- 23 Mayıs 2009
- 14.521
- 16.006
- 823
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.841
Tabiki sorun varsa ne kdr erken hlledersen o kdr iyi ama degerlerinz cok kotu degilmis sanirim..en azindan kafaya tkma kndini cok sikma..olacktir ibsallh..n
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ilaçlar etki gösterdi değerler yükseliyo buda umut oluyo en azından. kafaya takmamak için bi ilaç olsada hamilelikten habersiz kafalar leyla olmuş şekilde yaşasak
1. derece oldugu soylendi canim, ama bence bizim asil sorunumuz gec indirilmis testis, yeni dogan bebeklerde 1 yasina kadar yapilmasi gerekiyormus bu ameliyatinsallah esimde 5-6 yasinda olmus, daha gec yapilirsa azospermiye de sebep olabiliyormus..bizimde sayimiz dalgali (6-31 milyon arasi) ve morfolojimizde sifirdi... Allahim yuzumuzu guldurur hepimizn..
Tabiki sorun varsa ne kdr erken hlledersen o kdr iyi ama degerlerinz cok kotu degilmis sanirim..en azindan kafaya tkma kndini cok sikma..olacktir ibsallh..n
1. derece oldugu soylendi canim, ama bence bizim asil sorunumuz gec indirilmis testis, yeni dogan bebeklerde 1 yasina kadar yapilmasi gerekiyormus bu ameliyat esimde 5-6 yasinda olmus, daha gec yapilirsa azospermiye de sebep olabiliyormus..bizimde sayimiz dalgali (6-31 milyon arasi) ve morfolojimizde sifirdi...insallah Allahim yuzumuzu guldurur hepimizn..
evet ilaçlar etki gösterdi değerler yükseliyo buda umut oluyo en azından. kafaya takmamak için bi ilaç olsada hamilelikten habersiz kafalar leyla olmuş şekilde yaşasak
Hklisin tkmamk elde degiil..ama onemli olan umudun kirilmamasi..
Ameliyat ooldunuzz mu.hiz kac ti bu arada.son testte
sanirim progresyon ilerleme demek oluyor, birde motility yaziyor ama o sanki hareket orani gibi..
Progression Semen Results
55.0 mic/sec
Date:Aug. 29, 2013 2:04 p.m. CDT (agustos 29, ki bugun keciboynuzu kurune baslamistik)
61.7 mic/sec
Date:Oct. 21, 2013 1:51 p.m. CDT (ekim 21, keciboynuzumu yoksa diger ilac ve vitemin ve antioksidanlarmi ise yaradi bilmem ama hiz biraz artmis gorunuyor)
birde bisey soylicem, bu varikosel testislerdeki sicakligi arttiriyor ya, esim arada buz torbasi koyuyordu valla ustune oturuyordu falan o bolgedeki sicaklik dususn diye. ise yaradimi bilmem ama denemekten ne cikar diye dusunmustuk..gunde soyle 10 dk falan..ingilizce bi sitede okumustum bende..
Hizdan bisey anlamadim..yani %61 mi...
valla bende anlamadim canim, galiba oyle..ben direk morfoloji ve sayiya bakiyordum, tup bebekte hiz onemli degil dedikleri icin..
Anladim tup hiz mi onmli
sanirim progresyon ilerleme demek oluyor, birde motility yaziyor ama o sanki hareket orani gibi..
Progression Semen Results
55.0 mic/sec
Date:Aug. 29, 2013 2:04 p.m. CDT (agustos 29, ki bugun keciboynuzu kurune baslamistik)
61.7 mic/sec
Date:Oct. 21, 2013 1:51 p.m. CDT (ekim 21, keciboynuzumu yoksa diger ilac ve vitemin ve antioksidanlarmi ise yaradi bilmem ama hiz biraz artmis gorunuyor)
birde bisey soylicem, bu varikosel testislerdeki sicakligi arttiriyor ya, esim arada buz torbasi koyuyordu valla ustune oturuyordu falan o bolgedeki sicaklik dususn diye. ise yaradimi bilmem ama denemekten ne cikar diye dusunmustuk..gunde soyle 10 dk falan..ingilizce bi sitede okumustum bende..
insallah cnm benim Amiiiinnnnnn
Tabiki de hic olmamasindan sa iyidir.Allah korusun.Sagolsun dua ediyorlar ama sanki oyuzden tupum olcakmis gibi geliyor sacma biliyorum.O 35 yas alti olayini bilmiyordum ama tek embriyoda konulsa bile o yinede bolunmez mi ki bildigim kadariyla konulduktan sonra bolunuyor ben mi yanlis biliyorum?
Demek o gun geldi catti haa.Hadi hayirlisi olsun canim benim insallah onumuzdeki aya hamilesinNerde yaptircaksin hangi hastahanede Istanbul da falan mi?Ben de fikir edinmeye calisiyorum da oyuzden herkese soruyorum nerde yaptirdiniz diye
tabii bölünme olabiliyor ama binde bir ihtimalmiş çok nadir görünen bir durummuş yani.çünkü her yumurtanın içine 1 tane sperm konulacak,mikroenjeksiyon yöntemi.evet hayatım o gün geldi ve ben bugün iğnelere başladım,çok mutluyum,heyecanlıyım olacağını biliyorum Allah'ın izniyle.çünkü ben,Allah'ım tüp bebek yapmamı nasip edeceksen,olacağını da nasip etmişsin demektir diyordum hep,tüp bebeği nasip ettiyse Allah bana,duama da ol diyecek çok inanıyorum.
tatlım Eskişehir acıbadem de yaptırıyorum.ama aşılamayı yaptıran doktorum yani benim doktorum tarafından takip edileceğim.bu 2 doktor sürekli irtibat halinde olacaklar,zaten aynı hastane de çalışmışlar önceden arkadaşlar yani.bu sayede kendi doktorum rapor çıkardı bana 1600 lira yerine 600 lira ödedim ilaçlara,sağolsun çok yardımı oldu doktorumun.yumurta toplamaya gitmeden 1 gün önce tüp bebek doktoruma da kontrole gideceğim ona görede okey verirse yumurtam toplanacak.bu benim için daha iyi olacak çünkü kendi doktorum beni çok iyi tanıyo,ilaçlara yumurtalarımın nasıl tepki verdiğini de biliyo,çok şükür Rabbim işimi rast getirdi daha ilk günden.öyle yani,çok mutluyum çoookkk:)))
cok sevindim canim hayirli olsun - herseyin boyle rast gitsin insallah .. guzel haberlerini duyalim tez zmanda dualarimiz seninle .. adetin bugun 2. gunu bugun mu basladin >>? igne karnindan mi yapiyosun ? aciyomu :) ??
sağol hayatımmm...evet 2. günü tatlım 2. günü başlanıyor iğnelere.ilk etapta 2 tane iğne yapılıyor,biri göbekten ama öinicik bir iğne acıtmıyor yani.diğeri de kalçadan o çok azıcık acıttı ama aklıma bunları bebeğim için yaptığımı getirdim sonra o acı vız geldi bana.cuma gününden itibaren bir iğne daha eklenecek listeme,o da göbekten,yumurta çatlatMAMA iğnesi:)) sonra da çatlatMa iğnesi yapılacak en son. sonraa yumoş toplamaa sonrada kuzumu verecekler bana:))))
canim ya aklim sende baktim ama goremedim kan testi noldu ? yaptirdin mi sonuc belli mi ? gelismeleri merak ederiz bize de yaz :)
tabii bölünme olabiliyor ama binde bir ihtimalmiş çok nadir görünen bir durummuş yani.çünkü her yumurtanın içine 1 tane sperm konulacak,mikroenjeksiyon yöntemi.evet hayatım o gün geldi ve ben bugün iğnelere başladım,çok mutluyum,heyecanlıyım olacağını biliyorum Allah'ın izniyle.çünkü ben,Allah'ım tüp bebek yapmamı nasip edeceksen,olacağını da nasip etmişsin demektir diyordum hep,tüp bebeği nasip ettiyse Allah bana,duama da ol diyecek çok inanıyorum.
tatlım Eskişehir acıbadem de yaptırıyorum.ama aşılamayı yaptıran doktorum yani benim doktorum tarafından takip edileceğim.bu 2 doktor sürekli irtibat halinde olacaklar,zaten aynı hastane de çalışmışlar önceden arkadaşlar yani.bu sayede kendi doktorum rapor çıkardı bana 1600 lira yerine 600 lira ödedim ilaçlara,sağolsun çok yardımı oldu doktorumun.yumurta toplamaya gitmeden 1 gün önce tüp bebek doktoruma da kontrole gideceğim ona görede okey verirse yumurtam toplanacak.bu benim için daha iyi olacak çünkü kendi doktorum beni çok iyi tanıyo,ilaçlara yumurtalarımın nasıl tepki verdiğini de biliyo,çok şükür Rabbim işimi rast getirdi daha ilk günden.öyle yani,çok mutluyum çoookkk:)))
insallah canim hayirlisi .. bende mayisa kadar normal bisey olmazsa asilama dusunuyorum bakalim ama igneli olcak benimki de bu nedenle aci orani muhim :) kendin yapicaksin sanirim gobekten olani artik bi sure hayirlisi tabiki cocuk icin neler ugrastik igne bisey degil gecer acisi bebeklerimizi kucagimiza alinca. ALLAH yardimcin olsun ..
bende simdi yazacaktim canim, kan testim 186 cikti cok sukur hemsire cok iyi dedi:))) bende 50 ustu iyi diye duymustum, dondurulmus embiryolarda biraz yuksek cikiyormus sonuc..Allahim hepinize nasip etsin yarabbimmmm..
canim gozun aydin baslamisisn tedaviye, insallah sonu bebisli olacak canim merak etme:)))
maşallaaah size tatlımmmmmmm...inşallah kat be kat artsın değerin canım benimm..
canim cok sagol, kizzz aramizda sadece 1 ay olcak, hadi darisi butun topige insallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?