- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.381
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__7
ayla_34___9
littlebirdie__4
delinefsimm__4
Ozlem_yk__1
evlimutlu44__1
unbelivable __2
Kizlar aldim geldim bebisimii hepinize cok tesekkur ediyorum guzel dilek ve dualariniz icin insallah guzel haber vericem 10 gun sonra:)Allah hepimize nasip etsin yarabbimmm
eşim dün teste gitti
sperm sayısı toplamda 144.8 mlde 103.4
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
ameliyatı sormuş eşim ameliyata gerek yok ilaç işe yarıyo 10 milyonun altına ameliyat diyoruz demiş
bütün değerler artıyo çok şükür helede sayısı
ben çok fazla sevindim eşimde sen şimdi böyle seviniyosan hamile kalınca napcan diyo
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152327858241328&set=vb.133739971327&type=2&theater
Ne kadar guzel degil mi kizlar sizde gorun istedim.Bizde belki kendimizi bu sahranin ortasinda kalmis sicaktan kurumus ciceksiz olarak goruyoruz ama insallah Rabbim o cole yagmur verip cicek actirdigi gibi bizede nurunu isigini verip bizimde ciceklerimizin acmasini saglar insallah.Videoyu gorunce kendimi o ot yerine koydum resmen cok sacma gelecek belki ama kuru dallari yeserten agaclara cicek actiran Allahim bizimde yuzumuzu guldursun.Bu sitedeki butun arkadaslarimim butun bebek isteyen kullarini geri cevirme yarabbim.Amin
eşim dün teste gitti
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
ameliyatı sormuş eşim ameliyata gerek yok ilaç işe yarıyo 10 milyonun altına ameliyat diyoruz demiş
ben çok fazla sevindim eşimde sen şimdi böyle seviniyosan hamile kalınca napcan diyo
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__7
ayla_34___9
littlebirdie__4
delinefsimm__4
Ozlem_yk__1
evlimutlu44__1
unbelivable __2
optimist3 __3
eşim dün teste gitti
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
leman24__7
ayla_34___9
littlebirdie__4
delinefsimm__4
Ozlem_yk__1
evlimutlu44__1
unbelivable __2
eşim dün teste gitti
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
canım bu Meryem ana otu galiba inşallah bizimde yeşerecek umutlarımız
canım çok sevnimdimiyi habrerler vermene...değerler nerdeyse normal sadece hızda az bi düşüklük var o da düzelir inşallah...hangi ilacı kullanıyorsunuz...ve daha önce nasıldı..cnm kusura bkma blki daha önce yazmışsındır ama yine de soruyorum..
masallah canim bende cok sevindim ne ilaci kullaniyosunuz ? Insallah tez zamanda hamile kalirsin
canım merhaba,
öncelikle maşallah inşallah dahada artar ve rabbimin izniyle evladınız olur.
benim sorum olacak.. benim eşime ilk defa sperm testi yaptırdık 1,5 milyon çıktı doktor çok düşük dedi.. başka bi hastaneye gittik doktor renkli doppler istedi varikosel yok herşey çok normal çıktı bu durumda sperm testinin düşük olması anormal değilmi tekrar sperm yaptırsak mı bilemedim.
Canim bende sevindim inan okuyunca demek ameliyat olmaniza gerek kalmadi ne guzel insallah yakindir guzel haberler vermen bze.Masallah sayiiyi hizida arttirdinizmi oldu bu is.Keci boynuzu falan icir.
Arkadaşlar eşime bugün dopler yapıldı ve sol varikosel teşhisi koyuldu. Sperm sayısı normalmiş o yüzden doktor normal yollarla olur büyük ihtimalle dedi.. Varikoselle ameliyat olmadan hamile kalanlar var mı ? Rabbim aratmasın ve yardımcımız olsun inşallah
leman24__7
ayla_34___9
littlebirdie__4
delinefsimm__4
Ozlem_yk__1
evlimutlu44__1
unbelivable __2
optimist3 __3
slm kızlarr...
son yazdığım mesaj çıkmamış galiba meryem suresi listesine beni de eklermsnz? ben zaten kendim için her gün okuyorum bi tane. her arkadaş için benden 10 tane yazabilirsinz.
bu arada bu ayda yedim kırmızı kartı. ağlamadım umursamadım takmadım.... alışıyormuyum acaba dedim...
çok karmaşık duygular içindeyim. kuzenim 2.ye hamile korunmayı bıraktıkları ayın 3.ayında hamile kaldı. diğer kuzenimde hamile eylül ayında düşük yapmıştı. 3 ay korundu şimdi yine hamile.... Rabbim her şeyi veren kuru ağaçlara can veren Rabbimmmm Ya şafi isminin yüzü suyu hürmetine eşlerimize şifalar veerr... 99 esma i hüsnan ismi yüzü suyu hürmetine cümleyle b,rlikte bizede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et.. Allah herkesi bi şeklde imtihan ediyor.. bizmde imtihanımız bu ama çok zor... her önüme gelen bana dktor tavsiye ediyor...oofff Allah ım...
bu arada 3 aylık ilacımızın yarısına geldik kaldı bir buçuk ay. ilacın bitmesini beklemeden bu ay da olmassa bebek önce farklı bi doktora sonra kendi doktorumuza gidicez ve ameliyat olucaz sanırım...dualarınıza benide katın nolur.. hamile olan varmı bu arada bilmiyorum?
çok sık giremeiyorum selam ve dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?