- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.681
inşallahhh keşke olsa öyle birşeyy
Insallah canim olur.Cok uzun zaman oldu hamile haberleri almayali tupler haricinde artik lutfen biriniz hamile kalin.
evet uzun zamandır hamile haberi almıyoruz.bu varikosel illeti bırakmıyor yakamızı.inşallah yakında alırız güzel haberler...
Canim ben cikiyorum yemek yapmam lazim insallah esindende sendende guzel haberler aliriz.Kendine iyi bak iyi geceler opuldun
arkadaşlar , tüp bebek denemiştik bu ay ve tuttu. ilk test pozitif.darısı başınıza
unuttum takmayı canı adetimden 2 gün önce çıkarıyorum bebiş falan varsa düşmesin diye bi umut iştehic duymadim bunu alalim oyleyse bizde tasiyalim .. sen neden takamadin kucuk bi parca degilmi ??
aaaa hadi ya denemek lazim denemekten birsey cikmaz.Ben yurtdisindayim cnm burda yok.Yazin gelecegim insallah bulursam vede unutmazsam alirim.Busefer gidisimde valizim hepte ot cer cop dolu olcak sanirim
Rabbim aratmasin canlarim gercekten aklima geldikce dua ediyorumm...hatta zaman zaman unutup kendimi evladim olsun diye dua ederken buluyorum o kadar dilim alismis ki her aklima geldikce ettigim icin... Rabbim hepmize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsinn insallahh
Benim oyleydi canim seni cok umutlandirmak istemem ama ben adetim bittikten yaklasik 10 gun sonra goguslerime dokunamiyodum camasir falan takamiyodum dedim herhalde erken adet olcm diye boyle ama hamisliktenmiss.... Umarim senin de oyledirrrr
Öncelikle merhaba kızlar biz bu hafta test yaptırdık ameliyattan önce 1 2 tane sperm vardı bizde yanı bizimki varıkosel baya ilerlemişti sebep varıkoseldi çünkü geçen yıl yaptırdığımızda 12 milyon spermımız vardı ve giderek düştü en son 1 2 tane çıktı ve hemen eşim ameliyatı oldu ve eşim dun test verdi sonuç çok iyi olmasasa şuan ml de 1 milyon toplam 3 milyon sperm var yani biz zaten ramazandan sonra tüp bebek düşünüyorduk ve eşim spermde artış olmazsa tese ameliyatından korkuyordu ama artık şükürler olsun buna gerek kalmadı inşallah giderek artacak değerler belki bellimi olur o zamana kadar rabbim bize Bi melek gönderir 😊😊bu arada hiç hamilemiZ yok buna uzyldum ama kısa zamanda inşallah hepimiz bu mutluluğu tadarız inşallah 😊
kızlar,yarın bizim için epey zor bir gün olacak.eşim sperm tahlili verecek ve ona göre bir yol belirleyeceğiz.sayının yükselmesini beklemiyorum ama inşallah düşüş olmamıştır.bir de yumurtam çatlamamıştı en son kiste dönmemiştir inşallah.tüpe başlamak için sabırsızlanıyorum.gelince yazarım yine.dua edin lütfen bana...
sizin tüpden başka şansınız yok,inşallah en yakın zamanda tutur iyi bir yerde yaptırın canım..
arkadaşlar , tüp bebek denemiştik bu ay ve tuttu. ilk test pozitif.darısı başınıza
Ankara medıcana tolga ecemişe gitcez cnm sadece biraz daha bekliyoruz rabbim Bi yola koymuştur elbet 😊
ml de 10 milyon olan sayı tam 2 milyona düşmüş.hayal kırıklığının en en yükseğinde zirvesinde yaşıyorum şuanda.16 aydır verdiğimiz mücadele boşunaymış çünkü ameliyattan önce de 2 milyondu...şimdi tüp bebeğin olup olmayacağından bile şüpheliyim.çok üzgünüm.birazdan mail atacaklar o zaman sonuçları detaylı olarak yazarım size gerçi gerekte yok ama...
stresten uzak durun tatlim, sperm degerleri gun gun degisiyor, hiccccccc belli olmaz ne olacagi, minigin geliveriri:) ama tup yapacagiz diyede stres sikinti yapma ben yaptim beklemedeyimmm pazartesi alicaz sonucumuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?