Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy inşallahhh.aman çok kaptırmıyım da kendimi sonra nasıl toparlanırım

hayirr kaptir, yurekten inanki olmasina sende yardimci ol canim, bu benim bakis acim, simdi hic kotu bisey getirme aklina, ben oyle yaptim olmazsa nasilsa uzulecegim dedim, simdiden neden uzuleyimkiii dedim ve hep pozitif olmaya calisitim...seninde olacak Allahin izniyleee

bende tövbe yarabbim ama kesin gibi bakıyorum.sonra da dur yapma ya sonra üzülürsen diyorum.

Insallah canim annem dedi bugun senin oglun olmus gordum ruyamda diye - herkes biseyler goruyor bakalim hayirlisi Insallah mayisa kadar sonuc alirim olmadi denemeye karar verdim asilamayi - belki benimde kismetim oyledir .. Hayirlisi neyse o olsun ama tez zamanda olsun Insallah :)

bende tövbe yarabbim ama kesin gibi bakıyorum.sonra da dur yapma ya sonra üzülürsen diyorum.

canim cok kaptirmak degilde pozitifligi elden birakmamak lazim, insallah olcak inanalim buna...

masallah canim cok sevindim .. hayirlisi darisi basimiza Insallah ..
canim cok sagol, darisi tez zamanda hepinzin basina insallah... yakindirrr

aa hadi inşallah,annene malum olmuştur belki.
canim cok kaptirmak degilde pozitifligi elden birakmamak lazim, insallah olcak inanalim buna...

canim cok sagol, darisi tez zamanda hepinzin basina insallah... yakindirrr

tamam inanıyoruz çok :))

Canim cok sevindim arrtik ilk asamalara badliyo subuz.insalkh en guzel habetler alacgz sende de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim oncelikle kan thlil sonuclsrinib ii cikmasu cok sevndm ...siz. Ameliyt oldunuz mu

İi geceleer kizlar..gece gece aklima takildi goren olursa cvplasin lutfen...ben 2 3 gune adet olacagim..diyelim gelecek aya tupe gececegz...rahim filmi ckmedim.. Adet olmadan once cektisreyim mi yoksa gerek. Yo k mu..ayrica tup. Bebk merkznde mi cktirmem gerrekiyor...

Tatlim oncelikle kan thlil sonuclsrinib ii cikmasu cok sevndm ...siz. Ameliyt oldunuz mu

cok sagol canim benim, hayir ameliyat olmadik..1. derece varikoselde ameliyat cok degistirmiyor durumu dediler..daha dogrusu herkes baska birsey soyluyor bir mutabakata varilmis degil bu konuda.bizde olmadik..morfolojimizde sifirdi, ama cok sukur tuttu tup bebekte, insallah sonuna kadar gider saglikla gelir bebisim, isteyen herkes icin dualarim..

ben cektirmedim canim, gerek yok demislerdi, hersey normal gorunuyor bazen fazla kurcalamak soruna yol acabilir dediler..benim yasadigim bu...

Yeter ki Rabbim nssip etsin ..bir arksadas vardi burda ismini tam hatirlamiyorum azospermdi ameliyatla sperm cikisi olur olmaz tup yapti tuttu..kimisi de degeerleer nerdeyse normalken tutmuyor..nasip isi biraz da..insallh hepimizi ilnasip olur

evet canim aynen oyle, vakti geldiyse 1 spermle bile oluyor..insallah vakitlerimiz yakindirrr

ben cektirmedim canim, gerek yok demislerdi, hersey normal gorunuyor bazen fazla kurcalamak soruna yol acabilir dediler..benim yasadigim bu...

Anladim canim bnde tup icin gerek yoj diye biliyorum...hormonlar normal olduktan sonra ....

kızlar ben adet oldum bu ay da nasip degılmıs.

bı sure meryem suresını okuyamayacagım

cnm bana kalairsa cektirmen iyi olur belki baslarsan bile zatn tup bebek merkezinde bakarlar diye dusunuyorum bir sorunn varsa en azindan o zamana kadar tedavini olursun birde doktorunun fikrini al bakalim ne diyecek

Bende senin adina cok mutluyum canim sukur Allah isini rastgidermis insallah bundan sonrada islern boyle kolayca istedigin gibi oluverir.Canim ben birsey daha merak eidyorum baslangictan yani diyelim dunden itibaren ne kaadar suruyor bu tup isleri 2 haftami 1 ay mi?Cunku bizde gelirsek esim heralde 2 haftaligina gelecek hadi diyelim 3 hafta bu sure yetermi ki bana.Peki sen ikiz mi istiyorsunInsallah gelecek ay hamilesin yaaa yemin ediyorum gozlerim doldu suan cok sevindim senin adina.Allahim bizlere de guzel haberler versin insallah 1 sene nasil bekleyecgim artik bilmiyorum Allah bana sabir versin

tatlım tedavin inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanacak inşallah. herkesi tüp bebek heyecanı sarmış valla maddi sıkıntımız olmasa bende en azından bir kere denemek istiyorum ama daha aşılama bile yaptırmadık rapor vermezler dimi inşallah 1 ay sora listeye hamile diye yazacak delinefsim...kıı bizi de heyecanlandırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…