- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.821
selam arkadaslar malesef ben adetliyim okuyamiyorum bitince katilirim
bu aradaa beklenen dtm geldiiiii yarın başlıyorum tedaviyeeeeeeee,çok mutluyum,heyecanlyım
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __2
jonguil__2
optimistt__4
evlimutlu44__1
delinefsimm__3
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu aradaa beklenen dtm geldiiiii yarın başlıyorum tedaviyeeeeeeee,çok mutluyum,heyecanlyım
İnsalh tedavn sonucunda iyi haberlerinu aliriz.bu aralar hamile haberleri aliyoruz..sira sendedir insallh.m
hadi hayırlısı canım allah yardımcınız olsun her şey güzele olacak inşallah dualarım seninle tatlım...
Eki Görüntüle 1054624
bakalim cikicakmi ne gordum aklima siz geldiniz .. hakikaten oyle ne peygamberler evlat ile imtihan olmus .. Insallah biz simdi imtihan oluruz da evlatlarimiz hayirli olur sonrasinda hic uzulmeyiz
kuzuuumm burada 35 yaş altına tek embriyo konuluyor zaten.sende ikiz istemezsen tek embriyo koydurursun olur:)hem ne güzel dua eden bir kayınpederin var tatlım,kızma ona.
inan korkulacak kadar zor değil bence tüp bebek.tamam hepimiz isteriz norml yolla anne olmayı ama olmayınca ne yapalım?bu da bir tedavi yöntemi,Rabbim bize bu yolda anne olmayı nasip etmiştir inşallah bir de yaptırıp negatif sonuç almak var Allah korusun...
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __2
jonguil__2
optimistt__6
evlimutlu44__1
delinefsimm__5
bugün tiroit kontrolüne gittim tsh düşmüş olması gereken seviyeye gelmiş çok şükür..
eşimin sonuçlarınıda kadın doğuma gösterdim acele ediyosunuz topu topu 9 aydır korunmuyosunuz sen çok sağlıksın bi engel yok, eşinin sonuçlarıda çok kötü değil iyi dedi bide klomen verdi.
tshı çok takmıştım kafama ama 1,5 ayda normale döndü
gozun aydin canim, yakinda aliriz guzel haberini insallah...hem 9 ay cok degil gercekten..degerlerinde normal seviyeye dusmus, altin gunleri kacirmayin:)
haklısın 9 ay çok değil ama beklemek çok zor işte.. sen muradına erdin sıra bizlerde inşallah
bugün tiroit kontrolüne gittim tsh düşmüş olması gereken seviyeye gelmiş çok şükür..
eşimin sonuçlarınıda kadın doğuma gösterdim acele ediyosunuz topu topu 9 aydır korunmuyosunuz sen çok sağlıksın bi engel yok, eşinin sonuçlarıda çok kötü değil iyi dedi bide klomen verdi.
tshı çok takmıştım kafama ama 1,5 ayda normale döndücbb/QUOTE]o
Svindim canim..dojtorun soyledugi gibi 9 ay uzun bir sure dgil .en azindan kafaya takilack kdr uzun bir sure degil..zaten hic sorun yokkun bile 1 yil cocuk oolmamasi norml deniliyor ...
gozun aydin canim, yakinda aliriz guzel haberini insallah...hem 9 ay cok degil gercekten..degerlerinde normal seviyeye dusmus, altin gunleri kacirmayin:)
tshı çok takmıştım kafama ama 1,5 ayda normale döndücbb/QUOTE]o
Svindim canim..dojtorun soyledugi gibi 9 ay uzun bir sure dgil .en azindan kafaya takilack kdr uzun bir sure degil..zaten hic sorun yokkun bile 1 yil cocuk oolmamasi norml deniliyor ...
doktorda aynen bunları söyledi ama sonuçta ortada bi sorun var 1 yıl dolsun diye bekleyemeyizki
doktorda aynen bunları söyledi ama sonuçta ortada bi sorun var 1 yıl dolsun diye bekleyemeyizki
Tabiki sorun varsa ne kdr erken hlledersen o kdr iyi ama degerlerinz cok kotu degilmis sanirim..en azindan kafaya tkma kndini cok sikma..olacktir ibsallh..n
Tatlm sizde varikosel varmiydi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?