Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu aradaa beklenen dtm geldiiiii yarın başlıyorum tedaviyeeeeeeee,çok mutluyum,heyecanlyım

İnsalh tedavn sonucunda iyi haberlerinu aliriz.bu aralar hamile haberleri aliyoruz..sira sendedir insallh.m

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 tane daha okudum canim eklersin ..

bakalim cikicakmi ne gordum aklima siz geldiniz .. hakikaten oyle ne peygamberler evlat ile imtihan olmus .. Insallah biz simdi imtihan oluruz da evlatlarimiz hayirli olur sonrasinda hic uzulmeyiz

bakin kizlar bende katilmaya karar verdim hadiii sizde katilin bikac aileyi sevindirelim ki Rabbimde bizi sevindirsin ..

https://www..................../Sevgi-Battaniyesi/270317989800005?fref=ts acamayanlar icin bu guzel faaliyeti paylasiyorum...

SEVGİ BATTANİYESİNE BİR İLMEK DE SEN AT!

Renkli bir sevgi hareketi…
Paylaştıkça çoğalan kocaman bir yumak bizim sevgimiz.

Biz kimiz?
Biz 30 yıldır birbirimizin hayatına sevgimizle dokunan dört can arkadaşız. Çoğumuz kırklı yaşların ortasındayız , birimiz otuzlu yaşların keyfini sürüyor. Hepimiz çalışıyoruz, bir de emeklimiz var. Hepimiz ANNEYİZ. 4 ila 14 yaş arası 6 çocuğumuz var, onlarla çok daha zenginleştik , renklendik , güzelleştik.
Yüreğimizdeki zenginliği ve renkleri, sevgi yumakları yaptık ve ilmek ilmek elimizdeki karelere akıttık. İstedik ki aramıza katılan yeni canlara, birkaç ilmek sevgimizden verelim, üstlerini sevgimizle örtelim.
İşte bu yüzden “SEVGİ BATTANİYESİ” grubunu kurduk. Hiçbirimiz şiş tutmak ve ilmek atmaktan daha fazla örgü bilmeyiz. Ama yüreklerimizdeki kocaman duygu için bu kadarı yeterli. Belki anneannelerimizin, teyzelerimizin şahane örgüleri yanında bizim battaniyelerimiz çok basit, acemice kalacak ama görevleri çok büyük.
İstedik ki Türkiye’nin her yerinden evlerde kocaman gönül yumaklarından ilmekler dökülsün küçük karelere ve o kareler birleşip sevgi battaniyesi olsun. İstedik ki her yaştan , her yerden gönlünde sevgi yumağı olan herkesten bir ilmek olsun battaniyemizde. Ve sevgi battaniyeleri sarsın minik bebekleri … Hiç bir bebek hastaneden çarşafa sarılı taburcu olmasın. Üşümesin. Yanlız kalmasın.

Peki sizlerle beraber ne yapıyoruz?
Çok basit bir battaniye yapıyoruz. Bize katılmak isterseniz ihtiyacınız olanlar,
• Gönlünüzde büyük bir yumak sevgi
• Şişimiz : 6 numara
• Örgü stilimiz: haroşa
• Yünümüz: %100 akrilik, orta kalınlıkta yün (bizim kullandıklarımız Bonbon Klasik ve Tunc Favori yünleri oldu)
• Renkler: bebek renkleri toz pembe,mavi , lila, mor, sarı, turuncu v.s

Yapılışı:
Bu malzemeler ile 15 cm eninde ve 15 cm boyunda (15x15) haroşa ile kareler örüyoruz.
- 20/21 ilmek atıyoruz. Bu ilmek sayısı 15cmlik en’e denk geliyor.
- Yaklaşık 19/20/21 sıra ördüğümüz zaman karemizin boyu 15cm ediyor.

• Bu karelerden istediğiniz kadar yapabilirsiniz.
• Bu kareleri bize ulaştırıyorsunuz (detaylar aşağıda)*
• Biz kareleri birleştiriyoruz.
• Etrafını tığ işiyle süslüyoruz, sevgi battaniyesini oluşturuyoruz ve sizlerin isimlerinizi üzerine koyarak ihtiyacı olan bir bebeğe ulaştırıyoruz. İlk durağımız bugün için Ağrı, ama desteğiniz ile bir çok uzak yeri yüreklerimizde yakınlaştırıp minik karelerimizle bebekleri örtebiliriz. Ulaştırdığımız bebeklerin ailelerinin izni ile fotoğraflıyoruz ve sizlerle paylaşıyoruz.

Kargoyla ulaştırmak için :
İçine isminiz ve telefon numaranız varsa mail adresiniz ve bulunduğunuz ili yazarak karelerinizi aşağıdaki adrese en uygun fiyatlı kargo olan PTT kargo ile yollayabilirsiniz
LÜTFEN BİZE KARGO TAKİP NUMARASINI BİLDİRİN!
(Facebook sayfamıza yazabilir yada sevgibattaniyesi@gmail.com adresini kullanabilirsiniz)

Kargo adresi: M. Aylin Özaltay
PTT ODTU Yerleşkesi
Söğütözü, Ankara

Kareleri elden ulaştırmak isterseniz de Facebook sayfamıza yazabilir yada sevgibattaniyesi@gmail.com adresini kullanarak bizimle temasa geçebilirsiniz

Bir avuç karenin bin avuç sevgiye dönüşmesi dileğiyle...

Özlem-Pınar-Aylin-Pınar

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

jonguil__2

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__5

İnsalh tedavn sonucunda iyi haberlerinu aliriz.bu aralar hamile haberleri aliyoruz..sira sendedir insallh.m

hadi hayırlısı canım allah yardımcınız olsun her şey güzele olacak inşallah dualarım seninle tatlım...

sağolun arkadaşlar,inşallah güzel şeyler olur artık...

Eki Görüntüle 1054624

bakalim cikicakmi ne gordum aklima siz geldiniz .. hakikaten oyle ne peygamberler evlat ile imtihan olmus .. Insallah biz simdi imtihan oluruz da evlatlarimiz hayirli olur sonrasinda hic uzulmeyiz

insallah cnm benim Amiiiinnnnnn

Tabiki de hic olmamasindan sa iyidir.Allah korusun.Sagolsun dua ediyorlar ama sanki oyuzden tupum olcakmis gibi geliyor sacma biliyorum.O 35 yas alti olayini bilmiyordum ama tek embriyoda konulsa bile o yinede bolunmez mi ki bildigim kadariyla konulduktan sonra bolunuyor ben mi yanlis biliyorum?

bu aradaa beklenen dtm geldiiiii yarın başlıyorum tedaviyeeeeeeee,çok mutluyum,heyecanlyım

Demek o gun geldi catti haa.Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah onumuzdeki aya hamilesinNerde yaptircaksin hangi hastahanede Istanbul da falan mi?Ben de fikir edinmeye calisiyorum da oyuzden herkese soruyorum nerde yaptirdiniz diye

tatlım 2 tane okudum.allah kabul etsin inşallah

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

jonguil__4

optimistt__6

evlimutlu44__1

delinefsimm__6

bugün tiroit kontrolüne gittim tsh düşmüş olması gereken seviyeye gelmiş çok şükür..
eşimin sonuçlarınıda kadın doğuma gösterdim acele ediyosunuz topu topu 9 aydır korunmuyosunuz sen çok sağlıksın bi engel yok, eşinin sonuçlarıda çok kötü değil iyi dedi bide klomen verdi.
tshı çok takmıştım kafama ama 1,5 ayda normale döndü

gozun aydin canim, yakinda aliriz guzel haberini insallah...hem 9 ay cok degil gercekten..degerlerinde normal seviyeye dusmus, altin gunleri kacirmayin:)

gozun aydin canim, yakinda aliriz guzel haberini insallah...hem 9 ay cok degil gercekten..degerlerinde normal seviyeye dusmus, altin gunleri kacirmayin:)

haklısın 9 ay çok değil ama beklemek çok zor işte.. sen muradına erdin sıra bizlerde inşallah

haklısın 9 ay çok değil ama beklemek çok zor işte.. sen muradına erdin sıra bizlerde inşallah

beklemenin sonu yok vallahi, bizde iki yil bekledik sonra baktik olmuyor tup bebege gectik, simdide kan sonucunu bekliyorum, sonu guzel bekleyisler olsun insallahhhhhh..hepimiz anne olalim

Tatlm sizde varikosel varmiydi ..

1. derece oldugu soylendi canim, ama bence bizim asil sorunumuz gec indirilmis testis, yeni dogan bebeklerde 1 yasina kadar yapilmasi gerekiyormus bu ameliyat esimde 5-6 yasinda olmus, daha gec yapilirsa azospermiye de sebep olabiliyormus..bizimde sayimiz dalgali (6-31 milyon arasi) ve morfolojimizde sifirdi...insallah Allahim yuzumuzu guldurur hepimizn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…