- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.721
inşallh canm..bnm çevremde hamile ve çocuğu olmaya bir bn kaldım..tek boş benim ..
canim anliyorum husranini, esinde cok stres olmustur eminim, o bile etkilemistir sayiyi canim, hemen panige kapilmayin..herseyin bir caresi bulunur..detayli sonuclarida bir gorelim bakalim..
belki bi yanlislik vardir hemen kotu dusunme canim nerde yaptirdiniz ? umidini yitirme 1 tane sperm ile bile tup bebek oluyor zaten tup bebek yapmaya karar vermistiniz kotu dusunme .. vardir bi hayir insallah - dualarimiz seninle
canım benim üzüldüm ama tüp olumsuz olur diye düşünme sakın bak merinosun tüpü tutmuş onlarda 13 aydır bekliyorlardı. detaylı bi şekilde eşinin test sonucunu yazarsın.üzme kendini doktor değerler düşük çıkarsa tüp diyeceğim yoksa demeyeceğim demişti belki de nasibinizde tüp var tatlım belli olmuyor ki bu işler 10 yıldır beliyorlar bi tüp yaptırıyorlar tutuyor belki 2.yılı yapsalar yine tutacaktı kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun tatlım üzülme.belki de şuan hamilesin adetin inş gelmez tatlım.kim bilir bizi neler bekliyor zaman her şeyin ilacı biliyorum sen ya da ben diğer arkadaşlarımız bir gün buraya hamileyim diye yazacağız ama ne zaman bilmiyorum.
detaylı olarak yazacaktım kızlar ama testte detay yok.sadece sperm sayısı ve hareketi var.yani, harekt%50 ml sayı 2 milyon,hacim2.3 yazıyor.morfolojiye filan bakılmamış.
inşallah tüp bebek yapılır bu sayıyla...16 aylık emeğim gitti inanamıyorum ya..ameliyattan önce bile bu kadar düşük değildi.zaten tüp bebeğe hazırladım kendimi ama ya tüp bebek tutmazsa diye korku sardı şimdi beni.yareın doktorla görüşeceğiz eğer kist filan yoksa tedaviye başlarız adetin 2. günü.off zaten adetimde yok ortalıkta.resmen paçalarım tutuştu yaa:)))gülüyorum ağlanacak halime.
tamam korku sarmasin sakin ol . gulmen aglamandan daha iyi bi kere .. adetinde bikavc gun gecikmistir sorun olmaz .. sen yeterki sakin ol icini ferah tut .. Rabbim bi yol gosterir .. sadece dua et .
detaylı olarak yazacaktım kızlar ama testte detay yok.sadece sperm sayısı ve hareketi var.yani, harekt%50 ml sayı 2 milyon,hacim2.3 yazıyor.morfolojiye filan bakılmamış.
inşallah tüp bebek yapılır bu sayıyla...16 aylık emeğim gitti inanamıyorum ya..ameliyattan önce bile bu kadar düşük değildi.zaten tüp bebeğe hazırladım kendimi ama ya tüp bebek tutmazsa diye korku sardı şimdi beni.yareın doktorla görüşeceğiz eğer kist filan yoksa tedaviye başlarız adetin 2. günü.off zaten adetimde yok ortalıkta.resmen paçalarım tutuştu yaa:)))gülüyorum ağlanacak halime.
canim hemen panige kapilma, insanlar sifir spermle ameliyat olarak sperm bulduruyorlar cok sukur bak 2 milyon varmis, simdi sizin yapacaginiz sey laboratuvari cok iyi olan bir yere gitmek, imsi teknigini uygulamak,,bu teknikte spermler 6bin-8bin kat buyutulerek seciliyor..en iyisini seciyorlar..olacak canim ben eminim..sen hicccc canini sikma..bak bizimki bursa sadece 200 kat buyutulerek secildi ama kismetimde varsa olacak insallah ki bizimde son zamanlarad sayimiz 6 milyon falandi..hadi gulumseeee
deliiii
bakalım yarın doktora sorayıp kaç kat büyütüp seçiyorlarmış spermi.amaaann öff haklısın kısmette varsa olacak...
inşallah doktor yarın rahatlatır beni.inşallah bu sayı başarı oranını etkilemiyordur.
iyi olacak herseyyyy
tabiki cok etkilemiyor dusunsene 2 milyo tane icerisinden bikac tane iyisini secicekler bu kadar kac yumurta icin lazimsa - gercekten o kadar teknoloji gelsti ki artik hersey daha kolay ama sadece Rabbim ol dicek ve olucak Insallah .. onun icin bosuna uzulme .. bi ablamiz var 20 sene belki daha cok cocuklari olmadi sonra esinde 1 tane sperm bulunmus dunya guzeli bir kizlari oldu simdi ilkokula gidiyor ama masallahi var .. beklediklerine degdi yani Insallah bizimde oyle olucak en iyisi en hayirlisi olsun evlatlarimiz ..
inş yarın güzel haberler verirsin canım...bu ay tüpe yoğunlaşmıştın belki de tüple olması hayırlı canım benim üzme kendini herşey de vardır bir hayır.ben bu düşüşü hayra yoruyorum canım yüksek çıksa tüp yapmayacaktı... kaderin yolunu seçmene yardımcı oluyor belki de canım ...hakkında hayırlısı olsun tatlım yürekten bunu diliyorum allah yardımcımız olsun...
inşallah:) tamam atıyorum yavaş yavaş üzüntümü sayenizde.sağolun kızlar yaaa...inşallah anne olacağız hepimiz
tamammm hadi ben ayagimi surucem yarin insallahhh, artik bu topik tup ve normal yolla gelmis bebislerle dollup tasacak Allah in izniylee24:
inşallah hayatım.yarın mı yapacaksın test?
az once 6 gun oncesinden idrardaki hamileleik hormonunu tespit edebilen bir test aldim, ama biliyorum yanilma payi var, pazartesi kesin sonuc kanla belli olacak..ama yinede yarin sabah yapicam galiba idrar testini
kuzum işine karışmış gibi olmayayım ama,bence yapma tatlım.çıkma olasılığı düşük moralin bozulmasın?
evet canim farkindayim cikmayabilir, tamam belkide yapmam bide esimle konusayimdazaten pozitif ciksada pek guvenemem, kan sonucu onemli olan..
cok sevindim canim tebrik eederim .. 1 tane mi bebisin ? kac yumurtan buyumustu ? bize sureci yasadiklarini anlatabilirsen seviniriz .. birde bu tup bebek ne kadara mal oldu bunu da soylersen hastane bayagi iyi sanirim fiyatida iyidir diye tahmin ediyorum ..Insallah sag salim kucagina alirsin bizde teyze oluruz :)
eşine sürprizmi yapacaksın birlikte mi gideceksiniz kan vermeye?
Teşekkür ederim:)) Darısı başınıza. benim süreç gözümde büyüttüğüm gibi zor olmadı. Sağolsun eşim çok yardımcı oldu beni hep motive etti. Çalışıyorum , işim hastaneye 20 dk mesafede, sabah ilk randevuyu alıyordum, mesai başlamadan işimde oluyordum. Hastene çok iyi ve bu işte uzmanlar kesinlikle.Çok iyi ekip çalışması yapıyorlar. benim ilaçlarla beraber yaklaşık 7 bin tl gibi oldu valla tam hesaplamadım, ben hep sonuç iyi olsun da gerisi önemli değil dedim.
7 yumurta toplandı, 3 tanaesi döllendi, bunlardan 2 si iyi kalite,diğeri ortaymış.onları da dondurduk.sadece 1 tane tranfer yapıldı.
ama gerçekten bebek olmayınca vücudum daha çok yıpranıyordu bana göre, psikolojik olarak çökmüştüm. 2 yıldır birfiil bu iş için uğraştık ,sonunda Allah yüzümüze güldü.Şükürler olsun binlerce........
umarım sizin de yüzünüze güler rabbim, çünkü biz bunu hakediyoruz. ben bu topiği hergün takip ediyorum, sizler için hep dua edicem, siz kader arkadaşımsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?