Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

insallah hepimiz tez zamanda kavusalim kuzularimiza canimm

belki bi yanlislik vardir hemen kotu dusunme canim nerde yaptirdiniz ? umidini yitirme 1 tane sperm ile bile tup bebek oluyor zaten tup bebek yapmaya karar vermistiniz kotu dusunme .. vardir bi hayir insallah - dualarimiz seninle

INSALLAH canim cok iyi gelisme olmus ne kadar oldu sizin ameliyat olali ? eminim sonuclariniz daha da articaktir daha da bikac ay var ameliyat sornasi 8 ay bence beklenilmesi lazim sonuc gormek iciin .. hatta 1 sene .. bu nedenle acele etme cok eger yasin uygunsa .. Insallah tez zamanda hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz

gozun aydin canim, kucagina almak nasip olsun insallah...benimde bugun 8. gunum yarin idrar testi yapsammi acaba yaaa...arkadaslar hepiniz dualarimdasiniz tup yada normal elbet anne olacagizz umutsuzluga yer yokkkk

bekle guzelim az kaldi ptesi yaparsin insallah :) azicik daha sabir bizde seninle heyecanla bekliyoruz teyzeesi olcaz senin bebiskonun insallah :)

bekle guzelim az kaldi ptesi yaparsin insallah :) azicik daha sabir bizde seninle heyecanla bekliyoruz teyzeesi olcaz senin bebiskonun insallah :)

insallah hepimiz teyze olcaz tatlim:) pazartesi zaten kan testim var, ben hafta sonu su en erken teshis yapan idrar teslerinden bi denyeyim diyorum

Son düzenleme:
insallah hepimiz teyze olcaz tatlim:) pazartesi zaten kan testim var, ben hafta sonu su en erken teshis yapan idrar teslerinden bi denyeyim diyorum

alemsin sen kac aylik dogmussun hic sabredemiyosun :) benim esim bana sen 5 ayik dogmussun diyor da .. uzulursun simdi belki yanlis cikar bosuna uzme kendini bence ptesi olsun git kani ver sonucunu gor .. kan testi en dogrusu :)

alemsin sen kac aylik dogmussun hic sabredemiyosun :) benim esim bana sen 5 ayik dogmussun diyor da .. uzulursun simdi belki yanlis cikar bosuna uzme kendini bence ptesi olsun git kani ver sonucunu gor .. kan testi en dogrusu :)

7 aylik:)) evet kan testi en dogrusuda insan o ikinci cizgiyide gormek istiyo senlerdir bekleyince yok moralimi bozmicam soz

7 aylik:)) evet kan testi en dogrusuda insan o ikinci cizgiyide gormek istiyo senlerdir bekleyince yok moralimi bozmicam soz

tamam simdi sen kan testi yap insALLAH hamile cikasin sonrada al idrar testini bi de kendin yap suprizz mis gibi olsun resmini cekk :) mutlu ol yeni ogrenmissin gibi ama durduk yere hafta sonu moralini bozmaaa :) azicik tut kendini :)

tamam simdi sen kan testi yap insALLAH hamile cikasin sonrada al idrar testini bi de kendin yap suprizz mis gibi olsun resmini cekk :) mutlu ol yeni ogrenmissin gibi ama durduk yere hafta sonu moralini bozmaaa :) azicik tut kendini :)

hihihihi soz veremiyorum:) ama beni dusundugun icin tesekkur ederim:) bende bekle derdim hep ama basa gelince oyle olmuyo:)

tatlım hayırlı olsun çok çooookkkk sevindim. ilk tüp denemendi dimi?

merhaba canım, pek giremiyorum nete o yüzden geç veriyorum cevap kusura bakmayın nolur.
evet benim ilk tüp denememdi ,memorial şişlii de tedavi oldum.çok da memnun kaldım.
benim de biliyorsunuzdur eşim ameliyat olalı 13 ay olmuştu artık dayanacak halim kalmamıştı. belki beklesem olacaktı bir kaç ay daha ama dayamadım. evet tüp bebek ilaçları zarar veriyordur vücuda ama her ay yıkılmak da az zarar vermiyordur .hiç kimseyle görüşmek istemiyordum, sadece eşim ve ailemle ve eşimin ailesiyle rahat rahat gezebiliyordum dışarılarda.ama birisinin evin gitmek ölüm gibi geliyordu.çünkü hep aynı soruya karşı yalanlar uydurmak zorunda kalıyordum.daha bu haftasonu bi komşumuz e hadi yapsanıza bi bebek , ne bekliyorsunuz diye beni bunalttı.
yani arkadaşlar diyeceğim o ki yaş önemli bu konuda zamanı geçmeden eğer tedavi olacaksanız olun. benim yumurta rezervim iyi olduğu için ilaçları düşük doz verdiler, zaten erkek kaynaklı sorunlarda başarılı sonuçlar alınıyormuş. belki bir sene daha beklesem rezervim düşecekti(yaşım 32) ve dAha çok ilaç kullanacaktım.
Ameliyattan sonra ilk 4-5 ay hamile kalan kalıyor, bizim listeye göre.Maddi durum müsaitse hiç beklemeyin derim.Zaten doktor varikosel ameliyatı olan hastalarda başarı daha yüksek demişti. Bakalım benim için de henüz herşey kesin değil yarın ikinci testimi yaptırıcam. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı

gozun aydin canim, kucagina almak nasip olsun insallah...benimde bugun 8. gunum yarin idrar testi yapsammi acaba yaaa...arkadaslar hepiniz dualarimdasiniz tup yada normal elbet anne olacagizz umutsuzluga yer yokkkk

inşallah olur hayırlısıyla. ben de dayanamadım tahlil günümden bir gün önce test yapmıştım.ikinci çizgi silik çıkmıştı. eger senin de 5.gün embriyosu ise yapabilirsin.ama değilse yapma.belirti var mı peki benim 7. günden itibaren göğüslerimde hormonlu gibi yapay bi şişkinlik vardı.bi de 9.gün gece karnımda bi gerilme gibi ağrı oldu.sen de var mı bi şey?

canım benim üzüldüm ama tüp olumsuz olur diye düşünme sakın bak merinosun tüpü tutmuş onlarda 13 aydır bekliyorlardı. detaylı bi şekilde eşinin test sonucunu yazarsın.üzme kendini doktor değerler düşük çıkarsa tüp diyeceğim yoksa demeyeceğim demişti belki de nasibinizde tüp var tatlım belli olmuyor ki bu işler 10 yıldır beliyorlar bi tüp yaptırıyorlar tutuyor belki 2.yılı yapsalar yine tutacaktı kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun tatlım üzülme.belki de şuan hamilesin adetin inş gelmez tatlım.kim bilir bizi neler bekliyor zaman her şeyin ilacı biliyorum sen ya da ben diğer arkadaşlarımız bir gün buraya hamileyim diye yazacağız ama ne zaman bilmiyorum.

benimde 6. gun donmus embiydi canim. bgunde transfer sonrasi 8. gunum ..sirtim agiriyor sanki, gogus uclarimin kenarinda pitirciklar var ve 1-2 tanesi koyu kahve ben gibi, onun disinda arada adet olucakmisim gibi bir agri var..gosulerim sis ve sizliyor ama bu adet olmadan oncede olur bende..yarin sabah yapiyim diyorum ama cikmazsa uzulmicem:)

haklısın canım bizde en fazla 6 7 ay daha bekleriz daha sonra tüpe falan geçeriz galiba...inş canım testin yine pozitif çıkar allah kucağına almayı nasip etsin...darısı bizlere canım çok dua et bize...

tatlım seninki 6.gn embiryosu %95 tutmuştur..test yapsan belki çıkar yapsana canım bende merak ettim...

ahh insallah be canim, buyuk umutlarla giriyoruz bu yola, insallah Allah yuzumuzu guldurur, yarin sabah yapicam canim, yani TR de aksama dogru olmus olacak:) su an test yok elimde ve sabah idrariyla yapilmasi gerekiyor diye duymustum..Allah hepimizin gonlune gore versin insallahhhhhhhhhh

yapar yapmaz bize de haber canım.inş yarın güzel haberler verirsin...

4 ay oldu cnm.
bnm yaşım daha genç ama eşim öyle değil bide elimizde olan spermleri kaybetmeden yaptırcaz çünkü en son çok korkmuştuk sperm olmayınca gözümüz korktu anlıyacağın neyse hakkımızda hayırlısı ağustos gibi düşünüyoruz Allah izin verirse inşallah

cok sevindim canim tebrik eederim .. 1 tane mi bebisin ? kac yumurtan buyumustu ? bize sureci yasadiklarini anlatabilirsen seviniriz .. birde bu tup bebek ne kadara mal oldu bunu da soylersen hastane bayagi iyi sanirim fiyatida iyidir diye tahmin ediyorum ..Insallah sag salim kucagina alirsin bizde teyze oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…