- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.081
tatlım adetin 10.günü sabah kalktığın gibi ilk idrarınla yapma ikinci ya da 3 idrarınla saat belirle her gün aynı saatte testi yap canım.ovu testin üstüne 10.gün, saat 10.50 mesela bu şekilde not düş.böylelikle çizgiyi yakalaman daha sağlıklı olur canım çift çizgiyi gördüğün zaman 12-36 saate kadar yumurtan çatlayacak demek o gün çalışma yap garanti olsun diye ertesi günde yap canım...
merhaba kızlar bu aralar geremiyorum..evde kafayı yemek üzereyim...yaklaşık 3 yıldır evliyizz ...ve ilk günden beri çocuk hasreti çekiyorum...
değerlermiz düşük ameliyat tan sonra normal değerlere dönmesi uzun zaman alır...ve tüpe karar vermiştik..hatta bu ayı kafam rahat çeçirecektim ne de olsa geleck ay tüp için yaaş yavş başlıyacğaiz diye sıknıt yapmamaya çalışıyordum..aama geçen gün eşimle tarıştık kredi çekeriz demiştik önce şimdi ya olamzda yani ya bebek tutmazsa...neyin garantisi var ki sana çocuk olacak diye garanti verecem..millet kaç defa yapıyor ...krediyi nasıl ödeyeceğiz diyor ...dükkana pc alacam program alacam diyor ..şimdiye kadr alamdın 3 4 a daha bkle diyorum...yok diyor iş yapıyorum zengin olsan ne olacak sanki...daha önce bekardken başka dükakn için kredi çekmişti 10 milyr ama dükanfdan zarar ettiler ortak tı daha doğrusu ortak kandırdı şimdi 7 milyar ona borxu var.. o zamn ya iş olmaz diye onu çekmeseydin ..sıra bebek meselesine gelmiş bana ya ödeyemezsek diyor..
kaynanam dün glmiş bana millete bnde sorun yok deme dior tamm hklı oğlununun lafı edilmesin burda erkekete soruno lunca fazla ayıplıyorlar milletin ağzı durmaz haklsın dedim ama nereye kdr dedim..oğlun tüpü erteliyor..artık ne ilaç sorar alırım nde kür yapaprım dedim..tüp bebek de demiyecğeim eğer bu aydan sonra önüne bkmazsa yeter dedim..bakarız dedi... kadını da snaki dinliyecekelrya...
4 gündür evde ağlamaktan kusmaktan canım çıktı..herkesle ilgimi alakamı kestim..
eşimdn soğuyorum
ne yapacağımı bilmiyorum...atrık bebek hayali görmekten yoruldum..yolda yeni konuşan bebek görsem ağlamaktan yoruldum..
:2::2::2::2:
canm 11 gun yaptım cızgı sılık cıktı baya snra ama tamam cnm bundan sonra ole yapcam yıne kafama bısey takılırsa sorarım cnm
önemli değil canım adet döngüne göre başlayabilirsin ben bazen 12.gün başlıyordum yapmaya...hatta elince çok varsa kesin tam çizgiyi saatine göre yakalamak istiyorsan günde 2 tane yap tatlım mesela bi sabah yap bi de akşam yap ikisi arasında bile çizgi değişebiliyor. böylelikle çift çizgiyi kaçırma ihtimalin sıfır olur...
merhaba kızlar bu aralar geremiyorum..evde kafayı yemek üzereyim...yaklaşık 3 yıldır evliyizz ...ve ilk günden beri çocuk hasreti çekiyorum...
değerlermiz düşük ameliyat tan sonra normal değerlere dönmesi uzun zaman alır...ve tüpe karar vermiştik..hatta bu ayı kafam rahat çeçirecektim ne de olsa geleck ay tüp için yaaş yavş başlıyacğaiz diye sıknıt yapmamaya çalışıyordum..aama geçen gün eşimle tarıştık kredi çekeriz demiştik önce şimdi ya olamzda yani ya bebek tutmazsa...neyin garantisi var ki sana çocuk olacak diye garanti verecem..millet kaç defa yapıyor ...krediyi nasıl ödeyeceğiz diyor ...dükkana pc alacam program alacam diyor ..şimdiye kadr alamdın 3 4 a daha bkle diyorum...yok diyor iş yapıyorum zengin olsan ne olacak sanki...daha önce bekardken başka dükakn için kredi çekmişti 10 milyr ama dükanfdan zarar ettiler ortak tı daha doğrusu ortak kandırdı şimdi 7 milyar ona borxu var.. o zamn ya iş olmaz diye onu çekmeseydin ..sıra bebek meselesine gelmiş bana ya ödeyemezsek diyor..
kaynanam dün glmiş bana millete bnde sorun yok deme dior tamm hklı oğlununun lafı edilmesin burda erkekete soruno lunca fazla ayıplıyorlar milletin ağzı durmaz haklsın dedim ama nereye kdr dedim..oğlun tüpü erteliyor..artık ne ilaç sorar alırım nde kür yapaprım dedim..tüp bebek de demiyecğeim eğer bu aydan sonra önüne bkmazsa yeter dedim..bakarız dedi... kadını da snaki dinliyecekelrya...
4 gündür evde ağlamaktan kusmaktan canım çıktı..herkesle ilgimi alakamı kestim..
eşimdn soğuyorum
ne yapacağımı bilmiyorum...atrık bebek hayali görmekten yoruldum..yolda yeni konuşan bebek görsem ağlamaktan yoruldum..
en koyu cizgıyı yakalamaya calıscam dımı canm aman yaa kafam karstı
evet canım silik olmayacak koyu olacak ikinci çizgi. koyu çizgiyi yakaladıktan sonra çalışın o gün canım.ertesi gün tekrar test yap bak bakalım çizgi hala koyu mu silikleşti mi eğer koyu ise demek yumurtlama süren uzun iyi bir şey bu da o günde çalışın.aynı saatte yapmaya önem göster ve ilk idrarın olmasın
tamam tatlım msjlarını kopyalayayımda bakarım tekrar artk saol tatlım benm
ameliyatı 6 ay önc olduk..kaynanam bnmle aynı fikirde ama onun ikna konusu pek hoş dğeilldri hemen kavga dövüşe başalr adamın yapacağı varsa da yapamz...
Eşim de kndi kafasına hgöre giden biri sanki şimdiye kdr gitmişte ne olmuş..
Zaten 3 ay önce doktor depresyon hapı yani diğer adı sınır hapı verdi..
Ama bu 4 günde evde kndi kndime konuşmaktan ağlamaktan hapal olacağı yok ...
çok tşk ederim arkadaşım böyle iyi diyorsunuz ya sanki dr.dan duymuşçasına seviniyorum..
sayıda zaten sorun yoktu sayı yine yüksekti hareketler de sorun vardı..
aminnnnn inş hepimizin haberlerini alalım .rabbim benide ve tüm bekleyenleride sevindirsin inş
maşallahhhhh arkadaşını kk adına tebrik et..rabbim ol dedikten sonra olur.
ama gelde bize sor beklemek sabır etmek zor dışardan gelen sorulara henüz istemiyorum derken bile içimden rabbim sen biliyorsun ki deli gibi istiyorum diyorum...çok güzel bir haber paylaşmışın inş kendi müjdenide verirsin
INSALLAH canim hepimi mujdeler verririz tez zamanda .. bakkin ne buldum .. hadi gelin yapalim :)
Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah Teladan ümit ederek içerse, Allahın izni ile hamile kalır.
ben bole dualeı bılıym ama meryem suresını okumaktan baska bısey yapmadım yapasım gelmıyo ya nedense neden ben boleyım acaba
yokyaa deprosyona grmedımde usengeclıkten heralde gtmedı teste bıdahakı adetımı beklıyo gelrse eger duyee aman zorlamıyom artık rabbım en ıyısını bılıyo vardr bu ınatcılıgında bı hayır Sureklı durt durt nereye kadar bende insanm hç bisey zorla olmuyoyine mi sen depresyona bagladin :) kizicam bakkk .. madem ablayim cok kotu kizarim :) bildigin dualari yaz belki yapmak isteyen olur .. dua dan baska elimizden gelen bisey yok .. bayagidir takip edemedim senin kocan gittimi teste ? sonuclar noldu ne durumdasin anlat bakalim :)
eşimdn soğuyorum
ınsallah canim hepimi mujdeler verririz tez zamanda .. Bakkin ne buldum .. Hadi gelin yapalim :)
bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman meryem suresi 19,21 ve 22. Ayetleri ile yasin suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini allah teladan ümit ederek içerse, allahın izni ile hamile kalır.
aminnnnnnnnnnnn inş canım..
Bunu yazabilcek biri lazım ve zemzem suyu.aklımızda bulunsun hacca ümreye gidenlerden isteriz zemzemi..
Inş rabbim hepimize mucizelerini verir.
zemzem hac umre malzemeleri satan yerlerde satiliyor - kucuk siselerde bulunur .. Bunu da yazan birisi bulunur cok ta zor degil en kotu durumda camideki imama gidip rica bile edilebilir .. Yada yakin bir yerde kuran kursundaki hocalara bende yazabilirim - ama bilgisayardan cikti da olabilir belki deneyelim bakalim :)
eşimdn soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?