• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sonuçlarımız geldi

sperm sayısı : 72 milyon
hızlı ileri hareketli : % 25
yavaş ileri haereketli : %33
yerinde hareketli : %10
hareketsiz : %32

morfoloji
normal yapı : % 15
anormal yapı : %85

baş defekti : %42
boyun defekti : 9
kuyruk defekti :34

sonuçlarımız böyle kızlar..:18::18::18::18::18::18::18::18:

çok iyi canım sizin bizden daha iyi durumunuz hem de ameliyatın 3 ayı oo daha artar canım hadi gözünüz aydın ameliyat fayda etmiş...

Valla sabretmeye calisiyorum iste kendimce bu hafta ici doktora gitmem lazim bana tiroit icin bir kagit verecekti unutmus onu almaya gitmem lazim belki idrar testi falan birsey yapmasini isterim yarin ve persembe evdeyim persembe gideyim en iyisi ben o gune kadar gelmezse

kııııııııııııııı sen daha adet olmadın mı koş git kan testi yaptır ne bekliyon kııı:4:

iyi akşamlar delinefsim, canım ben bugün bi tane okuyabildim toplam bununla birlikte 7 oldu,Allah kabul etsin inşallah.

hareket düşük değilmi canım
içime su serptin valla allah razı olsun..
inş bebişin sna tutunur rabbim emeğinizin karşılığı versin çifter çifter inşallah
evet canım kruger değerlerine göre
kağıtta yazdığı gibi yazdım
anormal yapı dediği ne dir acaba

volim sonuclariniz cok guzel bencede normal herseyiniz guzel gozukuyor .. 72 milyon cok iyi bi sayi hersey guzel .. insallah bizde boyle degerler goruruz ..seninde en kisa zamanda hamile haberini aliriz insallah ..

bugun guzel bir haber aldim sizinle paylasayim benim yakin bir arkadasim tup bebek yaptirdi - ikisinde de sorun vardi esinden ameliyatla sperm aldilar arkadasim da erken menapoza giriyolardi 3 tane yumurta buldular ancak bi tane transfer yaptilar bugun test yapti ve hamile - alman hastanesinde yaptirdi dr demis ki siz en zor durumdaydiniz sizin olayi seminerde anlaticam demis .. ilk denemeleri yani neymis umudumuzu yitirmicez :) bakin ne zor durumdakilerde bile oluyor

Arkadaslarr bende bu ızdırabı cekıyorumm.. Eşimin 3 test sonucuda sıfırrr ve ben bunun sebebının varıkosel olmasını ıstıyorum amelıyatla duzelme ıhtımalıı var ya duzelemeyecek bır sebep cıkarsa mahfoluruz :( 2 nisanda doktor randevumuz var.hormon testlerini yaptırdı ama elimize gecmedi yani hormonlardan mı onu da bılmıyoruz
İnternetten varıkoseli arastırdım ve eşimin işi nedenıyle gozle gorulen bır anormallık (nette gordugum gıbı ) var. Sizce sıfırlaştırır mı? Eşim yıllardır bnde bulunuyorlar dıyor. Acaba uzun sureli diye sıfırlastırma ıhtımalı yuksek midir? Bole bır durumda olan varmı arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım..

Son düzenleme:
Arkadaslarr bende bu ızdırabı cekıyorumm.. Eşimin 3 test sonucuda sıfırrr ve ben bunun sebebının varıkosel olmasını ıstıyorum amelıyatla duzelme ıhtımalıı var ya duzelemeyecek bır sebep cıkarsa mahfoluruz :( 2 nisanda doktor randevumuz var.hormon testlerini yaptırdı ama elimize gecmedi yani hormonlardan mı onu da bılmıyoruz
İnternetten varıkoseli arastırdım ve eşimin işi nedenıyle gozle gorulen bır anormallık (nette gordugum gıbı ) var. Sizce sıfırlaştırır mı? Eşim yıllardır bnde bulunuyorlar dıyor. Acaba uzun sureli diye sıfırlastırma ıhtımalı yuksek midir? Bole bır durumda olan varmı arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım..

merhaba canım.geçmiş olsun. eşinin bazı değerleri mi sıfır yoksa hepsi mi canım? tatlım biz ameliyat olmadan önce 4 tane test yaptırdık 2 testimizdeki değerler nerdeyse sıfıra yakıdı ileri hareketli morfoloji falan sıfırdı.ameliyat sonrası allaha şükür düzeldi değerler sıfıra yakın olan değerler normal değerlere çıktı. erkek infertilitesin de en iyi sonuç veren varikosel ameliyatı oluyor spremlerin düzelmesi açısından. ilk erkek infertlite sorunumuz olduğunu öğrendiğimiz zaman her türlü topiği okumuştum en çok dikkatimi çeken varikosel topiği olmuştu er ya da geç bi şekilde hamile kalanları okudukça inş bizim sorunumuz da varikosel gibi çözümü olan bir şeydir demiştim ki gerçekten varikosel sorunumuz varmış.varikoseli teşhis etmek,doğru karar vermek çok önemli o yüzden acele etmeden gerçekten sorunun varikosel olup olmadığını anlamak için 3 doktora gittik.siz de en azından iki doktora gidin canım muayenenizi olun.Allah yardımcın olsun tatlım.dilerim gönlünden ne geçiyorsa o olur...

Son düzenleme:
grade 1 1. derece demek yani en dusuk derece..benim esiminde ayni..1. derecede cogu doktor ameliyat degerleri duzeltmez diyor..aynen bizimde morfoloji 0, ancak esimde gec indirilmis testiste mevcut 6 yasinda indirilmis bir tarafinda..ben onunda soruna yol actigini dusunuyorum..ama gorunun oki varikoselde morfolojiyi bozuyor..moralini bozmak icin yazmiyorum insan baskalarinin tecrubelerinden faydalanmak gecrekci olmak ve amacina bir an once ulasmak istiyor..biz tup denedik haftaya donduurlmus transferim olacak insallah...size doktorunuz ne onerdi?

canım bizim de birinci dereceden,ameliyat değerleri düzeltemezmi anlamadım...bu arada dün doktor bize sordu kaç yıllık evlisiniz,ameliyat oldunuzmu falan diye,acaba bize ameliyat olmadan direk aşılamamı diyecek.çünkü bizim değerler çok kötü değil

geçmiş olsun canım inşallah bütün değerleriniz normale biner. ultrasonu eşim bugün devlet hastanesinde çektirdi doktor ameliyataa gittiği için sonuçları gösteremedik. ben maraş ta yaşıyorum. yarın eşimle antepe özeş bir tüp bebek kliniğine gidicez oraya da sonuçları göstermeyi düşünüyorum. bi de bu cumartesi emre bakırcıoğluna randevu aldık. inşallah güzel şeyler duyarız gerçi 0 morfolojiyle ne duyacağımızı az çok biliyorum.
senin eşinin sperm hızı sayısı kaç? bir de tüp bebeği nerde yaptırıyorsunuz?

Canım benim de annem maraşlı dedem falan orada,ben pek orada yaşamadım ama ayda yılda bir geliyorum,morfoloji değeri önemliymiş öyle duymuştum..tüp bebeği güvendiğin yerde yaptırmanı tavsiye ederim.heryere güven olmaz canım

yaşım küçük ama çok yıprandım canım.ee ameliyat olalı da 16 ay oldu...

annemle eşim bu ay hamile kalacağım konusunda ısrarlım.hatta annen ağır kaldırmamamı uzanmamam gerektiğini filan söylüyor.olmayan bebek düşermiş:52::52:

zeynepcim senin 16 ay olmuş ya haklısın tüp yaptırmakta,çok uzunz aman bence de değerleriniz neydiki ameliyattan sonra ne oldu da tutmadı merake ttim

:nazar::nazar:41 meryem suresi için listemiz...:nazar::nazar:

:nazar:unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

:nazar:delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __11

Alya_34__7

optimist3__5

delinefsim__6

littlebirdie __6

unbelivable __2

evlimutlu44 __1

merhaba kızlar okunanaların hepsini ekeldim toplamda 38 oldu..toplam 3 tane kaldı...

arkadaşlar şimdi nazende88 arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

jonguil __11

Alya_34__7

optimist3__5

delinefsim__6

littlebirdie __6

unbelivable __2

evlimutlu44 __1

merhaba kızlar okunanaların hepsini ekeldim toplamda 38 oldu..toplam 3 tane kaldı...

tatlım ben 3 tane okudum ozaman bitirelim nazende arkadaşımızı sıradakine okumaya başlayalım.allah kabul etsin

:nazar:nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

nazende bittigine cok sevindim .. ben adet oldum okuyamicam yaklasik 1 hafta sonrasinda okuyabilirim ...

tamam canim, dun aksam gezmekten okuyamadim:30:

Back
X