- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.901
evet fiziksel olarak tuplerle bi ilgisi yok tup bebegin ama bazi doktorlar tuplerde sivi falan varsa bu tutunmayi engelleyebiliyor onun icin cekiyorlar, bende cektirmedim bu arada..
Maddi sorun olmszsa hmn yapardim..ama parayi toparlamaya calisiyorim..kredi ckerim dedim esim hyr diyor garantisi yoj diye...ama toparlat toparlamaz yapacm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elde ne bilezik nede araba var...toparlarim insallh bir sekilde..Rabbim hepimize yasatack insallh minik melekjerimizi kucagimiza aldigimi gnleri
sen yeter ki karar ver tatlım,Rabbim bir şekilde yardım eder,hiç korkma.
hayatım,nasılsın?
Elde ne bilezik nede araba var...toparlarim insallh bir sekilde..Rabbim hepimize yasatack insallh minik melekjerimizi kucagimiza aldigimi gnleri
iiyiym canim bilg basinda esneyip duruyorum..tabi kendimi hafta hafta gebelik websitelerinden alikoyamiyorum:)) Allahim hepimize yasatsin bu guzel gunleri..senin nasil gidiyor?
amin canım inşalah...
iyi tatlım bugün 2. gün iğnemi de yaptırdım zaman azalıyor artık
oo bitmis bile baslamak bitimenin yarisidir:) ilk bslarda insana kenine igne batirmak cok zor geliyor ama 1-2 gune alisiyor hemen..sen kendin yapmiyorsun galiba..cok kolay yaa hic ugrasma gitmekle...
göbeğime kendim yapabiliyorum ama bir tanede kalçama yaptırmam gerekiyor tatlım o yüzden mecbur gidip ikisini de hemşireye yaptırıyorum.
anladim canim, benim yumurta buyutme ilaclari hep gobektendi..ama birde progesterone var o kalcadan onada yumurta topladan sonra ve trasnferden birkac gun once basliyorlar, onuda esim yapiyozira hala devam ediyor...
benim kalçadan yapılan iğnenin adı merional.göbekten yapılanın gonal f bir de cuma günü çatlatmama iğnesine başlayacağım onun adı da cetrotice idi sanırım.çatlatma iğnemin adı da ovitrella:)))
ben bu isleri taa aralik ayinda yaptigim iicn bazilarini unutmusum:) 11 aralikta toplanmisti yumilerim..donmus transferi olacakti 4 subatta ama kismet 27 marta imissenin kuzular bekletmeden gelsin insalah..
ayy herkes çoğul eki kullanıyor ama ben tek embriyodan yanayıminşallah kuzum çok bekletmesin beni...
canım soğol,ne kadar tuhaf değil mi?birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimiz için sevinip üzülebiliyoruz.hatta bak,çok sevindiğin için gözlerin dolmuş hem de benim için canım beniiimmmben tek istiyorum canım 1 embriyo koyulacak bana.
tatlım ilaçlar kişiye göre değişebiliyor ama tahminen 12 gün iğneler sürse sonra da yumurta toplama toplamda 2 hafta sürer sonra transfer işlemi de yapılıp sonucu öğrenmek nerden baksan 1 ayı bulur.ama eşin 3 hafta kalsa yanında rahat rahat yetişir hiç korkma.
kızz ne tüp bebeği?sen normal yolla anne olacaksın inşallah.
ayy inşallah yaa heyecandan uyuyamadım dün gece:)))))
inşallah canım Allah razı olsun:)
Maddi sorun olmszsa hmn yapardim..ama parayi toparlamaya calisiyorim..kredi ckerim dedim esim hyr diyor garantisi yoj diye...ama toparlat toparlamaz yapacm..
tatlım rapor 3 yıl sonra veriliyor..yani evlilğn 3 yıllık olmalı..bizim nikahı geç çıkardıkç..anlıyacağız rapor için daha 1 yıl kdr bklemek gerekeck...Canim esin niye bukadar korkuyorki anlamiyorum sizde madem 3 kez ardarda asi deneyin olmazsa zaten Turkiyede rapor veriyorlarmis ya beklemene gerek kalmaz para sorununuz da olmaz bosu bosuna niye para vereceksiniz ki haa ozelde yaptircam diyorsan orasini bilmiyorum ozel karsiliyormu falan hicbir fikrim yok ama bence benim dedigim sekilde daha mantikli bak adzeybep'te oyle yapti sanirim.Sen ne dusunuyorsun bu fikrime siz daha iyi biliyorsunuzdur tabiki ne istediginizi.Insallah tupe falan gerek kalmazda hamile olursun yaza dogru kimbilir
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __4
jonguil__6
optimistt__6
evlimutlu44__1
delinefsimm__10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?