Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canm 11 gun yaptım cızgı sılık cıktı baya snra ama tamam cnm bundan sonra ole yapcam yıne kafama bısey takılırsa sorarım cnm

tatlım çok iyi anlıyorum seni ama bu tarz konularda birimizin mutlaka alttan alması lazım o yüzden eşin bu aralar duruma karamsar bakıyor sanırım alttan almaya çalış tatlım biraz zaman geçsin kendi der hadi kredi çekelim tüp yaptıralım diye. hepimiz benzer sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor eşim artık test yaptırmaya gerek kalmadı diyor neden diyorum her 3 ayda bir yapalım takip edelim son durumu diyorum ne gerek var diyor bir kaç ün geçiyor tekrar mevzu açılıyor tamam yaptıralım diyor o günkü psikolojisi de önemli canım. bazen ben bile istemiyorum kendi haline bıraktım aman diyorum ama daha sonra tekrar kafama takmaya başlıyorum.

Son düzenleme:
canm 11 gun yaptım cızgı sılık cıktı baya snra ama tamam cnm bundan sonra ole yapcam yıne kafama bısey takılırsa sorarım cnm

önemli değil canım adet döngüne göre başlayabilirsin ben bazen 12.gün başlıyordum yapmaya...hatta elince çok varsa kesin tam çizgiyi saatine göre yakalamak istiyorsan günde 2 tane yap tatlım mesela bi sabah yap bi de akşam yap ikisi arasında bile çizgi değişebiliyor. böylelikle çift çizgiyi kaçırma ihtimalin sıfır olur...

en koyu cizgıyı yakalamaya calıscam dımı canm aman yaa kafam karstı

canm benm bu işlerde nasıpten oteye yol yok bunj bıkere unutma ve kendını yıpratma bosuna esınıde yıpratma rabbım saglık sıhhat versın cocuk olucak inş bıraz daha sabret yada devlet için basvurun cunku esının degerlerı dusuk sızın beklemenıze gerek yok tatlım allah bı sekılde kapı acıcak sıze merak etme

en koyu cizgıyı yakalamaya calıscam dımı canm aman yaa kafam karstı

evet canım silik olmayacak koyu olacak ikinci çizgi. koyu çizgiyi yakaladıktan sonra çalışın o gün canım.ertesi gün tekrar test yap bak bakalım çizgi hala koyu mu silikleşti mi eğer koyu ise demek yumurtlama süren uzun iyi bir şey bu da o günde çalışın.aynı saatte yapmaya önem göster ve ilk idrarın olmasın

tamam tatlım msjlarını kopyalayayımda bakarım tekrar artk saol tatlım benm

oofff offffffffff keşke çabalasa aslında yaptıklarından pişman olacak ama bu arada sen yıprandın sana olan oldu..
aman ne olur sakın o deprosyon ilaçlarına alıştırma kendini melisa çayı falan iç .
ilaca bünye alışınca en ufak sinir anında vücudun onu istiyor..
haklısın kendi bildiğini yaptıkça hep duvara toslarlar genelde o yüzden sen kendine dikkat et iyi düşün iyi olsun.
allahın izniyle bebişin olacak

INSALLAH canim hepimi mujdeler verririz tez zamanda .. bakkin ne buldum .. hadi gelin yapalim :)

Bir kadın hamile kalmak isterse, hayızdan yıkandığı zaman Meryem Suresi 19,21 ve 22. ayetleri ile Yasin Suresinin 82-83 ayeti kerimelerini yazar, zemzem suyunda yazılar çıkıncaya kadar bekletir ve o suyun şifa vereceğini Allah’ Teladan ümit ederek içerse, Allah’ın izni ile hamile kalır.

ben bole dualeı bılıym ama meryem suresını okumaktan baska bısey yapmadım yapasım gelmıyo ya nedense neden ben boleyım acaba

ben bole dualeı bılıym ama meryem suresını okumaktan baska bısey yapmadım yapasım gelmıyo ya nedense neden ben boleyım acaba

yine mi sen depresyona bagladin :) kizicam bakkk .. madem ablayim cok kotu kizarim :) bildigin dualari yaz belki yapmak isteyen olur .. dua dan baska elimizden gelen bisey yok .. bayagidir takip edemedim senin kocan gittimi teste ? sonuclar noldu ne durumdasin anlat bakalim :)

yokyaa deprosyona grmedımde usengeclıkten heralde gtmedı teste bıdahakı adetımı beklıyo gelrse eger duyee aman zorlamıyom artık rabbım en ıyısını bılıyo vardr bu ınatcılıgında bı hayır Sureklı durt durt nereye kadar bende insanm hç bisey zorla olmuyo

canim ya bu cocuk meselesine biz cok takiyoruz ve adamlarin uzerine gidiyoruz bunu farkinda olmadan yapiyoruz - ve zaten onlardan dolayi olmuyor bu nedenle iyice olumsuza bagliyor kocalar - hepimizin benzer durumlari var .. ben mayista asilama yapicam diye karar verdim kocamlar konusamiyorum bile - yani bazen oluruna birakmak lazim .. bu kadar uzulme sen daha cok gencsin olur insanlar artik 40 yasinda cocuk doguruyolar - sanirim evdesin ? kendini mesgul edicek biseyler bul .. bi arkadas grubu - sohbet grubu - belediyenin bir kursu - yeni insanlar - belki bi kutuphaneye uye ol ordan odunc kitap al - yeni bir dil ogrenmeye calis - internette farkli egitici videolar izlemeye calis - yani ne yaparsan yap kendine bir ugras bul - bu sureci kendini yetistirme olarak gor - cocuk olunca yapamayacagin seyler yap - kimsesiz cocuklar varsa orda git onlari ziyaret et - bende boyle gec kaldim diye dusundugumde arkadasim dediki herkesin cocugu var ama onemli olan ruhu incinmemis saglikli mutlu faydali hayirli evlat yetistirmek - bunun icinde annelere cok gorev dusuyor . biraz daha sabir- sizinde degerleriniz cok kotu degil 6 ay olmus daha 8 ayda da duzelenler var kendine bi sure ver de ki su tarihe kadar ben bu konuyu dusunmicem ve uzulmicem de boylece gun sayma .. kendimize yazik ediyoruz - sagligin bozuluyor .. huzur olmayincaa senin de hamile kalman zor .. bunu dusun .. dua edelim birbirimize ... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

aminnnnnnnnnnnn inş canım..
Bunu yazabilcek biri lazım ve zemzem suyu.aklımızda bulunsun hacca ümreye gidenlerden isteriz zemzemi..
Inş rabbim hepimize mucizelerini verir.

aminnnnnnnnnnnn inş canım..
Bunu yazabilcek biri lazım ve zemzem suyu.aklımızda bulunsun hacca ümreye gidenlerden isteriz zemzemi..
Inş rabbim hepimize mucizelerini verir.

zemzem hac umre malzemeleri satan yerlerde satiliyor - kucuk siselerde bulunur .. bunu da yazan birisi bulunur cok ta zor degil en kotu durumda camideki imama gidip rica bile edilebilir .. yada yakin bir yerde Kuran kursundaki hocalara bende yazabilirim - ama bilgisayardan cikti da olabilir belki deneyelim bakalim :)

aaaaaa bak bundan haberim yoktu yakınlarda hac malzemeleri satan bi yer var oraya sorarım bir ara..
Tabiykide kaybedecek hiçbir şey yok ayet sonuçta içtiğin mübarek su kazancımız olur ..yol gösterdin valla ne güzel olur
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canim benim kiyamam sana bu erkekler niye boyle vurdumduymaz bilmiyorum bende gecen gun esimle kavga ettim sigaradan dolayi misafirlige gitmistik icmeye giderken yakaladik eve gelirken agladim arabada ic hergun hamile dogum haberleri almaktan yoruldum diye icte arkaaslarin akrabalarin cocuk severken ailecek eglenirken sende oturur sigara icersin dedim evde agladim kaynanamgil sordu noldu diye anlattim bende kavga ettik diye o da gitti onla konustu biseyler odada dedim yuz verme sakin.Sonra ben yataga girdim bana aglamakli aglamakli bakti sarildi.Resmen aglamak uzereydi sonra sarildik baristik.Neyse bugun de doktora gittim adetim gelmedi halen diye.Gidene kadar Allahim benimde icime bir can ver yarabbim diye dua ede ede gittim idrar testi yapti hemsire izinliymis kan tahlili yapmadilar.Karnima agri girdi orda heyecandan ama cagirdi negatif dedi ustelik negatifi anlamiyormusum gibi tek cizgi bilmem ne diye aciklama yapti.Kusma bulanti birsey yoku dedi yok dedim.Doktor bile yuzume aciyarak bakti cunku yuzum farkinda degilim ama aglamakli bir hal aldi sanirim orda.Eve geldim annemle konusmak istedim soylemedim tabii test yaptirdim diye troit icin gittim dedim.Kuzenim bugun dogum yapmis onu soyledi bana.Dedim Allah anali babali buyutsun.Birsey demegidim halde annem hissediyor uzulme kizim insallah seninde olcak vakti zamani var takma dedi.Gozlerim doldu yaslar akmaya basladi dedim anne cok isim var temizlik yemek yapcam hadi seninde isin var sende isine bak dedim kapattim hungur hungur agladim.Cok yoruldum bende cok nezaman olacak belkiede olmayacak bilmiyorum.Haftaya asi randevusunda asi icin gun almayi bile dusunuyorum suan o derece kotuyum.Simdide esim mesaj atti gittinmi doktora diye.Adetimde gelmiyor cok kotu haldeyim iyice psikolojim bozuldu hassaslastim yazini okurken bile aglamakli oldum.Allah bizi cok bekletmesin adi cayi iciyorum suan adetim sokulsun rahatlayayim diye.

Heyy Allahim yaa kuzenimin kedisi dogurmus 3-4 tane falan kedileri gorunce bile agliyorum resmen.Ondan onceki kedisinin bebekleri olmadan olmustu.yazdigim yoruma bakarmisiniz yazik oburu anne olamadan goctu gitti bu dunyadan diye o kadar hassasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…