep en iyilerini seçerler ve yyaplıan yerde nerdeye hiç ngatif çıkmaz...ama bir çok yerde fozitif kdr negtf de çıkıyor sonuç olarakççç
..olmadı tüp bebek yapacağımız yere konuşma arasında karşma falan olmaz demi deriz..olmadı dna testi yaparız diye göz korkuturuzz ki yapmasınlar. ..ki öyle biseyler yapsalar başlarına geleckleri bilirler. .
arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
jonguil __4
Alya_34__2
jonguil __4
Alya_34__2
jonguil __4
Alya_34__2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?