- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.861
ayy inşallahhh.aman çok kaptırmıyım da kendimi sonra nasıl toparlanırım
hayirr kaptir, yurekten inanki olmasina sende yardimci ol canim, bu benim bakis acim, simdi hic kotu bisey getirme aklina, ben oyle yaptim olmazsa nasilsa uzulecegim dedim, simdiden neden uzuleyimkiii dedim ve hep pozitif olmaya calisitim...seninde olacak Allahin izniyleee
bende simdi yazacaktim canim, kan testim 186 cikti cok sukur hemsire cok iyi dedi:))) bende 50 ustu iyi diye duymustum, dondurulmus embiryolarda biraz yuksek cikiyormus sonuc..Allahim hepinize nasip etsin yarabbimmmm..
aşılamada ki iğnelerden hiç korkma hayatım.2 cm iğne onlar hiç mi hiiçç acımıyo sakın onu düşünüp strese girme.ben kendim yapıyorum aşılama tredavisinde iğnemi.inşallah gerek kalmaz hayatım..
bende tövbe yarabbim ama kesin gibi bakıyorum.sonra da dur yapma ya sonra üzülürsen diyorum.
canim cok sagol, darisi tez zamanda hepinzin basina insallah...masallah canim cok sevindim .. hayirlisi darisi basimiza Insallah ..
aa hadi inşallah,annene malum olmuştur belki.Insallah canim annem dedi bugun senin oglun olmus gordum ruyamda diye - herkes biseyler goruyor bakalim hayirlisi Insallah mayisa kadar sonuc alirim olmadi denemeye karar verdim asilamayi - belki benimde kismetim oyledir .. Hayirlisi neyse o olsun ama tez zamanda olsun Insallah :)
canim cok kaptirmak degilde pozitifligi elden birakmamak lazim, insallah olcak inanalim buna...
canim cok sagol, darisi tez zamanda hepinzin basina insallah...yakindirrr
aşılamada ki iğnelerden hiç korkma hayatım.2 cm iğne onlar hiç mi hiiçç acımıyo sakın onu düşünüp strese girme.ben kendim yapıyorum aşılama tredavisinde iğnemi.inşallah gerek kalmaz hayatım..
hayir ttalim tupte mikroenjeksiyon yontemiyle spermleri bir siringanin icine alip yumurtanin icine enjekte ediyorlar. o yuzden hiz cok onemli degil diyorlar, hiz dogal hamileleikte onem kazaniyor sanirim hizlica gidip yumurtaya zamaninda ulasabilmesi icin..tupte daha cok morfoloji onemli gibi geliyor bana..saglam bi sperm yeterli sonucta..ama morfoloji sifir bile olsa bu demek degilki saglam bir sperm bile yok..o sadece sectikleri 100 sperm icinde saglam yok demek oluyor benim bildigim kdariyla..
Tatlim oncelikle kan thlil sonuclsrinib ii cikmasu cok sevndm ...siz. Ameliyt oldunuz mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İi geceleer kizlar..gece gece aklima takildi goren olursa cvplasin lutfen...ben 2 3 gune adet olacagim..diyelim gelecek aya tupe gececegz...rahim filmi ckmedim.. Adet olmadan once cektisreyim mi yoksa gerek. Yo k mu..ayrica tup. Bebk merkznde mi cktirmem gerrekiyor...
cok sagol canim benim, hayir ameliyat olmadik..1. derece varikoselde ameliyat cok degistirmiyor durumu dediler..daha dogrusu herkes baska birsey soyluyor bir mutabakata varilmis degil bu konuda.bizde olmadik..morfolojimizde sifirdi, ama cok sukur tuttu tup bebekte, insallah sonuna kadar gider saglikla gelir bebisim, isteyen herkes icin dualarim..
Yeter ki Rabbim nssip etsin ..bir arksadas vardi burda ismini tam hatirlamiyorum azospermdi ameliyatla sperm cikisi olur olmaz tup yapti tuttu..kimisi de degeerleer nerdeyse normalken tutmuyor..nasip isi biraz da..insallh hepimizi ilnasip olur
ben cektirmedim canim, gerek yok demislerdi, hersey normal gorunuyor bazen fazla kurcalamak soruna yol acabilir dediler..benim yasadigim bu...
evet canim aynen oyle, vakti geldiyse 1 spermle bile oluyor..insallah vakitlerimiz yakindirrr
kızlar ben adet oldum bu ay da nasip degılmıs.
bı sure meryem suresını okuyamayacagım
cnm bana kalairsa cektirmen iyi olur belki baslarsan bile zatn tup bebek merkezinde bakarlar diye dusunuyorum bir sorunn varsa en azindan o zamana kadar tedavini olursun birde doktorunun fikrini al bakalim ne diyecekİi geceleer kizlar..gece gece aklima takildi goren olursa cvplasin lutfen...ben 2 3 gune adet olacagim..diyelim gelecek aya tupe gececegz...rahim filmi ckmedim.. Adet olmadan once cektisreyim mi yoksa gerek. Yo k mu..ayrica tup. Bebk merkznde mi cktirmem gerrekiyor...
tabii bölünme olabiliyor ama binde bir ihtimalmiş çok nadir görünen bir durummuş yani.çünkü her yumurtanın içine 1 tane sperm konulacak,mikroenjeksiyon yöntemi.evet hayatım o gün geldi ve ben bugün iğnelere başladım,çok mutluyum,heyecanlıyım olacağını biliyorum Allah'ın izniyle.çünkü ben,Allah'ım tüp bebek yapmamı nasip edeceksen,olacağını da nasip etmişsin demektir diyordum hep,tüp bebeği nasip ettiyse Allah bana,duama da ol diyecek çok inanıyorum.
tatlım Eskişehir acıbadem de yaptırıyorum.ama aşılamayı yaptıran doktorum yani benim doktorum tarafından takip edileceğim.bu 2 doktor sürekli irtibat halinde olacaklar,zaten aynı hastane de çalışmışlar önceden arkadaşlar yani.bu sayede kendi doktorum rapor çıkardı bana 1600 lira yerine 600 lira ödedim ilaçlara,sağolsun çok yardımı oldu doktorumun.yumurta toplamaya gitmeden 1 gün önce tüp bebek doktoruma da kontrole gideceğim ona görede okey verirse yumurtam toplanacak.bu benim için daha iyi olacak çünkü kendi doktorum beni çok iyi tanıyo,ilaçlara yumurtalarımın nasıl tepki verdiğini de biliyo,çok şükür Rabbim işimi rast getirdi daha ilk günden.öyle yani,çok mutluyum çoookkk:)))
tabii bölünme olabiliyor ama binde bir ihtimalmiş çok nadir görünen bir durummuş yani.çünkü her yumurtanın içine 1 tane sperm konulacak,mikroenjeksiyon yöntemi.evet hayatım o gün geldi ve ben bugün iğnelere başladım,çok mutluyum,heyecanlıyım olacağını biliyorum Allah'ın izniyle.çünkü ben,Allah'ım tüp bebek yapmamı nasip edeceksen,olacağını da nasip etmişsin demektir diyordum hep,tüp bebeği nasip ettiyse Allah bana,duama da ol diyecek çok inanıyorum.
tatlım Eskişehir acıbadem de yaptırıyorum.ama aşılamayı yaptıran doktorum yani benim doktorum tarafından takip edileceğim.bu 2 doktor sürekli irtibat halinde olacaklar,zaten aynı hastane de çalışmışlar önceden arkadaşlar yani.bu sayede kendi doktorum rapor çıkardı bana 1600 lira yerine 600 lira ödedim ilaçlara,sağolsun çok yardımı oldu doktorumun.yumurta toplamaya gitmeden 1 gün önce tüp bebek doktoruma da kontrole gideceğim ona görede okey verirse yumurtam toplanacak.bu benim için daha iyi olacak çünkü kendi doktorum beni çok iyi tanıyo,ilaçlara yumurtalarımın nasıl tepki verdiğini de biliyo,çok şükür Rabbim işimi rast getirdi daha ilk günden.öyle yani,çok mutluyum çoookkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?