- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #4.941
insanlar tupe karar verdiklerinde hamile kaliyorlarmis canim, hadi sanada oyle olsun insallahya bu arada dualarda ne alemdeyiz??
inş canım tüpe gerek kalmadan hamile kalrısın.benim bi arkadaşım aşılama yaptırmıştı doktor fazla ümit vermemiş eşine bu ay tüp yaptıralım falan demiş adet gününü bekliyordu aşılaması tuttu şansa doktorun bile ümit vermediği şey oldu demekki nasibinde varmış aşılama falan bahane yani o ay aşılama yapmasa demek yine hamile kalacakmış...
Henüz tüp bebek yapılamayacak canım sperm sayısı yine 0 cikti.6 ayı bekleyeceğizvardır bunda da bir hayır inş
inşallah
nazende için okuyoruz tatlım.
tamam canim cok sagol. hadi iyi haberlerini bekliyorum insallah:)
ilk önce sen vereceksin iyi haberi:)transferin ne zamandı?
Allah kismet ederse 12 gun sonra canimbugun kontrolum vardi hersey yolunda dedi hemsire...pespese guzel haberler vermek nasip olsun insallahhhhhhhhh
ohh çok az kalmış.senin hamile olacağnı biliyorum inşallah
canim ya cok tesekkur ederim guzel moral oldu, bende cok umutluyum insallah ilk ve son olur, sizlerinde gerek kalmadan gelir yavrulariniz..ama eger kalirsada merak etme bi sekilde geciyor proses sonunda bebis olunca acitmiyor igneler:)
canım inan hiç korkmuyorum iğnelerden.aşılama dada iğne vurmuştum,abartılacak birşey değil.
ben kendimi tamamen tüp bebeğe odakladım ve bende inanıyorum ki benimde tutacak 1. deneme de Allah'ın izniyle.buna çok inanıyorum.ama olur da tutmazsa,direk psikoloğaonun bile planını yaptım.hatta test yaptıktan birkaç gün sonrası için psikoloğa randevu alacağım,negatif olma durumuna karşı.öyle de plancıyımdır
hahah iyi yapmisisn canim, psikolojik destek sartaslinda benimde yapmam lazim onu ama dusunmek istemiyorum, inancli biriym ama beyin gucunede cok inaniyorum o yuzden negatifi aklima getirmiyorum hep pozitifiz bakalim dondiriklerimize enerji bilem yolluyoruz Allah yuzumuzu kara cikarmasin:) yaa iyi hatirlattin aslinda tutumazsa bizde varikosel ameliyatini dusunuyoruz simdiden randevu alayim ben.. am yokkk once ben sonra sen
yok yaa dur bekle olacak inşallah.
ben de kesin gözüyle bakıyorum ama sonra da bu beni korkutuyor,doktorların elindeymiş gibi davranıyorum,halbuki Rabbim izin vermezse yine olmayacak.bir de diyorum ki tüp bebek yapmamıza izin veriyorsa Allah,olacağı içindir,olmasna izin verdiği içindir.bakıyorum 10 yıl anne baba olamayan insanlar var,10 yılın sonunda tüp bebek deniyorlar öyle anne baba oluyorlar.demek ki Rabbim daha öncesine izin vermemiş ki 10 yıl beklemişler tüp bebek için.
çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir demek istediğim şeyi.
anliyorum canim, insallah vakti zamani gelmistirde tup bebek vesile olur..dinsin bu hasret dimi amaaa
Merhaba arkadaşlar ...bir çok kişi de oldugu gibi eşimde de varikosel var...çift taraflı..sürekli ameliyat olalım mı olmayalım mı diye düşünüyorduk..ama sitede dolaşırken varikosel ameliyatı basıt ve daha önmlisi ameliyattan sonra hamile kalma olasılığı yüksek oldugunu görünce ameliyat olma kararı aldık...
eşimde sperm sonucu 1 milyon çıktı hareketliği iyi..ama hamile kalabilmem için en az 20 milyon olması gerekioyrmuş...ameliyattan sonra bu kadar yükselmesi pek olasılıklı değil miş..aranızda yükselten oldu mu ??
Varikosel ameliyat tarihleri ve sonuçlarımız
hisarbuselikameliyat olmadan hamile
insanbulameliyat olmadan Hamile
blaze azh ameliyat olmadan Hamile
ayseeem= 29 eylül 2012
adzeynep= 12 kasım 2012
eses07=17 ocak 2013
merinos1= 4 şubat 2013
eyican06= 5 nisan Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY SONRA...
hykd = 15 nisan 2013
isterseninanma - =20 nisan 2013
dildildem=30 nisan 2013
kelam= 25 Mayıs 2013 Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA
sefcn =13 haziran 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013 hAMİLE YAKLAŞIK 5 AY SONRA
minel= 29 temmuz 2013 hamile... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
mariel= 30 temmuz 2013
estrella06 =ağustos 2013
tubik_volki 1 eylül 2013 Hamilee YAKLAŞIK 3 AY SONRA
delinefsim= 14 eylül 2013
zelis82=21 eylül 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
optimist3 =8 ekim 2013
leman24= 15 ekim 2013..
umutsuzvakalar =19 ekim 2013
yldz61= 10 kasım 2013
gldrn = 5 kasım 2013
arzugursel54 = 11 kasım 2013 Hamile ....YAKLAŞIK 1 AY SONRA
nazende88 =12 kasım 2013
EsRa1982 =14 Kasım 2013
Herseyguzelolcak=22 kasım 2013
noninoni=22 Kasım 2013
Seremcem =23 kasım 2013
kelesdilek = 25 kasım 2013
evlimutlu44 =29 kasım 2013
btd08=7 Aralık 2013 Hamile...
Alya_34 19 aralık 2013
dolunay78 =6 ocak 2014
volim =13 ocak 2014
feelcrying= 14 ocak 2014
benay27=6 şubat 2014
littlebirdie =6 şubat 2014
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 arkadaşmız için okumaya başlıyoruz.
herseygüzelolacak
jonguil
optimist3
littlebirdie -
evlimutlu44
Leman24
isterseninanma
Alya_34
okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
jonguil __4
Alya_34__2
Uzulmemek elde değil o kadar zor birsey ki 1 tane bile yok 1 tane de ciksaydi bize umut olacaktı sorunu bende anlamıyorum hormonlar hersey normal..Tüp bebek için bile umudumuz yok.hayatım,üzülme lütfen.hem mikrotese denen bişey var artık.eşimin arkadaşı bu sayede ikiz bebek sahibi oldu.kasıktan ameliyat olmuştu.şimdi 1 yaşlarına girdi bebişler,bir kız bir erkek
günaydın kızlar ben bugün kırmızıları gördüm,iyiki test falan yapmamışımzaten pazartesi doktora gideceğiz,sonuçları buraya yazarım çok merak ediyorum biz bir kez test yaptırdık,bakalım bu ikinci testte değerler nasıl çıkacak..sonra doktor ne diyecek meraktayım..dün gece ilişki oldu cinsel perhiz 3 gün olması gerekiyormuş ya o sebeple dünü değerlendirdik pazartesiye kadar 3 gün olmuş olacak
canım bugün 2 tane daha okudum çok yoğundum fazla okuyamadım...sanırım herkesin bi uğraşı vardı bugün okunmamış fazla
selam kizlar allah kabul etsin dualarimizi ben adetliyim bitince okurum insallah
Canım ben 2 tane daha okudum,Allah kabul etsin inş.Herkese hayırlı cumalar
bende 2 tane okudum canım aksam yıne okumaya calısır yıne yazarım Allah kabul etsın ..
günaydın tatlımm..inşallah değerelrniiz yüksek çıkar canm..sende hormon testi yapacak mısın..??
cuma gece yi değerldirdiniz...cumartesi 1 gün..pazar 2. gün .pazartesi 3. gün olmuş oluyor ..aslında 3 gün perhiz derkn 3. gün değil 4. gün test yapılmalı yani 3vgün boş geçmeli bn mi yanış biliyorum acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?