- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.041
canım bizim de birinci dereceden,ameliyat değerleri düzeltemezmi anlamadım...bu arada dün doktor bize sordu kaç yıllık evlisiniz,ameliyat oldunuzmu falan diye,acaba bize ameliyat olmadan direk aşılamamı diyecek.çünkü bizim değerler çok kötü değil
volim sonuclariniz cok guzel bencede normal herseyiniz guzel gozukuyor .. 72 milyon cok iyi bi sayi hersey guzel .. insallah bizde boyle degerler goruruz ..seninde en kisa zamanda hamile haberini aliriz insallah ..
bugun guzel bir haber aldim sizinle paylasayim benim yakin bir arkadasim tup bebek yaptirdi - ikisinde de sorun vardi esinden ameliyatla sperm aldilar arkadasim da erken menapoza giriyolardi 3 tane yumurta buldular ancak bi tane transfer yaptilar bugun test yapti ve hamile - alman hastanesinde yaptirdi dr demis ki siz en zor durumdaydiniz sizin olayi seminerde anlaticam demis .. ilk denemeleri yani neymis umudumuzu yitirmicez :) bakin ne zor durumdakilerde bile oluyor
bugun okludun demi..onceklileri ekledim..
Volim insallah yakinda hamile kalacak degerleri cok guzel insallah bizimde boyle iyi degerler olur.Haftaya gidiyoruz doktora ne diyecek bilmiyorum 3 ay dolmak uzere cok korkuyorum:18::18::18:Hayirlisi olsun korkunun ecele faydasi yok.Arkadasin adina cok sevindim darisi bizlere insallah yani o gunlere gerek kalmadan Allah versin herkese.Bende Turkyeden haberler aldim esimin kuzeni dogum yapmis benim kuzenimin esi de hamile oldugunu ogrenmis benden 1 ay once evlenmislerdi.Yazin hamile kalmisti kalbi durmus simdi yine hamileymis.Bu yil ne kadar cok hamile olanlar var insallah Allahim darisi bizim basimiza
Merhaba Canlar;
Çok çok yoğunum biraz stresli zamanlar geçirdim geçiyorum.
umarım herşey güzel olacak.Kusura bakmayın girip yazamadım.Meryem süresini okurum dedim okuyamadım.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Meryem süresi sırasında beni çıkarmanızı rica ediyorum ya da en sona alın.Ben kimseye okuyamadan. olursa çok üzülücem.
Şuanda da hastalandım malesef.
annem 4 .kemoterapiya girdi.hayat devam ediyor.Allahıma verdiği herşey için sonsuz şükürler olsun.
Dualarımdasınız.
zaman ne çabuk geçiyor canım ne zaman 3.aya geldiniz.adet oldun mu canım?
Olmadim canim yaa o yuzden de cok stresliyim gelcekse gelsede bende bir rahatlasam.Sabah sabah agladim yine duygulandim cok birden.Kasiklarimda batmalar oluyor adet zamani gibi ates basiyor sinir gerginligi hassaslik hamilelik disinda tum adet belirtileri var.Hakikaten zaman ne cabuk geciyor hic istemiyorum gecmesini yasimiz geciyor vallahi.Elifin topiginde crstalldoll vardiya hamileymis gordunmu
yok canım görmedin ne güzel çok sevindim ya eşi henüz ameliyat olmamıştı demi? tatlım neden kan testi yaptırmı yorsun ne kadar geçti adetin üstünden?
Bende cok sevindim varikosel var diyordu ama nasil kac derece sayisi nasil bilmiyorum.Ameliyat olmamisti esi istemiyordu sanirim.Canim adettende beter uzuluyorum o negatifi gorunce dahada umutsuzlasiyorum o yuzden korkuyorum ama persembeye kadar gelmezse doktora gidip soyleyecgim birde burda sonuclari 1 hafta sonra soyluyorlar ondanda acele etmek istemiyorum gelirse bosu bosuna kan vermeyeyim diye.Gecen ayin 9u olmustum bu ayda hadi subat erken bitti 13u falan gelmesi lazimdi
anladım tatlım bari idrar testi yap canım 1 hafta sonra gebelik test sonucu mu çıkar ya alalaaslında sana hak veriyorum benim de geçen ay 5 gün gecikmişti 1 hafta geçmeden daha ne idrar ne de kan yaparım beklemek daha iyi geliyor bana...
Merhaba kızlar ben de aynı şeyleri yaşamış biri olarak ibrahim Saraçoğlu nun keçiboynuzu ve havuc kürlerini deneyin derim gerçekten cok etkili Rabbim herkese hayırlı ve sihhatli evlatlar nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecen hafta ayin 9unda yaptim negatifti belkide bildigim icin ondan yapmak istemiyorum diyorum nasilsa benimleyse benimledir yoksada bosuna testmis vs birdaha hayal kirikligi olmasin diyorum en az 1-2 hafta beklmek lazim aslinda cok aceleciyiz boyle hem keseye zarar her ay test hemde parayi gec psikolojimiz mahfoluyor
haklısın canım en azından dediğin gibi 1 2 hafta beklemek lazım.zaten 2.5 yıldır idrar testine verdiğim paraların hesabı yok yani kim bilir ne kadar para gitti..
sen internetten mi aliyorsun eczaneden mi gelince bende birsuru alayim diyorum
tatlım ben ovu testi alıyorum yanında 4 tane gebelik testi bedava oluyor gitti gidyr dan alıyorum canım.bi ara 50 tane gebelik testi almıştım çocuk düşünmeye başladığımız ilk yılucuzdu o yüzden 20 tl falandı
Iyiymis valla cok ucuz gelince bir 5-6 kutu boyle varsa alayim ben.Benimkinin icinde 2 tane var 50$
çok pahalıymış canım.inş gelene kadar hamile kalacaksın tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?