- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.061
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
bi tane okudum canim bu gece eklermisin..sevgilerrr
Sagol canim insAllah.. Gec oldu cevap icin ama bizde sorun varikosel.. Bu ay ameliyat sonrasi ucuncu ay doluyo test yaptiracak bakalim.. Ama ben yumurtlama gunumden beri akintim var gogusler sis belim karnm cok agriyo.. Zirt pirt tuvalte gidiyorum falan.. Yein saglik ocaginda kandan baktircam bakam varsada yoksada icom rahatlasin ama kendimi uzun zamandan sonra ilk defa hamile gibi hissediyorum.. İnsAllah vardir.. O yuzden varikosel ameliyati olmus olan birinin hamile haberini duymaya cok ihtiyacim var unut oluyo insana cunku..
çok iyi canım sizin bizden daha iyi durumunuz hem de ameliyatın 3 ayı oo daha artar canım hadi gözünüz aydın ameliyat fayda etmiş...
volim sonuclariniz cok guzel bencede normal herseyiniz guzel gozukuyor .. 72 milyon cok iyi bi sayi hersey guzel .. insallah bizde boyle degerler goruruz ..seninde en kisa zamanda hamile haberini aliriz insallah ..
bugun guzel bir haber aldim sizinle paylasayim benim yakin bir arkadasim tup bebek yaptirdi - ikisinde de sorun vardi esinden ameliyatla sperm aldilar arkadasim da erken menapoza giriyolardi 3 tane yumurta buldular ancak bi tane transfer yaptilar bugun test yapti ve hamile - alman hastanesinde yaptirdi dr demis ki siz en zor durumdaydiniz sizin olayi seminerde anlaticam demis .. ilk denemeleri yani neymis umudumuzu yitirmicez :) bakin ne zor durumdakilerde bile oluyor
canm ben sımdı ovu testı aldım 30 tane bıde 5 tane gebelık testı 30 tl nasıl kullancm bana yardımcı olurmusun???çok pahalıymış canım.inş gelene kadar hamile kalacaksın tatlım..
arkadaşlar şimdi herşeygüzelolacak arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
Volim insallah yakinda hamile kalacak degerleri cok guzel insallah bizimde boyle iyi degerler olur.Haftaya gidiyoruz doktora ne diyecek bilmiyorum 3 ay dolmak uzere cok korkuyorum:18::18::18:Hayirlisi olsun korkunun ecele faydasi yok.Arkadasin adina cok sevindim darisi bizlere insallah yani o gunlere gerek kalmadan Allah versin herkese.Bende Turkyeden haberler aldim esimin kuzeni dogum yapmis benim kuzenimin esi de hamile oldugunu ogrenmis benden 1 ay once evlenmislerdi.Yazin hamile kalmisti kalbi durmus simdi yine hamileymis.Bu yil ne kadar cok hamile olanlar var insallah Allahim darisi bizim basimiza
unbelivable __1
evlimutlu44 __1
merhaba kızlar bu aralar geremiyorum..evde kafayı yemek üzereyim...yaklaşık 3 yıldır evliyizz ...ve ilk günden beri çocuk hasreti çekiyorum...
değerlermiz düşük ameliyat tan sonra normal değerlere dönmesi uzun zaman alır...ve tüpe karar vermiştik..hatta bu ayı kafam rahat çeçirecektim ne de olsa geleck ay tüp için yaaş yavş başlıyacğaiz diye sıknıt yapmamaya çalışıyordum..aama geçen gün eşimle tarıştık kredi çekeriz demiştik önce şimdi ya olamzda yani ya bebek tutmazsa...neyin garantisi var ki sana çocuk olacak diye garanti verecem..millet kaç defa yapıyor ...krediyi nasıl ödeyeceğiz diyor ...dükkana pc alacam program alacam diyor ..şimdiye kadr alamdın 3 4 a daha bkle diyorum...yok diyor iş yapıyorum zengin olsan ne olacak sanki...daha önce bekardken başka dükakn için kredi çekmişti 10 milyr ama dükanfdan zarar ettiler ortak tı daha doğrusu ortak kandırdı şimdi 7 milyar ona borxu var.. o zamn ya iş olmaz diye onu çekmeseydin ..sıra bebek meselesine gelmiş bana ya ödeyemezsek diyor..
kaynanam dün glmiş bana millete bnde sorun yok deme dior tamm hklı oğlununun lafı edilmesin burda erkekete soruno lunca fazla ayıplıyorlar milletin ağzı durmaz haklsın dedim ama nereye kdr dedim..oğlun tüpü erteliyor..artık ne ilaç sorar alırım nde kür yapaprım dedim..tüp bebek de demiyecğeim eğer bu aydan sonra önüne bkmazsa yeter dedim..bakarız dedi... kadını da snaki dinliyecekelrya...
4 gündür evde ağlamaktan kusmaktan canım çıktı..herkesle ilgimi alakamı kestim..
eşimdn soğuyorum
ne yapacağımı bilmiyorum...atrık bebek hayali görmekten yoruldum..yolda yeni konuşan bebek görsem ağlamaktan yoruldum..
:2::2::2::2:
merhaba kızlar bu aralar geremiyorum..evde kafayı yemek üzereyim...yaklaşık 3 yıldır evliyizz ...ve ilk günden beri çocuk hasreti çekiyorum...
değerlermiz düşük ameliyat tan sonra normal değerlere dönmesi uzun zaman alır...ve tüpe karar vermiştik..hatta bu ayı kafam rahat çeçirecektim ne de olsa geleck ay tüp için yaaş yavş başlıyacğaiz diye sıknıt yapmamaya çalışıyordum..aama geçen gün eşimle tarıştık kredi çekeriz demiştik önce şimdi ya olamzda yani ya bebek tutmazsa...neyin garantisi var ki sana çocuk olacak diye garanti verecem..millet kaç defa yapıyor ...krediyi nasıl ödeyeceğiz diyor ...dükkana pc alacam program alacam diyor ..şimdiye kadr alamdın 3 4 a daha bkle diyorum...yok diyor iş yapıyorum zengin olsan ne olacak sanki...daha önce bekardken başka dükakn için kredi çekmişti 10 milyr ama dükanfdan zarar ettiler ortak tı daha doğrusu ortak kandırdı şimdi 7 milyar ona borxu var.. o zamn ya iş olmaz diye onu çekmeseydin ..sıra bebek meselesine gelmiş bana ya ödeyemezsek diyor..
kaynanam dün glmiş bana millete bnde sorun yok deme dior tamm hklı oğlununun lafı edilmesin burda erkekete soruno lunca fazla ayıplıyorlar milletin ağzı durmaz haklsın dedim ama nereye kdr dedim..oğlun tüpü erteliyor..artık ne ilaç sorar alırım nde kür yapaprım dedim..tüp bebek de demiyecğeim eğer bu aydan sonra önüne bkmazsa yeter dedim..bakarız dedi... kadını da snaki dinliyecekelrya...
4 gündür evde ağlamaktan kusmaktan canım çıktı..herkesle ilgimi alakamı kestim..
eşimdn soğuyorum
ne yapacağımı bilmiyorum...atrık bebek hayali görmekten yoruldum..yolda yeni konuşan bebek görsem ağlamaktan yoruldum..
canım 3 tane okudum.ekler misin?
Bir de evlimutlu44 arkadaşımız 2 tane yazmış ama listede 1 tane görülüyor.galiba gözünden kaçtı.bir daha konrol et istersen canım.
nikahı geç yaptık yani rapor işi beyefndi sayensinde olmuyor..canım kendini üzme.allahtan umut kesilmez belki bu bir kaç erteleme doğal yoldan olması için bir vesile olur.
Hayır gördüklerimiz bazen bizim için şer,şer gördüklerimiz de bazen bizim için hayır olabilir.böyle düşünüp rahatlamaya çalış.
Tüp bebek evet çok para ve kimse garanti veremez sonucun pozitif olacağını ama denemeden de bilemeyiz ki.rapor çıkarma şansın varsa istersen rapor çıkarıp üniversite hastanesinde de denebilirsiniz belki.bilemiyorum sadece aklıma gelen fikirleri paylaşıyorum.inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursun canım...
nekadar dolmuşsun ne kadar üzülüp yıpranmışsın..
Seni anlıyorum bebek konusunda hayır ı duymak insanı deli ediyor ..rabbim öncelikkle evinize huzur versin.evdeki huzursuzluk 1 gün olsun sanki 1 hafta gibi gelir insana..kayınvaliden en azından yanında olsa belki ikna ederdiniz..
Gelirse bereketiyle gelir bebişin allah rızkını veriyor canım..
Eşin biraz kendi bildiğini okuyan biri sanırım..bence ameliyat olsun sonra da değerlere göre kararını verirsiniz..
Inş herşey yoluna girer canım
eşimdn soğuyorum
canm ben sımdı ovu testı aldım 30 tane bıde 5 tane gebelık testı 30 tl nasıl kullancm bana yardımcı olurmusun???
unbelivable __1
evlimutlu44 __2
littlebirdie__3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?