- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.401
bu 1.test ocak
sperm sayısı 41,7mlde
toplam hareketli 44
ileri hareketli 26
yerinde hareketli 18
hareketsiz 56
morfoloji 5
bu 2. test şubat
sperm sayısı 73,1 mlde
toplam hareketli 39
ileri hareketli 24
yerinde hareketli 15
hareketsiz 61
morfoloji 6
buda 3. test mart
sperm sayısı toplamda 144.8 mlde 103.4
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
amin ainşallah hepimiz hamile kalalım..zinco, evicap, ecopirin, pentox, hytrin, proxeed plus içiyo eşim
bu konuda pek fikrim yok daha bilgili arkadaşlar yorum yapabilir belki sana
keçi boynuzu pekmezini yiyiyo eşim
tmm ben okurum iki taneyi yarin diger kisiye gecelim allah kabul etsin41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi jonguil arkadaşmız için meryen suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
leman24__10
ayla_34___12
littlebirdie__4
delinefsimm__6
Ozlem_yk__1
evlimutlu44__1
unbelivable __2
optimist3 __3
Merhaba kizlar toplam 39 okundu 2 tane kldi
tmm ben okurum iki taneyi yarin diger kisiye gecelim allah kabul etsin
Tmm canim..jonguil i bitii sayiyorum sagol ttlim..
41 meryem suresi için listemiz...
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
24 Martta 6. ayımız doldu. 1Nisan'da tahlıl yapılacak çok sabırsızlanıyorum. Duruma göre Temmuz ayında aşılama yaptırırız diyorum doktor bir sene bekleyın dedi ama beklemek nedense istemiyorum.Hoş 6 sene bekledik ama o zamanlar sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyordu.
Ayrıca eşimin kardeşi de Varikosel ameliyatı oldu sanırım bu durum bu aılede ırsı mıdır nedir anlamadım acıkcası ama İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim amin
Sayımız ve hızımız çok güzel artmıştı.Morfoloji 0 dan 2ye yukselmişti.
Surekli araştırıyorum ama artık okumaktan da yoruldum heryerde morfoloji düzelmez yazısını gorunce umudum yıtıp gidiyor ama Allah ol derse hersey olur
Ya Rabbim ol de olsun
arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
littlebirdie__6
Canim insallah 1nnisanda bize guzel hber verirsin..ayrica yukselme veya yuksselmemesi bunyeye bagludrr dye dusunyo um..3 .. Ayinizdaa mi morf 0 dan 2 yuksellddi...Rabbim yardimciniz lwun.. Bizi haberrdar eedrsin...
eşim dün teste gitti
sperm sayısı toplamda 144.8 mlde 103.4
toplam hareketli 40
ileri hareketli 29
yerinde hareketli 11
hareketsiz 60
morfoloji 7
ameliyatı sormuş eşim ameliyata gerek yok ilaç işe yarıyo 10 milyonun altına ameliyat diyoruz demiş
bütün değerler artıyo çok şükür helede sayısı
ben çok fazla sevindim eşimde sen şimdi böyle seviniyosan hamile kalınca napcan diyo
24 Martta 6. ayımız doldu. 1Nisan'da tahlıl yapılacak çok sabırsızlanıyorum. Duruma göre Temmuz ayında aşılama yaptırırız diyorum doktor bir sene bekleyın dedi ama beklemek nedense istemiyorum.Hoş 6 sene bekledik ama o zamanlar sanki korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyordu.
Ayrıca eşimin kardeşi de Varikosel ameliyatı oldu sanırım bu durum bu aılede ırsı mıdır nedir anlamadım acıkcası ama İnşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim amin
Sayımız ve hızımız çok güzel artmıştı.Morfoloji 0 dan 2ye yukselmişti.
Surekli araştırıyorum ama artık okumaktan da yoruldum heryerde morfoloji düzelmez yazısını gorunce umudum yıtıp gidiyor ama Allah ol derse hersey olur
Ya Rabbim ol de olsun
kızlar bu arada söylemeyi sürekli unutuyorum..
ben bi kez hamile kaldım korunmayı bıraktığımızın 3. ayında. ama spermler kaliteli olmadığı için düşük yaptım... bu şu tezi doğruluyorki ameliyat olmadan yapılan tüp bebk aşılama vs. ile de spermler bozuk olduğu için genelde düşük oluyor ... ne olursa olsun amelyat öncesi benim şahsi fikrim paranızı çöpe atmayın tüp ve aşılama denemeyin...
bir çok dr.da bunu söylüyor zaten. ben bu zmana kada ameliyat olmayıp beklediğimize eşekler gibi pişmanın ama bizim dr. sayımıızın kötü olmadığını bundan daha düşük sayılarla hamile kalanlarn olduğunu fln söyleyince eşim umutlandı tabi...
hakkımızda hayrlısı olsyn.
Rabbim ol der ve olur inşallah...
geçen gün bi şey duydum ve çok etkilendim.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) e sormuşlar geri çekilme yapılabilirmi caiz mi diye. Peygamber Efendimiz yapılabilir caiz ama Allah (C.C) ol dediktan sonra taşa bile boşalsa bebk olur diye buyurmuş....
çok etkilendim.. demekki Rabbim buyurduktan sonra hiç bişi engel değil be sayı ne hız ne de başka bişi...
oyüzden bol bol dua edelim...
Ne kadr guzel ilac ise yaramis..insallh daha fazla bkkrmzsinz
canım çok çok sevindim darısı bizlere artık inş eşlerimiz değerleri giderek yükseleir.hamilelik haberlerini almamız yakın o zaman...ileri hareketliniz çok iyi sayınız falan süper maşallah
Kizlaarr nasilsinizzz?? Ben girip hep yazilarinizi okuyorum ara ara dualarim sizinle insallahh... Ben de cumartesi gunu hastaneye gitcem cok heyecanliyimmm umarim saglikli bi gebeliktir zaman zaman cok korkuyorum.. :26::26: yaziyorum ama yanlis anlasilmaktan da korkuyorumm ne olur nispet yapmak gibi bi durumum aklinizin ucundan gecmesinn niyeyse artik yazarken oyle bi hisse kapiliyorumm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?